Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izumi Amaru(Amaru) vs Kasumi Haruka(Sode no Shirayuki)

3 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Izumi Amaru(Amaru) vs Kasumi Haruka(Sode no Shirayuki) Empty Izumi Amaru(Amaru) vs Kasumi Haruka(Sode no Shirayuki)

Příspěvek pro dead wind Sun 28 Nov 2010 - 21:55

Pokud máte nějaké speciální přání ohledně vzhledu nebo vlastností bojové arény, vypište je před začátkem souboje.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Izumi Amaru(Amaru) vs Kasumi Haruka(Sode no Shirayuki) Empty Re: Izumi Amaru(Amaru) vs Kasumi Haruka(Sode no Shirayuki)

Příspěvek pro Sode Sun 28 Nov 2010 - 23:28

Dobře, tak to řeknu svými slovy.... jednoduše řečeno... volné prostravství bez jakých koli překážek....
Verze od Amarua - navrhuje jako místo na souvoj obrovskou konzistentní homogení plochu bez jakýchkoliv překážek...
(příliš složité xD)
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Izumi Amaru(Amaru) vs Kasumi Haruka(Sode no Shirayuki) Empty Re: Izumi Amaru(Amaru) vs Kasumi Haruka(Sode no Shirayuki)

Příspěvek pro Amaru Thu 2 Dec 2010 - 15:39

přesně tak
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun 5 Dec 2010 - 10:05

Jste na nekončící rovné ploše s homogeními vlastnosti. Bohužel vákuum nebylo možné.

Souboj může začít
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat 11 Dec 2010 - 17:17

Kasumi Haruka

Přicházím na místo, kde má boj proběhnout, lehkým a pomalejším krokem. Následně se zastavím. Zatím nikde ani živáčka. Jsem tu brzy? Pomyslím si. Jednu ruku položím na zanpakuto. Klidně se rozhlížím po tomto místě. Opravdu, soupeř tu ještě není a tak tu můžu čekat i dost dlouho. Tohle místo... je dobré, snad se tak bude zdát i při souboji.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Tue 14 Dec 2010 - 22:03

Izumi Amaru

Doloudal jsem se do arény pomalu
Ze souboje s kapitánkou jsem nemel moc radost
A...ahoj rekl jsem a zatvářil se velice smutně
Trochu sem se bal
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue 14 Dec 2010 - 22:39

Kasumi Haruka

To je... vtip?!... Hm... Ahoj. Hleděla jsem na něj. Zdání může klamat. Musím být i tak ostražitá. Kdo ví, co umí. Tak tedy... Připraven?... Nemělo by smysl, to zbytečně zdržovat.
Připravena na jakýkoliv záludný útok, chytím nenápadně své zanpakuto, které mám u pasu. Jako útok by to bylo k ničemu, ale jako obrana by případně postačilo.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Tue 14 Dec 2010 - 22:42

Izumi Amaru

Chvili jsem tam stal a snazil se ze sebe dostat slovo
No ja asi vykoktal jsem a sklopil pohled k zemi
Asi ano pipnul jsem nakonec
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue 14 Dec 2010 - 23:27

Kasumi Haruka

Všimla jsem si jeho neobvyklého chování. tak tohle bude zřejmě dlouhý boj. Pomyslela jsem si. Dobře tedy, jestli jsi připraven. Odmlčela jsem se, ale ne na dlouho. Dávám ti možnost začít.
Zbystřila jsem. Ani jediný pohyb mi v této chvíli nesměl uniknout. Očekávala jsem jakoukoliv reakci a nehodlala jsem nic nechat náhodě.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Wed 15 Dec 2010 - 15:03

Izumi Amaru

Ale to nejde... nemužu přece útočit na kapitána ne?
rekl jsem trochu rozpačite. Mec jsem mel porad na zadech a ruce sem mel volne svešené
Já nevím řekl jsem a udělal patou důlek do země
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed 15 Dec 2010 - 16:13

Kasumi Haruka

Povzdechnu si. Ty si mi ale případ. Podívala jsem se na něj a jen zlehka jsem se nenápadně pousmála. Mírně jsem jakoby nechápavě zavrtěla hlavou. Neříkej ale, že jsem ti tu možnost nedala.
Rukama jsem udělala jakýsi znak. Bakudō no 9. Geki Nečekala jsem na nějakou reakci. Hadō no 33. Sōkatsui Od ruky, kterou jsem namířila proti Amarovi vystřelil proud do modra zbarvené energie a směřoval na něj.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Wed 15 Dec 2010 - 16:52

Amaru

Necekal jsem az doděla rukama jakýsi znak
Fofrem jsem se presunul kousek stranou
Hado #32 Ōkasen zvolil jsem sice slabsi utok, ale v soucasne situaci o dost vhodnejsi pro jeho velky rozptyl
Mezitim jsem se opet premystil stranou
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed 15 Dec 2010 - 18:17

Kasumi Haruka

Přes tu situaci, že Geki nesplnilo svůj účel, jsem Sōkatsui vyslala. Jeho střetem s Ōkasen vznikl výbuch. Hado no 4. Byakurai Namířila jsem druhou vedle výbuchu, u čehož byl záměr, aby se střetl s dalšími vedlejšími "proudy" vyslaného Hada.
Nehodlala jsem dlouho setrvávat na svém současném místě dlouho a shunpem jsem se dostala kousek za místo, kde stál Amaru, když Hado vyslal a rozhlédla jsem se po něm. Tohle mohl taky provést hned na začátku a ušetřil by tím čas. Problesklo my hlavou.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Wed 15 Dec 2010 - 19:13

Amaru

Schoval jsem se v míste ktere bylo osvetleno hadem abych se vyhnul zpozorovani. Kdyz se kapitanka presunula na moji bejvalou pizici tak se dostala do slepého místa
Hadō #54. Haien vyslal sem na ni docela silný útok
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed 15 Dec 2010 - 20:11

Kasumi Haruka

Ucítila jsem blížíc se vysokou energii. Také jsem ze směr, odkud se blížila cosi zaslechla. Srozumitelné to nebylo, i tak jsem ale věděla, že jde o útok. O co jiného taky. Hado se rychle blížilo a nebyl čas na přemýšlení. Reakce při postřehnutí energie byla okamžitá. Starým ale stále dobrým způsobem použití shunpa jsem se dostala z dráhy "letu" hada.
Na místě, kde jsem se následně objevila jsem zvolala. Bakudo #21. Sekienton! Okolí zahalil dým a já se opět přemístila.
Amaru svým Hadem prozradil svou pozici. A tak jsem se na to místo, odkud Hado vyšlo zaměřila. Hado #33. Sōkatsui Z dýmu se na Amara vyhrnul bílo modrý proud energie.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Wed 15 Dec 2010 - 20:22

Izumi Amaru

Díky vyslanemu Hadu jsem věděl kde je. Věděl jsem taky, že se nemůže pohnout dokud ho sesíla.
Hadō #63. Raikōhō vyslal jsem silnějsi utok
Doufal jsem, že prorazi ten její a trefí jí, zatímco se soustředí na svůj utok
Navíc dým jí zabranil videt nebezpeci. A pres reiatsu dýmu a sveho utoku by nemusela citit ten muj
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed 15 Dec 2010 - 21:07

Kasumi Haruka

Sic jsem skrze dým nic neviděla, slyšela jsem to. Slyšela jsem co se odehrává. Vycítila jsem v reiatru Hada, které jsem vyslala, potlačení. Slyšela jsem, jak se Raikōhō blíží. Odpustila jsem, od pokračování v potlačování blížícího se Hada svým Sōkatsui a přemístila se z poza dýmu jen tak tak.
Chvíli jsem o sobě nedávala vědět. Počkala jsem, než účinky, tedy dým, Sekienton zmizí.
Pak bylo vše jasné. Přemístila jsem se a stáli jsme proti sobě. Ale ne příliš blízko. Jsem ráda, že jsem tě z počátku nepodcenila. Chytila jsem svůj meč u pasu za rukojeť, avšak, netasila jsem.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Wed 15 Dec 2010 - 21:29

Izumi Amaru

Má tohle vůbec cenu kapitane? Oba víme, ze jako kapitan jste mnohem silnejsi nez já kdy budu zatvaril jsem se jako hromádka nestesti.
V hlave mi naskocilo několik plánů ale vsechny se zdály nedokonale
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed 15 Dec 2010 - 21:48

Kasumi Haruka

Jistě, že má. Pořád máš šanci. Vítězství není vše. Ovšem, volba je na tobě. Já klidně můžu pokračovat. Odpověděla jsem a ledově klidným pohledem jsem postávala na místě, očekávala jsem jakékoliv rozhodnutí.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Fri 17 Dec 2010 - 9:02

Izumi Amaru

Levou rukou jsem vytáhl svoje zanpakuto. Zapíchl jsem ho do země a začal se soustředit. Kuraku suru Turiel řekl jsem. Byl cítit nárust reiatsu které pro kapitána muselo být ekvivalentem uprdnutí...
Usmál jsem se na kapitánku se svým obrovskym mecem. Tak ja sem pripravenej
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat 18 Dec 2010 - 22:34

Kasumi Haruka

Ještě to bude zajímavé. Též jsem se usmála. Namířila jsem zanpakuto na Amara. Anata wa minami, taiyō no netsu de kitakaze no idaina chikara ni sanka suru ka dō ka, sore ga hitotsu ni naru koto ga dekimasu. Kenshin, Satsuki! Katana se rozzářila bělavou barvou, barvou reiatsu. Reiatsu jsem pak ale "stáhla".
Již též. Při čemž jsem máchla vedle sebe svou zanpakuto.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Tue 21 Dec 2010 - 22:27

Izumi Amaru

Fajn ! řekl jsem smrtelne vazne a chytil zanpakuto do jedne ruky
Ozval se cinkot kovu o kamen jak mi zanpakuto vypadlo na zem
Ehm tak jeste chvili prosim usmal sem se trochu rozpacite a chytil ho radsi poradne
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed 29 Dec 2010 - 16:44

Kasumi Haruka

On si už snad dělá legraci. On nemá vypadat, jako silný.... on má být silný... ale tohle... Plácla jsem se dlaní do čela. (takové to bědování)
Poslyš, chtěla jsem ti dát opět možnost první rány, ale... Očima jsem si ho párkrát pořádně prohlédla i s jeho zanpakuto. .... bude lepší, když to tímhle nebudeme zdržovat. Mrkla jsem a uchopila jsem pevně oběma rukama své zanpakuto.
Nějaké rozebíhání a takové nebylo v plánu. Pomocí shunpa jsem se rázně objevila vedle něj a máchla jsem svou zanpakuto po jeho levém boku.
Vím, tohle je lehké vykrýt... ale třeba...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sun 2 Jan 2011 - 11:45

Izumi Amaru

Vykryl jsem ránu naprosto bez problémů
Hadō #11. Tsuzuri Raiden řekl jsem potichu
Energie přeskočila z mého zanpakuto na její. Drzela ho obourucne, takze se musela dotýkat záštity a tudíž jí to muselo pěkně kopnout do ruky
Vyuzil jsem toho ze ji to muselo "šokovat" a ihned pálil znova z bezprostredni blizkosti Hadō #54. Haien
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun 2 Jan 2011 - 13:50

Kasumi Haruka

Jak jsem podle všeho očekávala, Amaru útok v pohodě vykryl.
I když jsem byla na něco podobného, co Amaru předvedl jako další tah, připravená, tak tohle jsem zdárně neočekávala.
Když mě "uhodil" proud energie, instinktivně jsem se od Amara vzdálila "úskokem" dozadu.
To už na mě ale letělo jiné jeho kido, což se dalo od někoho, jako je on, čekat.
Při úskoku jsem se proto nahnula do strany za cílem, úmyslně ztratit rovnováhu. Což se mi povedlo, i když na poslední chvíli jsem se opravdu těsně vyhnula Hadu. Pocítila jsem silné reiatsu, které Hado obklopovalo.
Bleskurychle jsem zase stála na nohou. Bakudō #1. Sai! Následovalo. Hadō #31. Shakkahō!
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: