Aféra s grily
5 posters
Strana 1 z 1
Aféra s grily
"No a vlevo jsou věci ohledně koupě nového grilu na párty."
- Antero Mitoshi
30. 6. 2010 Seireitei
Kancelář kapitána 6. divize
"Záznam číslo 48, Ruyichi Yoshiro. Kchkch.
Dobré ráno? Jak by to mohlo být dobrý ráno, když mi tu do obličeje strká dokumenty s mým podpisem, který jsem nikdy v životě neviděl? Zdá se, že můj zástupce má nějaký skrytý smysl pro humor. Ale proč zrovna grily?"
Kancelář zástupce kapitána 6. divize
Milý deníčku,
oslava kapitánových devětadevadesátých narozenin se zvrhla v alkoholické orgie, což se tak nějak dalo očekávat. Stejně tak se dalo čekat, že kapitán nebude schopen dojít sám domů, takže pro něj někdo musel dojít. Tím někým jsem byl já. Než jsem ovšem stihl vyrazit, k mému vlastnímu překvapení jsem brzy spatřil, jak se chodbou potácí dvě siluety. Samozřejmě, že to byl kapitán a jeho nejvěrnější bratr v pití - kapitán Kentaro. Chvíli mi to trvalo, než jsem se s oběma vypořádal, ale nakonec se kapitán jedenácté divize někam odkutálel a já mohl v klidu uložit kapitána Ruyichiho do postele.
Podepírat kapitána Ruyichiho, kterému velmi nepříjemně páchlo z úst, trochu podkopávalo mojí důstojnost, jelikož pořád opakoval nějaké podivné věci - dokonce mě nazval jeho ženou.
Nechyběla ani poznámka o vlasech a flašce, která vyhrožuje.
To nejpodivnější však přišlo těsně předtím, než kapitána upadl do říše snů. Rozkázal mi, abych objednal třináct grilů - jeden pro každou divizi. Prý to byla sázka nebo co.
A co bych to byl za zástupce, kdybych neuposlechl přímý rozkaz svého kapitána.
Tvůj, Mitoshi
Od první chvíle, co uslyšel o grilech, se staly jeho noční můrou. Každý den ho doprovázela jako stín a čekala na vhodnou chvíli, kdy se připomenout. Dokonce ani na průzkumné misi do východní části Společenstva Duší, neměl tehdejší kapitán 6. divize klid.
Všichni po Yoshirovi chtěli grily, ale on neměl nejmenší důvod je platit. Vždyť neměl žádný důvod, aby hradil něco, co se ho netýká!
Nemesis v podobě grilů ho nepřestala strašit ani po tom, co působil jako kapitán v desáté a později v deváté divizi. (To už je ale jiný příběh.)
- Kuchiki Yasumaru
"A jo, jedna piraňa se právě griluje u nás v kuchyni na imaginárním grilu od Yoshira, chceš se zajít podívat?"
- Tomisura Raiden
"Máme tu stánek, kde si můžete vsadit na datum, kdy nám kapitán Kuchiki konečně dá gril, který nám 6. divize dluží."
- Izumi Amaru
"Znovu jsem vyplnil žádost o gril, který jsem měl slíbený od 6. divize a nechal jsem jí tam odeslat."
- Izumi Razaki
No. A to je v podstatě ono. :-) O grilech se samozřejmě mluví víc, než jsem tu naspal, ale než bych to všechno našel, už by se mi to nechtělo dělat :-D. Je to jen takové nastínění jedné z našich největších legend, která vznikla hned v první den, kdy tohle RPG začalo.
Tíha slíbených grilů bude vždy na bedrech šesté divize, ale samozřejmě i kapitána deváté divize - Ruyichiho, který za tím vším stojí, aniž by to vlastně tušil. (Aby nedošlo k nějakému nedorozumění - věc s grily ve skutečnosti začal Misman, který ve svém druhém nebo třetím postu jen tak řekl větu, kterou můžete vidět nahoře :-) )
No, myslím si, že je pěkné, že máme takovou věc v našem RPG :-D ... A řekněme si na rovinu, nebylo by to fórum hned prázdnější, kdyby ty grily nakonec dorazily? ;-)
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Aféra s grily
IT HAS COME HERE!
Tohle by se mělo archivovat a nechat jako povinná četba pro nové členy =D
Tohle by se mělo archivovat a nechat jako povinná četba pro nové členy =D
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Jaktože 6ka nakonec ty grilly má? o.O
WTF IS THIS SHIT?!
WTF IS THIS SHIT?!
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Kapitánka šesté divize se asi rozhodla zničit tuhle legendu
Red- Kapitán 9. divize
Upřímně, pochybuju, že by byla jen tak zničena.. každopádně, vážně, z prvního dne..? Wow.
Eshen- 6th Seat 4. Divize
- Počet příspěvků : 1105
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26
Ty grily se nikdy neměly objevit.
Red- Kapitán 9. divize
Ne, ty grilly se nikdy neměly dostat tam kam měly.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Správně, do šesté divize tedy nikam.
Red- Kapitán 9. divize
Ne...do 13.divizí které je měly dostat.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Jestli se nám tu někdy někde objěví jakékoliv grily, bylo by namístě považovat to za nepřátelský pokus o masivní otravu jídla při jeho vaření >.<
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: