Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shizuro Makata - člen 11. divize

+6
Satoshi
Firel
Solas
dead wind
Red
Shizuka Hotake
10 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Shizuro Makata - člen 11. divize Empty Shizuro Makata - člen 11. divize

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jul 05, 2011 3:01 pm

Jméno: Shizuro Makata
Věk: 21 let
Výška: 180 cm
Váha: 73 kg
Reiatsu: 872

Divize:Hitsugaya  ex-Kapitán 10. divize Hitsugaya 
Yachiru ex-podkapitán 11. divize Yachiru
 Ikkaku  člen 11. divize  Ikkaku 

SodeVzhledSode
Spoiler:
Sode Barva reiatsu:Sode  Žlutá
Sode Koníčky:Sode  čtení, turistika, relax
Sode Oblíbené jídlo:Sode  Řízek kuřecí

Sode Rodina: Sode 
nic o ni neví, ale jako rodinu začal považovat lidi z vesnice, kteří mu pomohli(viz. historie) Údajně má přítelkyni v Rukongaii. (Viz historie)

Sode Povaha: Sode 
Úsměvavý kluk, v každé situaci. Je hodně přátelský a dokáže naslouchat ostatním. Jediné co nemá rád jsou smutní zamračení lidi. Protože ho to pokaždé nutká je rozveselit.

Kon2 Historie: Kon2  
Na svou minulost si nevzpomíná. Ví jenom to že se probudil uprostřed lesa. Bylo mu ve věku 9 let. Odjakživa měl na svém pravém rameni a na své levé ruce tetování. Něvěděl k čemu slouží až do doby, kdy se to stalo... Jednou v noci ho přepadl hollow a když už bylo byl v té nejhorší situaci, kdy dostal největší strach, když už si myslel, že zemře se najednou objevilo světlo. Pochvilce zjistil, že je úplně na jíném místě. Ale taky si všiml, že z jeho ramene vystouplo křídlo podobné dračímu, tvořené z blesků. Celkem 5 let přežíval v lese. Po té dlouhé době se opět potkal se stejným hollow z toho dne kdy se to poprvé stalo. Za tu dobu v lese co byl se naučil bránit. Ale na toho hollow to bylo málo. Ten hollow nebyl nikterak slabý, byl vychytralý a když už se zdálo že jde do tuhého, objevila se postava v černém.
Spoiler:
Sledoval jak se postava v černém s tím hollowem rve a nakonec i jak hollowa poráží. Ta postava k němu potom pomalu přišla. Ten chlápek mu pověděl, pojď semnou, vezmu do bezpečí. Jenomže Shizuro odmítl, ale ten chlápek mu ještě řekl, pokuď si to rozmyslí ať se vydá na sever, ještě mu ukázel směr. Poté muž zmizel. Další dva měsíce se potuloval divočinou až mu došlo, že je osamocený. Proto se vydal na sever. Dlouho putoval až došel do vesnice, za vesnicí šlo spatřit veliké město. Padl ale vyčerpáním. Našli ho lidé z té části vesnice. Když se konečně probral, u jeho postele seděla holčička, na její tváři se objevil úsměv. Lidé se o něj dobře starali, ikdyž sami byli chudí. Bál se jich zeptat, ale musel odejít hledat toho muže. Zeptal se tedy, kde by ho mohl najít. Pověděli mu to. Další den se tedy chystal vyrazit, rozloučil se se všemi a ta malá holčička mu na památku dala sluneční brýle, které jednou našla. Dala mu je na památku, aby na ni nezapomněl. Vydal se tedy k Seireitei. Při vstupu do Seireitei ho nechtěl pustit strážný brány, ale poté se znovu objevil ten chlápek a se slovy. ,,Trvalo ti to dlouho." a zasmál se. A od té doby začala jeho cesta shinigamim.
Na akademii byl usměvavý kluk, ale taky moc líný. Nesnášel přednášky, ale zase miloval praktické hodiny, ikdyž co se týče kido tam moc nevynikal. Za to co se týče boje se zanpakuto, tak tyto hodiny miloval. Ve cvičných bojích, vždy používal chladnou hlavu, snažil se být co nejvíce v klidu. Nenechal se nikdy moc rozrušit, spíš on rozrušoval ostatní a to svým přiblblím úsměvem. Na akademii se také snažil něco o sobě vypátrat myslel si, že mu to pomůže objasnit proč se jednoho dne probudil v lese. Ale neúspěšně. Ale nevzdával to. On si totiž řekl "dokud žiju, mám čas abych to zjistil" a na to navazoval jeho přiblblý úsměv. Jelikož byl hodně přátelský měl na akademii hodně přátel, má našlápnuto být dobrým shinigamim.

Kon2 Cesta k Bankaii: Kon2 
Jako každý měsíc, jsem chodíval do Rukongaie k rodině, která mě kdysi našla vyčerpaného. A jak tak čas ubýhal tak z Lily té malé holčičky se stávala žena. Žena krásná, úsměvavá a hodná. Stále jsem nosil její sluneční brýle u sebe. Ale jednou jsem nepřišel, jelikož jsem byl na dlouhé misi. Ale jakmile to bylo možné, přišel jsem. Jenomže na místě jsem se dozvěděl, že Lily se už pěknou dobu neukázala a mají o ní velký strach. Začal jsem mít také strach. Při pomyšlení, že by se Lily mohlo něco stát jsem celý zbledl. Vyptával jsem se všech co Lily znali a dozvěděl jsem se, že se tehdy odebrala do lesů na houby. Když jsem odchzel do lesů stále jsem si ji ve vzpomínkách promítal. Její lesklé rudé dlouhé vlasy a její krásný úsměv. Hledal jsem dlouho a když už to vypadalo, že po ní není ani stopy, tak se jedna objevila. Zachytil jsem slabou odezvu jejího duševního tlaku. "Lily! Neboj už jdu!" řekl jsme si potichu. Srdce mi tlouklo tak, že mi málem probilo hrudník. Dorazil jsem do jeskyně. Její chodby byly dlouhé a temné, ale nakonci bylo vidět světlo. Obrovská místnost a nakonci Veliký kámen a na něm malá postava. Zaostřil jsem a vběhli mi slzy do očí." Lily!! Lily!!!" křičel jsem a běžel k ní. Zbavil jsem ji pout a pomalu ji vzal do náruče a položil na zem. "Lily!" řekl jsem ji a pohladil ji po tváři. Ona jen slaboulince odpověděla. "Ty jsis pro mě přišel." a lehounce se usmála a zavřela oči. "Ne Lily! Neumírej!" křičel jsem a měl jsem oči plné slz. Jenomže Lily jenom usnula, ale to já nevěděl. Po chvilce se v jeskyni začali shromažďovat hollowové všech velikostí a jako poslední z nich se objevil arrancar. Ten jim tam všem poroučel. Já plný vzteku a touhy po pomstě a se slzami v očich jsem se rozběhl proti hollow. S vyvolanou zanpakuto a nabitými čepelemi jsem drtil každého koho jsem potkal. Ale hollow neubývalo a mě začali ubývat síly. Zbyla jich jen hrstka, ale ti mě už dostali k zemi. Se slzami v očích jsem se znovu podíval na bezvládné tělo Lily. "Kaminari ha! Dej mi sílu. Dej mi sílu!! abych už nikdy neztratil nikoho ze svých blízkých!" po tomhle výkřiku jsem se ocitl v oblacích a přede mnou se vznášel duch mé zanpakuto. Věděl co chci. A aby mě ochránil propůjčil mi svou moc, ale tvrdil, že ji stále nebudu mít pod kontrolou. Poté jsem uviděl záblesk a probudil jsem se opět v jeskyni. Hrstka hollow už se zase nacházela u těla Lily. "Nechte ji být!" zvolal jsem a opřel jsem se o své čepele. Arrancar a hrstka hollow se podivily, že jsem stále naživu. Rozběhli se na mě a já jen zabodl své čepele do země. "Bankai! Antacchaburu Kaminari ha!" řekl jsem a oběvila se velká záře, začala probíhat moje proměna. Moje čepele se proměnily na dva strážce. Ti okamžitě se rozběhli proti hollow a nikoho nešetřili. Jen s arrancarem měli problém stále se odstřelovali. Na jedné straně blesky, na druhé straně cero. Ale za tu dobu moje proměna šla dál. Objevil se ocas a poté i můj obličej se změnil. Zazněl mohutný řev, strážci ho zaslechli a hned přiběhli zpět a byli připraveni na sjednocení. Arrancar už v uvolněné formě vypadal vyčerpaně. Jen s hrůzou sledoval co se se mnou odehrávalo a do jakých rozměrů mé tělo narostlo. Pak nastal boj. Arrancar dostával zabrat. Ale už jsem to nebyl já. Můj duch mě ovládal a moje já bylo někde skryto ve stínu mého těla. Během toho souboje se Lily pomalu probrala a spatřila mě jako velkého draka jak bojuji s arrancarem. Měla strach. Měla strach co se to ze mě stalo. Když už arrancar byl vyčerpaný a bezmocný a já uchopil jeho bezvládné tělo. Chtěl jsem ho roztrhnout vejpůl. Když už na to mělo dojít a uslyšel jsem výkřik. "Shizuro!! Nedělej to!! Nedělej! Prosím!" zeslábla, ale stále živá a mé já se opět dostávalo k moci. Opět se objevilo světlo a já se objevil na zemi vyčerpaný a jakmile jsem se zpamatoval okamžitě jsem se doplazil k Lily. Jakmile jsem byl u ní pohladil jsem ji po tváři a měl jsem oči plné slz, ale teď to byly slzy štěstí. Promiň. Myslel jsem, že jsem tě ztratil. řekl jsem ji a pořádně ji objal. Bylo po všem, ale stále jsme byli v jeskyni a ta přestávala být stabilní. Sebral jsem poslední své síly a vzal Lily na záda a běžel jsem. Nohy jsem necítil. Ztěžka jsem dýchal. Ale nic mě nemohlo zastavit. Padl jsem vyčerpáním až uprostřed lesa.Jakmile jsem znovu otevřel oči ležel jsem v budově a poznával jsem ji. Byla to ta stejná, ve které jsem se probudil jako malý kluk, když mě našli v lese. Pomalu jsem si sedal a vedle mě ležela Lily. Ještě stále spala a já byl obmotán celý obvazy a ona jich měla jen pár na rukou a nohou. Věděl jsem ale, že tu nemohu zůstat. Oblékl jsem si své shihakusho a naklonil se nad Lily. Na rozloučenou jsem ji políbil. Jenomže mě náhle objala. "Nechoď, prosím." pošeptala. "Víš, že musím, ale já se vrátím. Brzy." naposledy jsem ji políbil a odešel z domu. V potrhaném shihakusho a srdcem silně bijícím jsem se vracel do Seireitei.

Kon2 Cesta zpět do Soul Society: Kon2
Probouzel jsem se v troskách budovy. Shihakusho na padrť, jen kousek kolem beder mi zůstal. Kolem nikde nikdo, ani nikdo z mé skupiny, ve které jsem při misi byl. Bylo to divné, ale dlouho jsem se tím nezaobíral a rychle jsem zmizel. Našel jsem kus otrhaného pláště a přehodil ho přes sebe. Zajímalo mě, jak dlouho jsem byl mimo a začal jsem uvažovat, jak se dostat zpět do Soul Society. Nakonec jsem vystopoval jednoho hollow a čekal až se objeví nějaký shinigami. Nakonec jsem jednoho potkal a po dlouhé rozmluvě mě nakonec dostal do Soul Society. Ovšem k mému překvapení, jsem se neobjevil v Seireitei, ale někde v lese. Už zase. Ovšem netušil jsem kudy. Nakonec jsem zvolil směr, kterým půjdu. Po té cestě jsem zabil nespočet hollow a také tvrdě trénoval. Hlavou mi létali myšlenky, co se za tu dobu stalo v Seireitei a zda je Lili v pořádku. Její tvář jsem měl stále před sebou a ona byla můj hnací motor, který mě táhl zpět do Seireitei. Po měsíci jsem konečně došel do Rukongaie. Tam jsem strávil nějakou dobu a potřeboval jsem se dostat do části, kde Lili žije. Po dlouhé cestě, jsem se dostal k domu, kde Lili žije. Chtěl jsem otevřít dveře ale rozmyslel jsem si to. Nemohl jsem takhle jako otrhanec za ní jít. Chvíli jsem ji sledoval jestli je v pořádku a na okně jsem ji zanechal bílou Lilii. Chtěl bych vidět její výraz v obličeji, protože si musela uvědomit, že jsem to byl já. Jenomže já byl už na cestě směr Seireitei. A znovu se ucházet o post Kapitána.

Ishida2 Schopnosti: Ishida2   
Zanpakuto: 10 - velice obratný a zkušený v boji se zanpakuto
Hado: 4 - zvládá Hado
Bakudo: 3 - zvládá Bakudo
Léčení: 1 - základy první pomoci a léčení
Shunpo: 7 + 1 - rychlost hodná úrovni kapitána

Chad Jiné schopnosti: Chad  
Na pravé ruce má nějakou pečeť nic podrobnějšího o ní neví. Ale v jeho mládí mu zachránila život.

Hacchi  Vlastní Kido: Hacchi 

Název: Kiyoshi jūjika
Typ: Bakudo
Úroveň: 10.
Zaklínadlo: Nechť spravedlnost tě ke kříži poutá a král tě trestá.
Vlastnosti: Za nepřítelem se objeví kříž, ten ho k sobě spoutá rukama a nohama jako Ježíš. Hrubou silou je možné se z připoutání dostat, to ovšem vyústí ke zraněním v místech kde je obět spoutána = Obě dlaně a nárty.

Název: Shirubāpin
Typ: Hado
Úroveň: 6.
Zaklínadlo: Buď rychlý jako zvuk.
Vlastnosti: Vystřelí maximálně 10 stříbrných jehel, velikosti párátka, které jsou těžko viditelné.Výborné pro překvapivý útok.

Zangetsu Zanpakuto Zangetsu  
Jméno: Kaminari ha (ostří blesku)
Jeho zanpakuto je spíše stavěné na fyzický boj než na kido schopnosti, ikdyž trochu i na to kido. Shizuro má s touto zanpakuto několik bojových stylů. Boj s jednou čepelí( jak už jako boxer tak i normálně).
Spojené čepele(čepele můžou být jednostraně nebo v jednom smyslu otáčení, když jsou v jednom smyslu otáčení dokáže se čepel použít jako bumerang( a to jako hodně velký bumerang :Djelikož, když jsou čepele spojené je to skoro stejně vysoké jako Shizuro.)). Poslední bojový styl jsou dvě čepele( ať už jako boxery tak i normálně). (Tohle nejsou schopnosti zanpakuto, ale pouze zručnost Shizura se zanpakuto.)

Zangetsu Vzhled Zanpakuto Shikai Zangetsu  
(V základním stavu je možné vidět na obrázku "vzhled")
Spoiler:
Zangetsu Reálná podoba + vnitřní svět Zangetsu 
Vnitřní svět je v oblacích, všude jsou blesky a bouřkové mraky. (viz obrázek)
Spoiler:

Zangetsu Povaha Zangetsu 
Je to velice klidný typ, má hlas jako starý moudrý muž. Jediné co ho vytáčí je Shizuro a to jak ho vždy neoslovuje celým jménem Říka mu totiž Kaminari nebo někdy Kami a připadá si jak by na něj mluvil jako by byl děcko. Přesto, ale spolu vycházejí dobře.

Zangetsu  Shikai Zangetsu  
Vyvolávací příkaz
(zvláštnost je že dokáže vyvolat i jenom jednu čepel)
pro jednu čepel: Zajiskři Kaminari ha!
pro obě: Zajiskři a blýskni Kaminari ha!(výtáhne čepel a potom rukojeť zasune do pochvy)

Zangetsu  Schopnosti zanpakuto Zangetsu 
Rakurai (blesk)- je to hodně podobné shunpo. Ale Shizuro se dokáže tímto pohybovat jenom mezi svojíma zanpakuto. Je mnohem rychlejší než shunpo, protože zanechává iluzi na místě kde Shizuro byl, tím dokáže zmást protivníka a zanechat dojem, že stále stojí před ním. Schopnost nelze použít pokud Shizuro má obě čepele v rukou.

Hōden (výboj)- Nabije obě čepele bleskem, tím jsou jeho útoky silnější. Dá se použít i při spojených čepelích, jako štít nebo posílení bumerangu.
Spoiler:

Sougon (gravitace)- Po aktivaci obě čepele levitují a dají se ovládat na dálku v rozsahu do 30 metrů. Čepel se dá ovládat pokud Shizuro vzpřímí ukazováček a prostředníček. Čepel se dají ovládat jedině těmito gesty, které nahrazují čepel v ruce. Pokud čepele levitují nebo jsou dál od Shizura, nelze použít schopnost Hōden, avšak Rakurai ano.

Zangetsu Bankai: Zangetsu 
Jméno: Antacchaburu Kaminari ha
Vzhled a popis:
1. část bankaie: pod kontrolou
Při vyvolání bankaie zabodnu čepele do země. Následně do nich uhodí blesky. Z čepelí se stanou dva bleskoví titáni. Nevýhoda je, že mi čepele nezůstanou. Ovšem oni jsou moje čepele, tím mi nic nebrání použití schopnosti Rakurai ze shikaie. Oba dva disponují ohromnou silou. Každý z nich má svou schopnost. Dají se poškodit, ale disponuji regenerací, takže se dá říct, že jsou nezničitelní

Žlutý titán - Titán Boje
Jeho schopnost je podobná Byakuraii. Jenom o něco silnější.
Je dobrý v boji na krátkou a střední vzdálenost.

Modrý titán - Titán Obrany
Jeho schopnost je štít tvořený z reiatsu. Dokáže setrvat 3 vteřiny. Jeho opětovné použití je možné po 10 vteřinách.
Je dobrý v boji na krátkou vzdálenost. Dobrý proti útokům ze střední a dlouhé vzdálenosti.
Podoba titánů:

2. část bankaie: neumím používat
Bankai se celou dobu nabíjí, potřebuji více síly, mohu vstřebat oba titány a vytvořím kolem sebe draka vytvořeného z reiatsu bleskové podstaty podobného, jako je můj duch zanpakuto. Ovšem stále není pod kontrolou. A jsem spíš nebezpečí pro společníky. Ale pracuje se na tom.

V tomto stavu má jediný útok a to je paprsek podobný jako Byakurai, akorát mnohem silnější, jak se na bankai sluší a patří.
Assai tentou(Drtivý blesk) - ničivý bleskový paprsek.

Naposledy upravil Shizuka Hotake dne Mon May 26, 2014 7:07 pm, celkově upraveno 16 krát
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Shizuro Makata - člen 11. divize Empty Re: Shizuro Makata - člen 11. divize

Příspěvek pro Red Tue Jul 05, 2011 3:06 pm

Tenhle obrázek tu už jedna postava měla.. Dokonce to byl kapitán :-D

Jo a jinak, Furasshu je přepis Smile
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jul 05, 2011 3:09 pm

čekal jsem že se první ozveš Very Happy no dobře, ale kde ted seženu nový obrázek Very Happy
Ten obrázek bude hodně velký problém.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Jul 05, 2011 3:16 pm

Nic neměň Smile Počkej, co ti řekne Miss Smile Tím se řiď Smile
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jul 05, 2011 3:17 pm

Dobře
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jul 05, 2011 3:52 pm

Red napsal:Tenhle obrázek tu už jedna postava měla.. Dokonce to byl kapitán :-D

Teď kope kytky ^_^\"
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jul 05, 2011 4:21 pm

A "byl" to Akiův syn Very Happy
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jul 05, 2011 5:04 pm

jedna ze sevenových postav.
Firel to zabije pokud to někde potká a pozná, že podobně vypadal jeho kapitán Very Happy
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jul 05, 2011 5:12 pm

ou Very Happy
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jul 05, 2011 6:50 pm

Já už normálně chtěl říct, že se seven vrací xD
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jul 05, 2011 6:55 pm

Satoshi napsal:Já už normálně chtěl říct, že se seven vrací xD

Taky jsem měl to nutkání ^_^\" Už jen proto, že Seven je z snad také z Karviné?
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Tue Jul 05, 2011 7:59 pm

Seven sa raz vrátil, ako study_keeper.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jul 05, 2011 9:39 pm

dead wind napsal:
Satoshi napsal:Já už normálně chtěl říct, že se seven vrací xD

Taky jsem měl to nutkání ^_^\" Už jen proto, že Seven je z snad také z Karviné?

Seven byl tady od nás ?? tak v Karviné se nám to začíná hemžit hráči tohohle fora.Doknce i Matsumoto je od nás a Shinichi,Kanashi a ještě někdo Very Happy
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jul 05, 2011 9:50 pm

To tam máte slušnou líheň xD
Můžete udělat BA sraz xD
Vodovod: To byl ten, který psal do 12 divize do topicu o výzkumu, že?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jul 09, 2011 4:51 pm

No, ten obrázek bude chtít změnit, přece jen by bylo divné, kdyby tvoje postava vypadala jako bývalý kapitán... Navíc Yasumarův bratr!
Eeeetooo... teleportační křídlo přímo v těle? To ti neschválím, promiň :-) Možná pozdějc, pokud ve hře vydržíš, a to jen pokud pro to budeš mít nějaké dobré vysvětlení nebo příběh, co se k tomu váže :-)
Při vstupu do Seireitei ho nechtěl pustit strážný brány, ale poté se znovu objevil a se slovy. ,,Trvalo ti to dlouho." a zasmál se. -> Ehm, cože? :-D Ještě jednou prosím, co jsi tím chtěl říct? :-)

Zanpakutou - prosím nějak popiš, jaktože se ty čepele vrací jako bumerang... moc tvar bumerangu totiž nemají :-D
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sat Jul 09, 2011 8:13 pm

Takže ten obrázek jsem čekal na tvé vyjádření, takže musím hledat nový Sad to křídlo, máš pravdu spíš později, já k tomu něco vymyslím a co se týká té věty. díky že jsi mi to připomněla, tam jsem zapomněl něco dopsat. To zanpakutou. No s tím bumerangem jsem to popsal. Protože na tom obrázku není to postavení těch čepelí. Napsal jsem že čepele se mohou dát do jednoho smyslu otáčení, prostě když ji roztočíš tak čepele jsou v jednom směru. To na tom obrázku není ukázané a mě napadlo že by to tak šlo. Nebudu se omezovat obrázkem. Smile Jinak všechno opravím a jdu hledat obrázek Smile

PS: ale byl by to zajímavý příběh kdybych vypadal jako bývalý kapitán ;) zajímávé reakce ostatních lidí ;)
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jul 10, 2011 8:47 am

Shizuka Hotake napsal:PS: ale byl by to zajímavý příběh kdybych vypadal jako bývalý kapitán ;) zajímávé reakce ostatních lidí ;)
Ovšem dalo by se to pro tebe využít k nekalým účelům xD
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Jul 10, 2011 9:45 am

Proč zrovna k nekalým Very Happy Všichni by mě brali jako jeho, ale já bych se celou dobu snažil dokázat, že nejsem on Very Happy
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jul 10, 2011 9:50 am

Mohl bys využít kapitánské výhody, tak je to myšleno xD
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Jul 10, 2011 9:58 am

To ne na kapitánské místo bych nechtěl momentálně Very Happy Jak vlastně zemřela ta sevenova postava?
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Jul 10, 2011 11:08 am

Na túto otázku ti odpovie životopis kapitána 6. divízie.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Jul 10, 2011 8:33 pm

Tak takhle skončil. Vymyslel to pěkně Smile klobouk dolů před ním Smile škoda že nemůžu vypadat jako on musím tedy najít něco jiného, no a to potrvá Very Happy
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jul 11, 2011 11:38 am

Tak tedy ještě ten obrázek, jinak jestlis to upravil, tak je to v pořádku a vysvětlil jsi i to s tím bumerangem, já to z tvého popisu tam nepochopila :-D Ale už to asi chápu, tak nějak :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jul 12, 2011 7:35 pm

Tak už jsem to vyřešil i z obrázkem Very Happy
Profilovku si nechám líbí se mi Very Happy