Studovna
+7
Seki
Sode
Myamoto Usagi
Meiki Ookami
Nawaki
Krumla
Miss_Atlantis
11 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Studovna
Zuta Sakuchi
Den poté, co jsem skončil s tréninkem jsem si řekl, že bych si měl asi přečíst nějakou tu knížku. Procházel jsem regály knížek, až jsem narazil na název "Ledové Kida pro úplné amatéry". Ovšem tam bylo černým fixem napsáno "Manuál kamikadze. Zmražte všechno a všechny". Zaujalo mě to, tak jsem si ji vzal, zasedl jsem ke stolu a pustil se do čtení.
Den poté, co jsem skončil s tréninkem jsem si řekl, že bych si měl asi přečíst nějakou tu knížku. Procházel jsem regály knížek, až jsem narazil na název "Ledové Kida pro úplné amatéry". Ovšem tam bylo černým fixem napsáno "Manuál kamikadze. Zmražte všechno a všechny". Zaujalo mě to, tak jsem si ji vzal, zasedl jsem ke stolu a pustil se do čtení.
Zuta- Člen 5. Divize
- Počet příspěvků : 32
Datum registrace : 11. 01. 13
Knížka byla zajímavá, měl jsi dojem, že nějaký vtipálek ti chtěl zvednout náladu... Skoro na každé straně byl dole namalovaný obrázek, asi se někdo nudil..
Jinak.. Ve studovně si nebyl sám.. Jedna dlouhovlasá dívka seděla nedaleko tebe..
Jinak.. Ve studovně si nebyl sám.. Jedna dlouhovlasá dívka seděla nedaleko tebe..
Suki- 3rd Seat 6. Divize
- Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29
Po ceste z ošetrovni držala v náručí učebnicu, ktorá sa jej, našťastie, už nerozpadla pod rukami a snažila sa udržovať rovnováhu. Študovňu poznala podľa veľkého množstva kníh a neuveriteľného ticha, ktoré ešte nezažila vo svojom krátkom doterajšom živote. Nejako zvlášť nebola zvedavá na výsledky skúšok, pretože tam bola najslabšia zo všetkých a tak tušila, že v porovnaní s ostatnými tam skôr zavadzala ako pomohla. Odložila si učebnicu na jeden stôl a posadila sa. Začala si v nej listovať, ale väčšinu vecí mala už preskúmaných a tak sa rozhodla ísť preskúmať regály knižnice. Nevie prečo, ale skôr ju zaujímali temnejšie uličky.
Mina- Kapitán 11. divize
- Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: