Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Inuzuri Hitsuto(Bloodkick) vs Akio Ukitake(Shirosaki)

3 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Inuzuri Hitsuto(Bloodkick) vs Akio Ukitake(Shirosaki) - Stránka 2 Empty Re: Inuzuri Hitsuto(Bloodkick) vs Akio Ukitake(Shirosaki)

Příspěvek pro Bloodkick Sat Dec 04, 2010 1:47 pm

Hitsuto Inuzuri

Spoiler:

Sem rád že ste to řekl vy ... slyšel jsem toho o vás dost ale že byste použil něco co dělá stín ikdyž znáte schopnost mé zanpakuto ? to je divné zasmál jsem se Konečně je stín všude řekl jsem si a prokřupnul jsem si ruce Ichi Dansu: Ashikage špitnul jsem a objevil jsem se před kapitánem Ahoj řekl jsem a shunpnul jsem se nad něj Hado no #4 Byakurai snad to ta noha zmákne blesko mi hlavou a shunpnul jsem se za něj a zase jsem mu zasadil ránu do ledvin.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Inuzuri Hitsuto(Bloodkick) vs Akio Ukitake(Shirosaki) - Stránka 2 Empty Re: Inuzuri Hitsuto(Bloodkick) vs Akio Ukitake(Shirosaki)

Příspěvek pro Solas Sat Dec 04, 2010 1:57 pm

Akio Ukitake

Kami wa oshikakeru.Řekne klidným hlasem.Ano...použil jsem něco co ti dává výhodu..ale vzhledem k povaze tvého zanpakutó hádám že nepoužiješ obejvení se ze stínu v přímém útoku...spíš se pokusíš mě dostat ze stran odkuď nevidím...ale...Mračne se rozestoupí a vrhnou na Akia a na zem v několikametrovém odstupu od něj světlo...Já vládnu bouřce....Byakurai se ani nějak moc nevyhýbá prostě o kousíček ustoupí a nechá jej, aby ho škrábnul na zádech. Okamžitě nato namíří jeden meč k obloze a druhý za sebe. V milisekundě tak na Histuta navede blesk s kterým je v porovníní byakurai hračka pro děti.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sat Dec 04, 2010 2:14 pm

Hitsuto Inuzuri

Sakra ... měl to naplánovaný od začátku problesko mi hlavou když jsem uviděl jak na mě míří svou zanpakuto Stejně bych neuhnul dodal jsem si pro sebe a skusil jsem ho probodnout ale hned na to do mě vlítnul blesk kterej mě celýho probil Možná jsem ho aspoň trefil ... třeba jsem ho škrábnul řikal jsem si když jsem padal na zem od jeho rány Díky Taichou ... vyhrknul jsem ze sebe z posledních sil a spadnul jsem na zem
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Dec 04, 2010 2:17 pm

Akio Ukitake

Stáhne Shikai a schová zanpakuto.Pak přejde k Hitsutovi a zvedne jej ze země. Bojoval jsi dobře a vytrvale....jednou přijde den....kdy mě smeteš jediným útokem.Usměje se..zvedne ze země jeho zanpakuto a odnese Hitsuta na ošetřovnu. Tak si lékaři ještě všimnou asi centimetr hluboké rány, kterou mu Hitsuto stihl způsobit.

(Dobrej boj Smile)
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Dec 05, 2010 10:13 am

Vítězem je Akio Ukitake.
Hitsuto Inuzuri sestupuje do (LB - looser bracket), kde mu bude přiřazen soupeř.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: