Hachiru Ikki
4 posters
Strana 1 z 1
Hachiru Ikki
Přijímení: Hachiru
Jméno: Ikki
Věk: 71 (vypadá na 19)
Pohlaví: Muž
Rasa: Shinigami
Oddělení: Gotei 13
Divize: 8.
Hodnost: Člen
Jméno: Ikki
Věk: 71 (vypadá na 19)
Pohlaví: Muž
Rasa: Shinigami
Oddělení: Gotei 13
Divize: 8.
Hodnost: Člen
Ikki je průměrně vysoký, měří něco málo pod 180 centimetrů. S jeho štíhlou a relativně dobře vypracovanou postavou váží 89kg. Nad jeho pravým okem se nachází jizva, která se táhne až ke spánku. Ovšem překrývají ji delší tmavé vlasy, které si Ikki většinou svazuje do culíku. Dále na pravé lopatce má vytetovaného vlka. To, že je to právě vlk má svůj důvod, ten si Ikki ale nechává pro sebe.
Na krku má obvázaný bílý šátek, který snad nikdy nesundavá. Své shihakusho nosí povolené a spíš na něm jen vlaje. V pohybu ho to nijak zvlášť neomezuje a cítí se takhle pohodlněji.
Na krku má obvázaný bílý šátek, který snad nikdy nesundavá. Své shihakusho nosí povolené a spíš na něm jen vlaje. V pohybu ho to nijak zvlášť neomezuje a cítí se takhle pohodlněji.
- Ikkiho tetování:
Ačkovil bývá někdy náladový, obzvláště když se mu něco nedaří, v kontaktu s ostatními je Ikki většinou zdvořilý a vstřícný. Má svérázný smysl pro humor, který se ne každému jeví přijatelný, takže se mnohdy zdá, že lidi kolem sebe spíše rád popichuje, nebo si z nich utahuje. Pozvání na mimopracovní aktivity však příjímá zřídkakdy, dává přednost spíše samotě, ale jeho oddanost divizi a loajalita k Soul Society jsou nezpochybnitelné. Stále si však zachovává svou hrdost, která ne vždycky souhlasí s jeho rozkazy. V takových případech se snaží najít kompromis, který by vyhovoval všem. Pokud se ovšem dostane do situace, kdy toto není možné, neváhá si ušpinit ruce, ať už pro své přátele, nadřízené či na popud vlatního smyslu pro čest.
Pokud se mu něco nelíbí, dá to jasně najevo, což v mnoha případech končívá dokonce argumentací pěstmi.
Volné chvíle rád tráví tím, že se vydává do pohraničních distriktů Rukongai, na okraje usedlostí, kde si najde vhodné, klidné místo na relaxování.
Pokud se mu něco nelíbí, dá to jasně najevo, což v mnoha případech končívá dokonce argumentací pěstmi.
Volné chvíle rád tráví tím, že se vydává do pohraničních distriktů Rukongai, na okraje usedlostí, kde si najde vhodné, klidné místo na relaxování.
Ikkiho oblíbené jídlo je Onigiri a Daifuku.
Rád kouří cigarety.
Svému Gikonganu říká Gringo. Je gangsterské povahy a za každou větou říká 'yorosh'.
Rád kouří cigarety.
Svému Gikonganu říká Gringo. Je gangsterské povahy a za každou větou říká 'yorosh'.
Ikkiho hlas:
Ikki pochází ze třetího distriktu Rukongai, kde vyrůstal s šesti dalšími dětmi, od kterých si podvědomě držel menší odstup. Všichni žili u strýce v celkem prostorném, a oproti ostatním budovám celkem velkém domě. Jako malý rád rozebíral cokoliv, co mu přišlo pod ruce, ať už to bylo jeho nebo ne. To pochopitelně dopalovalo jeho strýce a často způsobovalo, že s ním ostatní děti nemluvily. Ikki si z toho nic nedělal, přece jen mu bylo líp, když byl takhle sám.
Jeho snem bylo stát se Shinigami, které obdivoval. Po každé, když kolem nějaký procházel, podél cesty se shlukovaly davy lidí. Ikki byl samozřejmě vždy v první řadě. Reprezentovali moc a svobodu, proto si při nejbližší příležitosti podal přihlášku na akademii.
Jeho snem bylo stát se Shinigami, které obdivoval. Po každé, když kolem nějaký procházel, podél cesty se shlukovaly davy lidí. Ikki byl samozřejmě vždy v první řadě. Reprezentovali moc a svobodu, proto si při nejbližší příležitosti podal přihlášku na akademii.
Příjímacími zkouškami prošel s odřenýma ušima a ještě k tomu až na druhý pokus. S jeho nástupem na akademii se dočista vypařila záliba rozebírání a zpětné skládání různých věcí. Ani on sám nevěděl, proč ho to najednou přestalo bavit, prostě to tak bylo.
Ve své třídě, která byla nadměrně hlučná a bylo v ní živo, se opět snažil zůstat někde bokem a moc se nezapojovat. Jak šel čas, pomalu ale jistě zapadal do kolektivu a nezůstával pořád introvertně zavřený do sebe. Našel si pár dobrých kamarádů, se kterými trávil většinu času.
Jak už to tak na akademii bývá, učil se jak kontrolovat a následně používat své reiatsu. Naučil se shunpo, duševní pohřeb nebo jak mluvit se svou zanpakuto. Zjistil, že mu dobře jdou obranná a útočná kido, ale v léčení to bylo přesně naopak.
Svůj volný čas většinou trávil tréninkem, protože věděl, že nepatří zrovna k těm nejlepším ve třídě. I když roli tu hrálo i to, že se chtěl jednoduše sebezlepšovat. Pravidelně chodil i navšťevovat strýčka a ostatní, aby věděl jak se jim daří.
Ve své třídě, která byla nadměrně hlučná a bylo v ní živo, se opět snažil zůstat někde bokem a moc se nezapojovat. Jak šel čas, pomalu ale jistě zapadal do kolektivu a nezůstával pořád introvertně zavřený do sebe. Našel si pár dobrých kamarádů, se kterými trávil většinu času.
Jak už to tak na akademii bývá, učil se jak kontrolovat a následně používat své reiatsu. Naučil se shunpo, duševní pohřeb nebo jak mluvit se svou zanpakuto. Zjistil, že mu dobře jdou obranná a útočná kido, ale v léčení to bylo přesně naopak.
Svůj volný čas většinou trávil tréninkem, protože věděl, že nepatří zrovna k těm nejlepším ve třídě. I když roli tu hrálo i to, že se chtěl jednoduše sebezlepšovat. Pravidelně chodil i navšťevovat strýčka a ostatní, aby věděl jak se jim daří.
Po šesti letech na akademii ji úspěšně dokončil. Už to nebyl jen kluk uzavřený do sebe, který se od všech drží dál. Stal se z něj hrdý Shinigami,co si stojí za svým a nebojí se říct svůj názor. Měl kamarády, na které se mohl spolehnout, podporu strýce a ostatních, žijících v Rukongaii. Byl šťastný.
Barva reiatsu: Světle modrá
Jméno: Hotaru
Podstata: Voda
Žádnou vyvolávací frázi nemá, Ikki řekne pouze její jméno.
Podstata: Voda
Žádnou vyvolávací frázi nemá, Ikki řekne pouze její jméno.
- Vzhled jako katany:
- Vzhled jako duše:
- Vzhled vnitřního světa:
Shikai:
S vyvoláním formy shikai se Hotaru po vzhledové stránce nijak moc nezmění. Rukojeť zmizí a nahradí jí jakýsi obvaz. To je prakticky jediná změna.
Techniky:
Keimusho (vězení): Pod nepřítelem se začne vytvářet kaluž vody. Z okrajů kaluže vytryskne voda, která se změní ve vznášející se bublinu, ve které uvězní nepřítele. Uvnitř se nedá dýchat a jakýkoliv pohyb je obtížný, kvůli vysokému tlaku vody. Ovšem než se útok aktivuje, zabere to nějaký čas. Pokud si toho tedy nepřítel všimne, dokáže se včas vyhnout.
Zanpakuto: 6
Bakudo: 5
Hado: 7
Hohou: 6
Kaidou: 1
Bakudo: 5
Hado: 7
Hohou: 6
Kaidou: 1
Naposledy upravil Srienai dne Thu Apr 21, 2016 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Srienai- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 6
Datum registrace : 01. 04. 16
Věk : 25
Re: Hachiru Ikki
Tahle postava mi připadá celkem cool.
Mám jenom jeden dotaz, ale ten je spíše osobní a tím, že nejsem GM tak ti do toho nemůžu moc kecat, ale některé obrázky by možná stálo za to zmenšit, aby nesahaly za okraj stránky.
Jinak hodně štěstí na našem fóru
Mám jenom jeden dotaz, ale ten je spíše osobní a tím, že nejsem GM tak ti do toho nemůžu moc kecat, ale některé obrázky by možná stálo za to zmenšit, aby nesahaly za okraj stránky.
Jinak hodně štěstí na našem fóru
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28
Snažil jsem se je zmenšit a zobrazují se mi normálně, nepřesahují okraje. Ale pokud je to tak jen u mě, tak se to pokusím změnit. c:
A děkuju. c:
A děkuju. c:
Srienai- Člen 8. Divize
Dobrý, mě už taky. Měl jsem to na malém monitoru a ten to občas ukazuje trochu rozhozený Jinak neupravuj nic co nechceš, dokud tě o to nepožádají GMka
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Uhh, teď jsem se vážně trochu lekl xD
Dobře, dobře xD ještě jednou díky. c:
Dobře, dobře xD ještě jednou díky. c:
Srienai- Člen 8. Divize
Ahoj, vítám tě u nás na fóru. Jen malá poznámka, Gikongan tu nepoužíváme, ale to nevadí. Za mě máš Ano. Ještě počkej, co ti na to řekne Raiden.
passionpower- Kapitán 2. divize
- Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Taky zdravím a děkuju. c:
Srienai- Člen 8. Divize
Za mě je to též myslím v pořádku, ještě se s PP dohodneme na reiatsu, takže pokud chceš měnit obrázek jak jsi mi psal v PM, tak můžeš, jen pak dej vědět, že jsi již finálně spokojený
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Dobrá, udělal jsem finální úpravu vzhledu a takhle už bych to teda chtěl nechat.
Srienai- Člen 8. Divize
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: