Kapitán 13. divize
3 posters
Strana 1 z 1
Kapitán 13. divize
Dobrý den, kolegové!
Zadal jsem Shinichimu dost šílený zadání. Nechtělo se mi to moc vymejšlet, tak jsem mu prostě dal pár vět, aby navazoval. Musím říct, že mě dost překvapil :-D Dopředu upozorňuju, že si tam udělal malou srandu z Izanagiho, ale i z Yoshira a dokonce i ze sebe (jmenuje se Aladár, beze srandy)
Já jsem u toho brečel smíchy. Doslova. Dokázal, že umí psát a dokonce i pobavit. Za mě ANO.
Zadal jsem Shinichimu dost šílený zadání. Nechtělo se mi to moc vymejšlet, tak jsem mu prostě dal pár vět, aby navazoval. Musím říct, že mě dost překvapil :-D Dopředu upozorňuju, že si tam udělal malou srandu z Izanagiho, ale i z Yoshira a dokonce i ze sebe (jmenuje se Aladár, beze srandy)
- Spoiler:
Sai, spasitel dvou světů
Dnešní den byl opravdu krásný! Tedy až do chvíle, než se ozvala hlasitá rána a z nebe začaly padat žirafy... Náš červenovlasý hrdina byl v tu chvíli na mužských záchodkách sedmé divize. Vyprazdňoval svůj močový měchýř a slyšel všechny v okolí vystrašeně křičet. Jeho instinkt mu říkal, až to okamžitě jde zkontrolovat a vyběhl ven. Spatřil dvě velké žirafy, z kterých padaly kusy masa, a v hlavě měli velké díry, nebyl tam žádný mozek, ale přesto se podivnou až komickou chůzi pohybovali po Seireitei a útočili na vše, co se hýbalo. I když jste žirafě uřízly hlavu, pořád se hýbali. Sai stal na nádvoří sedmé divize se stáhnutými kalhotami, s nechápavým výrazem a pootevřenou pusou. Jednou rukou si pomalu začal navlékat své oblečení zpět a sledoval, jak mrtvé žirafy s červenou stuhou na krku likvidují a žerou shinigami po celém společenstvu duší. Najednou pod sebou zpozoroval stín, a když se podíval nahoru, uviděl, jak na něj padá malá žirafa. Stihl včas zareagovat a žirafě se vyhnul. Potom si ji lépe prohlídl a viděl, že tahle ještě není jako ostatní mrtvá. Nicméně ta za ní byla a z huby jí tekla dlouhá slina až na zem, vypadalo to, že má hlad a před sebou viděla dva parky v rohlíku. Nezmutovaná žirafka zaječela a Sai pohotově zareagoval. Vystřelil proti zombie žirafě byakurai a společně s normální žirafkou utekli. Když se dostali do bezpečné vzdálenosti a do bezpečného ukrytu žirafka začala plynně mluvit lidskou řeči. "Jmenuju se Lulu a přišla jsem z lízátkové země... má královna byla unesena zlým lordem jménem Zrzavý vlas, který zabijí všechny bytostí a mění je v neživé mrtvoly, navíc ukradl z našeho světa duhu!!" Sai na Lulu nechápavě koukal, nevěděl, že existuje žirafa, která mluví japonsky. "A co já s tím? Mám porazit toho Zrzíka a vrátit duhu do vašeho světa?" Lulu jen přikývla a doufala, že jí Sai pomůže, jelikož sem přišla jen proto, že v lízátkové zemi už nebyl nikdo, koho by mohla požádat o pomoc a tenhle shinigami na ni působil jako hrdina na fialovém jednorožci. Sai jen pokrčil rameny a souhlasil. Sice tomu pořád nemohl uvěřit, co se zde děje, ale... prostě se přizpůsobí situaci. Navíc když porazí toho Zrzíka, tak odtud pravděpodobně zmizí i ty žirafy. "Jak se dostaneme do tvé země? Neříkej, že poletíme na růžovém cukrovém poníkovy..." Lulu se začala smát, přičemž poprskala Saie, jelikož měla velké zuby. "Jasně, že ne... nejsme přece v nějakém komediálním anime." Ukázalo se, že časoprostorové zařízení které oba přenese do lízátkové země, je v první divizi. Museli si probít cestu skrz zombie žirafy, teda spíš Sai musel, Lulu ho jen zpovzdálí sledovala a v oranžovém obléčku se sukni, na kterém bylo vzadu na štítku napsáno "vlastnictví Yoshira! Nesahat!" ho povzbuzovala. Sai celý od krve žiraf přišel do první divize a začali hledat ono zařízení. Náš hrdina se rozhodl zkontrolovat vrchního kapitána a když vstoupil do jeho kanceláře viděl Vilíma, velkého tlustého mrože, jak si pochutnává na Izanagiho mozku, který byl poněkud malinkatý. Při pohledu na tohle se zarazil a pomalu vycouval z kanceláře a zavřel za sebou dveře. Následovně se vyzvracel do květináče, který stal nedaleko dveří. Lulu našla zařízení, které se aktivovalo vložením reiatsu. Toho se tedy ujal Sai a nad zařízením se objevilo velké trojbarevné lízátko, které mu vletělo samo do rukou. "Teď ho musíme slízat až do posledního kousku." Pověděla žirafka a začala lízat. Bylo to dost nechutné, ale co mu zbývalo, šel do toho taky. Po kompletním slízání byl informován o tom, že to mohla udělat jen ona sama, ale děkuje mu za pomoc. Sai nahodil facepalm a poté byli oba vtáhnutí do jiného časoprostoru... objevili se v lízátkové zemi uprostřed pomerančového lesa, kde rostla jablka. "Teď musíme projít karamelovou bažinou, kde žije Aladár, velký trol. Pak peřinovou ohradou, mostem utrap a budeme u králičího hradu, kde přebývá temný lord Zrzavý vlas." Sai už raději neřešil ty nesmyslné názvy, a vydal se na cestu. Chtěl to mít už za sebou, protože cítil, že se z toho všeho pomalu, ale jistě zblázní. Už teď si představoval, jak poskakuje v červené čepičce místem, kde lítají roztomilé prasátka s arašídem na nose. Když přišli ke karamelové bažině Aladár pravil: "Pustím vás dál jen v případě, že mě porazíte... " Sai si začínal vyhrnovat rukávy uniformy. "V piškvorkách!" Tohle když náš hrdina slyšel málem sletěl na zem. Tohle na něho už bylo moc! "Piškvorky? Co to má sakra znamenat..." Pomyslel si a poté mu Lulu vysvětlila zhrozeně, že je to v téhle zemi ta nejtěžší hra ze všech a jen ti nejmoudřejší ji dokážou ovládnout. Po dvou hodinách se podařilo Saiovi trola porazit, který nad jedním tahem přemýšlel půl hodiny a stejně mu to k ničemu nebylo, jelikož byl tupý jako poleno... to je možná ještě slabé přirovnání, ale lepší mě nenapadá. Byli puštění dál a cesta mohla pokračovat. Peřinovou ohradu přeskákali na bílých obláčcích a most utrap prošli naprosto jednoduše, byl to obyčejný dřevěný most postavený z kvalitního dubového dřeva. Konečně došli před hrad ve tvaru králičí tlapky, kde se Sai konečně mohl odreagovat. Vyhrnul si rukávy a vrhl se vstříc stražím, jež byli dva kozlové. Postupovali dál hradem až došli k samotnému lordu. Před Saiem a Lulu byla už jen jedná překážka – velké dveře. Hrubou sílou nešli otevřít, a tak Sai použil svůj Shikai, kde pomocí své schopnosti dveře naprosto zdemoloval. Všude byl prach a lord Zrzavý vlas se podivoval co se teď stálo, nečekal, že se jeho nepřátele dostanou až sem. Když prach ustával, viděl tam Saie s rozhněvaným výrazem a šíleným pohledem. "Takže, když tě porazím celá tahle směšnost skončí jooo..." Z velkého a zdobeného trůnu vstála zrzavá mrňavá čivava a pravila: "Máš odvahu přijit sem sám. Myslíš, že mě dokážeš porazit?! Mě?! Velkého dobyvatele všech zemí, Lorda Zrzavého vlasa!" Sai jeho řečí naprosto ignoroval a pustil se do čivavy celou svou sílou. Jeho trpělivost s touhle nesmyslnosti právě dosáhla svého vrcholu. Souboj netrval ani dvě minuty a čivava zůstala zavřená v železné kleci pro kočky. Hrdina lízátkové země osvobodil královnu, která byla modrý králík a vrátil zemi zpět jejich duhu, která jim propůjčovala magickou moc. Pak se v lízátkové zemi konala velká oslava, kde byl Sai hlavní oslavenec a dokonce mu postavili i sochu v životní velikosti z cukrové vaty. Po oslavě se Sai se všemi rozloučil a vrátil se zpět do Seireitei. Tam se vše vrátilo zpět do normálu a nikdo si na útok žiraf nepamatoval, tudíž nikdo nemá ani tušení, že Sai zachránil najednou dva světy...
Já jsem u toho brečel smíchy. Doslova. Dokázal, že umí psát a dokonce i pobavit. Za mě ANO.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Kapitán 13. divize
Já si myslím, že je to napsáno velmi pěkně, netradičně a inovativně, něco co se pro kapitána skvěle hodí.
já myslím, že ANO
já myslím, že ANO
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
I když jsou místy chyby ve větné skladbě, ak to vykopenzoval nápaditostí a vtipností.
Opravdu jsem se u toho zasmál
Za mě ANO
Opravdu jsem se u toho zasmál
Za mě ANO
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Tak ještě počkáme na DWho vyjádření, který bude konečný :-).
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Similar topics
» Aki Maki - kapitán 7. divize
» Kira (Kapitán 9. divize)
» Aki Maki - Kapitán 3. divize
» Ruyichi Yoshiro - Kapitán 9. divize
» Dr.Daisuke Stein - Kapitán 4.divize
» Kira (Kapitán 9. divize)
» Aki Maki - Kapitán 3. divize
» Ruyichi Yoshiro - Kapitán 9. divize