Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rozumná petice umírněných radikálů

+12
Solas
Maršál Křída
Miss_Atlantis
Bulic
Sode
Yuki-onna
Misman
Bleach Anime
Amaru
Raiden
Red
Nawaki
16 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Je opravdu nezbytné aby Binurálka odstoupil?

Rozumná petice umírněných radikálů Vote_lcap54%Rozumná petice umírněných radikálů Vote_rcap 54% 
[ 13 ]
Rozumná petice umírněných radikálů Vote_lcap25%Rozumná petice umírněných radikálů Vote_rcap 25% 
[ 6 ]
Rozumná petice umírněných radikálů Vote_lcap8%Rozumná petice umírněných radikálů Vote_rcap 8% 
[ 2 ]
Rozumná petice umírněných radikálů Vote_lcap13%Rozumná petice umírněných radikálů Vote_rcap 13% 
[ 3 ]

Celkem hlasů : 24

Rozumná petice umírněných radikálů Empty Rozumná petice umírněných radikálů

Příspěvek pro Nawaki Sat Nov 27, 2010 8:58 pm

Ahoj
Jak jistě mnozí víte jsem Nawaki. Nejsem na tomto foru právě nejdéle, tak si nejsem jist, zda bych tyto řádky měl psát právě já, nicméně je píši. Na toto forum jsem přišel se dvěma základními umysly
1) v klidu si zde zahrát RPG
2) Pokud bude mé pomoci zapotřebí tak pracovat na rozvoji tohoto fora

Bohužel právě druhý bod dostal v poslední době slušnou ránu od zakladatele tohoto fora. To na čem spoustu lidí pracovalo on dokázal zničit během jediného dne. Ano, mluvím o Binurálce. Až toto téma budete číst tak si uvědomte, že právě on smazal několik sekcí tohoto fora, trvale a to včetně jejich obsahu. Snad nikde není tato ztráta tak citelná, jako v sekci Fan fiction. Také bylo smazáno několik obrazáren a témat se zajímavou tématikou. Nechci aby to znělo necitelně ba přímo ošklivě, ale Binurálko? Pro forum neděláš nic kladného, pouze ho přivádíš do hrobu a to se nelíbí mnoha lidem co na něm dlouho pracovali aby bylo tak jde je dnes. Proto tě jménem níže podepsaných žádám, odstup ze své funkce, než toto forum přivedeš na pokraj záhuby... na to aby zaniklo je tu moc lidí, kterým na něj záleží.

Petici podepsal:
Nawaki
Red
Raiden
Amaru
Misman
Yuki-onna
Sode no Shirayuki
Bulic
Shirosaki
Lus

Naposledy upravil Nawaki dne Sat Nov 27, 2010 10:21 pm, celkově upraveno 9 krát
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Rozumná petice umírněných radikálů Empty Re: Rozumná petice umírněných radikálů

Příspěvek pro Red Sat Nov 27, 2010 9:02 pm

Bohužel, Bine.. Udělal si pěknou blbost.. Nechápu, proč si to mazal.. V off topicu bylo tolik témat, se kterýma si dali lidi práci (včetně mě, takže jsem docela pissed off.. ) .. Kdyby jsi se aspoň s někým poradil.. Nebo to přesunul do koše.. Ne.. Jednal si tak, jak si jednal, takže se podepisuju.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Nov 27, 2010 9:07 pm

Já již budu na tomto Foru v lednu rok. Bylo to tu fajn, všechno přehledné (nebo aspoň pro mojí maličkost). Vím že sice nejsem zrovna nejaktivnější člen co se týká RPG ale díky tomu to foru jsem získal fajn přátele a chtěl bych mít na toto forum hezké vzpomínky.
Pak ovšem dnes večer koukám a víc než půlroční práce všech lidí vyletěla komínem. A to kvuli jednomu inteligentovi co si říká hlavní Admin. Byl bych rád kdyby se o správu takovýhlech věcí staral někdo kdo komunikuje s ostatními a né že příjde jednou za týden a nadělá paseku.

Asi jsem to sepsal divně snad to pochopíte.

K petici se přídává

Raiden
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Nov 27, 2010 9:07 pm

Promin ale me je 13 ale i ja vidim ze to co delas je blbost. Jsou to spontalni akce ktere predchazeji racionalnimu mysleni. Lajcky receno nejdriv delas a pak myslis. Vetsina z nich neni pro dobro fora ale prave naopak
Podepisuju
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sat Nov 27, 2010 9:07 pm

Bohužel, to vaše nakladatelství, jsem bohužel smazal, netušíc co v tom je.... Omlouvám se tedy těm, kteří utrpěli... Také by mě nasralo //

Bleach Anime
Administrátor

Počet příspěvků : 991
Datum registrace : 16. 11. 08
Věk : 16

https://bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Nov 27, 2010 9:09 pm

Nejde tu jen o nakladatelství.. Těch témat tam bylo víc.. Mnohem víc..

Edit: A víš, proč to nevíš? Protože sem nechodíš diskutovat.. Nechodíš sem kvůli uživatelům.. Vždycky přijdeš, něco změníš, smažeš a odejdeš.. A tak to jde dál..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Nov 27, 2010 9:10 pm

Nejde jen o nakladatelství...
Jde o kompletí Fan Fiction
AFK klub a jeho obrazárnu
A další...
A je to jen poslední kamínek předcházený virem v headeru
Změnou designu na cosi modrého
Přidávání dalších pochybných odkazů na forum
Nikde nevidím žádnou pozitivní práci...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sat Nov 27, 2010 9:30 pm

Nebudu to zbytečně rozpitvávat.
Takže – takové zásahy do uspořádání jsou hrozné, smazání věcí, s kterými si lidé dali práce je naprosto nechutné ( i kdyby to měli zálohované, tohle považuji za vrchol prasárenství a neslušnosti)
To se rovná tomu , že podepisuji.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Nov 27, 2010 9:30 pm

Myslím, že co už tu mělo být řečeno, tak tu řečeno bylo...

K petici se přídává
Yuki-onna Smile
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Nov 27, 2010 9:33 pm

Souhlasím se vším, co tu bylo řečeno... Bine, tvým malinkým zjednodušením.... jak jsi to nazval.... jsi převrátil forum vzhůru nohama... Upřímně lituji všech lidí, kterým si smazal jejich práci... od tebe, jakožto tzv. hlavního admina, bych očekávala trochu... ne... o hodně víc, než jen tohle... očekávala bych, že alespoň budeš vědět co mažeš... že úpravu fóra projednáš s jeho alespoň více aktivními uživateli... ale tohle je fakt pod úroveň admina... (něco podobného zde ale už asi bylo řečeno myslím....)
Jsem na fóru už něco přes rok... a tak jde krásně vidět, jak stále děláš víc a víc věcí, co se ostatním nezamlouvají....
Je to opravdu věc k zamyšlení... hlavně pro tebe Bine... tohle nevyřešíš asi jen omluvou, jak již ti zajisté muselo dojít...

Podepisuji
Sode
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Nov 27, 2010 9:37 pm

Rád bych získal i vyjádření těch, kteří si myslí, že situace není tak vážná, nebo kteří si myslí, že do toho nemám co kecat
Tohle není vyřizování osobních sporů, tohle je upřímná snaha uživatelů fora o jeho zachování...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sat Nov 27, 2010 9:41 pm

A kdo tu psal, že já nemám v plánu fórum zachovat? Tohle byl prostě omyl, copak jsem chtěl smazat vaše výtvory... co se týče FF, tak by měly být u uživatelů, s tím není problém, je sem navrátit.

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Nov 27, 2010 9:42 pm

Omlouvám se za mé první neuvážné hlasování kde jsem zvolil: .Nemám svůj názor, chci jen vidět výsledek hlasování.... Omlouvám se měním názor na: Ano, současná situace je neudržitelná... Rozhodnutí měním protože jsem si uvědomil že se zničil AFK tým AntiAFK tým a nakladatelstvy což mě nejvíc ranilo.

Podepisuji
Bulic
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Nov 27, 2010 9:42 pm

Já osobně se přiznám, že valná většina věcí na tomto fóru, která se netýká RPG, mě nechává chladnou a nad změnami jen pokrčím rameny. Ale ta poslední je i na mě moc radikální, hlavně proto, že bylo smazáno tolik věcí, až mi nad tím zůstává rozum stát. Hlavně tedy FF... nejde ani tak o to, jestli byly či nebyly zálohovány, ale prostě ve chvíli se tohle fórum změnilo na fórum bez FF, bez jakéhokoli off topic, bez debat o dalších aspektech života, které spolu chtějí uživatelé sdílet a které nejsou nevyhnutelně jen Bleach. Proti Binuralkovi osobně nic nemám a doteď jsem si přece jen vždycky řekla, že on si tohle fórum založil, takže má právo si ho řídit po svém, ale tohle mě mírně šokovalo. Nevadí mi to, co se stalo, ale jak to Bin udělal. Hlavní admin je přece jen jaksi zodpovědná funkce, i když se nejedná o nic velkého nebo životně důležitého, a jen tak něco mazat bez předchozí domluvy nebo byť jen oznámení, že dojde k promazání fóra, aby každý mohl případně upozornit na téma, které chce zachovat, to mi přijde celkem bezohledné. A já mám tohle fórum ráda, moc se mi nelíbí, když se k němu jeho vlastní zakladatel chová takhle téměř necitelně. Tak nějak tuším, že Bin měl pravděpodobně dobré záměry, jasně, pročišťovat se fórum musí, ale zvolená metoda skutečně nebyla nejšťastnější. To, že sám nevěděl, co maže, je důlazem skutečnosti, že jeho funkce hlavního admina je teď doopravdy už jen "za zásluhy".
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7182
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sat Nov 27, 2010 9:47 pm

Argumenty bohužel nepředložím, s Binem jsem měl určitý rozhovor, po kterém mu jsem ochoten dát ještě šanci
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Nov 27, 2010 10:06 pm

Víc nemohu říct. Shiro se přidává...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Nov 27, 2010 10:20 pm

Nemá cenu se nějak rozepisovat, i když by možná mnozí z vás rádi znali můj názor, ale jen bych opakovala to, co tu již bylo psáno... Přidávám se
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Nov 27, 2010 10:59 pm

No, já jsem tady žvatlala celkem dost, ale stejně bych ještě chvíli ráda pokračovala, když už se to rozebírá. Bine, doufám, že to čteš :-) Mně se totiž zdá, že - řeknu to tak trochu poeticky - tohle fórum si žije svým životem, který si mu daroval, přetváří se ale v něco jiného, než co jsi zamýšlel. Vypadá to, žes to myslel spíš jako informační fórum, s tou databází, novinkama a tak, a ty další věci jako FF a sdílení zájmů fanoušků tady nijak moc nechceš, proto se tomu také nevěnuješ a smazal jsi to, protože ti to přišlo pro tvou věc nedůležité. Ale myslím si, že tady je už dost lidí, kteří si i ty sekce, které nejsou středem tvého zájmu, oblíbili. To, že se ti ten původní záměr vymkl z rukou není nic špatného přece, nakonec je to diskuzní fórum, že ano, to už trochu napovídá, že se do chodu zapojuje víc lidí, protože jeden si se sebou nepodiskutuje (OK, teď kecám, samomluva rules, ale tak chápete, ne :-D). Takže já bych navrhla, abys se věnoval jen těm částem, co tě na fóru zajímají, tj. těm informacím, které by se aspoň nějak doplnili, hrám, novinkám... a nějaké jiné sekce zas nechal jiným lidem. Nicméně jak už jsem naznačila dřív, myslím, že bys neměl být hlavním adminem, rozhodně ne takovým, který dělá takovéhle změny bez varování.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sat Nov 27, 2010 11:09 pm

Z části máš asi pravdu, ale mě také nevadí, když se bavíte! Naopak! Prostě to byl omyl, nechtěl jsem vám to smazat... Myslel jsem si, že tam je pouze bordel...

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Nov 27, 2010 11:11 pm

A to ti to nestálo ani za to, aby ses tam podíval? Very Happy Ty jsi zajímavej člověk, Bine..

Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Nov 27, 2010 11:18 pm

Jenže o tom to je, Bine. Člověk, který se splete tímhle způsobem, mě tak trochu zklamal jakožto hlavní admin... Prostě občas se chyba, kterou uděláš, nedá už vzít zpět. Copak by to nebylo lepší i pro tebe, kdyby ses o ty věci, který stejně nečteš, nemusel zajímat? přitom to, co děláš rád, by ti zůstalo a všichni by byli spokojení si myslím...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Nov 27, 2010 11:19 pm

Safety post

Aby se Nawaki nezabil...Bine Bine...teď když všichni hážou kameny..proč si taky nehodit..
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Nov 27, 2010 11:20 pm

Forum je věc veřejná, kde by měl každý svobodně vyjádřit svůj názor. Aby to fungovalo, musí existovat demokracie, která toto zajišťuje. To, že si smazal topic, do kterého si se nejspíše ani nepodíval, svědčí pouze o tom, že tvá konzultace s ostatními je nulová. Tudíž zde demokracie nejspíš nefunguje, protože kdyby si se zeptal, věděl by si názor ostatních, který je očividný. Pokud na foru neexistuje demokracie, nelze vyjádřit svobodný názor, a pokud to nelze, pak tomu již neříkej forum.

Pokud si tento projekt vytvořil, tvůj podíl na něm je veliký, avšak nikdy by nebyl takový, jaky je teď, pokud by zde nebylo lidí, uvažuj o tom.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sat Nov 27, 2010 11:47 pm

Milí chlapci a děvčata, já jsem se z toho poučil. Fórum je demokracie... vaše slovo se cení, tak vás tedy prosím ještě o jednu šanci.

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Nov 27, 2010 11:48 pm

Pokud je tohle pravda, tak založ téma s anketou... a nech o tom rozhodnout většinu. Demokracie v praxi... a potvrdí to tvoje slova...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down