Nový systém reiatsu
Strana 1 z 1
Nový systém reiatsu
Info: S ostatními členy GM týmu jsme se rozhodli upravit trochu systém reiatsu. Ne že by fungoval špatně nebo nebyl fér, ale pravda je taková, že některé postavy si byly schopny vytvořit náskok, který už prostě nebylo možné dohnat. To mohlo spoustu novějších hráčů demotivovat. Náš nový systém by měl celou tuhle část eliminovat a po určité době se soustředit jen na kvalitu psaní a ne na pouhá čísla.
Jak to teda vlastně bude fungovat? Všichni hráči, kteří nedosáhli 1000 reiatsu, si stále zachovají svoji původní hodnotu a budou pokračovat. Na konci měsíce jim budou sečteny jejich příspěvky a každý, který má aspoň pět řádků dostane +1 reiatsu.
Ve chvíli, kdy dosáhnou tisíce, jejich milník bude zaznamenán a další reiatsu se počítat nebude. Tisícovka je síla kapitána. A každý hráč, který dosáhne této hodnoty by měl být schopný kvalitního a férového hraní RPG. Měl by být schopen respektovat zákony hry, ostatní hráče, rozumět jejich a svým schopnostem. Do toho se samozřejmě zapojí GM a budou sledovat, jakým způsobem daný hráč hraje.
Systém by měl kompletně vymazat souboje typu - "Já mám 3000 reiatsu, takže jsem tě vymazal pohledem."
Tabulka
Stále platí, že jakmile hráč dosáhne 1000 reiatsu, jeho postava se může naučit bankai. Předtím jsme měli i hodnoty pro další schopnosti bankaie a jeho dokonalou formu. To už budou věci, které hráč musí prodiskutovat s GM. Ten na základě jejich hráčských schopnosti rozhodne, zda je hráč připraven k tomu, aby jeho postava podstoupila sérii tréninků nebo ne.
Pokud máte nějaké dotazy, ptejte se v příslušném tématu. Co se týká bodů do postavy, brzy se dočkáte tématu, kde se dozvíte vše, co budete potřebovat.
Jak to teda vlastně bude fungovat? Všichni hráči, kteří nedosáhli 1000 reiatsu, si stále zachovají svoji původní hodnotu a budou pokračovat. Na konci měsíce jim budou sečteny jejich příspěvky a každý, který má aspoň pět řádků dostane +1 reiatsu.
Ve chvíli, kdy dosáhnou tisíce, jejich milník bude zaznamenán a další reiatsu se počítat nebude. Tisícovka je síla kapitána. A každý hráč, který dosáhne této hodnoty by měl být schopný kvalitního a férového hraní RPG. Měl by být schopen respektovat zákony hry, ostatní hráče, rozumět jejich a svým schopnostem. Do toho se samozřejmě zapojí GM a budou sledovat, jakým způsobem daný hráč hraje.
Systém by měl kompletně vymazat souboje typu - "Já mám 3000 reiatsu, takže jsem tě vymazal pohledem."
Tabulka
reiatsu | body | schopnost |
HADOU A BAKUDOU | ||
100 | 1 | kidou 1 - 10 |
200 | 2 | kidou 10 - 20 |
300 | 3 | kidou 20 - 30 |
400 | 4 | kidou 30 - 40 |
500 | 5 | kidou 40 - 50 |
600 | 6 | kidou 50 - 60 |
700 | 7 | kidou 60 - 70 |
800 | 8 | kidou 70 - 80 |
900 | 9 | kidou 80 - 90 |
1000 | 10 | kidou 90 - 100 |
ZANPAKUTOU | ||
100 | 1 | shikai |
150 | 2 | 2. schopnost shikai |
300 | 3 | dokonalý shikai |
450 | 4 | 3. schopnost shikai |
750 | 6 | trénink bankai |
1000 | 7 | bankai |
SHUNPO | ||
500 | 5 | senka |
800 | 8 | utsusemi |
1000 | 10 | rychlostní klony |
Pokud máte nějaké dotazy, ptejte se v příslušném tématu. Co se týká bodů do postavy, brzy se dočkáte tématu, kde se dozvíte vše, co budete potřebovat.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Similar topics
» Reiatsu za hollow NPC
» FF soutěž o reiatsu
» Nový design
» Nový vzhled by Mishkenzie
» Hledá se nový kapitán jedenácté divize!
» FF soutěž o reiatsu
» Nový design
» Nový vzhled by Mishkenzie
» Hledá se nový kapitán jedenácté divize!
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: