Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teorie

2 posters

Goto down

Teorie Empty Teorie

Příspěvek pro passionpower Tue May 15, 2018 5:15 pm

Hello YouTube, jsem tady s novým vlogem, a protentokrát mluvíme o teoriích! Nezapomeňte dole pod videem dát Like a Subscribe! 

A teď už vážně. 

Dobrý den, přátelé a kamarádi

Tohle téma slouží k tomu, abychom se všichni mohli podělit o své teorie ohledně probíhajícího (al klidně i budoucího) dění v příběhu. Lze teoretizovat naprosto o všem. 

Směle do toho!  Very Happy

Pepíin koutek teorií 1.0

V prvním díle Pepíina koutku teorií se zaměříme na tajemný vzkaz, který objevili kapitán 6. divize Rai Eshen a podkapitánka 7 divize Akiyama Sawai u důstojníka 6. divize, který byl dekapitován (usekli mu hlavu) poblíž vlastní divize.

Tento vzkaz obsahoval tři části. 
1) obrázek orchideje
2) 8:00
3) kód 589637

Začneme u tajemného kódu 589637.
Co by to jen mohlo znamenat. Nějakou šifru? Ne. Po vyzkoušení několika metod dešifrování substituční šifry, kde čísla znamenají písmena a také metody...kde první tři čísla odhlalila jméno Kohaku, avšak zbytek byla jen snůška nesmyslů...jsem dospěla k názoru, že se o šifru nejedná.

Na telefonní číslo je to krátké a na pin zase dlouhé. Mohl by to třeba být kód k něčemu. 

Nebo třeba seznam divizí, kde se má uskutečnit vražda, jak k tomu dospěli Eshen a Sawai. Jenže...to bychom věděli o více mrtvých nebo ne? Dále si také Sawai myslí, že se jedná o označení nějakého místa. 

Já si však myslím něco jiného.
Tyto hodnoty podle mě určují v jakém pořadí a v jakých divizích se uskuteční nějaký teroristický útok. Avšak ne ohrožující život, ale důstojnost.
První dvě čísla jsou prozatím záhadou, ale je dosti možné, že se v 5 a 8 divizi uskutečnilo něco off-screen, jelikož v nich momentálně nikdo nehrál. Je tedy dosti možné, že se o nich dozvíme později.
Poté tu máme číslo 9 a skandál s fotkami kapitána a podkapitánky 9. divize. 
Číslo 6. Následně bylo objeveno tělo mrtvého důstojníka v 6. divizi. Z tématu "Doplnění příběhu" víme, že někdo odmítl něco udělat a chystal se to oznámit, za což byl zabit. Domnívám se, že se jedná o Tana, mrtvého důstojníka 6. divize, který mohl odmítnout narafičit nějaký skandál na svého kapitána. Taková vražda je skandál sama o sobě. Obzvlášť, když se vám stane přímo pod nosem. Zároveň je i možné, že tento skandál měla vytvořit ta kadeřnice, která v šestce otravovala, než pochopila, že by měla raději vypadnout, než dostane na holou. Původně přeci jen chtěla ostříhat Eshena a kdo ví, co by mu na hlavě vytvořila. Třeba číro tvarované do sprostého tvaru a celé růžové. To by však příliš časově nesedělo, pokud se měli incidenty stát popořadě.
Dalším číslem je  číslo 3. Jaká to náhoda, že se zrovna po objevení mrtvoly v šesté divizi, objevila na stol kapitána 3. divize tajemná krabička. Obsah té krabičky je kapitola sama o sobě. Co by si lidé pomysleli, kdyby věděli, že si kapitán 3. divize libuje v takových to věcech? A jaká to náhoda, že se v ní nacházel vzkaz říkající, že tento balíček poslal kapitán 7. divize. Obzvlášť, když dalším číslem v kódu je číslo 7.
Každý normální člověk by předpokládal, že si kapitán 3. divize po objevení balíčku a zjištění od koho je, půjde celou tuto situaci vyřešit s pachatelem...v tomto případě kapitánem 7. divize, i když ten je v tomto momentálně nevině. 
Když už jsme u čísla 7...jaká to náhoda, že zrovna onen fotograf, který vyfotil fotky pro skandál v 9. divizi se objevil právě v 7. divizi zrovna v době, kdy by si tam měl jít tento incident vyřešit kapitán trojky. Místo rvačky či hádky však viděl a určitě i zdokumentoval nehodu podkapitánky 7. divize.

Bohužel se poslední dva body poměrně zvrtly ve chvíli, kdy kapitán 3. divize vystřelil z děla jeden z předmětů, který obsahovala ona tajemná krabička. A vystřelil jí směrem do sedmé divize, kde onen fotograf viděl, jak tento předmět zasáhl do tváře tamější podkapitánku. Jestli si pachatelé mysleli, že bitka dvou kapitánů týkající se krabičky plné erotických pomůcek bude skandál...tak z tohohle zvrhnutí se musel stát doslova sólokapr. 
Záhadou však je...proč zrovna tyto divize. Proč ne všechny. Na toto zatím moje teorie tvořící mysl nepřišla.

Dále tu máme tajemné "8:00". Stejně jako Eshen a Sawai si myslím, že se jedná o časový údaj. Přesněji o to, že v osm hodin se spustí onen plán pošpinění divizí. Pravděpodobně to znamená v osm hodin ráno, jelikož byl již plán uskutečněn. Další možnost je, že budou v osm hodin (ať už večer nebo druhý den ráno), zveřejněny všechny skandály.

Poslední část vzkazu tvořil obrázek orchideje. Zde je popravdě spousta možností. Mezi, které patří například: 
a) podpis tvůrce vzkazu
b) někdo měl prostě po ruce papír s obrázkem orchideje
c) někdo se nudil, tak si nakreslil orchidej
d) pachatelem je květinář a jelikož tím byl Ukitake Akio...tak je to jeho dílo
e) znak skupiny, která tento plán zosnovala
f) to samé co v e, jen má skupina podobu jako divize v Gotei 13....takže taková 14. divize i s kapitánem a podkapitánem (podle mě podkapitánkou)

Nejvíce se mi líbí poslední dvě možnosti. Na ně navazuje i moje další teorie. A to o této skupině. Myslím si, že tato skupina, která dělá bordel v Seireitei souvisí s problémem, který dostala za úkol vyřešit 9. divize. Jedná se o to, že v Rukongaii se začali šířit lidé, kteří podněcují ostatní proti shinigami. Řekněte sami...kdo by nezačal zpochybňovat shinigami, kteří mají být jejich ochránci, kdyby viděl jací retardi je vedou. Já například vidět Razakiho s krabičkou erotických pomůcek, tak se okamžitě přidávám ke Quincy a to je nemám ráda.  
Záhadou mi však zůstává, proč by shinigami bouřil proti ostatním shinigami duše z Rukongaie. Těmito činy (těmi teroristickými útoky) se dost možná vzbouří i někteří níže postavení shinigami, kteří nebudou chtít mít ve vedení takové osoby. Jednoduše je dosti možné, že se chystá převrat. Popravdě zde vařím spíše z vody.  

Největší otázka však prozatím zůstává skryta. Co je zač ta jednooká kočka, která šmírovala několik divizí i radu kapitánů a zavraždila oblíbeného holuba kapitána Kuchikiho? Na zodpovězení této otázky bohužel moje theory skillz nestačí. Je však možné, že tomuto tématu se bude věnovat budoucí díl Pepíina koutku teorií.

No...a to je ode mě asi tak všechno. Děkuji vám za pozornost a doufám, že i vy přispějete nějakou zajímavou teorií.

Na přečtenou příště.  Very Happy

Naposledy upravil passionpower dne Tue May 15, 2018 5:32 pm, celkově upraveno 1 krát
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Teorie Empty Re: Teorie

Příspěvek pro Red Tue May 15, 2018 5:26 pm

Teorie 5cOhEQL
Red