Inception - Počátek
2 posters
Strana 1 z 1
Inception - Počátek
Akční / Krimi / Mysteriózní / Sci-Fi
USA / Velká Británie, 2010, 148 min
Režie: Christopher Nolan
Hrají: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy, Ken Watanabe, Dileep Rao, Cillian Murphy, Tom Berenger, Marion Cotillard, Pete Postlethwaite, Michael Caine, Lukas Haas, Taylor Geare, Talulah Riley, Michael August
CSFD - [You must be registered and logged in to see this link.]
Moje hodnocení: Film se opravdu povedl, velice poutavý příběh. Herci zahráli na výbornou, možná to je pouze tím, že tolik zbožňuji DiCapria, ale snad néé Tento film byl určen nejlepším filmem roku 2010, takže pokud jste se na něj doposud nepodívali... Pstě musíte!
10/10
Re: Inception - Počátek
10/10 Ten film je paráda scény jako např: Rvačka bez gravitace je pefketně udělaná ..
Příběh a Obsazení herců jsou perfektní DiCaprio člověk který chce udělat vše aby viděl svojí rodinu je ta nejlepší volba Libí se i odkrývání částí příběhu během filmu a ten konec je boží
Pro mě nejlepší film 2. poloviny 2010 , určitě jeto dobrý průlom těch tuctových filmů rádoby s novou technologii a efekty bez děje co vyšly v tomdle toce
Příběh a Obsazení herců jsou perfektní DiCaprio člověk který chce udělat vše aby viděl svojí rodinu je ta nejlepší volba Libí se i odkrývání částí příběhu během filmu a ten konec je boží
Pro mě nejlepší film 2. poloviny 2010 , určitě jeto dobrý průlom těch tuctových filmů rádoby s novou technologii a efekty bez děje co vyšly v tomdle toce
Anonymní- Anonymní
Re: Inception - Počátek
Hmm... tak jsem Inception viděl s poměrně velkým odstupem až teprve před několika dny a musím říct... že je to vlastně téměř dokonalé. Znovu skvělý scénář, znovu Nolanova úchylka pro formu vrstveného příběhu, který je prošpikován skvělými nápady (systém stavění snu a především město vzhůru nohama rulez!), skvělá hudba a neuvěřitelná herecká parta (Joseph Gordon-Levitt a především Tom Hardy (jako ve většině filmů) válí! Jsem zvědav co předvede jako Bane v The Dark Knight Rises). Každopádně, všechno má své "ale". I tady jsem si nějaké našel, sic jen kosmetické a celkově se objevující v celé Nolenově tvorbě. Nolan filmy výhradně staví na zamotaném příběhu, který diváka ohromí na povrchu prezentovaným chaosem, přesto jsou zápletky na papíře poněkud lépe stravitelné a snad by se dalo říci, že model je neuvěřiteně jednoduchý (kdo odporuje, ten by si měl dát rande s bandou primátů). Postavy většinou zůstavájí příliš chladné a z celého toho majstrštyku (nenatočil nic, co by se tak nedalo označit) dýchá mírný kalkul, přímočará naleštenost, která ohromuje smysly, ale vlastně se diváků hlouběji nedotýká. Samozřejmě forma a kvalita režie většinu těchto "nedostatků" (uvozovky z důvodu subjektivity) zamaskuje, ba je i přímo vyzdvihne, takže ve finále přesto vyleze určité divácké opojení, které zažíváme pouze u výjimečných filmů. Suma sumárum... Inception bych z Nolenových mnou viděných filmů (vše až na Memento, které plánuji na zítřek) zařadil až na třetí místo za Temného rytíře a neuvěřitelně rafinovaně geniální The Prestige, které řadím na první místo.
A ano, je na pováženou, že takhle silný film je až třetí (a to je prý memento taky pořádné masterpiece)
A ano, je na pováženou, že takhle silný film je až třetí (a to je prý memento taky pořádné masterpiece)
Maršál Křída- Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: