Snaha byla..
Bleach Anime :: Naši uživatelé :: Vaše tvorba :: FanArt
Strana 1 z 1
Snaha byla..
Taakže, rozhodl jsem se, že sem taky vložím nějakej ten svůj "art", eehm..
Nejsem kreslíř, kreslit neumím, ale trpím jednou velkou, vzácnou nemocí - hrozně, ale fakt hrozně mě to baví -_-.
Inu, jsme tu na Bleach fóru, a protože nekreslím nic jinýho než Bleach obrázky, tak.. jo, alespoň trochu se to sem hodí .
S tím, že nikoho tady z BA jsem ještě kreslit nezkoušel - nanejspíš se o to pokusím (utíkejte!), ale.. všechno má čas :P .
Jo.. a zatím jen s předlohou, tudíž, taky nic úžasnýho.
PS: Musím se omluvit za kvalitu většiny obrázků, bohužel nemám skener, a s foťákem si rozumím asi jako s Němčinou ve škole..
Taak, a teď už konečně k věci:
Ukitake Jōshirō:
Kurotsuchi Nemu:
Taak, a tady jsem dostal jistej rodinnej "Request" - udělat kalendář. Má 13 stránek, tak mě nenapadlo nic lepšího, než nakreslit 13 původních kapitánů Gotei 13. Taakže.. zatím mám prvních pět, a tady jsou:
Genryūsai Shigekuni Yamamoto:
Okay.. tak už radši všechno :3 .
Poděkoval bych za jakoukoli kritiku, jen do mě .
Nejsem kreslíř, kreslit neumím, ale trpím jednou velkou, vzácnou nemocí - hrozně, ale fakt hrozně mě to baví -_-.
Inu, jsme tu na Bleach fóru, a protože nekreslím nic jinýho než Bleach obrázky, tak.. jo, alespoň trochu se to sem hodí .
S tím, že nikoho tady z BA jsem ještě kreslit nezkoušel - nanejspíš se o to pokusím (utíkejte!), ale.. všechno má čas :P .
Jo.. a zatím jen s předlohou, tudíž, taky nic úžasnýho.
PS: Musím se omluvit za kvalitu většiny obrázků, bohužel nemám skener, a s foťákem si rozumím asi jako s Němčinou ve škole..
Taak, a teď už konečně k věci:
Ukitake Jōshirō:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Kurotsuchi Nemu:
- Spoiler:
Taak, a tady jsem dostal jistej rodinnej "Request" - udělat kalendář. Má 13 stránek, tak mě nenapadlo nic lepšího, než nakreslit 13 původních kapitánů Gotei 13. Taakže.. zatím mám prvních pět, a tady jsou:
Genryūsai Shigekuni Yamamoto:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Okay.. tak už radši všechno :3 .
Poděkoval bych za jakoukoli kritiku, jen do mě .
Eshen- 6th Seat 4. Divize
- Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26
Bleach Anime :: Naši uživatelé :: Vaše tvorba :: FanArt
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: