Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kapitola 5

Goto down

Kapitola 5 Empty Kapitola 5

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jun 14, 2018 5:14 pm

Kapitola 5: Kraken

Razaki kývl na Izumi Amara, Akiru a Minami: Jsme čtyři na tři. Tohle bychom mohli vládnout bez problémů.
Příliš si věříte, kapitáne. prohlásil další Quincy. Dva z nich shodili kapuci, a odhalili svou tvář. Jeden z nich měl vysokého rudého kohouta a ten druhý měl kratší vlasy, ale mohutné vousy na bradě. Třetí z nich rychle zmizel. Razaki zvedl ruku, ale než stihl použít kido, vypálil na něj pankáč další proud ohně: Kapitáne, já jsem zde! zařval, když Razaki odrazil, jeho ohnivou techniku.
Jsou hodně silní... okolo kapitánské úrovně. To není dobré...
Další Quincy s hledím přes oči dorazil do čtvrté divize. Měl dlouhé ostnaté vlasy a pozoroval divizi léčitelů. Cítím reiatsu té podkapitánky. Driscollovi se očividně nepodařilo ji zabít. Holt nikdo tady neudělá nic pořádně.
V šesté divizi procházel muž s dlouhými vlasy a ostnatou maskou přes ústa. Každý člen divize, který byl zasažen jeho bodci buď zemřel, nebo začal prchat v děsu. Kdyby ale jen zemřel. Už ten křik, který u toho vydávali budil hrůzu. Ryuichi Hikaru byl v jednotce na kterou narazil a teď jenom ustupoval dozadu. Proč na tebe nic nefunguje? Proč? PROČ?! řval na muže, postupujícího k němu. Neutíkejte! Copak jste neslyšeli kapitána? Myslíte na své blízké a rodinu?!
Někteří shinigami opravdu utíkat přestali. Ti nezasažení bodci. Ti kteří však utíkali najednou... explodovali. Zavraždi, Shinsengumi! ozval se hlas shora. Na střeše stál muž s páskou přes oči, který se jen otočil na Quincyho: Smím se zeptat... jste muž, nebo žena?
Co to-
Muž. V pořádku. prohlásil shinigami a i s bazukou přes rameno seskočil před Quincyho. Pak stáhl pásku. Všem shinigami. Ty jeho bodce mají očividně nějaký jedový účinek. Nenechte se zasáhnout, nebo vás budu muset potrestat. Ovšem můžete se jít podívat po řadových vojácích, zatímco já tohohle vyřídím. zavrčel suše Sougo Okita. Okolní shinigami vděčně kývli a rozutekli se do různých směrů, hledat jiného oponenta.
Shinigami vybuchovali a mezi nimi téměř až tančila tmavovlasá žena s širokým úsměvem. Pak ji ale oslnilo světlo. Co t- Quincy jen tak tak skočila stranou, aby ji nerozsekl velmi rychlý shinigami napůl.
Dokonce i malá děvenka? Hado #4: Byakurai! usmál se ledově Aki a vypálil hado, jen kvůli tomu, aby jí sekl proti zádům, dříve, než se hado vůbec dostalo k ní.
Máme o tobě informace. Na zdrádnou krysu bych moc kvality armád neposuzovala. řekla, když se parakotoulem vyhnula hadu i Akimu. Ten vyrazil za ní, ovšem ona se jen usmála a když Aki stoupl na místo, kde se dotnuly její ruce se zemí... zmizel v explozi.
Yasumaru běžel. Cítil obrovské reiatsu. Musel to být jejich velitel. Kampak? ozval se hlas a proti Yasumarovi vyletěla černá koule reiatsu. Ani ne moc rychle. Yasumaru se celkem bez problémů vyhnul.
Zachránit členy své divize. Jako správný kapitán. hlesl Yasumaru a podíval se na muže napravo od sebe- Quincyho se zvláštním účesem.
Yasumaru Kuchiki? Askin Nakk Le Var. Těší mě.
Okita se pohyboval rychle a pálil jednu raketu za druhou. Quincy uhýbal, ale když ho raketa zasáhla... Vypadá to jako Hierro? Není to ta technika, které Quincy říkají Blut? Pokud ano, tak už teď se mi nelíbí a její používaní by se mělo zakázat... pod přísným trestem. Mód třetí. zmáčkl Okita tlačítko a bodce, které se ho pokusily probodnout byly nasáty do bazuky.
Obdivuhodná technika. Použít na Quincyho odsávání Reishi... působivé. pronesl Quincy.
Snaží se odvést moji pozornost. pomyslel si Okita bez většího vzrušení a uskočil zrovna, když na jeho místo dopadl obrovský wrestler v bílém obleku a s maskou. Ale stále jste malá ryba... která se v boji nechala zanést proudem mezi dva větší žraloky.
Víte, že obří krakatice jsou schopné zabít a sežrat žraloka? ozval se hlas a wrestler i maskovaný muž museli uskočit z cesty velmi rychle se pohybujícím ledovým jehlám. Považujte mě tedy ne za krakatici... ale rovnou za krakena.
Okita se podíval na Eshena a jen s širokým psychopatickým úsměvem spokojeně pokýval: Kapitáne...
Akokoromi a Sen Akira se dívali na Haschwaltha, který doskočil tak, aby byl mezi nimi a Yhwachem, který se vydal směrem k První divizi. Dál už ani krok. pronesl Akira vážným hlasem. Jeho reiatsu začínalo šednout do tmavší a tmavší barvy, Akovo fialové reiatsu nabývalo na sytosti. Haschwalth se jen podíval jejich směrem a odvětil:
Pokud chcete žít, nechte nás s Jeho Výsostí projít. Shinigami ho však neposlechli...
A tak byli mezi prvními, kteří zemřeli...
Musíme na ně chytře. nadhodil Eshen k Okitovi. Takže se přestaň chovat jako magor.
Ka-boom! pronesl jen Okita a z jeho bazuky vytriskl laser tak silný, že to wrestlera zahodilo někam do háje. Výborně. Okito? Nezabil jsi... pronesl Eshen. Quincyho reiatsu vlastně ani nepokleslo a Okita pozvedl obočí, když si toho všiml. Zkusím použít bankai...
...a ty mezitím budeš pozorně sledovat, jak ho vlastně pečetí! dodal Aki směrem k Sawai, celkem dost bídně potrhaný explozí. Vypadal jako šupák...
Díky tomu budeme alespoň vědět jak jejich pečeť funguje... dodala Konan směrem ke Kagamimu. Ten opatrně kývl, ale nezpouštěl oči z muže v plášti před nimi, který vypadal, že utankuje snad cokoliv. Ne kvůli velikosti. Velký byl normálně... ale jeho kůže nic nepropustila...
...a můžeš pak podat v nejhorším zprávu jinému kapitánovi, který tak dokáže odhadnout, jak bankai zase odpečetit. Rozumíš? Tsu na Kitsune pokýval. Muž s velmi zvláštní helmou před nimi se mu opravdu nelíbil.
Gure-taicho? zašeptala Lus. Wilhelm se zarazil a otočil se na ni: Výborně. Už jste konečně vzhůru. Teď vklidu spolkněte tyhle Genmovi koule a budete za pár chvilek jako rybička.
Lus si promnula oči a zatřepala hlavou. Přemýšlěla, jestli opravdu slyšela to, co si myslela. Pak si ale uvědomila: Kapitáne! Musíte okamžitě zkontaktovat zbytek kapitánů!
Ti nyní bojují. O co se jedná? optal se Wilhelm s úsměvem. Celá 4. divize byla prošmikovaná bariérami. Ani jeden Quincy přece nemohl projít všemi bez povšimnutí. Tak byl Wilhelm v klidu.
Quincy ten bankai nepečetí! Oni ho kradou! Wilhelmovi po tomhle prohlášení vypadly Genmovi koule z rukou. Zrovna totiž zacítil aktivaci minimálně čtyř bankaiů napříč bitvou.
Sakra! vykřikl a otevřel dveře. Okamžitě mu ale prozářilo světlo hrudí a Wilhelm se propnul, jako v křeči.
Gure-taicho?! vykřikla Lus a vyskočila z nemocniční postele.
Ze dveří vyšel Quincy s maskou přes oči vlasy do špiček a zuby do šachovnice. Ne! Nanana Najahkoop! Teda leda bys mluvila o téhle mrtvole. pronesl Quincy a kopl do ležícího bělovlase.
Lus se zvedla a tasila své zanpakuto. Jsem již plně vyléčena, ale nemám obnovené reiatsu. K tomu asi měly sloužit ty Genmovi koule... sakra!
Pak udělal pár kroků k Lus a za jeho zády se ozvalo: Bakudo #77: Tentekura. Nepoužívejte bankai! mluvil Wilhelm ze země: Bude ukraden, ne zap- Wilhelm vyprskl krev, když mu Nanana dupl na hruď.
Umři hajzle!
Tohle je vskutku zajímavý plot twist. Krádež bankaie musí jít do Bankaie. Nemyslíte? nadhodil s úsměvem Ryuichi Yoshiro Quincymu s dvěmi pistolemi, který stál před ním. Pak na něj ukázal svou katanou s barevnou rukojetí. Moc toho nenakecáte. Hopla! usmál se a vyhl se výstřelu z blízka. Okamžitě dal muži kolínko na břicho a sekl mu do zad.
Grimaniel! ozvalo se za ním, ale to už Yoshiro čekal. Skrčil se a další výstřel mu prošel těsně nad hlavou. Je rychlý! zarazil se Quincy. Yoshiro zabodl meč do země a pak ho vytáhl a rychle sekl po Quincim. Z jeho meče vylétl další meč, kterému se Quincy celkem těsně vyhnul. Nepříjemný protivník, ten kapitán deváté divize...
Takže jak vidíš, pokud prozáříme dostatek reiatsu skrze tuto dimenzionální membránu, buďto dostaneme Quincy pryč, zpět do jejich času...
Nebo propojíme jejich dimenzi a tu naši v jednu. dořekl za Satoshiho Firel. Jednu věc si vyjasníme. Šel jsem s tebou, protože jsem si myslel, že máš plán. Že víš, jak pomoci. Ale ty z toho chceš udělat jen další experi- pak se zarazil. Dostal zvláštní zprávu přes Bakudo #77. Ten chlapec musí mít velké znalosti kido, když zvládl poslat zprávu i mně. Vzhledem k tomu, že jsem v jeho dimenzi jen napůl. Kapitáni teď umírají. Spíš mi řekni, jak zabránit tomu, aby jim Quincy kradli bankaie!
Satoshi se zamyslel. Buď by mohla pomoci implementace Quincy, nebo hollow reiatsu, do oběhu. Inu... vyrážíme do Hueco Mundo, pro pár hollow. usmál se a otevřel si gargantu. Neboj, jsme zpátky, než bys řekl švec.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: