Omluva a další krok
+9
Amaru
OuYee
Solas
Satoshi
Bulic
Raiden
Nawaki
Red
Bleach Anime
13 posters
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Omluva a další krok
Ano zase 10 hodin psaní aby sme to obnovili že jedna osoba udělala 5 minutovou chybu tak obětujeme 10ky hodin že. A ještě si pamatujeme co vše se psalo uděláme to úplně stejné. Chappi ani nevíš kolik toho tam bylo a meleš tu tys tam neměl ani vteřinu času tak se ti to říká.
Bulic- Člen 7. Divize
- Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28
A tady jde vidět to, Chappi, proč jsi se do celý týhle šlamastiky vůbec neměl zapojovat. Nic nevíš. Máš 5 příspěvků a všechny jsou v tomhle tématu. What the? Nevím, jestli jsi sem chodil a četl fórum a tak, ale řekl bych, že ne. Bin nesmazal jen FF. Smazal i celej off topic, kde bylo tolik témat, se kterýma si dali lidi práci.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
V offtopicu měli být jen pičoviny bin na to měl právo měli ste říct nějákýmu adminovi ad vám založí nějákou sekci .
OuYee- Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10
Chalani, přestaňte se hádat. Někdo tu už řekl, že ta anketa nemá moc smysl, protože bych tu zůstal. Mě ale nejde o to, že bych tu zůstal, kdybych byl takový jakým mě tu ztvárňujete, tak bych zabanoval ty kdo tu dělá bordel. Vy byste se sjednotili a udělali si nějaké fórum.
Já však chci abyste tu zůstali a zkusili to se mnou ještě jednou. Ti kdo mi tu šanci nedají ať si klidně vytvoří vlastní fórko, jen mi to příjde krapec zbytečné. Když jsem Vám slíbil, že se něco takového nestane. Možná nebudete věřit mým slovům, ale za pokus to rozhodně stojí. Protože rozdělovat fórum nebo přijít o vás nechci.
Já však chci abyste tu zůstali a zkusili to se mnou ještě jednou. Ti kdo mi tu šanci nedají ať si klidně vytvoří vlastní fórko, jen mi to příjde krapec zbytečné. Když jsem Vám slíbil, že se něco takového nestane. Možná nebudete věřit mým slovům, ale za pokus to rozhodně stojí. Protože rozdělovat fórum nebo přijít o vás nechci.
A zas argument asi tak pádný jako lynčování černochů prospívá jejich pokožce...
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Omg tak když vám tak Bin vadí tak si udělejte vlastní forum...
Prahu klidně zbourat, ale znova nestavit
To Red:Můžu si postovat jak chci a kde chci, pokud neporušuji pravidla. Toto forum jsem občas četl a jsem seznámen s vaším problémem.
A neplet si kvantitu a kvalitu. Co že mám 5 postů, to jsem jako nějakej noob nebo co ?
Prahu klidně zbourat, ale znova nestavit
To Red:Můžu si postovat jak chci a kde chci, pokud neporušuji pravidla. Toto forum jsem občas četl a jsem seznámen s vaším problémem.
A neplet si kvantitu a kvalitu. Co že mám 5 postů, to jsem jako nějakej noob nebo co ?
Anonymní- Anonymní
Ještě štěstí že se na novém fóru již pracuje.....
Ano shirosaki vytáhl nejmoudřejší pičovinu na kterou ve své malé hlavě přišel Good Game
OuYee.. Tohle je fórum o Bleachi a v tom off topicu mělo být vše, co se Bleache netýká a rozhodně to nebyly žádný pi*oviny
a k tomuto -
Jedna věc ti asi nedochází OuYee.. Byla tu sekce na hudbu, filmy a tak dále.. Ta je taky pryč. Mělo to svojí sekci.. Tak proč je to teda taky smazaný?
Chappi: Tak jsem to nemyslel. Ne "noob", ale nováček
Edit: OuYee - další porušení pravidel opakováním stejnýho vulgarismu
a k tomuto -
- Spoiler:
- 1. Je zakázáno vulgárně se vyjadřovat a nadávat ostatním uživatelům. Chovejte se jako slušní lidé.
Takže první napomenutí za porušení pravidel.
Jedna věc ti asi nedochází OuYee.. Byla tu sekce na hudbu, filmy a tak dále.. Ta je taky pryč. Mělo to svojí sekci.. Tak proč je to teda taky smazaný?
Chappi: Tak jsem to nemyslel. Ne "noob", ale nováček
Edit: OuYee - další porušení pravidel opakováním stejnýho vulgarismu
Red- Kapitán 9. divize
No proti tomu asi nic neudělám, jen mi to přijde jako trochu hloupost - dělit lidi.
Já nechci nové forko já chci aby na tomto věci zůstávali a né se mazali "že si někdo myslel že je to bordel" myslet znamená prd vědět..... A chappi já tu mám přes 600 příspěvků a s toho né málo bylo v Off topicu.
Bulic- Člen 7. Divize
Come Ban me im undead you cannot kill me
OuYee napsal:Ano shirosaki vytáhl nejmoudřejší pičovinu na kterou ve své malé hlavě přišel Good Game
Ouyee prosím tě už mlč
Zatímco já, Red, Atlantýda, Sode, Raiden a další prezentovali logické argumenty ty jsi se zmohl na "nekecejte do toho" a tím to končí. Je to klasická situace, kdy jedna strana plýtvý logickými argumenty a ta druhá... ta druhá prostě jen říká nesmysl na nesmyslem...
Tohle měla bejt diskuze, kde se řeší problém, který nelze dál ignorovat, ty jsi nepředložil jediný logický argument, nic.
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Ne nebanujte Ouyeeho on by pak říkal že by sme se ho báli tak sme ho banli nechteho možná s těch 50 příspěvků dá jeden se slušným argumentem, ikdyž pochybuji.
Edit pro Ouyeeho: možná píši s chybami, ale né vulgárně jako někteří že Ouyee, a nebo argumenty typu neřešte to.. Toto se musí vyřešit kdyby sme to furt přehlíželi zachvíli by to tu bylo vzůru nohama. A Ouyee čekal jsem něco víc než "až se naučíš psát tak kritizuj".
Edit pro Ouyeeho: možná píši s chybami, ale né vulgárně jako někteří že Ouyee, a nebo argumenty typu neřešte to.. Toto se musí vyřešit kdyby sme to furt přehlíželi zachvíli by to tu bylo vzůru nohama. A Ouyee čekal jsem něco víc než "až se naučíš psát tak kritizuj".
Naposledy upravil Bulic dne Sun Nov 28, 2010 11:31 am, celkově upraveno 2 krát
Bulic- Člen 7. Divize
nauč se psát pak mě kritizuj Ano ?
Binuralka napsal:Chalani, přestaňte se hádat. Někdo tu už řekl, že ta anketa nemá moc smysl, protože bych tu zůstal. Mě ale nejde o to, že bych tu zůstal, kdybych byl takový jakým mě tu ztvárňujete, tak bych zabanoval ty kdo tu dělá bordel. Vy byste se sjednotili a udělali si nějaké fórum.
Bine v tom případě jako prvního zabanuj sebe.
OuYee: Měl jsi říct jen svůj názor a ne že teď budeš všechny urážet a mít na vše poslední slovo
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
OuYee napsal:nauč se psát pak mě kritizuj Ano ?
Víš co je legrační?
Nebudu popírat že jsem nikdy neměl Bulice moc rád... párkrát sme se pohádali a popravdě sem ho považoval spíš za ... jednodušího člověka...
Momentálně ale prokazuje moudrost vysoce nad čímkoliv co jsem kdy slyšel od tebe =)
Možná nepíše gramaticky správně, ale co píše dává smysl... u tebe... no už si nejsem tak jistej...
Jo počkej, jsem, nedává
Copak by admin, který ,,vládne" na fórku banoval sebe? to je přeci hloupé.
A tímto příspěvkem(topicem) naznačuji, že takový nejsem.
A tímto příspěvkem(topicem) naznačuji, že takový nejsem.
Ano shirosaki vytáhl nejmoudřejší pičovinu na kterou ve své malé hlavě přišel Good Game
Alespoň je to pádný argument a tvých pár sprostých slůvek a hloupostí mi žíly netrhá...já nemám potřebu ti vynadat..abych dosáhl svého..
Alespoň je to pádný argument a tvých pár sprostých slůvek a hloupostí mi žíly netrhá...já nemám potřebu ti vynadat..abych dosáhl svého..
Bulic napsal:Ne nebynujte Ouyeeho on by pak říkal že by sme se ho báli tak sme ho banli nechteho možná s těch 50 příspěvků dá jeden se slušným argumentem, ikdyž pochybuji.
Báli? Proč? Tohle má být diskuze. Máme se bavit o tom, proč by měl Bin dostat druhou šanci nebo ne. Ne se nějak vzájemně strašit. Jak řekl Nawaki, OuYee zatím nepředložil jedinej logickej argument a dvakrát porušil pravidla. Sice teď s Binem tak nějak stojíme "proti sobě" , protože jsem hlasoval jinak, než by se mu to asi líbilo, ale jako admini máme jednotnej názor na porušování pravidel, takže to, že ho tu OuYee obhajuje nemění nic na tom, že by nemohl dostat ban i od Bina.
Red- Kapitán 9. divize
Nawaki v jednoduchosti je krása :P a jako taki tě moc nemusím, ale ted máš dobrej nápad co směle podpořím.
Edit pro Reda: Jo ty máš pravdu, ale znám Ouyeeho vyložil by si to tak že se bojíme jeho argumentů a radši se ho zbavujeme.
Edit pro Reda: Jo ty máš pravdu, ale znám Ouyeeho vyložil by si to tak že se bojíme jeho argumentů a radši se ho zbavujeme.
Naposledy upravil Bulic dne Sun Nov 28, 2010 11:35 am, celkově upraveno 1 krát
Bulic- Člen 7. Divize
Já ti to ulehčím Bine...
Pokud tahle anketa jak ty říkáš nemá smysl, tak v tom případě si dál jen vypočítavý... Tímhle si přišel o tu poslední šanci co jsem byl ochotnej ti dát.
Doufal jsem, že jsi něco pochopil, ale zdá se, že to tak není. Opravdu jsem byl ochotnej dát ti tu šanci, pokud hlasování dopadne ve tvůj prospěch, ale když pro tebe anketa nic neznamená, tak pro mě také ne. Nebudu pomáhat na foru někomu, kdo si neváží práce, kterou uživatelé a hlavně GM foru dávají.
Momentálně si přišel o jednoho GM co drží v chodu RPG - poslední věc co drží tohle forum po hromadě...
Pokud tahle anketa jak ty říkáš nemá smysl, tak v tom případě si dál jen vypočítavý... Tímhle si přišel o tu poslední šanci co jsem byl ochotnej ti dát.
Doufal jsem, že jsi něco pochopil, ale zdá se, že to tak není. Opravdu jsem byl ochotnej dát ti tu šanci, pokud hlasování dopadne ve tvůj prospěch, ale když pro tebe anketa nic neznamená, tak pro mě také ne. Nebudu pomáhat na foru někomu, kdo si neváží práce, kterou uživatelé a hlavně GM foru dávají.
Momentálně si přišel o jednoho GM co drží v chodu RPG - poslední věc co drží tohle forum po hromadě...
Jestli sem to pochopil tak ty že prej držíš forko pohromadě ? ted si mě rozesmál forko drží pohromadě jeho členové.
A řád na tom forku drží GM jako například Miss, Nawaki a Red.
Bulic- Člen 7. Divize
Jsi slepý nebo neumíš číst??
Jsi slepý nebo neumíš číst??
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 3 z 6
Povolení tohoto fóra: