Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi)

3 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi) Empty Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi)

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 28, 2010 9:56 pm

Pokud máte nějaké speciální přání ohledně vzhledu nebo vlastností bojové arény, vypište je před začátkem souboje.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi) Empty Re: Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi)

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Nov 28, 2010 10:31 pm

Já jsem pro pustý mořský ostrov. To tady nikde ještě neni Very Happy
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi) Empty Re: Akai Tsuki(Dawn de Diablo) vs Myamoto Usagi(Myamoto Usagi)

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Nov 29, 2010 6:11 pm

Poddám se Mye .. jen počkejte až mi Miss komplet povolí postavu
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Dec 05, 2010 9:59 am

Aréna

Souboj může začít

dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Dec 05, 2010 2:18 pm

Myamoto Usagi

Stála jsem kousek od pobřeží. Je tady dost pěkně....kdo by řekl, že tohle je bojová aréna. S kým vlastně budu asi bojovat? Zamyšleně jsem pozorovala moře a čekala na soupeře. Lehce jsem si upravila haori a zaměřila jsem se na prohlídku terénu. Všude je tu akorát písek.....no uvidíme jestli to proměnim ve výhodu či nikoliv... Po posouzení okolí jsem si sedla, zavřela oči a přemýšlela nad možnímy strategiemi. Ruku jsem měla stále přpravenou na své zanpakuto. Důvěřuj, ale prověřuj...nevim s kym budu bojovat...mohl by to být jeden z těch, co klidně zautočí, když tu jen tak sedím.... Radši jsem pozorněji poslouchala okolí. Šumění vln je, ale nádherné...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Jan 09, 2011 5:05 pm

Akai Tsuki

Pomalím ale jistým krokem jsem kráčel po pláži. Ským asi budu bojovat řekl jsem a mé slova odnesl vítr. Pozoroval jsem písek a moře, zastavil jsem a sehnul jsem se pro trochu písku. Pak jsem si všiml neznámého reatsu a vydal jsem se za ním. Takže todle reatsu patří protivníkovy zamyslel jsem se a kráčel jsem dál.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 5:19 pm

Myamoto Usagi

Seděla jsem stále s víčky dole ale podle reiatsu jsem poznala, že se někdo blíží. Hmm to bude zjevně můj soupeř...příjde mi to reiatsu nějaký povědomí.... Čekala jsem až se můj protivník přiblíží. Poté jsem otevřela oči, párkrát rychle zamrkala a stoupla jsem si. Oklepala jsem ze sebe písek a pak se konečně otočila. To je ten z druhé divize...proto mi byl povědomý.... Zdravim. Tak co, začneme hned? Nebo si chceš ještě trochu užít sluníčka a moře? Usmála jsem se ale i přesto jsem nesundavala ruku z jílce. Zajmavé budu bojovat proti fuku-taichovi.....
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Jan 09, 2011 5:30 pm

Akai Tsuki

Usmál jsem se protože jsem poznal ským bojuju. Také tě zdravím a protáhl jsem se. Podíval jsem se na moře Achh šel bych si zaplavat a prošel jsem okolo ní směrem k moři. Otočil jsem se kní Opravdu chceš bojovat? a otočil jsem se na moře Radši bych tu sbeou švihl a užíval bych si takto krásné počasý ale pak jsem se celým tělem otočil a dal jsem ruku na zanpakuto. Nemysli si že to budeš mít jednoduché a spiklenecky jsem se usmál Jakožto bývalí kapitán a nyní podkapitán mám zkušenosti ze soubojů. a postavil jsem se klidně ale byl jsem připraven do útoku.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 5:42 pm

Myamoto Usagi

Usmála jsem se. Tohle by mohla být zábava...nejdřív si ho otestujeme....nebo ho možná trochu rozhodit......i když vypadá spíš na sebejistý tip... Nemysli si že to budeš mít jednoduché?!? Už na začátku se přiznáváš že prohraješ? To bych do tebe neřekl... Než jsem dokončila větu shunpem jsem se přesunula za něj a zanpakuto zautočila na jeho záda. Hned na to jsem shunpem zmizela v prachu. Objevila jsem se mu nad hlavou. Bakudo no. 9 Hōrin Zašeptala jsem. Tohle by na rozcvičku mohlo stačit...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Jan 09, 2011 5:49 pm

Tsuki

Poté co mi zaútočila na záda jsem se bleskurychleotočil a zakryl útok a potom co zmizela po útoku jsem také použil shunpo, ale to byla nademnou a použila kido jenže jsem byl rychlejší. Objevil jsem se kousek dál a rozběhl jsem se na ni a když jsem byl skoro u ní tak jsem použil shunpo abych se objevil za ní.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 5:56 pm

Mymoto Usagi

Je rychlej... Nespouštěla jsem ho z očí. Po dopadu už běžel na mě. Zmizel... Rychle jsem se otočila abych se mohla krýt. Možná bych.... Vykopla jsem při otáčení lehce ale rychle na okamžik nohu a s ní i vlnu písku zároven s tim jsem po něm přes ni sekla.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Jan 09, 2011 6:04 pm

Tsuki

Při té otočce s pískem a švihnutí mi proběhlo hlavou Je chytrá, umí využít okolí poté jsem se usmál aby to viděla a když letěl písek, strhl jsem svůj černej plášť aby plochou pohltil písek a mě zároveň nebylo vidět, sehnul jsem a shunpem jsem se dostal vedle ní a máchl jsem zanpakuto.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 6:11 pm

Mymoto Usagi

To nebylo špatné.. Shunpem jsem se dostala z dosahu jeho zanpakuto a při tom jsem na něj zamířila prstem Hado no. 4 Byakurai. Schválně kam mi ted uhne. Čekala jsem na jeho vyhnutí, abych se tam mohla okamžitě přemístit.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Jan 09, 2011 6:20 pm

Tsuki

Když se vyhla mému útoku a namířila na mě prstem, tak jsem se skrčil jak žabách a vyskočil jsem do vzduchu, kde jsem pomocí shunpa pohyboval do stran.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 6:26 pm

Mymoto Usagi

Takže do vzduchu...počkáme si co podnikne Shunpem jsem se začala pohybovat těsně nad pískem, aby mě nezpomaloval zanpakuto jsem měla v obrané pozici a čekala co vymyslí.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Jan 09, 2011 6:30 pm

Tsuki

Všiml jsem jak se pohybuje pomocí shunpa nad pískem, ale v malém okruhu. Pomocí shunpa jsem se dostal níž, až těsně k písku tak, že jsem se skoro dotýkal a pomocí shunpa jsem začal kolem ní rychle kroužit. Způsobilo to, že kvůli větru z shunpa se začal písek zvedat a měnit v malé pískovité tornádo.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 6:38 pm

Myamoto Usagi

Tornádo...moc chytré...Můžu odsud zmizet a nebo...když se soustředí na to tornádo navíc to dělá docela hluk. Plně jsem se soustředila abych neminula. Bakudo no. 1 Sai Když ho ted na i na chvilku zastavim má po tornádu. A nebo se bude muset vyhnout a výjde to na stejno.....
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Jan 09, 2011 6:42 pm

Tsuki

Kido? hmmm vyhnu se zamyslel jsem se. Pak jsem se vyhl tak, že jsem zamířil k Mye a všechen písek pomocí vzduchu mě následoval a já pokračoval v shunpu dál za ní.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 6:46 pm

Mymoto Usagi

Tohle by nemuselo být vůbec příjemný... rychle jsem se shunpem přemístila těsně nad vodu dál od břehu a čekala co dalšího si na mě vymyslí. Tohle bude těžký boj...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Jan 09, 2011 7:00 pm

Tsuki

Zastavil jsem se u břehu. Pak jsem se pomocí shunpa dostal dál od vody. Dal jsem zanpakuto do bojové pozice a pomocí shunpa jsem se vydal směrem k vodě a kde stála Mya. Zamnou se začala řinout vlna písku, já jsem se před vodou zastavil a uhnul jsem se strany se shunpem. Písek šel dál a pak vzal sebou i vodu. Vlna sice šla níž ale bahno co to stvořilo šlo stále v před.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 7:09 pm

Mymoto Usagi

Shunpem jsem se dostala nad vlnu a pak zaútočila ze shora přímo na Tsukiho. Dýky tomu jsem dostala větší rychlost. Těsně před nim jsem se shunpem uhnula k jeho levému boku a naznačila útok. Ten jsem ovšem nedokončila a ještě jsem se jednou přesunala a velice rychle zaútočila na jeho pravý bok.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Jan 09, 2011 7:16 pm

Tsuki

Snažil jsem se krýt útok na levý bok, pak zmizela a já se sehnul, co nejníž to bylo možné, skoro jsem ležel. Zjistil jsme že se objevila na pravo a já se pomocí shunpa kousek přesunul, tak že její zanpakuto mířilo těsně vedle mě , opřel jsem se o ruce a vyšvihl jsem se pomocí nohou na nohy a útočil jsem. Byl jsem celý ve vzduchu a útočil jsem vahou celého těla.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 7:28 pm

Myamoto Usagi

Útok byl velice rychlí a silný ale já jsem zahlédla skulinku, kterou jsem mohla využít. Když se vymrštil do vzduchu dala jsem do svého shunpa vše se záměrem objevit se pod nim a tak ho probodnou zanpakuto.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Jan 09, 2011 7:50 pm

Tsuki

Objevila se podemnou Sakra a přivřel jsem oči. Soustředil jsem se do shunpa a zmizel jsem. Na djejím zanpakutem byl můj jakoby klon ze shunpa, jenže byl rozmazaný a bylo vidět směr kam jsem zmizel. Objevil jsem se se menším šrámem přes záda, z kterého trošku tekla krev. Pomocí shunpa jsem se dostal ke svému plášti a obvázal ho přes záda. Otočil jsem se k Mye připraven na další útok.

Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Jan 10, 2011 8:05 pm

Mymoto Usagi

Vedle... Konstatovala jsem si sama pro sebe ten holý fakt. Když jsem si všimla toho, že neútočí, okamžitě jsem si klekla na jedno koleno a volnou ruku položila na písek. Mé soustředění se vyšplhalo do maximálních výšin. Bakudo no. 9 Hōrin. Řekla jsem, tak aby to nemohl slyšet. Vedla jsem Hōrin pod pískem a proto jsem se plně koncentrovala. Díky tomu, když se Tsuki otočil, mohl vidět akorát, jak klečím s rukou na zemi. Ve chvíly, kdy se ke mně plně otočil jsem Hōrin nechala vyjet z pod písku přímo pod jeho nohama.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: