Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Les

2 posters

Goto down

Les Empty Les

Příspěvek pro passionpower Sun May 03, 2015 3:29 pm

Není snad nutné popisovat, jak to tu vypadá. Jedinou zvláštností jsou velmi vysoké stromy a no...poměrně velká mýtina kdesi uprostřed způsobena nejmenovaným shinigamim z druhé divize.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Les Empty Re: Les

Příspěvek pro Tsu Sun May 03, 2015 4:46 pm

Tsu Utsukushi

Přišel jsem k lesu a začal přemýšlet jak získat dřevo "Kácet stromy se mi moc nechce a ani nemám čím ... zkusím se porozhlédnout po okolí jestli tady už nějaké dřevo není nachystané nebo jestli už nenajdu padlé stromy" vejdu do lesa a shunpem ho prohledávám jestli tam něco nenajdu.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun May 03, 2015 5:00 pm

Tsu->
Hledal jsi nachystané dřevo nebo padlé stromy a ejhle, opravdu jsi našel doopravdy hodně pokácených stromů. Skoro sis až říkal, proč by někdo kácel tolik stromů, když tu jsi zaslechl čtvrtého důstojníka. "Příště bych si měl víc dát pozor, kolik do toho dávám síly..." pak se ale rozhlédl po ostatních shinigami. "Tak jo, bando. Potřebujeme tyhle stromy dostat do divize. Takže vytáhněte svoje kida nebo napněte svaly a jdeme na to."
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sun May 03, 2015 5:35 pm

Tsu Utsukushi

Poté co jsem uviděl co se tam děje tak jsem si řekl že čtvrtý důstojník je fakt něco. Neotálel jsem a hned jsem šel k důstojníkovi mu říct že jim jdu pomoct s taháním stromů do 2.Divize. Šel jsem k nějakému stromu co tam byl a pomohl jsem ho ostatním shinigamim táhnout do divize.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun May 03, 2015 7:03 pm

Tsu->
Začali jste teda tahat stromy. Opravdu velké a těžké stromy, takže jste je museli tahat alespoň v deseti lidech. No a takovýhle stromů tam byly mraky. Z místa kde jsi stál jsi skoro ani neviděl, kde opět začíná les.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon May 04, 2015 10:16 am

Tsu Utsukushi

Byla to celkem dřina táhnout ty velikánské stromy ale zase jsme je táhly docela ve velkém počtu takže se to dalo unést ale asi ještě třikrát nebo pětkrát ponesu stejně těžkej strom tak mě asi porazí. Nechal jsem se vést ostatníma shinigami kam ten strom máme donést a to bylo do druhé divize .... kdo by to čekal že?

----> 2.Divize
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content