Kurai Waru
+3
Akkaku Naito
Mishkenzie
Ragnok
7 posters
Strana 1 z 1
Kurai Waru
Jméno: Kurai Waru
Věk: 352
Datum narození: 10.3
Výška: 173cm
Divize: 3
Reiatsu: Černé s tmavě rudým nádechem (93)
Vzhled: Kurai je trochu vyšší dívka s neuvěřitelně nádhernými, černými, po konec zad dlouhými vlasy, které jí sedí k její bledé kůži. Když se dostává do módu berserkr, tak jí z koutku úst vytéká krev, za všechny mrtvé duše z její vesnice, a i když vypadá jako upír není to upír!
Povaha: Kurai má srdce zalité nenávistí a zlobou kvůli vyvražděné vesnici. Nemá ráda vtíravé lidi a lidi, kteří se snaží být za každou cenu lepší než ona, protože ona musí být ta nejlepší, je to typický příklad cholerika toho největšího rázu. Také nesnáší lidi co mají nějaký problém s její povahou a chováním, taky vzhledem, například že vypadá jako upír, nebo tak něco. S nikým se nemá moc v lásce a je hodně těžké si u ní získat důvěru, a když už si tu důvěru u ní získáte a zradíte jí, je jedno jak, nemáte moc šanci na přežití. Je agresivní, až to někdy nedává ani smysl, ale na druhou stranu, po tom co svého přítele rozřeže, dokáže být i "milá", má ve zvyku ho uklidit aspoň na hromádku, aby se neřeklo.
Historie:
Byla to dobrá bojovnice, plná vzteku a nenávisti, při každém boji jí začala téct krev z úst a měla temno před očima, cvičila až do úmoru, aby se ze sebe dostala ten vztek a nenávist. Ať se snažila jak chtěla, tak jí nestačilo, to jak trénovala a tak se rozhodla, že by to chtělo nějaké zajímavější boje, větší akce, víc krve, víc masakru, to co se jí tolik líbí, to co jí provedli ve vesnici, všechno to vrátí svým nepřátelům, všechno, kdo jí co udělal, a aby se tak mohlo stát, tak se rozhodla stát shinigami.
Následujících pár let Kurai Waru strávila v SS. Cvičila se v boji se Zanpakuto a chodila popíjet saké. Přestože se stranila lidí, a snažila se nenavazovat kontakty, poznala jednoho podivína jménem Wilhelm. Byl zvláštní a ať dělala, co dělala, on se jí nebál, nebyl na ni ani naštvaný a jen se stále usmíval. Bylo to psycho. A právě proto se rozhodla, že si dovolí jednoho kamaráda. Jinak se ale nadále straní od lidí a nemá je ráda.
Schopnosti shinigamiho:
Zanjutsu: 10
Hado: 0
Bakudo: 0
Léčení: 5
Shunpo: 10
Zajímavosti:
-Je schopná se během boje dostat do stavu berserkra, kdy začne až nepříčetně útočit, ale přestává se krýt, což je sice velmi nebezpečné pro nepřítele, ale i pro ni.
-Vždy, když se stane berserkrem, tak jí z úst začne téci krev.
-Je neuvěřitelně silná.
-Chce zničit každého, kdo se jí postaví do cesty. Nemá slitování.
-Krom svého přístupu k nepřátelům a boji je celkem klidná.
-Používá velmi výraznou tmavě rudou rtěnku, která kontrastuje s její bledou kůží.
Zanpakuto
Jméno: Mutaki
Vzhled:
Vnitřní svět:
Povaha:
Mutakiho povaha je velmi nevyzpytatelná. Někdy je v klidu a někdy by zas naopak byl schopný zničit vše okolo sebe. Nemá slitování, stejně jako Kurai, i přes to všechno dokáže být nápomocný v Kurainých psychických problémech.
Základní vzhled:
Shikai:
Vyvolání: Řež a nič
Vzhled Shikaie:
Schopnosti:
Neunavitelnost:
Mutaki je napojen na Kurai v berserkru, takže místo toho, aby se bojem unavovala, tak naopak, čím déle bojuje, tím je silnější. Když má tuto schopnost zapnutou příliš dlouho, může se dostavit zranění, či velká nárazová únava.
Úder nenávisti:
Kurai nabije svou čepel nenávistí a vztekem a použije úder obrovské síly, který je doprovázen řetězovou explozivní vlnou, která vychází z čepele ve směru seku. Tato schopnost je díky neunavitelnosti tím silnější, čím déle se bojuje.
Věk: 352
Datum narození: 10.3
Výška: 173cm
Divize: 3
Reiatsu: Černé s tmavě rudým nádechem (93)
Vzhled: Kurai je trochu vyšší dívka s neuvěřitelně nádhernými, černými, po konec zad dlouhými vlasy, které jí sedí k její bledé kůži. Když se dostává do módu berserkr, tak jí z koutku úst vytéká krev, za všechny mrtvé duše z její vesnice, a i když vypadá jako upír není to upír!
- Vzhled:
Povaha: Kurai má srdce zalité nenávistí a zlobou kvůli vyvražděné vesnici. Nemá ráda vtíravé lidi a lidi, kteří se snaží být za každou cenu lepší než ona, protože ona musí být ta nejlepší, je to typický příklad cholerika toho největšího rázu. Také nesnáší lidi co mají nějaký problém s její povahou a chováním, taky vzhledem, například že vypadá jako upír, nebo tak něco. S nikým se nemá moc v lásce a je hodně těžké si u ní získat důvěru, a když už si tu důvěru u ní získáte a zradíte jí, je jedno jak, nemáte moc šanci na přežití. Je agresivní, až to někdy nedává ani smysl, ale na druhou stranu, po tom co svého přítele rozřeže, dokáže být i "milá", má ve zvyku ho uklidit aspoň na hromádku, aby se neřeklo.
Historie:
- Historie za života:
- Kurai pocházela z vesnice, která byla zalidněna v hojném počtu lidí, ovšem tato vesnice, jako jedna z mála, se dokázala postavit lidem z království, které neustále vybíralo vysoké daně a bralo nevinné členy vesnice do otroctví.
Díky tomu, že Kurai je sirotek a nemá žádné příbuzné, to bylo dítě z ulice, které se o vše snažilo postarat samo. Jednoho dne, kdy vesnice měla zaplatit daň, přišla větší armáda a chtěli více peněz, vládce toho císařství byl tehdy velký skrblík a musel mít každý týden více zlata než ostatní císařství... Potom, co starosta odmítal zaplatit za vesnici tak velikou daň, mu jeden z můžu lukostřelecké pěší divize střelil šíp do hlavy a potom dal kapitán rozkaz k tomu aby vypálili vesnic a všechny vyvraždili.
Kurai se dlouho schovávala v jednom z baráků, přikrčená za pultem namáčklá až úplně v rohu aby jí nebylo možné zahlídnout, když si myslela, že všechno je už v pohodě rozrazily se dveře a vešel někdo, někdo koho Kurai neviděla, ale slyšela typický zvuk těžce okovaných bot v ten okamžik se natlačila ještě víc do kouta. Měla neuvěřitelný strach, že sotva dýchala, slyšela jako když někdo prohledává, co tam je a po nějaké době si naštvaně odfrkl a odešel pryč. Nějakou dobu tam Kurai ještě zůstala a pak se odvážila vyjít ven, podívat se na tu hromadu mrtvých lidí a odjíždějící karavanu vojska. Rozhlížela se a na jednou viděla nějakou osobu proletět mezi stromy, rozeběhla se a začala utíkat zpátky do baráku, když najednou jí někdo prohnal šíp hlavou...
Byla to dobrá bojovnice, plná vzteku a nenávisti, při každém boji jí začala téct krev z úst a měla temno před očima, cvičila až do úmoru, aby se ze sebe dostala ten vztek a nenávist. Ať se snažila jak chtěla, tak jí nestačilo, to jak trénovala a tak se rozhodla, že by to chtělo nějaké zajímavější boje, větší akce, víc krve, víc masakru, to co se jí tolik líbí, to co jí provedli ve vesnici, všechno to vrátí svým nepřátelům, všechno, kdo jí co udělal, a aby se tak mohlo stát, tak se rozhodla stát shinigami.
Následujících pár let Kurai Waru strávila v SS. Cvičila se v boji se Zanpakuto a chodila popíjet saké. Přestože se stranila lidí, a snažila se nenavazovat kontakty, poznala jednoho podivína jménem Wilhelm. Byl zvláštní a ať dělala, co dělala, on se jí nebál, nebyl na ni ani naštvaný a jen se stále usmíval. Bylo to psycho. A právě proto se rozhodla, že si dovolí jednoho kamaráda. Jinak se ale nadále straní od lidí a nemá je ráda.
Schopnosti shinigamiho:
Zanjutsu: 10
Hado: 0
Bakudo: 0
Léčení: 5
Shunpo: 10
Zajímavosti:
-Je schopná se během boje dostat do stavu berserkra, kdy začne až nepříčetně útočit, ale přestává se krýt, což je sice velmi nebezpečné pro nepřítele, ale i pro ni.
-Vždy, když se stane berserkrem, tak jí z úst začne téci krev.
-Je neuvěřitelně silná.
-Chce zničit každého, kdo se jí postaví do cesty. Nemá slitování.
-Krom svého přístupu k nepřátelům a boji je celkem klidná.
-Používá velmi výraznou tmavě rudou rtěnku, která kontrastuje s její bledou kůží.
Zanpakuto
Jméno: Mutaki
Vzhled:
- Vzhled ducha zanpakuto:
Vnitřní svět:
- Vnitřní svět:
Povaha:
Mutakiho povaha je velmi nevyzpytatelná. Někdy je v klidu a někdy by zas naopak byl schopný zničit vše okolo sebe. Nemá slitování, stejně jako Kurai, i přes to všechno dokáže být nápomocný v Kurainých psychických problémech.
Základní vzhled:
- Základní forma:
Shikai:
Vyvolání: Řež a nič
Vzhled Shikaie:
- Shikai:
Schopnosti:
Neunavitelnost:
Mutaki je napojen na Kurai v berserkru, takže místo toho, aby se bojem unavovala, tak naopak, čím déle bojuje, tím je silnější. Když má tuto schopnost zapnutou příliš dlouho, může se dostavit zranění, či velká nárazová únava.
Úder nenávisti:
Kurai nabije svou čepel nenávistí a vztekem a použije úder obrovské síly, který je doprovázen řetězovou explozivní vlnou, která vychází z čepele ve směru seku. Tato schopnost je díky neunavitelnosti tím silnější, čím déle se bojuje.
Naposledy upravil Ragnok dne Mon Dec 22, 2014 12:43 pm, celkově upraveno 10 krát
Ragnok- Člen 3. Divize
- Počet příspěvků : 12
Datum registrace : 22. 07. 14
Věk : 28
Re: Kurai Waru
Zdravím. Nevím, jestli sis toho všimla, ale chybí ti tam dost věcí. To si naschvál skončila uprostřed historie a teď to budeš dopisovat? Myslím, že by z toho mohla být zajímavá postava. Narazil jsem i na pár chyb a taky stylistických "nedostatků" (Mezera před i po čárce, tečce ...). Ale já jich mám ve své postavě určitě také dost . Zkus to dotáhnout do konce a jistě to bude fajn postava.
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Je to postava kámoše (nemá zatím noťas, tak to dělá u mě). S pravopisnými a stylistickými chybami mu pomohu (pokusím se) a ještě budem muset dotáhnout pár věcí, protože je to zkušený hráč DrD, ale nemá moc zkušeností s Bleachem. A ano. Až přijede příště, tak to dopíše.
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Tak to je na tom podobně jako já, když jsem začínal . Psal jsem postavu u Shinichiho, ale na jeden zátah. Tak to bude parádní až to dodělá.
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Omlouvám se že jsem to nestihl budu se snažit to dotáhnout do konce co nejrychleji
Ragnok- Člen 3. Divize
Bude u mě přes víkend přespávat, takže to dotáhnem přes víkend.
Pro začátek dobrá postava, jen mám jednu výtku, a to ten zvláštní bílý obvaz přes pusu. Už tu máme pár lidí s látkou přes pusu a myslím, že to stačí.
Yuki-onna- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10
Takže to mám brát tak že si tam mám dát něco jiného ?
Ragnok- Člen 3. Divize
Spíš bych byla pro, aby jsi před pusu nic neměl. Buď originální. Měj stuhu ve vlasech, nebo výraznou sponu, na tváři jizvu, atd .....
Hotovo
Ragnok- Člen 3. Divize
Postava se mi líbí
Jen mám pár připomínek. Jsme v Japonsku a pro něj je typická katana. Takže základní vzhled by měla být katana.
A ještě prosím, vysvětli mi, co znamená stav berserkra.
Jen mám pár připomínek. Jsme v Japonsku a pro něj je typická katana. Takže základní vzhled by měla být katana.
A ještě prosím, vysvětli mi, co znamená stav berserkra.
Zdravím.
Bude trochu zvláštní, když budu mluvit za Carlose, ale tohle mohu zodpovědět i já. Věc číslo jedna- je to skoro katana. Ano, sice panuje nepsané pravidlo, že základní stav má být katana, ale Wilhelm má třeba evropanský meč (jedenapůlručák/obouručák) a Firel má třeba... ehm... flétnu tuším?
Berserkr je vysvětlen v zajímavostech "začne až nepříčetně útočit, ale přestává se krýt, což je sice velmi nebezpečné pro nepřítele, ale i pro ni." Sice to měl být původně boost, ale to mu už Eshen s Raidenem zakázali.
PS.: Ragnok chtěl mít původně v základním stavu dvoumetrovou sekeru. Takže buďme rádi za tohle
Bude trochu zvláštní, když budu mluvit za Carlose, ale tohle mohu zodpovědět i já. Věc číslo jedna- je to skoro katana. Ano, sice panuje nepsané pravidlo, že základní stav má být katana, ale Wilhelm má třeba evropanský meč (jedenapůlručák/obouručák) a Firel má třeba... ehm... flétnu tuším?
Berserkr je vysvětlen v zajímavostech "začne až nepříčetně útočit, ale přestává se krýt, což je sice velmi nebezpečné pro nepřítele, ale i pro ni." Sice to měl být původně boost, ale to mu už Eshen s Raidenem zakázali.
PS.: Ragnok chtěl mít původně v základním stavu dvoumetrovou sekeru. Takže buďme rádi za tohle
Aha...... tak když jste mi to takhle pěkně vysvětlili, tak za mě OK
Ještě, ale počkejte na vyjádření jiné kompetentní osoby
Ještě, ale počkejte na vyjádření jiné kompetentní osoby
Já bych měl pár věcí
1) dej si velké obrázky do spoilerů
3) Mám podmínku, že pokud v tom "stavu berserkra" bude příliš dlouho, tak může dopadnout špatně
1) dej si velké obrázky do spoilerů
- kód:
[spoiler]link obrázku[/spoiler]
3) Mám podmínku, že pokud v tom "stavu berserkra" bude příliš dlouho, tak může dopadnout špatně
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Pravidla pro tvorbu postavy: V naší RPG se nebere ohled na to, co se s vaší postavou dělo ve světě lidí za jejího života, tuto část tedy vynechte.
Já už nevím, jak víc jasně to mám napsat.
Kromě toho souhlas s Nawakim, po postupném zesilování se dostaví vyčerpání. Doba, za jakou se to stane, a její maximální síla by měla záviset na jejím momentálním reiatsu.
Já už nevím, jak víc jasně to mám napsat.
Kromě toho souhlas s Nawakim, po postupném zesilování se dostaví vyčerpání. Doba, za jakou se to stane, a její maximální síla by měla záviset na jejím momentálním reiatsu.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Už bych schválila, 100 reiatsu.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Schváleno s 90 reiatsu a přesunuto do schválených...
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Změnil jsem si historii
Ragnok- Člen 3. Divize
V pořádku.