Mitoshi Antero(Misman) vs Lus Ayazaki(Lus)
3 posters
Strana 1 z 1
Mitoshi Antero(Misman) vs Lus Ayazaki(Lus)
Pokud máte nějaké speciální přání ohledně vzhledu nebo vlastností bojové arény, vypište je před začátkem souboje.
Re: Mitoshi Antero(Misman) vs Lus Ayazaki(Lus)
Nechci volné prostranství, jinak mi je to docela jedno
Lus- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30
Mě je to relativně jedno, jen tam potřebuji zemi
A možná by to nechtělo strop, tak ale to je fuk
A možná by to nechtělo strop, tak ale to je fuk
Misman- Zástupce kapitána 9. divize
- Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10
Defautní aréna v podobě velké kruhové haly s odkrytým stropem..
Souboj může začít
Souboj může začít
Lus Ayazaki
Objevím se uprostřed otevřené haly a rozhlédnu se. Můj soupeř ještě nedorazil. Každá minuta strávená čekáním se zdála být delší a delší. Byla jsem tak zvědavá, proti komu budu bojovat. Pohledem začnu zkoumat každé místo haly.
Objevím se uprostřed otevřené haly a rozhlédnu se. Můj soupeř ještě nedorazil. Každá minuta strávená čekáním se zdála být delší a delší. Byla jsem tak zvědavá, proti komu budu bojovat. Pohledem začnu zkoumat každé místo haly.
Lus- Člen 8. Divize
Mitoshi
Brzo po Lus jsem se do arény dostavil i já.
Byl jsem celkem zvědavý, kdo že to bude.
Ale dámu jsem nečekal.
Přeji pěkný den, Ayazaki-taicho.
Brzo po Lus jsem se do arény dostavil i já.
Byl jsem celkem zvědavý, kdo že to bude.
Ale dámu jsem nečekal.
Přeji pěkný den, Ayazaki-taicho.
Lus Ayazaki
Konečně dorazí můj soupeř. Zdravím Mitoshi. Zvednu ruku na pozdrav a mírně se pousměji. Tak co, začneme? Pohlédnu na něj a připravím se na boj.
Konečně dorazí můj soupeř. Zdravím Mitoshi. Zvednu ruku na pozdrav a mírně se pousměji. Tak co, začneme? Pohlédnu na něj a připravím se na boj.
Lus- Člen 8. Divize
Mitoshi
Nejspíše ano... řekl jsem.
S jistou nelibostí jsem se dotkl zanpakuto a zbystřil jsem všechny smysly.
Čekal jsem na její první pohyb.
Nejspíše ano... řekl jsem.
S jistou nelibostí jsem se dotkl zanpakuto a zbystřil jsem všechny smysly.
Čekal jsem na její první pohyb.
Lus Ayazaki
Takže mám začít? Pohlédnu na stojícího Mitoshiho. Nu dobrá. Rozeběhnu se proti němu. Poté se pomocí shunpa přemístím za jeho záda. Bakudo 4. Hainawa! Ustoupím pár kroků dozadu.
Takže mám začít? Pohlédnu na stojícího Mitoshiho. Nu dobrá. Rozeběhnu se proti němu. Poté se pomocí shunpa přemístím za jeho záda. Bakudo 4. Hainawa! Ustoupím pár kroků dozadu.
Lus- Člen 8. Divize
Mitoshi
Lus zmizela dřív než jsem se nadál.
Když použila Kido, přeshunpoval jsem se o pár metrů vedle.
Vytasil jsem zanpakuto. Namířil jsem na Lus a opět se přesunul shunpem, tentokrát za ni.
Sekl jsem po jejím pravém boku.
Lus zmizela dřív než jsem se nadál.
Když použila Kido, přeshunpoval jsem se o pár metrů vedle.
Vytasil jsem zanpakuto. Namířil jsem na Lus a opět se přesunul shunpem, tentokrát za ni.
Sekl jsem po jejím pravém boku.
Lus Ayazaki
Překvapilo mě, že Mitoshi vytasil zanpakuto tak brzo. Poté zmizel. Rozhlédnu se po bojišti a zbystřím smysly. Vtom se Mitoshi objevil za mnou a dřív, než se jeho zanpakuto přiblížila k mému boku, natáhla jsem ruku a odrazila zanpakuto pomocí Seki. Poté se skloním k zemi a pokusím se podkopnout Mitoshimu nohy.
Překvapilo mě, že Mitoshi vytasil zanpakuto tak brzo. Poté zmizel. Rozhlédnu se po bojišti a zbystřím smysly. Vtom se Mitoshi objevil za mnou a dřív, než se jeho zanpakuto přiblížila k mému boku, natáhla jsem ruku a odrazila zanpakuto pomocí Seki. Poté se skloním k zemi a pokusím se podkopnout Mitoshimu nohy.
Lus- Člen 8. Divize
Mitoshi
Mírně jsem nadskočil abych se vyhnul Lusinému útoku a přitom na její záda namířil prstem
Hado 4: Byakurai! z prstu mi vyrazil proud bílé energie směrem k Lus.
Po provedení tohoto manévru jsem se objevil o tři metry dál.
Byl jsem si naprosto jistý, že Byakurai kapitánce nic neudělá.
Mírně jsem nadskočil abych se vyhnul Lusinému útoku a přitom na její záda namířil prstem
Hado 4: Byakurai! z prstu mi vyrazil proud bílé energie směrem k Lus.
Po provedení tohoto manévru jsem se objevil o tři metry dál.
Byl jsem si naprosto jistý, že Byakurai kapitánce nic neudělá.
Lus Ayazaki
Když se ohlédnu za sebe, zahlédnu Byakurai, okamžitě se přesunu o pár metrů dál. Mitoshi také zmizel a objevil se někde jinde. Rozběhnu se proti Mitoshimu a když už se nacházím skoro u něj, pomocí shunpa zmizím. Poté se objevím u jeho zad a pokusím se ho kopnout. Ihned potom opět zmizím. Tentokrát se objevím nad Mitoshim. Hado 32: Shakkahō
Když se ohlédnu za sebe, zahlédnu Byakurai, okamžitě se přesunu o pár metrů dál. Mitoshi také zmizel a objevil se někde jinde. Rozběhnu se proti Mitoshimu a když už se nacházím skoro u něj, pomocí shunpa zmizím. Poté se objevím u jeho zad a pokusím se ho kopnout. Ihned potom opět zmizím. Tentokrát se objevím nad Mitoshim. Hado 32: Shakkahō
Lus- Člen 8. Divize
Mitoshi
Útok ze shora jsem nijak nečekal.
Naštěstí, jsem stihl zareagovat těsně před tím než by Shakkaho dopadlo na hlavu.
Náraz Hada do země vytvořil celkem slušný oblak prachu.
Za pár sekund jsem z oblasti pod Lus vyskočil já s kladivem v ruce.
Útok ze shora jsem nijak nečekal.
Naštěstí, jsem stihl zareagovat těsně před tím než by Shakkaho dopadlo na hlavu.
Náraz Hada do země vytvořil celkem slušný oblak prachu.
Za pár sekund jsem z oblasti pod Lus vyskočil já s kladivem v ruce.
Lus Ayazaki
Shakkaho se obrátilo proti mě. Při dopadu na zem zahalilo Mitoshiho a vše kolem prachem. Zbystřím všechny smysly a čekám, kde se objeví. Najednou se proti mě vyřítí s kladivem v ruce. Konečně vytasím své zanpakuto a s čepelí směřující na Mitoshiho proti němu vyrazím.
Shakkaho se obrátilo proti mě. Při dopadu na zem zahalilo Mitoshiho a vše kolem prachem. Zbystřím všechny smysly a čekám, kde se objeví. Najednou se proti mě vyřítí s kladivem v ruce. Konečně vytasím své zanpakuto a s čepelí směřující na Mitoshiho proti němu vyrazím.
Lus- Člen 8. Divize
Mitoshi
O pár centimetrů jsem se vyhl ostří meče Lus, a když jsem byl za ní, tak jsem se prudce otočil a snažil se uštědřit jí ránu přímo po zádech.
Ishimaru měl ve vzduchu obrovskou nevýhodu.
O pár centimetrů jsem se vyhl ostří meče Lus, a když jsem byl za ní, tak jsem se prudce otočil a snažil se uštědřit jí ránu přímo po zádech.
Ishimaru měl ve vzduchu obrovskou nevýhodu.
Lus Ayazaki
Sice jsem si všimla, že se mě Mitoshi chystá udeřit kladivem, ale uhnout už nedokážu. Teda, ne tak úplně. Podaří se mu mě zasáhnout do levé paže. Ihned se pomocí shunpa přesunu opodál. Takhle nemám proti tomu kladivu moc šancí Pohlédnu na kladivo. Povstaň, Misaki! Shunpem se přesunu zpět k Mitoshimu a několikrát po něm seknu.
Sice jsem si všimla, že se mě Mitoshi chystá udeřit kladivem, ale uhnout už nedokážu. Teda, ne tak úplně. Podaří se mu mě zasáhnout do levé paže. Ihned se pomocí shunpa přesunu opodál. Takhle nemám proti tomu kladivu moc šancí Pohlédnu na kladivo. Povstaň, Misaki! Shunpem se přesunu zpět k Mitoshimu a několikrát po něm seknu.
Lus- Člen 8. Divize
Mitoshi
Slov, co vyslovila Lus jsem se bál.
První ráně jsem si vyhnul, druhou jsem vykryl.
Při doteku našich zanpakuto, jsem ale ucítil mírné odsátí mého reiatsu.
Urychleně jsem se shunpnul na zem, a čekal jsem na Lus.
Slov, co vyslovila Lus jsem se bál.
První ráně jsem si vyhnul, druhou jsem vykryl.
Při doteku našich zanpakuto, jsem ale ucítil mírné odsátí mého reiatsu.
Urychleně jsem se shunpnul na zem, a čekal jsem na Lus.
Lus Ayazaki
Naše zanpakuta se střetla, pak však Mitoshi shunpel zamířil k zemi. Ihned se vyřítím k němu. Na nic nečekám a dvakrát po něm seknu svým zanpakuto. Poté pomocí shunpa zmizí. Objevím se za jeho zády a seknu znovu.
Naše zanpakuta se střetla, pak však Mitoshi shunpel zamířil k zemi. Ihned se vyřítím k němu. Na nic nečekám a dvakrát po něm seknu svým zanpakuto. Poté pomocí shunpa zmizí. Objevím se za jeho zády a seknu znovu.
Lus- Člen 8. Divize
Mitoshi
Nezbývalo mi nic jiného, než první dvě rány vykrýt.
Když se na mě chtěla Lus vrhnout ze zadu, tak pod ní bouchla zem.
Jestli stála na zemi, tak se pěkně proletěla, plus jí mohla detonace udělat něco s nohou.
Jestli nestála na zemi, detonace vytvořila obrovský oblak prachu skrz který nešlo nic vidět.
Já se ale instinktivně ohnal dozadu kladivem.
Nezbývalo mi nic jiného, než první dvě rány vykrýt.
Když se na mě chtěla Lus vrhnout ze zadu, tak pod ní bouchla zem.
Jestli stála na zemi, tak se pěkně proletěla, plus jí mohla detonace udělat něco s nohou.
Jestli nestála na zemi, detonace vytvořila obrovský oblak prachu skrz který nešlo nic vidět.
Já se ale instinktivně ohnal dozadu kladivem.
Lus Ayazaki
Už se chystám po Mitoshim seknout, ale v tom podemnou bouchla zem. N2co takového jsem nečekala. Výbuch mě vymrštil do výšky, kde jsem se po chvíli zastavila. Pohlédnu dolů. Při výbuchu vznikl oblak prachu, přes který jsem nic neviděla. Opět namířím čepel zanpakuto dolů a zamíří do místa, kde ještě před výbuchem stál Mitoshi.
Už se chystám po Mitoshim seknout, ale v tom podemnou bouchla zem. N2co takového jsem nečekala. Výbuch mě vymrštil do výšky, kde jsem se po chvíli zastavila. Pohlédnu dolů. Při výbuchu vznikl oblak prachu, přes který jsem nic neviděla. Opět namířím čepel zanpakuto dolů a zamíří do místa, kde ještě před výbuchem stál Mitoshi.
Lus- Člen 8. Divize
Mitoshi
Z oblaku prachu vyletěl směrem nékam pryč bíly paprsek světla.
Byl v něm znatelně rozpoznat Byakurai.
Těstě za Byakuraiem jsem vyletěl já, ale nadruhou stranu od něj, což bylo náhodou několik metrů napravo od Lus.
Z oblaku prachu vyletěl směrem nékam pryč bíly paprsek světla.
Byl v něm znatelně rozpoznat Byakurai.
Těstě za Byakuraiem jsem vyletěl já, ale nadruhou stranu od něj, což bylo náhodou několik metrů napravo od Lus.
Lus Ayazaki
Byakurai mi prozradil, ve kterých místech se nachází. O chvíli později se vynořil kousek ode mne. Na nic nečekám a pokusím se ho bodnout do boku.
Byakurai mi prozradil, ve kterých místech se nachází. O chvíli později se vynořil kousek ode mne. Na nic nečekám a pokusím se ho bodnout do boku.
Lus- Člen 8. Divize
Zavedeno pravidlo rychlé smrti. Pokud hráč do dvou nenapíše příspěvek a nijak předem neodůvodní svou nepřítomnost, bude zápas vyhlášen v jeho neprospěch.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: