Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rozumná petice umírněných radikálů

+12
Solas
Maršál Křída
Miss_Atlantis
Bulic
Sode
Yuki-onna
Misman
Bleach Anime
Amaru
Raiden
Red
Nawaki
16 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Je opravdu nezbytné aby Binurálka odstoupil?

Rozumná petice umírněných radikálů - Stránka 2 Vote_lcap54%Rozumná petice umírněných radikálů - Stránka 2 Vote_rcap 54% 
[ 13 ]
Rozumná petice umírněných radikálů - Stránka 2 Vote_lcap25%Rozumná petice umírněných radikálů - Stránka 2 Vote_rcap 25% 
[ 6 ]
Rozumná petice umírněných radikálů - Stránka 2 Vote_lcap8%Rozumná petice umírněných radikálů - Stránka 2 Vote_rcap 8% 
[ 2 ]
Rozumná petice umírněných radikálů - Stránka 2 Vote_lcap13%Rozumná petice umírněných radikálů - Stránka 2 Vote_rcap 13% 
[ 3 ]

Celkem hlasů : 24

Rozumná petice umírněných radikálů - Stránka 2 Empty Re: Rozumná petice umírněných radikálů

Příspěvek pro Red Sat Nov 27, 2010 11:49 pm

Ode mě jí nedostaneš Smile To, že ses ani nepodíval do toho Off Topicu .. To je neodpustitelný ;)
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Rozumná petice umírněných radikálů - Stránka 2 Empty Re: Rozumná petice umírněných radikálů

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Nov 28, 2010 12:05 am

Otázka je, Bine, co bys dělal, kdybys od většiny tu druhou šanci prostě nedostal, jak už to načal tady Red, a obávám se, že nebude jediný...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sun Nov 28, 2010 12:07 am

Pokud začíná nová éra demokracie, tak všechny hříchy by se měli smazat né? Smile

Bleach Anime
Administrátor

Počet příspěvků : 991
Datum registrace : 16. 11. 08
Věk : 15

https://bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Nov 28, 2010 12:09 am

Jak jsem řekl.... Udělej anketu zda ti lidi chtějí dát druhou šanci...
Jinak to není demokracie... ale hezky zabalená diktatura...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sun Nov 28, 2010 12:11 am

budiž Smile

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Nov 28, 2010 4:05 am

Binuralka napsal:Bohužel, to vaše nakladatelství, jsem bohužel smazal, netušíc co v tom je.... Omlouvám se tedy těm, kteří utrpěli... Také by mě nasralo //
Binuralka napsal:Z části máš asi pravdu, ale mě také nevadí, když se bavíte! Naopak! Prostě to byl omyl, nechtěl jsem vám to smazat... Myslel jsem si, že tam je pouze bordel...
Právě jsem chtěla dát do nakladatelství nové věci, když tu v 3:50 zjistím, že už žádné nakladatelství Fi.Na. neni.....Nejvíc mě ovšem mrzí, že jsi si ani nepřečetl, to co jsi mazal....
Všechno, co bych řekla už bylo řečeno. Nejsem na tomto foru moc dlouho, ale to co se stalo mi příjde bezohledné. Ano bezohledné, protože s některými tématy měli lidi dost práce a ted je to vše prostě pryč....
Jediné, co bych chtěla dodat, je: Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou.
Děkuji za pozornost.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Nov 28, 2010 1:36 pm

Bine jestli chceš druhou šanci tak pro ní něco udělej.
Například pomoc mye to nakladatelství obnovit a ještě ho vylepšit. Na jednoho člověka je taková práce moc velká.
Pro tohle forum můžeš udělat hodně... i když tě některé sekce nemusí zajímat: věř že ostatní zajímají.
Já bych ti další šanci dal.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sun Nov 28, 2010 1:37 pm

pomohu...red prave usoudil, že design se maže... tak tedy v to mu nesmím odepřít..

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: