Doctor Who FF - Diskuze
+2
Yuki-onna
Red
6 posters
Strana 1 z 1
Doctor Who FF - Diskuze
Ok, ok, lidi ... Líbilo? Řekněte prosím :-D Já vím, že jsem měl napsat Den, kdy jsem zemřel, ale já prostě nemohl. Musel jsem napsat tohle. Potřebuju vědět, jestli se to líbilo a jestli někdy v budoucnu budete chtít pokračování, protože se mi to psalo fakt hezky :-D Budu rád za jakékoliv komentáře. Vím, že je tu spousta DW fanoušků, tak mě v tom nenechte :-D Díky! Jste nejlepší! :-D
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Doctor Who FF - Diskuze
Je to úžasné :3
Ta správná šílenost to je na doktorovi to nejvíc nej, a taky jak myslí a uvažuje......božííí :3
Velice se mi v tom líbila Kitsune
Já se rozhodně nebudu zlobit, když v doktorovi budeš pokračovat, zvláště, když se ti o tom píše tak hezky Moc ráda čtu takové napínavé, dobrodružné a přitom zábavné příběhy (bohužel jich moc není), ale asi jako mnozí bych také ráda zjistila, jak vlastně Den, kdy jsem zemřel skončí.
Ta správná šílenost to je na doktorovi to nejvíc nej, a taky jak myslí a uvažuje......božííí :3
Velice se mi v tom líbila Kitsune
Já se rozhodně nebudu zlobit, když v doktorovi budeš pokračovat, zvláště, když se ti o tom píše tak hezky Moc ráda čtu takové napínavé, dobrodružné a přitom zábavné příběhy (bohužel jich moc není), ale asi jako mnozí bych také ráda zjistila, jak vlastně Den, kdy jsem zemřel skončí.
Yuki-onna- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10
Moc se mi to líbí a je na tom vidět, že tě to bavilo, protože ani já jsem se nenudila :-) Pěkně to plynulo, mělo to švih, fakt super!
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7182
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Pěkně sepsané Dost věrohodně zahraný Doktor Rozhodně by byly zajímavé další díly I když mě stále zajímá konec DKJZ
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
To je.....to je...jednim slovem.... . Naprosto dokonalý.
Skvěle zahraný Doktor se svou šíleností, což je to nejdůležitější. Jednou už jsem to říkala, že u Doktora je jedno jestli dobře vypadá(samozřejmě, když vypadá dobře, je to plus, ale není to to, co ho dělá Doktorem), ale jestli je správně šílenej. Dokonce i jeho reakce na to, že zase neni zrzek, jak vždycky chtěl, byla skvěle zahraná.
Nejvíc mě tam překvapila Kitsune a Artemis, v dobrém slova smyslu. Zahráls je opravdu dobře, a nejen tady.
Smála jsem se u toho skoro jako u opravdového DW, pokud ne víc a doufám, že budeš ve psaní téhle FF pokračovat, jelikož je fakt boží a já se hrozně těším, jak bude pokračovat.
Skvěle zahraný Doktor se svou šíleností, což je to nejdůležitější. Jednou už jsem to říkala, že u Doktora je jedno jestli dobře vypadá(samozřejmě, když vypadá dobře, je to plus, ale není to to, co ho dělá Doktorem), ale jestli je správně šílenej. Dokonce i jeho reakce na to, že zase neni zrzek, jak vždycky chtěl, byla skvěle zahraná.
Nejvíc mě tam překvapila Kitsune a Artemis, v dobrém slova smyslu. Zahráls je opravdu dobře, a nejen tady.
Smála jsem se u toho skoro jako u opravdového DW, pokud ne víc a doufám, že budeš ve psaní téhle FF pokračovat, jelikož je fakt boží a já se hrozně těším, jak bude pokračovat.
passionpower- Kapitán 2. divize
- Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28
Děkuji za komentáře! Hoho! Jsem rád, že se vám tento počin líbil To znamená, že v něm budu pokračovat. Nebude to ale hned, mám tu nějakej Den, kdy jsem zemřel, kterej potřebuju dokončit :-D ...
The Doctor will be back!
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Šílený a nehraju ho já... the world has failed.passionpower napsal:ale jestli je správně šílenej.
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: