Mishkenzie se učí malovat
2 posters
Bleach Anime :: Naši uživatelé :: Vaše tvorba :: FanArt
Strana 1 z 1
Mishkenzie se učí malovat
Nedávno jsem se pustil do malování, jsou tomu cca dva dny. Za nic na světě jsem nemohl přijít na to jak malovat v PS, a že jsem to zkoušel snad stokrát. Každopádně pak mi dvě hodné duše, Sode a Red, pomohly a já se do toho mohl pustit. Přiznávám, nejsem žádný umělec, ale pomaličku, polehoučku se snad budu zdokonalovat.
První "dílo" , které se mi podařilo stvořit. Přecházel tomu ještě jeden obrázek ale ten byl pouze k tomu abych si ověřil své zkušenosti. Tento obrázek jsem celý přemalovával asi dvakrát. Přiložím pod něj různé fáze práce. Jde o Hikaka, jak jinak, kdo by si nenamaloval svou postavu že jo. Konkrétně jde spíš o jeho oblečení, Haori, rukavice, masku. Je to aktuální vzhled. Maska na obličeji, čistě z estetických důvodů. Hikaku si jí nasadí, jen co se vyléčí ze všech zranění po souboji s Arakanzelem. Tramtarará.
První "dílo" , které se mi podařilo stvořit. Přecházel tomu ještě jeden obrázek ale ten byl pouze k tomu abych si ověřil své zkušenosti. Tento obrázek jsem celý přemalovával asi dvakrát. Přiložím pod něj různé fáze práce. Jde o Hikaka, jak jinak, kdo by si nenamaloval svou postavu že jo. Konkrétně jde spíš o jeho oblečení, Haori, rukavice, masku. Je to aktuální vzhled. Maska na obličeji, čistě z estetických důvodů. Hikaku si jí nasadí, jen co se vyléčí ze všech zranění po souboji s Arakanzelem. Tramtarará.
- Hikaku:
- postup práce Hikaku:
ATD
Obrázek je z části obkreslený (Haori, ruce a rysy tváře) z části dotvořený, snad se bude líbit.
- Hikaku a Haruka:
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Re: Mishkenzie se učí malovat
Přidán Hikaku s Harukou Tramtarará
Pěkné Jde vidět zlepšení Ta Haruka je v porovnání s Hikakem taková trošku...narychlo ale jinak moc hezké
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Díky za názor. Jo Haruka je na rychlo, nešlo a nešlo jí namalovat, nakonec jsem se spokojil s tímto
Similar topics
» Kapitání - Mishkenzie
» Nový vzhled by Mishkenzie
» Hikaku Kioshi(Mishkenzie) vs Daisuke Ryusaki(Darlian)
» Nový vzhled by Mishkenzie
» Hikaku Kioshi(Mishkenzie) vs Daisuke Ryusaki(Darlian)
Bleach Anime :: Naši uživatelé :: Vaše tvorba :: FanArt
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: