Jsou pryč (5)
Bleach Anime :: Naši uživatelé :: Vaše tvorba :: Fanfiction :: Co je vlastně pravda? Komu věřit? - Mishkenize
Strana 1 z 1
Jsou pryč (5)
Na balkóně kanceláře kapitánky druhé divize se objevili dvě další postavy. Postavili se vedle Yoshira, který tu stál opírajíc se rukama o okraj. Vál příjemný podvečerní vánek, který si hrál s vlasy i šatstvem všech přítomných, jejichž tváře vypadali ve světle zapadajícího slunce opravdu úžasně. Kapitánka Kasumi vyšla na balkón hned po tom co se zde objevili ti dva, zrovna ve chvíli kdy Yoshiro slezl z okna. Postavila se vedle Saie, stojícího po Yoshirově levici. Byla následována svým milým, který se postavil vedle Mitoshio, který již byl obeznámen s tím co říkal kapitán Raiden na poradě. Čtyři kapitáni a jeden zástupce zde stály v tichu, pouze jeden z nich mohl začít rozhovor.
V kasárnách páté divize bylo rušno. Kapitán se vrátil za což byli všichni členové rádi. Kapitán se posadil za stůl a zabořil svou hlavu do dlaní. „Nemohl jsem jím to říct.“ Sám vlastně nevěděl co se stalo a proč udělal to co udělal. Snažil si to všechno vybavit, ale pořád tady byla nějaká propast přes kterou se nemohl dostat. Snažil se udržet v klidu, ale nešlo to, jeho mysl to nezvládla. Z očí mu vytryskli slzy, které nemohl zastavit. „Promiňte kapitáne Izumi.“ Procedil mezi zuby a psychicky se zhroutil. Jeho tělo se položilo na stůl, nohy ochably společně s rukama, které leželi vedle jeho hlavy na stole. To on zabil Razakiho, ale nebylo to z vlastní vůle, ten hollow jej ovládl stejně jako tehdy Yoshira.
Yoshiro odešel od okraje balkónu a opřel se o zeď vedle dveří. Ostatní se otočili směrem k němu, ruce si položili na okraj a čekali co Yoshiro řekne. „Všichni pozorně poslouchejte víc krát vám to opakovat nebudu.“ Nasadil pohled, který znamenal že tohle je opravdu vážné. „Pamatujete si na ten incident s Konan?“ Všichni přikývli a dále poslouchali. „Ten hollow má zvláštní moc, ale nespočívá to jen v ovládnutí vašeho těla, jak Raiden dobře ví.“ Pohlédl na svého přítele, který vyfoukl z úst oblak koře plného nádherného aroma. „Já a Raiden jsme se s ním setkali o měsíc dřív. Bojovali jsme s ním dlouho ale nic na něj neplatilo. Byli jsme oba už vysílení když v tom se za pomocí nějaké zvláštní techniky zmocnil Raidenova těla. Netrvalo to dlouho za chvíli jej ze své moci propustil netušíme proč. Ale co ny tom bylo nejzajímavější Raiden tvrdil že byl v jakési úplné jiné dimenzi. Ne jen myslí ale celým tělem a když opět získal nadvládu nad tělem v tomto světě, objevilo se na něm spustu ran, které utržil v boji, který se odehrál v druhé dimenzi. Tedy jde o to, že to co stálo předemnou v tu chvíli co ten hollow ovládl Raidena už nebyl on.“ Všichni přihlížející až na Raidena moc nechápali o co šlo a tak si to celé opakovali v hlavě dokola. „To co tenkrát zabilo Konan, jsem nebyl já a ani mé tělo. No co bylo horší po tom co se zdálo že jsem to opět já, byl to jakýsi klon nebo něco takového. Mělo to mé myšlenky, mé vzpomínky i pocity, ale nebyl jsem to já. Nikdo až na Raidena si toho nevšiml. Bavili jsme se o tom již předtím a nějakým způsobem jsme oba věděli co čekat pokud se to stane i příště no nečekali jsme že to bude jeden z nás.“ Na chvíli se odmlčel aby to všichni mohli pořádně vstřebat. Prošel se po prostoru balkónu a všem se zadíval do očí, následně se znou postavil vedle dveří. „Takže jednoduše, vstoupí to do vás, následně vás to někam přenese a po zdánlivém ukončení oné techniky stojí na místě kde jste stáli vy onen klon. Jeho reiatsu je téměř totožné s tím vaším, pouze u pořádného a důkladného vnímání dokážete rozeznat rozdíl. Jediné co vás propustí z dimenze ve které jste mezi tím je smrt klona.“ Pohlédne na Kasumi. „Vím že to pro tebe muselo být těžké odpusť nám to. Raiden všem řekl že jsem mrtví a víceméně měl pravdu, i když dobře věděl že opravdový Yoshiro pořád někde je.“ Všechny opětovně přejede pohledem. „Počítal jsem s tím že až se vrátím budete u toho právě vy, tedy až na Saie, který se nám ale taky hodí. Vás všechny pokládám za blízké přátelé a na výpravou za tím šmejdem chci mít po boku právě vás." Prozradil alespoň trochu svůj plán. Věděl že většina bude trochu zmatená a bude si to muset uspořádat v hlavě, ale věřil že to zvládnou. Tohle byl skutečný kapitán deváté divize.
<------------------------------------------------------------>
Mezitím se v první divizi dostal k sobě vrchní kapitán. A začal uvažovat nad tím koho nasadí na misi, které se hodlá sám účastnit. Chtěl zničit toho hollow, který již zneškodnil několik kapitánů. V hlavě si projel veškeré adepty, kteří se zdáli dostatečně vhodní,a le to ještě netušil že půlka z nich druhého dne zmizí jednat na vlastní pěst pod Yoshirovim vedením.Den se uchýlil ke konci a celé Seireitei upadlo ve spánek. Následujícího dne se skupina pěti shinigami vydala na svou cestu a kapitán první divize si k sobě nechal zavolat svých pár vyvolených. Ovšem pohled na pouhé dva z nich jej naprosto zarazil. „Daisuke, Suki, kde jsou Tmisura a Haruka?“
To be continued
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Bleach Anime :: Naši uživatelé :: Vaše tvorba :: Fanfiction :: Co je vlastně pravda? Komu věřit? - Mishkenize
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: