Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi)

3 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi) - Stránka 2 Empty Re: Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi)

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Jan 12, 2011 7:08 pm

Tsuki

Ikdyž jsem si obvazoval ránu, stále jsem se soustředil na Myi reatsu. Poznal jsem, že se chystá o nějaké kido a když jsem se otočil měla ruce v písku a ... zacítil jsem reatsu pod sebou a tak jsem se pomocí shunpa vzdálil z dosahu. Chvíli jsem přemýšlel jak na ní. Pomocí shunpa jsem se dostal k ní, natáhl jsem ruce a začal jsem soustředit trochu reatsu do dlaní. Vyslovil jsem Bakudo no. 4 Hainawa dostal jsem se k ní blíž a když mi nic nevyšlo z ruky, rychlím shunpem jsem se dostal k jejímu boku a zaútočil jsem směrem na rameno.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi) - Stránka 2 Empty Re: Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi)

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Jan 15, 2011 7:59 pm

Myamoto Usagi

Rychle jsem vyndala ruku z písku a připravila se do obrané pozice. Tsuki začal soustředit reiatsu do dlaní. Nevěděla jsem, co to bude, tak jsem se rozhodla skrýt. Bakudo no. 26 Kyokko zašeptala jsem jen malinký okamžik po jeho slovech. Na místě, kde jsem předtím stála, byla moje kopie, tvořená lomením světla a já jsem se o něco vzdálila. Hainawa...počkám si, až bude těsně před kopii a pak na zaútočím na původce toho kida.... Bakudo ale nevyšlo a místo toho zaútočil na mou kopii přímo. Ne! Ted pozná, že to nejsem já... Při rychlém švihnutí, kterým změnil lomení světla si Tsuki mohl všimnout, že je něco špatně. Já jsem na nic nečekala a rychle se shunpem dostala za jeho záda. Svou zanpakuto jsem mu mířila na zatím nechráněná záda.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Jan 15, 2011 8:42 pm

Tsuki

Když jsem útočil, všiml jsem si že kouske mého zanpakuto do ní vjel ale nic. Pak jsem začítil reatsu a vykrl jsem ránu. Díky tomu, že jsem stál na písku tak písek pohltil celý její útok. Takže klon, o tom jsem slyšel že existuje to kido a usmál jsem se. Pomocí shunpa jsem se dostal vedle ní a ostřím svého zanpakuta jsem sjel po její zanpakuto. A jak sjížděl, měl mířit na její pravý bok.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Jan 15, 2011 9:00 pm

Myamoto Usagi

Všimla jsem si, co má v plánu ale reakce byla pomalejší, než bych chtěla a tak jsem se dostala z dosahu jeho čepele, až když mi rozřízlo pravou stranu haori. Néééééé! Proč se zrovna muselo stát tohle?!? Sakra. Nové haori a dopadne hned takhle! Zanadávala jsem si v duchu ale dál jsem si toho už nevšímala. Soustředila jsem se na boj. Okamžitě jsem pokračovala v útoku několika seky v opravdu rychlé frekvenci. Doufala jsem, že se v rychlém tepu někde, najde skulinka v jeho doposut skvělé obraně.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jan 18, 2011 6:45 pm

Tsuki

Bojovali jsme na meče a já už začal přemýšlet o shikai. Byl jsem lepší v používání zanpakuto, ale ona své chybi dostatečně vykryla. Přidal jsem do boje trocha svého umění bez zanpakuta, útočil jsem bleskově pomocí nohou, ale stále jsem si je kryl aby mi je nezranila.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 19, 2011 7:04 pm

Myamoto Usagi

Když zaútočil nohama, vykryla jsem jeho kopy rukou a znapakutou. Má to ale docela sílu.... Lehce jsem se odrazila dozadu, tak abych byla z jeho dosahu. Napřáhla jsem ruku. Hado no. 31. Shakkaho Mířila jsem mu přímo na hrud.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Jan 22, 2011 11:12 am

Zavedeno pravidlo rychlé smrti. Pokud hráč do dvou nenapíše příspěvek a nijak předem neodůvodní svou nepřítomnost, bude zápas vyhlášen v jeho neprospěch.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Jan 22, 2011 8:40 pm

Akai Tsuki

Když jsme bojovali, tak Mya odskočila. Ucítil jsem mírný příval reatsu do jejích rukou. Takže kido a pousmál jsem se. Už jsem to kido očekával a když ho vypustila, kopl jsem do země a tak se okolo mě objevil písek. Její kido mě minulo a já stáhl své reatsu na minimum. Pak jsem se pomocí shunpa dostal za ní, uvolnil jsme opět reatsu a zaútočil jsem na její záda.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Jan 24, 2011 10:08 am

Myamoto Usagi

Nečekala jsem, že by mu Shakkaho nějak ublížilo. Mělo ho jen zaměstnat, abych měla čas na můj opravdový útok. Gemu ga hajimaru Joka. Uvolnila jsem shikai. Když se zvedla vlna písku, sáhla jsem levou rukou pro křížové eso a položila jsem ho na čepel. Nepřestávala jsem se soustředit na Tsukiho reiatsu a čekala jsem odkud zaútočí. Ucítila jsem ho za sebou. Okamžitě jsem se napůl otočila a sehla se. Kurosu no esu. Řekla jsem, když mě jeho zanpakuto těsně minula. Na Tsukiho mířily ted velkou rychlostí tři karty. Jedna na hlavu druhá na tělo a třetí na nohy z bezprostřední blízkosti. Když bojují dva tygři je jeden odsouzen k zranění a druhý k smrti. Napadlo mě, při tom útoku.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jan 25, 2011 2:11 pm

Akai Tsuki

Čekal jsem že se vyhne, jen jsem nevěděl kam. Když byla má zanpakuto nad ní, promluvil jsem do větru pár slov.. Vytas drápy draku a uvolnila se menší vlna reatsu, která drobet zpomalila ty letící předměty. Zpomalili je sice trošku ale to mi stačilo na shunpo. Jedna karta, která mi letěla na tělo mi pak v okamžiku zasáhla levou ruku.do předloktí. Naštěstí jsem tam měl ošupení, takže jsem zranění bylo minimální, protože jsem byl o něco rychlejší než exploze a nestačila mě tolik zranit. Pak jsem se pomocí shunpa začal přemisťovat sem a tam. Když jsem se objevil, vypstil jsme nějaké reatsu a když jsem byl v shunpu mé reatsu bylo téměř nevystopovatelné. Takhle jsem si chvíli držel odstup, abych se stačil vyhnout dalšímu útoku.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 26, 2011 10:01 pm

Myamoto Usagi

Okamžitě jsem shunpem zmizel z místa, kde jsem vystřelila karty. Kdybych tam byla a všechny tři explodovali bylo by asi taky po mně. Takže taky vyvolal shikai...zajmavé... Vyndala jsem kartu v čepeli a vrátila ji do pouzdra. Pak jsem vzala jinou a zandala ji do zanpakutou. Čekala jsem na místě v obraném postoji, chtěla jsem, aby zaútočil. Hrálo mi do karet, že neútočil. Měla jsem tak čas na zaříkání a opravdu pořádné soustředění a proto jsem se rozhodla zkusit to bakudo. Raimei no basha, itoguruma no kangeki, hikari mote kore o mutsu ni wakatsu. Bakudo no. 61. Rikujokoro!
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Jan 29, 2011 4:40 pm

Akai Tsuki

Kroužil jsem okolo ní a když začala vyslovovat ty slova, pomocí shunpa jsem se dostal dál od ní. Dostal jsem se ke keřům, které byli celkem daleko od vody, schoval jsem se vnich a stlumil reatsu na minimum. Čekal jsem co bude dál.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 30, 2011 12:16 am

(Dawne nechci ti do toho kecat, ale tam nikde žádné keře nejsou. Je to jen naprosto pustý písečný ostrov.)
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Feb 03, 2011 8:45 pm

omlouvím se za nepřítomnost... měl jsem chromou ruku + táta se učil na zkoušky

Akai Tsuki (opravný post)

Kroužil jsem okolo ní a když začala vyslovovat ty slova, pomocí shunpa jsem se dostal dál od ní. Dostal jsem se co nejdál od Myi, směrem k moři. Když jsem stál na břehu, voda mi plula okolo nohou, shunpem jsem se dostal do vody a stlumil jsem reatsu na minimum. Volně jsem se pohyboval pod vodou a soustředil jsem se na Myino reatsu.

(shinigami sou duše ne? proto vydrží pod vodou asi dlouho)
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Feb 04, 2011 3:06 pm

Myamoto Usagi

Takže se schovává...a ještě k tomu pod vodou...jak ho odtamtud jenom rychle dostat? Já moc dlouho pod vodou nevydržim a nevim, jak na dlouho dokáže zadržet dech on....navíc nevím, kde on je.... Ztlumila jsem také své reaitsu. Pomalu jsem došla, asi tak pět metrů od břehu a zastavila se. Snažila jsem se, přijít na nějaký nápad, jak zjistit přesně jeho polohu. Napadlo mě hned několik možných scénářu. Nakonec jsem si vybrala nápad číslo dvě. Neveděla jsem totiž, jak přesně bude fungovat a tak jsem to chtěla vyzkoušet. Když si vezmeme, že je voda, tak skvělí vodič......mohlo by to zabrat. Shunpem jsem se přemístila na okraj vody. Zanpakuto jsem dala tak, že se dotýkalo hladiny. Hado no. 11. Tsuzuri Raiden.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Feb 05, 2011 8:50 pm

Akai Tsuki

Byl jsem chvíli pod vodou a najendou se mi Mya ztratila. Takže stlumila reatsu a plul jsem dál. Pak jsem zacítil její reatsu, jenže jsem se nebál. Objevil jsem se u břehu na opačné straně než byla Mya, která se zrovna dotýkala hladiny.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Feb 07, 2011 12:04 am

Myamoto Usagi

Nic....možnosti jsou jenom dvě: za prvé to nefungovalo a za druhé už je mimo dosah vody...Pro oba případy bude nejlepší dostat se nahoru. Musim ho ze všeho nejdříve najít. Sunpem jsem se dostala do vzduchu. Okamžitě, jak jsem se otočila, jsem Tsukiho uviděla. Někdy se takovýto terén opravdu hodí.... Zvedla jsem prst. Hado no. 4. Byakurai. Vystřelila jsem první, při tom jsem se shunpem odrazila a mířila za Byakuraiem na Tsukiho. Na to jsem vystřelila ještě tři. Těmi jsem mířila těsně vedle. Doufala jsem, že tři hada zvednou písek. Měla jsem pak v plánu z dálky plně zaútočit.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Feb 10, 2011 4:27 pm

Akai Tsuki

Věděl jsem o ní a tak mě moc nepřekvapil ten útok. Dal jsem ruku za záda a v mysli jsem se zeptal Chun o trochu ohně. Chun mě vyslišela a dala mi oheň a tak se mi mezi prsty objevili tři menší fireboly, které jsem vzápětí poslal směrem na Myu. Pak když se blížilo to kido, kopl jsem do písku a odrazil jsem se měrem do vzduchu.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Feb 12, 2011 1:33 pm

Myamoto Usagi

Vyhla jsem se těsně firebolům. Tsuki vyskočil do vzduchu a tak jsem si opět přehodila karty v čepeli. Shunpla jsem se pod něj. Položila jsem ruce na zem. Bakudo no. 21. Sekienton Okamžitě po vypuštění kouře, jsem naprosto ztlumila své reiatsu a zmizela shunpem z dosahu kouřového oblaku. Soustředila jsem se na jeho reiatsu a začala jsem se shunpem přemistovat různě kolem kouře. Supedo no esu. Z každého místa, kde jsem se zastavila, jsem vystřelila velkou rychlostí deset karet dovnitř. Tak schválně, jsetli se tomuhle všemu dokáže vyhnout...Asi se pokusí z toho kouře zmizet.... Nepřestávala jsem útočit. Pozorně jsem sledovala, kde se objeví, pokud se z toho dostane.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Feb 17, 2011 1:55 pm

Akai Tsuki

Poté co mě zaplavil kouř, jsem také ztlumil reatsu. Tušil jsem že na ně půjde nějaký útok a tak jsem kopl do písku a tak vznikla díra. do které jsem se schoval. Doufal jsem že to co vystřelí poletí rovně a né do země, na kraji kouře. Reatsu jsem měl opravdu na minimum co to šlo a soustředil jsem se na její útoky. Poté co vystřelila asi 5 karet, jsem použil své shunpo, a přistál jsem nad vodou.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Feb 21, 2011 8:34 pm

Myamoto Usagi

To jeho utíkání, mě začíná pomalu ale jistě štvát... Byla jsem dnes nějaké podrážděná. Zapříčinilo to roztržené haori i když jsem předstírala, že jsem si toho ani nevšimla. Všimla. Jen jsem se ovládala. Ale to haori bylo úpně nové.... Vydechla jsem a zase se soustředila na protivníka. Vyměnila jsem kartu v čepeli a tentokrát čekala, co vymyslí on. Navíc...když mi pořát utíká.... Přemýšlela jsem nad vším, co se zatím v souboji stalo. Nezpouštěla jsem z něj oči ani na milisekundu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Feb 23, 2011 2:24 pm

Akai Tsuki

Povolil jsem si plášť na zádech a přiložil kněmu drápy Útok krvavých drápů zamumlal jsem a drápy se začali zvětšovat. Utáhl jsem si plášť a pomocí velmi rychlého shunpa jsem se dostal za ní, kde jsem byl velmi kratičkou chvíli a pak jsem se dostal před ní a zaútočil.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Feb 23, 2011 6:53 pm

Myamoto Usagi

Zrychlil... Všimla jsem si a okamžitě jsem se shunpem dostala nad místo, kde jsem ještě před chvilkou stála. Tsuki tak promáchl a ja si na okamžik odechla, že nezaútočil ze shora. Sama jsem okamžitě rychle zanpakuto zamířila na jeho nyní nechráněný zátilek. Druhou rukou jsem na něj vyslala bakudo, protože bylo rychlejší. Bakudo no. 9. Horin.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Mar 06, 2011 4:40 pm

Akai Tsuki

Bakudo mě zasáhlo, protože jsem se nechal. Čekal jsem, dokud se nepřiblíží. Chun, žádám tě o trochu ohně, ale nyní o trochu víc nic neodpověděla, ale já cítil jak mi dala trochu ohně. Ze zad mi vyšvihl oheň, který vypadal jako můj ocas z plamene a mířil vstříct Mye.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Mar 11, 2011 3:53 pm

Myamoto Usagi

Vyhnula jsem se těsně jeho ohnivéme ocasu. Těsněji než bych chtěla. Chytnul mi od toho konec kapitánského haori. Okamžitě jsem ho svou zanpakuto s lítostí rozsekala na kousky, které pomalu padaly dolů. Držela jsem se od Tsukiho pro jistotu dál. Jak velký má asi ten jeho ohen dosah? To je ted jedno...musím využít toho, že je lapen v bakudu... Přiložila jsem zanpakuto k horinu. Hado no. 11. Tsuzuri Raiden.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: