Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kapitola 6

Goto down

Kapitola 6 Empty Kapitola 6

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jun 14, 2018 11:46 pm

Kapitola 6:
Krev a ocel

Izanagi doskočil na střechu. Mei!
Ano, taicho! Hado #1: Sho! mladá shinigami vystřelila kido na ruku té bytosti. Ta pustila shinigamiho a instinktivně se otočila na Mei, ačkoliv cítila to reiatsu. Izanagi se však stihl přenést obří gorile na záda a rozpůlit jí hlavu dřív, než použila svůj sonický útok. Dej zprávu, že se moji členi mají rozptýlit do ostatních divizí. My máme v divizi jen další dva na kapitánské úrovni a ty oba vyřídím sám.
Ano, taicho!
A Mei...? Dobrá práce.
A-ano, taicho. zarazila se Ryuichi Mei a podívala se na kapitána. Kentaro však už vyrážel vstříc dalšímu silnému Quincy reiatsu.
Nekonome Chieko patrolovala ve dvanácté divizi. Věděla, že bez kapitána je divize slabší a proto je potřeba ji chránit, ale i tak se bála. Cítila boj všude okolo. Ale ve dvanácté divizi byl zvláštní klid. Prapodivný klid. Jak to vypadá? zeptala se mužů za sebou. Ti měli za úkol skenovat celé Seireitei. Zmizelo několik stovek reiatsu. Z toho několik bude důstojnických, nemáme zatím přesné číslo. A zmizelo i reiatsu kapitána čtvrté divize poté, co odvysílal zprávu o krádeži bankaie.
Chieko kývla. Do místnosti vešlo sedm osob v laboratorních pláštích dvanáctky. Všechny na sobě měly cákance krve. Potřebujete vyléčit? zeptala se Chieko starostlivě. Jedna z osob však po ní sekla mečem. Kuro, který doteď pospával na jednom ze strojů zvedl hlavu. Chieko pozor! křikl na ni a Chieko se těsně vyhla dalšímu seku.
Chodí jako... zombie! nadhodil Kuro.
Všichni za mě! křikla Chieko. Pak se otočila na muže. Bylo jí jich líto. Pak jí hlavou projela vzpomínka na slova jejího kapitána. Nekonome-sama? Víš... pokud to bude možné, nepoužívej proti těm Quincy bankai. Máme informaci, že s ním dokáží něco udělat. Mám strach, že pokud by to bylo obrátit bankai, proti jeho uživateli, tak by na to ten tvůj mohl být... náchylný...
Yoshiro jí nikdy nevykal. Bylo to jen oslovení. Jen mu vyklouzlo, ale... měl strach, že už se neuvidí.
Chieko se povyhýbala sekům oněch shinigami. Bakudo #1: Sai! řekla a spoutala všech sedm najednou. Bunkatsu Maho no futago! zvolala a byla nyní ráda, že bylo okolo takové šero. Akuma no yami! pronesla a všechny okolní zombie začala ještě k tomu poutat temnota v podobě kouře.
Konečně! ozvalo se ode dveří. Když se tam Chieko se svými dvěmi čepelemi otočila, viděla tam černovlasou dívku se zvláštním účesem, který působil, jako by měla tykadla: Konečně někdo, kdo stojí za to změnit v zombii! usmála se Quincy a vydala se směrem k Chieko. Měla na sobě již spoustu ran.
Tohle vypadá jednoduše... až příliš jednoduše...
Kitsune shunpla za další věžičku, jen aby i zpoza té musela hned shunpem zmizet pryč. Věžička totiž explodovala, jak do ní narazilo šest raket. Nacistický Quincy robot... ušklíbla se: Až se Ginken-san vrátí, musím mu říct, ať o tomhle nakreslí mangu.
Tsu doskočil o kus dál na jinou střechu. Je moc silný kapitánko. Nic s ním neuděláme! zavolal téměř zoufalý Tsu. Kitsune sykla. Jakmile je poražen duch, je poražen i bojovník samotný. Kitsune však stále měla jeden trik v rukávu. Ale na ten chtěla počkat.
Jste zklamáním, Hoshi Kitsune. Není ani potřeba na vás použít váš bankai. pronesl robot.Dovolte mi, abych se vám ale představil. BG-9. Sternritter K.
A to má znamenat co, Terminátore? zeptala se Kitsune.
Ah. Vy to opravdu nevíte? Jak smutné... pronesl BG-9: Sternritter jsou ti z nás, kteří dostali sílu od našeho krále Yhwache. Jsme silnější než kapitáni. A je nás více než dvojnásobek.
Kitsune vytřeštila oči. Vyděla to tak, že je na čase použít trik v rukávu. O tomhle se musí co nejrychleji dozvědět co nejvíce shinigami. pomyslela si. Shunko!
Konan doskočila na střechu své divize a klopýtla. Hana-taicho! Hado #58: Tenran!
Kagami svým hadem letící čepel pouze zpomalil. Pak vzal raněnou kapitánku kolem pasu a skočil s ní mimo střechu, než byla téměř celá budova rozpůlená letící čepelí.
Doufala jsem, že to bude jen pečeť. hlesla Konan. Vypadala, jako by měla umřít.
Dostali jsme varování příliš pozdě téměř jí okřikl Kagami. Nemohla jste to vě- ksakru! za jiných okolností by si Kagami celkem užíval, kdyby mohl držet takhle kapitánku kolem pasu. Ale situace, kdy s ní musel manévrovat mezi levitujícími čepelemi vrhanými Quincym s černými vlasy a jizvou přes ústa to nebyla.
Pak položil kapitánku na jiné střeše a otočil se směrem ke Quincymu. Chlapeček přestal utíkat? zeptal se Cang Du. Já se ti již představil chlapče. Řekni mi ty tvé jméno. nadhodil Rytíř hvězdy s písmenem I.
Sen Kagami! křikl na Quincyho Kagami. A chci, aby sis zapamatoval tato slova. Budou tím posledním co uslyšíš! Arisu wa usaginoana o shita ni ochita. Kanojo o odoroka seru, Wandarando! odříkal Kagami. A zakličkoval s pistolí v ruce ke Quincymu.
Zbytečné! zasmál se Cang: Hitokuchi.
Kagami no ushiro Arisu! vykřikl Kagami a před ním se objevilo zrcadlo, do kterého narazilo mnoho a mnoho čepelí vystřelených najednou a prostě prošly zkrz. Mezi střepy ale žádné tělo nebylo. Cang se zarazil. Teleportace? Neviditelnost? Iluze? přemýšlel rychle a rozhlížel se.
V ten okamžik ho trefila kulka do spánku. Cang sebou trhl, ale krom malého krvavého šrámku mu projektil nic moc neudělal.
Chyba! zavrčel Cang a vylétl proti kapitánce, která ležela na zemi. Ta jen zvedla hlavu a usmála se. Cang klopýtl: C-? zahlédl, že mu za nohou zavlálo přetržené vlákno jakéhosi zlatého kido vlákna. Očividně ho přetrjhl, ale stačilo, aby ho vyvedlo z rovnováhy. Cang se znovu podíval kapitánce do očí. Ta se usmívala víc.
Hado #33: Sokatsui!
Všude okolo explodovaly nože z Reishi. Blonďatý Quincy s leopardím tetováním na tváři a brýlemi se usmíval. Zde měl celkem klid. Pak ho ale chytla obrovská kamenná pěst. Ale? prohlásil překvapeně a natočil hlavu. Kapitán? Této divize?
Ano. Kioshi Hikaku. Kapitán osmé divize. Než se posměšně zeptáš, ne, nemyslím si, že tě tahle ruka zastaví a ano trvalo mi to. Zkraťme si zdvořilosti. Jméno mrtvého protivníka ve válce nepotřebuješ. řekl a vytáhl jednu ruku ze země, aby s ní chytl své zanpakuto: Gazugara! vykřikl. Quincy rozšířil oči, když mu do obličeje explodoval obrovský zelený drak.
Muž byl vyplivnut z druhé strany exploze. V tom případě... jste se mi NEMĚL PŘEDSTAVOVAT KAPITÁNE! zařval a vstal: Já, Shaz Domino, Vá-...s... Quincy začal červeně svítit a nemohl se pohnout. Kouř po explozi před ním rozvířilo reiatsu.
Moc mluvíš. usmál se Hikaku: Já nejsem z těch, kteří hledají diskuzní klub, víš. řekl a probodl znehybněnému Quincy hruď. Předveď pořádný boj... nebo nebojuj vůbec a umři...
Na dvou hodinkách. nadhodila Mei kapitánovi. Ten jen kývl. Byl rád, že s reiatsu jeho svěřenkyně z Ryuichi familie umí taky něco málo jiného s reiatsu, než Izanagi sám. Ten se však nyní jen pootočil a z poza rohu sekl proti Quincy s růžovofialovou hlavou.
Stojíte moc daleko kapitá- začala mluvit a pak do ní narazila tlaková vlna Izanagiho reiatsu a prohodila ji několika stěnami. Nemá cenu řítit se takto bezhlavě do útoku! zasmála se mu, když se Izanagi objevil přímo u ní. Ten zaváhal a dostal kopanec přímo do obličeje.
Co to k sakru je za schopnost? pomyslel si. Pak za sebou uslyšel zachrčení. Otočil se a všiml si, že Mei chytil pod krkem... Izanagi! Co je tohle za trik? křikl na svého dvojníka. Ten jen zmáčkl Meiin krk silněji a zavrčel: Slož zbraně a nezabijeme ji. Víme, že jsi dokázal snadno odstranit jednoho ze Sternritter, ale také víme, že ona je tvůj lokalizační pomocník. Takže buď ty, nebo ona.
A nemá cenu se pokoušet porazit sám sebe, když se ještě budeš snažit zachránit ji. dodala Quincy s pestrobarevnou hlavou. Izanagiho zalila nejistota.
Chieko se shunpem dostala přímo ke Quincy, napřáhla se a sekla. Ta jen zvedla ruce a vykřikla: Prosím, ne!
Chieko sek dotočila mimo. Třeba se chce vzdát. Je zraněná a vyděšená... pomyslela si Chieko, ale stále byla ve střehu.
Ty jsi mě fakt nesekla? Ty krávo! křikla na ni dívka a švihla proti ní rukávem, aby na ní cákla krev. Chieko si uvědomila téměř okamžitě, že ta krev bude nějak jedovatá a možná to bude ta věc, co změnila nyní znehybněné shinigami v zombie. Pokusila se skočit, dozadu, ale byla příliš pomalá. Viděla to. Ty kapky byly již téměř na ní...
NE! ozval se relativně hluboký hlas a Chieko se o hruď opřela packa letícího kocoura...
Během toho, co krev zmáčela jeho srst...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: