Obnovení postav
+3
Akkaku Naito
Eshen
Aki
7 posters
Strana 1 z 1
Obnovení postav
Toto téma využijte k tomu, aby jste nám sdělili, jaké postavy vám máme přesunout do sekce "Postavy ke schválení", kde s nimi můžete dále manipulovat a přejdou prakticky další kontrolou. Jakmile postavu schválíme, odešleme jí mezi aktivní postavy a určitě vám k samotné postavě napíšeme .
Teď něco k lidem, kteří mají v plánu hrát dvě postavy. Je to jednoduché, lidé, kteří měli dvě postavy, mohou dvě postavy hrát. U těchto lidí ovšem vyžadujeme opravdovou aktivitu, aby neblokovali jiné aktivnější hráče na dvou frontách. Takže pokud by se nám něco nelíbilo, dáme vám určitě vědět a nějak se to vyřeší . Zatím bohužel není možné zakládat druhou postavu, pokud jste zatím měli pouze jednu. Nechceme si ukousnout příliš velké sousto, tudíž začneme hezky pomalu. Pokud se nám bude líbit jakým stylem hrajete, určitě se nad tím zamyslíme a časem vám druhou postavu dovolíme.
Co se týká úprav, zatím se soustřeďte opravdu pouze na vaší postavu, jakožto osobu. Pokud je někdo hodně nespokojený se svými schopnostmi, mohou i zde proběhnout nějaké změny. Brzy uděláme tabulky s reiatsu, které vám následně přidělíme, takže to si samozřejmě ještě později doplníte .
Takže vás nyní poprosím, aby jste pod tento příspěvek psali, které postavy vám mám přesunout do sekce "Postavy ke schválení". Díky .
Teď něco k lidem, kteří mají v plánu hrát dvě postavy. Je to jednoduché, lidé, kteří měli dvě postavy, mohou dvě postavy hrát. U těchto lidí ovšem vyžadujeme opravdovou aktivitu, aby neblokovali jiné aktivnější hráče na dvou frontách. Takže pokud by se nám něco nelíbilo, dáme vám určitě vědět a nějak se to vyřeší . Zatím bohužel není možné zakládat druhou postavu, pokud jste zatím měli pouze jednu. Nechceme si ukousnout příliš velké sousto, tudíž začneme hezky pomalu. Pokud se nám bude líbit jakým stylem hrajete, určitě se nad tím zamyslíme a časem vám druhou postavu dovolíme.
Co se týká úprav, zatím se soustřeďte opravdu pouze na vaší postavu, jakožto osobu. Pokud je někdo hodně nespokojený se svými schopnostmi, mohou i zde proběhnout nějaké změny. Brzy uděláme tabulky s reiatsu, které vám následně přidělíme, takže to si samozřejmě ještě později doplníte .
Takže vás nyní poprosím, aby jste pod tento příspěvek psali, které postavy vám mám přesunout do sekce "Postavy ke schválení". Díky .
Aki- Kapitán 3. divize
- Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28
Re: Obnovení postav
Volím si Raie Eshena. Jinak by můj nick nedával smysl, a to by moje svědomí nevydrželo.
Eshen- 6th Seat 4. Divize
- Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Prosím přesuňte mi Amu, moje shinigami z druhé divize ^^
WrongSign- Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25
Žádám o obnovení Firela.
Mám v hlavě jistý koncept který by ho mohl vrátit do latě normálnosti.
Mám v hlavě jistý koncept který by ho mohl vrátit do latě normálnosti.
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Hele ho :-D
Máš to tam
Máš to tam
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Myslím si že Hikaku by byl smutný, kdyby zůstal schovaný někde v šuplíku, hlásí se do služby.
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Similar topics
» Obnovení fóra
» Aktualizace postav
» Hlasy postav
» Dabing postav od hráčů Bleach Anime
» Seznam aktivních postav (aktualizováno 1.6.2018)
» Aktualizace postav
» Hlasy postav
» Dabing postav od hráčů Bleach Anime
» Seznam aktivních postav (aktualizováno 1.6.2018)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: