Omluva a další krok
+9
Amaru
OuYee
Solas
Satoshi
Bulic
Raiden
Nawaki
Red
Bleach Anime
13 posters
Strana 4 z 6
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Omluva a další krok
V tom případě jsi to nepochopil OuYee. RPG tohle fórum drží pohromadě.. A někdo se o to musí starat. A starají se o to GM. Nawaki je/byl jedním z GM.
A tímto tempem to půjde celý do záhuby. A nevím, pokud padne RPG, tak asi tohle fórum nedopadne dobře.
A tímto tempem to půjde celý do záhuby. A nevím, pokud padne RPG, tak asi tohle fórum nedopadne dobře.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
OuYee napsal:Jestli sem to pochopil tak ty že prej držíš forko pohromadě ? ted si mě rozesmál forko drží pohromadě jeho členové.
Ty se k tomu nevyjadřuj GM dělají hru hrou. Bez toho by tu každý byl UberPower a bylo by to o ničem.
A prosím OuYee už vyhoď klávesnici z okna a jinou si nepořizuj!
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Uvědomuju si, že tohle je ode mě velice sobecké a zvláště vůči Atlantýdě a DW... omlouvám se vám, ale nedokážu pracovat na foru, které vede nekompetentní člověk, sebstřednej a posedlej vlastní mocí...
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Bin tu může zůstat, ale né jako hlavní administrátor. V práci se řídí pravidlem, čím větší post, tím větší zodpovědnost. Když něco zkoníš, neseš za to odpovědnost sám svým jménem, neexistuje druhá šance. Nebo si snad myslíte, že za ztracení jednoho ze čtyř reaktorů v jaderné elektrárně zůstane hlavní projektant hlavním projektantem? Já jsem pro změnu postu hlavního admina.
A Ouye, pokud se chováš takhle vulgárně, je to pouze důkaz toho, že nemáš žádné argumenty.(Přečti si pravidla konverzace)
A Ouye, pokud se chováš takhle vulgárně, je to pouze důkaz toho, že nemáš žádné argumenty.(Přečti si pravidla konverzace)
Nikdy sem nečekal že to řeknu/napíšu NAwaki zůstan GM sakra !!
Bulic- Člen 7. Divize
- Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28
Kluci, tohle má být čistý list... Pokud mi ovšem někdo nedůvěřuje, prosím vás zkuste to! Ovšem, pokud jste si JISTI(nevím kde tu jistotu berete), že se to bude opakovat, dělejte si co chcete.
Děkuji za hlasy...
Děkuji za hlasy...
Bine, tady ale nemá jít o nás. Tuhle anketu jsi založil, aby jsi věděl, jak to viděj lidi ne? Pokud bude víc 'ano', fajn. Pokud ale bude víc 'ne', co budeš dělat? Přemýšlel si vůbec o tom, co bys dělal, kdyby ti lidi tu druhou šanci dát nechtěli?
Red- Kapitán 9. divize
To ale není odpověď na mojí otázku, Bine.
Red- Kapitán 9. divize
Bulic napsal:Nikdy sem nečekal že to řeknu/napíšu NAwaki zůstan GM sakra !!
Zůstanu a velice rád...
Pokud se Bin podrobí výsledku téhle ankety
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Omlouvám se, asi jsem zbabělec, ale práv se nevzdám a né jen z důvodu, že to nejde, ale i kvůli tomu, že jsem u fóra strávil více času, jak vy všichni - to pochopte. Vžijte se do mé současné pozice, kdo by se vzdal své dlouhodobé práce - vývoje?
tak proč jsi tuhle anketu zakládal? Akorát jsi tímto teď řekl, že ti na názoru lidí nezáleží.
Red- Kapitán 9. divize
Tak a je to tady..nejde ti o forum...ale o pozici..toť vše...
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Anketa byla Nawakiho nápad, já bych ale stejně nesplnil, to co po mě mnozí chcete...
Jak nejde mi o fórum ?! Kdyby mi o něj nešlo, nezakládal bych ho!
Jak nejde mi o fórum ?! Kdyby mi o něj nešlo, nezakládal bych ho!
Kdyby ti o něj šlo, tak ho pořád neruinuješ. Neustále se snažíš dělat nějaký inovace a podobně, ale ve výsledku to vždycky dopadne blbě.
Jak vidím, smazal jsi anketu, kterou si sám založil. Pokud si dobře pamatuju, bylo tam 9 ano ; 10 ne. To o něčem vypovídá ne, Bine?
Tu anketu jsi založil, aby ti lidi jasně řekli, jestli druhou šanci dostaneš nebo ne. Podle výsledku jsi jí nedostal. A stejně odmítáš cokoliv udělat? Tohle jasně ukazuje to, jakej jsi člověk.
Jak vidím, smazal jsi anketu, kterou si sám založil. Pokud si dobře pamatuju, bylo tam 9 ano ; 10 ne. To o něčem vypovídá ne, Bine?
Tu anketu jsi založil, aby ti lidi jasně řekli, jestli druhou šanci dostaneš nebo ne. Podle výsledku jsi jí nedostal. A stejně odmítáš cokoliv udělat? Tohle jasně ukazuje to, jakej jsi člověk.
Red- Kapitán 9. divize
Binova "demokracie" selhala...prostě si ty pravidla měníš jak se ti to zrovna hodí....je to ubohé a to nevyvrátíš....Hlasování Chcete mě tu Ano : NE nechcete ?? Aha tak to hlasování neplatí...UBOHÉ
Tvoje šance byla tahle anketa :-D Tys jí smazal a ještě k tomu si na plnou hubu řekl, že ti na ní nezáleží..
Red- Kapitán 9. divize
Demokracie měla začít tím že se lidé(a demokracie je vláda lidu) rozhodli ti ji nedat...jenže ty se svého postu nehodláš vzdát...chyběla by ti ta moc....a o tom to je...
Len taká otázka mimo témy: Kto by prebral miesto hlavného Admina ?
vodovod- Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27
Bine, ty jsi ztracenej
Red- Kapitán 9. divize
Mě...kupříkladu...jelikož mám kupříkladu Svou divizi rád...radši bych se jí vzdal veprospěch někoho jiného než abych ji zničil...
vodovod napsal:Len taká otázka mimo témy: Kto by prebral miesto hlavného Admina ?
No ty to nebudeš.
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 4 z 6
Povolení tohoto fóra: