Passionpower - Kreslící pokusy
+3
Nawaki
Red
passionpower
7 posters
Bleach Anime :: Naši uživatelé :: Vaše tvorba :: FanArt
Strana 1 z 1
Passionpower - Kreslící pokusy
Ahoj, všichni
Poslední dobou jsem se dala na kreslení a dalo by se říct, že každý den něco nakreslím. Občas se to sice protáhne do druhého dne, ale aspoň to pak vypadá líp, než kdybych pospíchala.
Taky se omlouvám za svůj skener, nemá mě rád, ve skutečnosti ty barvy vypadají mnohem líp a na fotce by to vypadalo snad ještě hůř.
Kreslím převážně pastelkami a občas fixou, tou hlavně obrázky z mangy. Doufám, že se vám obrázky budou líbit.
No, posuďte sami.
A mé zatím poslední dílo. Divizní obrázek vytvořený pro mojí milovanou druhou divizi.
A další týkající se našeho RPG. Kočičáci z deváté a páté divize, Fluffy a Kuro, nebo alespoň pokus o ně. Docela by mě zajímalo, jak by dopadlo jejich setkání, jelikož se ještě nepotkali.
A další obrázek týkající se našeho RPG, jedná se o hrdého člena 2. divize, Artemis, ještě z dob, kdy byla malé vlčátko.
Poslední dobou jsem se dala na kreslení a dalo by se říct, že každý den něco nakreslím. Občas se to sice protáhne do druhého dne, ale aspoň to pak vypadá líp, než kdybych pospíchala.
Taky se omlouvám za svůj skener, nemá mě rád, ve skutečnosti ty barvy vypadají mnohem líp a na fotce by to vypadalo snad ještě hůř.
Kreslím převážně pastelkami a občas fixou, tou hlavně obrázky z mangy. Doufám, že se vám obrázky budou líbit.
No, posuďte sami.
- Kuma z Persony 4:
- Byakko z Devil Survivor 2:
- Kon - Bleach:
- Asutsuo z mangy Necromancer:
A mé zatím poslední dílo. Divizní obrázek vytvořený pro mojí milovanou druhou divizi.
- Shinigami z 2. Divize:
A další týkající se našeho RPG. Kočičáci z deváté a páté divize, Fluffy a Kuro, nebo alespoň pokus o ně. Docela by mě zajímalo, jak by dopadlo jejich setkání, jelikož se ještě nepotkali.
- Fluffy a Kuro:
A další obrázek týkající se našeho RPG, jedná se o hrdého člena 2. divize, Artemis, ještě z dob, kdy byla malé vlčátko.
- Little Artemis:
- Vánoční brigáda:
Naposledy upravil passionpower dne Wed Apr 02, 2014 10:26 pm, celkově upraveno 8 krát
passionpower- Kapitán 2. divize
- Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28
Re: Passionpower - Kreslící pokusy
Je to moc pěkný! Samozřejmě se mi nejvíc líbí poslední obrázek :3 Měla by jsi kreslit víc obrázků s tématikou našeho RPG
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Souhlasím s výše uvedeným
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Sakra... jsi mě předběhla, sem taky chtěla kreslit dvojku xD
Každopádně jsou díla moc povedená, líbí, líbí, líbí :3
Každopádně jsou díla moc povedená, líbí, líbí, líbí :3
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Poslední tři slova od nee-chan + :3, jsou dostatečným vyjádřením mích pocitů
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Všem moc děkuju za komenty.
Red: Vynasnažím se, jen musim dostat ten správnej nápad a hlavně pak sehnat správný obrázky. Abych nezapomněla tvoje obrázky jsou taky moc pěkný. Dobrá práce.
Sode: Tak jí taky nakresli. Čím víc divizních obrázků, tím líp. Mimochodem ten od tebe, jak je na něm Kitsune, Kiryu a Miši, se mi taky hrozně líbí, hned jsem si ho dala do oblíbených položek.
Red: Vynasnažím se, jen musim dostat ten správnej nápad a hlavně pak sehnat správný obrázky. Abych nezapomněla tvoje obrázky jsou taky moc pěkný. Dobrá práce.
Sode: Tak jí taky nakresli. Čím víc divizních obrázků, tím líp. Mimochodem ten od tebe, jak je na něm Kitsune, Kiryu a Miši, se mi taky hrozně líbí, hned jsem si ho dala do oblíbených položek.
Kumaaaa~ I Byakko vypadá cool.
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Přidán nový obrázek. Snad se bude líbit.
A další nový obrázek.
Ooooo, to jsou parádní obrázky! Nejvíc se mi líbí ty kočičky X33 (i když by se asi naštvali za to označení :-D)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Similar topics
» Hokusy pokusy...
» Shirovy nové pokusy o umění
» Kreslící soutěž - 5
» Kreslící soutěž - 6
» Kreslící soutěž 4 - červenec
» Shirovy nové pokusy o umění
» Kreslící soutěž - 5