Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studovna

+7
Seki
Sode
Myamoto Usagi
Meiki Ookami
Nawaki
Krumla
Miss_Atlantis
11 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Studovna Empty Studovna

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 14, 2010 8:48 pm

Tady je prostor pro nerušené učení a čtení učebnic, na které se specializuje místní knihovna.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Studovna Empty Re: Studovna

Příspěvek pro Krumla Tue Dec 21, 2010 9:53 pm

Yuki Yaname

Sedela som za väčším stolom a hlavu som mala ponorenú do jednej z učebníc, myslelo sa to doslova pretože som si zrovna dávala jedného zo svojich častých šlofíkov ktorých bolo denne tak minimálne dvadsať, vlastne som sa celkom divila že ma kvôli tomu ešte z Akadémie nevykopli no nejak som to neriešila a momentálne som bola zamestnaná tým ako pri spánku oslintať učebnicu dejín SS. Chvíľu som bola ešte v takejto polohe no nemalo my to vydržať na dlhom. nesníval sa mi totiž bohvie aký nadšený sen, momentálne ma v ňom naháňalo práškovacie lietadlo ktoré vedelo hovoriť, malo oči aj ústa a strašilo ma že keď ma chytí tak ma zje. Síce to bol vážne strelený sen ale ja som to skôr pripisovala k prepracovanosti na akadémii, bola som v poslednom ročníku a učitelia sa nám .. teda aspoň mne snažili vtĺcť do hlavy všetko čo som ostatné ročníky prespala. (niežeby tomu bolo teraz inak). To už sa môj divný sen blížil ku koncu a zrovna keď ma to práškovacie lietadlo malo rozsekať vrtuľami som sa s menším výkrikom a následným priduseným pokusom o jeho potlačenie, výsledok bol chraptivé zakašlanie a ja som si nervózne pozrela trošku oslintanú učebnicu, hmm Kidou to radšej sušiť nebudem naposledy som musela kupovať nový stôl. pomyslela som si a rýchlo som tu knižku zaklapla, a nepozorovane som ju založila späť na miesto, s nevinným výrazom som si to potom zamierila von zo študovne.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jan 09, 2011 5:31 pm

Izumi Razaki

Došel jsem do studovny a rovnou zamířil k archivům...
Musel jsem vědět konečně co s ním je... Pravděpobně stačilo najít si jména od "S" a pak to jen projít... to přece nemohlo trvat věčně...
Začal jsem tedy listovat starými listinami....
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jan 09, 2011 6:07 pm

Knihovnice se na Razakiho dívala dost divně, že si jen tak šel do archívu, kam běžný shinigami přístup nemá, ale protože si všimla pásky podkapitána, nic neříkala. Až po chvíli, kdy tam stále vytrvale hrabal, za ním přišla. CHodila tiše jako duch a až těsně za jeho zády se ozvala.
"Hledáte něco konkrétního, fukutaichou?" řekla to dost strašidelným hlasem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jan 09, 2011 6:24 pm

Izumi Razaki

A dobrý den... nechtěl jsem vás rušit... hledám informace o chlapci, jménem Suo Seiko... ale nedaří se mi je najít... řekl jsem...
Napadlo mě, že pokud budu nucen to jméno vyslovit ještě jednou tak asi budu vraždit....
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jan 09, 2011 7:37 pm

"Ach tak..." řekla knihovnice a zas v poklidu odešla a sedla si do svého křesílka. Naštěstí se zdálo, že Razaki hrabal ve správném místě a zanedlouho našel záznamy o bývalých studentech, jejichž jméno začínalo na Su. A ano, našel, co hledal.
Zjistil, že Suo Seiko skutečně studoval na Akademii, přihlásil se nedlouho poté, co ji sám Razaki dokončil. Podle záznamů byl velice talentovaný a měl nadprůměrné výsledky, studia dokončil o rok dřív než bylo běžné. Bylo tam taky několik posudků od učitelů, které sepsali pro tehdejšího kapitána 6. divize, Kuchikiho Kyou, protože právě ten Seika do divize přijímal.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jan 09, 2011 7:41 pm

Izumi Razaki

Děkuju vám za vaší pomoc... Takže... do šesté divize... řekl jsem a lehce se usmál. Doufám, že jsem vás moc neobtěžoval řekl jsem tý polednici a opět zmizel... To běhání mě začínalo opravdu zmáhat... až moc...
---------------------------------------------------------------------
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Meiki Ookami Sun Dec 18, 2011 11:04 pm

Nanikawa Kenjirou

"Další den na akademii... Všechny jsou stejné," pomyslel jsem si a přejel jsem prsty po knize v regálu. Ani jsem si nevzpomínal, jak jsem se dostal do oddělení s kidy, ale nějak jsem nemohl odtrhnout oči od všech těch titulů. "Kido pro naprosté trotly," přečetl jsem nahlas jeden z titulů. "To by bylo něco pro mě, ale kdo takové knihy vůbec vydává a co víc, kdo nezmění ty příšerné názvy?" Mé myšlenky se společně se mnou ubíraly dál mezi policemi s knihami až jsem narazil na jednu knihu, která mě skutečně zaujala: "Promlouváme s duchy Zanpakutou." Musel jsem se nad názvem pousmát. Pokud jsem si dobře vzpomínal, tak duchové zanpakutou byly součástí naší vlastní duše, tak jak velký problém by měl být s nimi promlouvat, ačkoliv byla pravda, že jsem se svou zanpakutou moc často nemluvil. Opatrně jsem vytáhl knihu a otevřel ji, prolistoval se přes předmluvu až k první kapitole a začal číst, jestli mě skutečně kniha natolik zaujme, abych si s ní šel sednout a četl ji u stolu.
Meiki Ookami
Meiki Ookami

Počet příspěvků : 54
Datum registrace : 15. 12. 11
Bydliště : Zapadlé městečko na severu Čech, co víc potřeba vědět?

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Dec 18, 2011 11:40 pm

První kapitola se věnovala prvnímu kontaktu se zanpakuto. Různým způsobům jak se to stává a proč a jak je možné tomu napomoci. Také jak se shinigami dozvídá jméno své zanpakuto a nějaké příklady. Celá druhá kapitola pojednávala prakticky jen o správném posezení při Jinzenu. Někoho by mohlo až zarazit, co vše se dá na pouhém sedění vylepšit. Správný úhel, vhodné postavení hlavy, rukou, nohou........., správné položení zanpakuto, dokonci i optimální narovnanost páteře. Třetí kapitola se věnovala samotné komunikaci mezi shinigamim a zanpakuto a nakonec čvrtá kapitola vás přesvěčila, že je to vlastně jedno, protože u každého je to vlastně jiné a pokud se to má stát, tak se to stane a moc nezáleží na tom jak.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Meiki Ookami Sun Dec 18, 2011 11:49 pm

Nanikawa Kenjirou

"Hmm, celá kniha věnována tomu, aby nakonec popřela sama sebe?" Zarazilo mě, když jsem knihu dočetl. Nebyla moc rozměrná a ani obsáhlá, přesto v ní bylo mnoho dobrých postřehů, přesto se mi zdálo zbytečné vydávat něco, co samo sebe popře. Zavřel jsem knihu se zklamaným výrazem a vrátil ji zpět do police, ani jsem si to neuvědomil, že jsem zůstal stát na místě. Nezdálo se, že by tu bylo moc jiných shinigami, takže bylo dost jednoduché se v prostorách studovny zapomenout. Nakonec jsem přešel k naprosto jiné četbě a to k té, která se zabývala historií Seireitei. Nezdálo se, že by takových knih bylo mnoho, alespoň těch, které by šly úplně ke kořenům a zároveň zůstaly věrné skutečnosti, o to zajímavější to ale bylo čtení, protože si v podstatě každý mohl najít ten svůj vlastní závěr, aniž by rozhodně popřel to, co četl na začátku. Tak nějak jsem doufal, že nenarazím na knihu, která by sama sobě odporovala, nezáleží na tom, když si odporují dvě různé knihy, ale kniha sama sobě. Mezi knihami s historií jsem si dal na čas, než jsem si nějakou vybral a odebral se si sednout a přečíst si ji.
Meiki Ookami
Meiki Ookami

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Dec 19, 2011 9:25 pm

Tato kniha narozdíl od předchozí byla mnohem zajmavější a i historii popisovala velice čtivou formou. Bylo vidět, že si s tím dal autor opravdu hodně práce. Když jsi si jí dočetl, bylo už docela pozdě. Při dobrém čtení sis ani neuvědomoval, jak ten čas letí. Jakmile jsi si to ale uvědomil, začal ses cítit trochu unavený.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Meiki Ookami Mon Dec 19, 2011 9:43 pm

Nanikawa Kenjirou

Když jsem dočetl, položil jsem knihu na stůl dál od sebe a zavřel ji. V tu chvíli jsem se zároveň dost zapřel dozadu, ale slovo zapřel nevystihovalo skutečnost, že jsem spíše částečně ztratil rovnováhu a vlastní těžiště mě dovedlo až na zem. "A..." nedořekl jsem, ale jen jsem se držel za záda. Vskutku by nebylo vhodné kvůli malému pádu na sebe upozorňovat, obzvlášť na místě, jakým je čítárna v knihovně, i když jsem tu byl nejspíše zcela sám. Hned, jakmile tupá bolest v zádech odezněla, uvědomil jsem si, proč jsem vůbec rovnováhu ztratil. Dost jsem se totiž začetl a tak jsem si ani neuvědomil, kolik času již uběhlo. "Dokonce i čtení dokáže být znavující," pomyslel jsem si a dostal se zpět na nohy. Chvíli mi to trvalo, ale přesto jsem se dokázal ještě postavit. Se zíváním jsem knihu vrátil do police, kde předtím byla, a vydal jsem se směrem na ubytovny akademie.
Meiki Ookami
Meiki Ookami

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jan 30, 2012 9:08 pm

Daisenmaru Kenshin

Celý udýchaný, blížil se ke studovně. Alespoň doufal, že to tentokrát bude ona. A proč udýchaný? No, jelikož pobíhal akademií sem a tam, aby neztrácel čas pomalou chůzí. Při své cestě nejméně třirát minul poničené prostranství, čtyřikrát se vrátil do auly, sedmkrát míjel ošetřovnu, dvakrát se zatoulal až ke svým prasátkovským dveřím a nejednou skončil málem ve sborovně.
Opřel se o dveře a nahlédl dovnitř. Narozdíl od předchozího konání v aule, teď byl trochu ohleduplnější a tišejší. Hirosaki-sensei? Zašeptal. Každý si o něm musel myslet, že je blázen, když někoho volá stylem šepotu. Nuž, na odpovědi nevyčkával a nakráčel si to dovnitř už zase trochu zchopen z dnešního maratonu, který si sám dobrovolně připravil.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Jan 30, 2012 10:26 pm

Kenshin-> Na tvé šeptavé volání se nikdo neozval bylo tam naprosté ticho. Normálně sem téměř nikdo v tuto dobu nechodil a tak se to tu kromě zrovna do něčeho začteného správce zdálo být prázdné. Správce ani nezvedl zrak, když jsi vztoupil. Asi to, co četl, bylo příliš zajmavé. Studovna byla ale velká a neměl jsi ponětí, co se za regály knih skrývá.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Jan 31, 2012 1:55 pm

Daisenmaru Kenshin

Rozhlédl se. bylo tu poněkud pusto, ale to nemohl soudit. Sám sem moc často nezavítal, neboť vždy ztratil ten čas hledáním oné místnosti. Vypadlo to, že ho tu jediný přítomný docela ignoruje.To se mu nelíbilo. Pomalu zamířil k němu.
Hej..... HEJ.... Zvyšoval hlas od toho předešlého šepotu, ale stále nijak nekřičel, či nehulákal, takže bylo pořád možné, že ho bude dotyčný i nadále považovat za neexistujícího. Ohlédl sedo houby místnosti. Nic moc zajímavého pro něj. Když tu bylo takové prázdno, nemohl z toho mít moc velký průser a tak se zhluboka nadechl. Hirosaki-sensei?! Zařval už celkem slušně, asi jako když vtrhl na tu přednášku.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Jan 31, 2012 3:15 pm

Kenshin-> Když si zavolal, knihovník přestal číst a s mírně otráveným výrazem se na tebe podíval. Zdálo se, že o něčem přemýšlí. Pak se teskně opět kouknul na knihu, kterou měl v ruce. Šlo vidět, že už je témeř konce. Nakonec s povdechem ti rukou ukázal na úplně poslední řadu regálů. Je tam. Zaskřípal zuby, spustil ruku a už se zas věnoval jen své knize.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Jan 31, 2012 5:38 pm

Daisenmaru Kenshin

Byl zahleděn do obrovského prostoru, takže nejdříve si náhlé pozornosti jemu věnované z knihovníkovy strany nesvšiml. Až jak promluvil, tupě se na něj obrátil. Zaznamenal na poslední chvíli směr, kterým chvíli projížděl očima a pak si tam vyšplápl.
Měl štěstí, že to šel prostě rovně, protože se podvědomě obával, že by se tu ztratil a než by se zase našel, sensei už by byla opět v tahu! Určitě! Každopádně už byl skoro tam, kam měl namířeno. Hirosaki-sensei? Ozvalo se do třetice všeho dobrého, ne-li v jeho případě zlého. Já vím, že tu jste!
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Jan 31, 2012 5:53 pm

Kenshin-> Jakmile jsi došel k poslední řadě regálu, tam kde už byl velký stín. Uviděl jsi konečně Hirosaki-sensei. Ležela s rozložnou knížkou přes obličej na černé židli a nohama se opírala o regál. Když už jsi byl v uličce, pomalu si sundala knížku z očí a trochu unaveně na tebe zamžourala.

Rin Hirosaki-sensei

Krásně si hověla na svém obvyklém místě i když dnešek nebyl jako ty ostatní dny, protože dnes byla z toho opojného a klidného relaxování vyrušena. Podle reiatsu poznala, kdo to je, ale hrozně moc se jí nechtělo zrovna vztávat. Tady vzadu mě jen tak nenajde......a stejně to za chvilku zabalí... Zůstalava stále ležet a už si toho nevšímala do chvíle, než jí knihovník napráskal. Jak MOHL!?! Odpočívám tu pravidelně už desítky let a ještě nikdy mě takhle neprodal.....co to s nim sakra je? Tohle si s nim ještě vyřídim..... I když uvnitř pěnila na jejím zevnějšku to nebylo téměř poznat, počkala až student došel až do toho nejtmavšího a nejvdálenějšího koutu, protože přesně tam se nacházela. Poté si sundala knížku, kterou měla na očích a podívala se na něj. Co potřebuješ? Zeptala se nezaujatě.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Feb 01, 2012 5:48 pm

Daisenmaru Kenshin

Utahaně se ploužil až do zadních regálů a úplně až na konec, do nejtemnějších koutů temna. Tedy, jen stínů, ale jelikož byl zase pocítil únavu, spíše z toho běhu, přišlo mu to prostě jako tma.
Ohlédl se a konečně uviděl onu hledanou osobu. Ale ten pohled ho v hlouby duše rozesmál. Já si říkal, od čeho je studovna dobrá... Hlesl s mírně utajeným úšklebkem v obličeji. Pak mu byla položena otázka a on na ni bez váhání ani nemusel hledat dlouho odpověď. Sensei, chtěl jsem zjistit rozsudek kido zkoušek. Říkala jste, že se to dozvím později a tohle už je později, nemyslíte? Jako by zdlouhavě říkal "Udělal jsem to, nebo ne?" jen to trochu rozváděl a neopoměl dodat nějaké to zbytečné slovo...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Feb 13, 2012 8:00 pm

Rin Hirosaki-sensei

A to mě ruší jen kvůli tomu......?! Asi nikdy neslyšel o informační nástěnce, co je u sborovny.........což znamená že neví ani o tamtom. Chvilku otrávěně zírala na Kenshina, ale poté co jí něco došlo, se usmála, narovnala se na židli a trochu se předklonila směrem ke studentovi. Vlastně..........mám pro tebe hned dvě zprávy. Mluvila pomalu a na schvál protahovala každé slovo. Dá se říct, že obě jsou špatné i dobré zároven a tak tě nenechám si vybrat, kterou chceš slyšet jako první. Zhoupla se na židli. Takže za prvé si ve zkoušce z kida......neuspě...chal příliš žádný krok, což znamená, že jsi prošel. Gratuluji. A za druhé mám pro tebe něco, co tě zajisté překvapí, ale byl jsi s několika dalšími studenty vbrán, aby si se již připojil ke své divizi, protože na tom Seireitei není moc dobře. Takže mi okamžitě zmiz z očí a jdi si zabalit.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Feb 14, 2012 12:23 pm

Daisenmaru Kenshin

Posadil si hlavu na krku. Jinak řečeno, uvolněně, ale skrytě napjatě se připravil na poslechnutí těch dvou zpráv, co pro něj sensei měla. Ne, že by ho nějak extra ta druhá zajímala. On chtěl vědět jen tu kido zkoušku. Alespoň si to myslel, jelikož nevěděl, o čem že bude řeč.
Sepjal dlaně v pěst, když zaslechl něco jako že by ta zkouška nemusela dopadnout dobře. Ale nakonec dopadla! Ta učitelka ho z jisté strany fascinovala, ale převažoval spíš dojem toho, že si z něj dělá legraci. Což se mu zase zak nezamlouvalo.
Druhá zpráva už ho tak nevytočila... ze začátku. Vlastně byl překvapen. Jestli mile či nemile, to už není jasné. Ach, to je... fajn. Děkuji sensei. Hlesl nejasným hlasem z nějž se nedalo rozpoznat, jak to pro něj byla ale úžasná zpráva! Okamžitě se odebral k odchodu.
Ještě se někdy stavím, sensei. Nezapomeňte, že jsme uzavřeli dohodu! Musíte mi říct, jak to bylo s tím vaším skorozabitým studentem. Pousmál se, jako by to říkal spíš výhružně a pak už zapadl za regál a na chodbu...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seki Mon Apr 23, 2012 4:49 pm

Ren Susumu

Pro dnešek jsem s tréninkem kido skončil a to znamenalo, že si udělím odměnu v podobě odpočinku někde v klidu, kde není hluk a dá se tam dobře přemýšlet či si zdřímnout. Pro tohle samozřejmě není lepšího místa než studovna. Prvně jsem chtěl jít na přednášku do auly, ale to bych musel poslouchat žvatlání profesora a to velmi velký relax opravdu není. Vstoupil jsem do studovny a zamířil pro nějakou náhodnou knížku s historickou tématikou. Tahle nevypadá špatně. Název napovídá, že to bude možná i detektivní. Potom jsem si přisedl k volnému stolu, který stál u zdi a nato otevřel knížku. Trochu jsem se posunul se židlí dozadu a položil hlavu na stůl, kterou jsem si podepíral rukama. Knížku jsem si strčil před obličej a četl první stránku. Hned u prvního slova mě to přestalo bavit ale i přesto jsem četl dál, pakliže se mi nechtělo vstávat a jít si pro novou knížku. Klobouk jsem si posunul trochu dozadu na hlavě, protože mi začínal padat a položil si otázku, jestli by nebylo moudré najít si pár přátel, které bych mohl později využívat, kdybych něco potřeboval.
Seki
Seki
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 46
Datum registrace : 16. 04. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Apr 24, 2012 3:31 pm

Ren Susumu-> Měl si celkem štěstí a nebo smůlu? Jisté bylo jen to, že studovna, až na pána za recepcí hned u vchodu, který si stejně něco četl a tak nevnímal, byla prázdná. A tak byl ve studovně tentokrát skutečně klid a mír. Atmosféra byla přímo uspávající, obzvláště, když přestal v půlce tvého čtení fungovat větrák a tak zmizel i poslední osvěžující prvek
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seki Tue Apr 24, 2012 5:22 pm

Ren Susumu

Četl jsem pár náhodných slov v knížce a již dlouhou dobu zůstával na druhé stránce. Vůbec mi to nedávalo smysl, ale tvářil jsem se jako bych všemu, co je tam napsáno skvěle rozuměl. „Tady je v tuhle dobu opravdu mrtvo. Myslím, že tu kromě mě nikdo jiný není.“ ……… „Doufám že tu nezaspím.“ Pomalí se mi zavíraly očí, ovšem snažil jsem se zůstat vzhůru, nerad jsem pospával na místech jako je tohle, protože nikdy nevíš, kdy tu někdo přijde a co ti provede. Vím o čem mluvím, pakliže mám s tímhle zkušenosti, vždy jsem si střílel z lidí kteří spali. Avšak mému snažení příliš nepomohl fakt nefungujícího větráku. „Jasně …… tohle se prostě musí stát zrovna když jsem tu já.“ Potom jsem se přibližně na šest minut ponořil do lehkého spánku. Probudil mě zvuk knížky, která neudržela balanc a spadla na stůl. „Raději půjdu.“ Řekl jsem si a vstál ze židle. Trochu jsem se protáhl, sebral knížku ze stolů a odnesl ji pravděpodobně na stejné místo, odkud jsem ji sebral. Potom jsem zamířil ven ze studovny a po cestě se rozloučil s mužem na recepci, kterého jsem při příchodu přehlídl.
Seki
Seki
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 46
Datum registrace : 16. 04. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu May 24, 2012 9:24 pm

Aka Masamune

Konečně její poslední den v Akademii. Za celou dobu studia ani neměla pořádnou možnost prozkoumat ve studovně archiv a najít tu jméno svého snoubence. Spíše musela hledat knížky s tématikou kida, aby z nich při zkouškách vůbec prošla. Nejhorší však bylo to léčení, to jí ani knížky nepomáhali. Ale tohle už měla všechno za sebou a nyní se v klidu mohla pustit do pátrání. S velkou námahou se jí podařilo vstoupit do studovny aniž by při tom upustila jednu z třiceti knih, které potřebovala vrátit. Tak tyhle knížky už nechci v životě ani očkem zahlédnout. Mumlala si v duchu pro sebe, cestou k pultíku, kde vždy vracela knihy.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next