Rozumná petice umírněných radikálů
+12
Solas
Maršál Křída
Miss_Atlantis
Bulic
Sode
Yuki-onna
Misman
Bleach Anime
Amaru
Raiden
Red
Nawaki
16 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Je opravdu nezbytné aby Binurálka odstoupil?
Re: Rozumná petice umírněných radikálů
Ode mě jí nedostaneš To, že ses ani nepodíval do toho Off Topicu .. To je neodpustitelný ;)
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Otázka je, Bine, co bys dělal, kdybys od většiny tu druhou šanci prostě nedostal, jak už to načal tady Red, a obávám se, že nebude jediný...
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Pokud začíná nová éra demokracie, tak všechny hříchy by se měli smazat né?
Jak jsem řekl.... Udělej anketu zda ti lidi chtějí dát druhou šanci...
Jinak to není demokracie... ale hezky zabalená diktatura...
Jinak to není demokracie... ale hezky zabalená diktatura...
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Binuralka napsal:Bohužel, to vaše nakladatelství, jsem bohužel smazal, netušíc co v tom je.... Omlouvám se tedy těm, kteří utrpěli... Také by mě nasralo //
Právě jsem chtěla dát do nakladatelství nové věci, když tu v 3:50 zjistím, že už žádné nakladatelství Fi.Na. neni.....Nejvíc mě ovšem mrzí, že jsi si ani nepřečetl, to co jsi mazal....Binuralka napsal:Z části máš asi pravdu, ale mě také nevadí, když se bavíte! Naopak! Prostě to byl omyl, nechtěl jsem vám to smazat... Myslel jsem si, že tam je pouze bordel...
Všechno, co bych řekla už bylo řečeno. Nejsem na tomto foru moc dlouho, ale to co se stalo mi příjde bezohledné. Ano bezohledné, protože s některými tématy měli lidi dost práce a ted je to vše prostě pryč....
Jediné, co bych chtěla dodat, je: Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou.
Děkuji za pozornost.
Myamoto Usagi- Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10
Bine jestli chceš druhou šanci tak pro ní něco udělej.
Například pomoc mye to nakladatelství obnovit a ještě ho vylepšit. Na jednoho člověka je taková práce moc velká.
Pro tohle forum můžeš udělat hodně... i když tě některé sekce nemusí zajímat: věř že ostatní zajímají.
Já bych ti další šanci dal.
Například pomoc mye to nakladatelství obnovit a ještě ho vylepšit. Na jednoho člověka je taková práce moc velká.
Pro tohle forum můžeš udělat hodně... i když tě některé sekce nemusí zajímat: věř že ostatní zajímají.
Já bych ti další šanci dal.
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
pomohu...red prave usoudil, že design se maže... tak tedy v to mu nesmím odepřít..
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: