Konan Hana (2)
5 posters
Strana 1 z 1
Konan Hana (2)
Konan Ruyichi
Vzhled
Žena s modrými vlasy,
Má jantarové oči a modré stíny, které ještě více její světlé oči zvýrazňují. Pod dolním rtem má piercing. Čtyři piercingi má ještě kolem pupíku. Jelikož děti už dostatečně odrostly, tak opět nosí své piercingi. Nosí svoje vlastní oblečení, které si sama navrhne, ale pak většinou s něčí pomocí ušije.Je to matka, která porodila tři děti, ale přesto byste to na její postavě nepoznali, ale na obličeji se občas nějaká ta vráska objeví. Zvlášť, když jí děti, nebo manžel rozčilují.
Výška: 169.4 cm
Váha: 46 kg
- Spoiler:
Jako dítě
Jako dospělá
Další proměna
Rodina
Ruyichi Mei (dcera)
Ruyichi Hikaru (syn)
Ruyichi Mito (syn)
Ruyichi Yoshiro (manžel)
Povaha
Spíše klidná a rozvážná, což jí výrazně pomohlo při výchově dětí. Umí být i veselá, ale na tváři má spíše neutrální výraz. Opravdových kamarádů si váží a udělala by pro ně první poslední. Raději by zemřela ona, než její opravdový kamarád. Soucitná. Je jedna z těch lidí co umí spíše naslouchat, než mluvit o svých problémech.
Své city projevuje normálně, jako každý člověk. Občas nejde ani zastavit její vyprávění. Hrozně ráda si povídá, tedy když má s někým společné téma. Téma ohledně dětí většinou nikoho nezajímá a všichni brzo utíkají.
Hrozně ráda čte, chodí na takové ty večerní procházky, když vycházejí hvězdy. Je to taková ta kutilka co si všechno udělá sama. Nějaké zatloukání hřebíků ji nedělá problémy a z knížek vyčetla i nějaké ty recepty na léčivé mastičky.
Historie
- Spoiler:
- Narodila se do rodiny, která zrovna neoplývala bohatstvím a komfortem. Rodiče museli tvrdě dřít, aby vydělali aspoň na kus žvance, ale přesto chtěli ještě jedno dítě. Bohužel matka už neotěhotněla, a tak Konan zůstala jako jedináček.
Když byla o něco větší, často byla venku a objevovala nové věci. Prostě si hrála na piráta a hledala poklad. I když jí rodiče stále říkali ať nechodím daleko od domu, přesto to udělala. Jednou Konan sledovala zvláštně zabarveného motýla a nakonec skončila v lese, daleko od vesnice a od lidí. Hrozně se v tu chvíli bála. Křičela, ale nikdo jí neslyšel. Dlouho bloudila v lese, než došla k jakési modle. No byla to spíše taková krásná vyzdobená místnost v jeskyni. Před vstupem do jeskyně Konan ještě několikrát zkusila zakřičet, zda není někdo kolem, ale nebyl. Vešla tedy do místnosti velkými prostornými dveřmi, které byli zdobené různými květinovými vzory. Uvnitř byl velký stůl, na který lidé nosily dary za své přání, a také tam byla socha nějakého boha. Ovšem květiny, která ležely na stole, už byly úplně uschlé, takže tu dlouho nikdo nebyl. Konan byla stále smutná z toho, že neposlechla rodiče a kvůli tomu se ztratila. Než padla noc, vyhlížela ze dveří modli, zda někoho neuvidí. Neměla bohužel štěstí a tak si o něco později večer ustlala na stole…Když se ráno probudila a pomalu otevřela oči, zjistila, že si jí prohlíží dvě oči modré barvy jako je obloha. Nejdříve to nějak nevnímala, až později si uvědomila, cože se to vlastně děje. Rychlostí blesku vyletěla ze stolu a zmizela do jednoho z koutů místnosti. Naproti Konan stál malý modrovlasý kluk, který se zeširoka usmíval. „Ty jsi se asi ztratila co? Já jsem Arikawa, mě se bát nemusíš a když mi řekneš, kde bydlíš, tak tě tam odvedu.“ Řekl a Konan z jeho hlasu usoudila, že mu můžu věřit. Pomalu vstala z koutu místnosti a trochu ostýchavě přešla k němu. „Já…Já…Já jsem Konan a jsem z…z 55 okresku. Pomůžeš mi prosím?“ Řekla nakonec. „Ale jistě…“ Zeširoka se usmál „…Počkej, něco pro tebe mám.“ Řekl ještě, než jsme vyrazili. Přešel ke Konan a do vlasů jí dal papírový leknín. Konan se přitom trochu začervenala. „Hotovo. Tak pojď, tyhle lesy znám jako své boty.“ Čapl Konan za ruku a než stačila cokoliv říct, už si to štrádovali lesem domů. Opravdu znal les jak své boty a za hodinu jí dovedl domu. Při loučení s ním byla Konan trochu smutná, protože jí hodně pomohl a ona se mu nijak neodvděčila…Doma byli rodiče štěstím bez sebe, že se Konan vrátila zdravá domů…
Když se Konan ráno probudila, čekalo jí milé překvapení. V jejím okně seděl Arikawa. „Oh, ahoj. Promiň pokud jsem tě vzbudil, jen jsem myslel, že bychom si dnes mohli hrát spolu. Teda pokud už nemáš plány se svými přáteli“ Začal. Asi neměl ještě opravdového kamaráda, nebo to tak aspoň vypadalo. „Žádné kamarády nemám.“ Zakroutila Konan hlavou, a tak začalo naše dlouholeté přátelství. V určitých chvílích to vypadalo i na víc, než jen pouhé přátelství, ale bylo to stále jen přátelství…
Asi po čtyřech letech, což Konan bylo kolem 8 a jemu kolem 9 let, si dali sraz u skály, kde se potkali poprvé. Konan tam čekala celý den, ale Arikawa už nepřišel…To samé se opakovalo i další dny. Od té doby ho už nikdy neviděla.
Byla (a stále i je) z toho smutná. Rok na to její rodina nehorázně zbohatli diky papíru. Otec začal vyrábět papír, kterého denně kapitáni spotřebují několik štosů. Díky tomu se přestěhovali do lepšího okresku a Konan si mohla splnit jeden ze svých snů a jít do akademie pro shinigami…----------------------------------------------------------------Jednoho slunečného dne jsem se vydala navštívit své rodiče. Když jsem od nich odcházela, přepadl mě takový ten nostalgický pocit a já se vydala podívat na jedno staré místo. Byla to ta stará modla, kde jsem poprvé potkala Arikawu. No a co se dělo dál?......Jistě by to bylo vyprávění na knížku, ale zkráceně napsáno....objevili se tam "lovci shinigami" (tak si říkali) a bohužel mě přemohli, protože měli takové ty věcičky, které brání používat reiatsu. Nejhorší na tom všem bylo, že mezi jejich řady se přidal Arikawa, které dělal, jako by mě v životě neviděl. Dostala jsem se tedy do vězení bez oken, takže jsem neměla pojem o čase stráveném v té kopce. Také jsem tam zjistila, že jsem těhotná a po nějaké době jsem v tom vězení i porodila. Padouchův chvíli trvalo, než zjistili, že jsem porodila, ale když to zjistili, tak mně mé děti vzali a vymazali mi paměť. Lovci shinigami využívali síly převážně zanpakuto, aby stvořili nové, dokonalé zanpakuto, které nikdo neporazí a oni tak získalo všechno (to nechtěli upřesnit). Z vězení jsem se dostala tak, že jsem strážím namluvila to, co chtěli slyšet a pak je praštila. Pomocí klíčů jsem se zbavila věciček, které zabraňují použít reiatsu a osvobodila i ostatní shinigami....a pak už to byl jen boj na život a na smrt. Avšak společnými silami jsme je porazili a dokonalou zanpakuto zničili. Na děti jsem si v tu chvíli bohužel nevzpomněla a tak zůstali v rukou padouchů, kteří stačili uniknout...
Naštěstí život chtěl, aby vše dopadlo dobře, a Konan si na své děti rozpomněla a společně s Yoshirem je zachránili. Bohužel Yoshiro z toho měl málem infarkt. Tři děti tak úplně nečekal.... Měl si dávat větší pozor.
Za posledních 5 let se toho moc zvládnout nedalo. Tři děti dokonale zaberou všechen čas, ale přeci jenom něco by tu bylo: vdala. Krásný a vzácný to den.
Děti mezitím vyrostly do věku 6 let. Takže ke konci 5-letého time skipu už Konan v mnoha věcech pomáhaly, ale přeci jenom to jsou stále děti, které mají až moc energie.
Comeback:
Nějak přežila ty hrůzy co se staly i nestaly v Seireitei. Děti také byly v pořádku. Je šťastná, že je má i že má Yoshira. Když mohla, tak trénovala své schopnosti Shinigamiho. Dokonce se stala i kapitánkou. Co jí hodně překvapilo, tak se stala kapitánkou 10. divize a Yoshiro dostal 9. divizi. Děti jsou sice dospělí a různě po divizích, ale Konan na ně nasadila své motýlí špehy, který jí průběžné hlásí, co dělají a tak.
Hodnota reiatsu
1000+
Schopnosti
se svou zanpakutou není špatná (7),
v útočném kido není zrovna nějak průměrná, ale dokáže přesně nasměrovat své reiatsu, aby zasáhla cíl (3 + 1).
léčitelské schopnosti jsou na tom podobně jako útočné kido, ale tak něco vyléčit dokáže (4)
Obranné kidou je průměrné (4)
shunpo je jen o něco lepší (7).
Další zajímavosti
profesionálně skládá origami
její prioritou je rodina a pak divize
má ráda modré květiny...... oprava...... miluje vše modré
ráda by měla nějaké stálé kamarádky, aby si například mohli vyrazit na dámskou jízdu
nemá ráda boj, spíš by vše řešila diplomaticky, ale bojovat rozhodně umí
má alergii na oříšky a jablka
ZANPAKUTOU
Jméno – Hotarubi
Vzhled v základním stavu – Takto vypadá má katana v základním stavu jen je o něco menší a nosím ji na stejném místě jako Soifon
- Spoiler:
Shikai – Hae, Hotarubi (Leť Hotarubi)
Po vyvolání se zanpakuto rozzáří fialovou/růžovou barvou, zvětší se do normální velikosti zanpakuto a kolem mě začnou lítat fialový/růžový motýlci. Postupně přibývá motýlů až jich jsou kopy a já se díky ním ztratím v jejich množství. Motýly můžu použít jako rozptýlení nepřítele/nepřátel, abych jemu/jim mohla zasadit smrtelnou ránu, nebo abych mohla utéct do bezpečí.
- Spoiler:
Kurōn (klon) - Tím, že se asi 50 motýlů spojí, vytvoří mojí dokonalou kopii, která umí mluvit i bojovat. Vydrží
Chou (motýl) - Útok vypálený ze zanpakuto. Připomíná to růžovou vlnu energie.
(nektar) -
Bankai - Hotarubi Batafurai
Po vyvolání Bankaie všechny motýli zmizí. Svým způsobem však jeden motýl zůstane a tím se stane Konan. Ovšem né tak docela. Křídla má, ale létat s nimi nemůže. Její křídla totiž tvoří několik zanpakuto, které září fialovo-růžovou barvou a jsou tedy poskládané do tvaru motýlích křídel. Všechny tyto zanpakuto může použít. Pokud si nějakou zanapkuto přivolá do ruky, nebo například pošle proti nepříteli, tak se zanpakuto v křídlech sama doplní. Množství zanpakuto, které může použít závisí na její množství reiatsu.
V Bankaii se Konan zlepšuje rychlost a šermířské schopnosti.
- Spoiler:
Pro lepší představu, akorát se zanpakuto:
https://nexusyuber.deviantart.com/art/Okada-Ayano-The-Butterfly-315432884
Kibo - první útok - meče/křídla začnou měnit svou intenzitu záření, začnou jakoby problikávat tak jasně, aby oslnily protivníka a Konan mohla provést svůj tah.
Hitokuchi - druhý útok - Konan pošle na svého protivníka všechny své meče najednou. Pro protivníka by to mělo znamenat konec.
Pravá podoba zanpakuto – Hotarubi je tradiční koncept japonské krásy. Štíhlá mladá žena s rovnými tmavými vlasy těsně pod ramena. Skvěle si s ní rozumím, i když je taky nějaké období, kdy se hádáme.
- Spoiler:
Naposledy upravil Yuki-onna dne Sun May 06, 2018 2:41 pm, celkově upraveno 22 krát
Yuki-onna- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10
Re: Konan Hana (2)
zajimavy avatar a i postava ;) jinak 9. divize, zatim nema kapitana (predesly byl z nejakeho duvodu zavrhnuty)....
Schváleno :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Opraveno a doplněno
Doplň si prosím reiatsu
+ mě by celkem vyděsilo kdybych se probral a v okně někdo seděl (tomu se říká odvaha) :-D
+ mě by celkem vyděsilo kdybych se probral a v okně někdo seděl (tomu se říká odvaha) :-D
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
doplněno reiatsu a zajímavosti
Přeji dobrý den
doplněno pár vět k time skipu
doplněno pár vět k time skipu
Za mě OK.
passionpower- Kapitán 2. divize
- Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28
Úpravy (asi) hotovy
- přidáno pár slov k povaze a vzhledu
- přidáno pár slov k historii
- přidáno mnoho slov k zanpakuto
- přidáno pár slov k povaze a vzhledu
- přidáno pár slov k historii
- přidáno mnoho slov k zanpakuto
Similar topics
» Trénink č. 1 - Hana Konan (asistuje Toshiro Hijikata)
» Trénink Bankaie 2. - Hana Konan s pomocí Tomisury Raidena
» Trénink Bankaie 2. - Hana Konan s pomocí Tomisury Raidena
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: