Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mezitím? I.

5 posters

Goto down

Mezitím? I. Empty Mezitím? I.

Příspěvek pro Red Sun Jul 07, 2013 3:21 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

"K zemi!!"
Exploze vystřelila vozidlo do vzduchu. Skupinka lidí měla štěstí, že si jich policista všiml včas a podařilo se mu upozornit je, jinak by s nimi byl jistojistě konec. Auto nad nimi proletělo a dopadlo na střechu. To ale nebyl konec.
"Rychle utečte," policista jim začal pomáhat na nohy, "musíte pryč! Probíhá evakuace!" po tom, co pomohl vysokému muži na nohy, zamířil svojí pistolí někam před sebe a dvakrát vystřelil.
"Tak už sakra utíkejte!" sevřel pistoli pevně oběma rukama a znovu vystřelil. Tentokrát jen jednou. Levou rukou pohotově zamířil k pasu, kde měl připnutou vysílačku. Odepnul jí a dal si jí k ústům, "tady červená čtyři, potřebuju posily, ten chlap je nezničitelnej!!"
"Cože? Jak jako nezničitelnej?!" ozvalo se z vysílačky.
"Já nevím, doprdele, střílím do něj a nemá to žádnej efekt! Pohněte!" Hodil s vysílačkou na zem, protože se k němu blížil obrovský hromotluk, který mácháním svých mohutných rukou odhazoval vozidla pryč z cesty jako by nic nevážily.
Znovu na něj namířil pistolí, ale nevystřelil. Došla mu munice. Teď už se nezmohl na jediné slovo. Pořád na velikána mířil svojí zbraní a beznadějně mačkal spoušť. Brzy byl zahalen do stínu postavy - ne, to nebyla postava, bylo to monstrum. Jeho kůže byla zbarvená do fialova a jeho oči byly rudé. Byl to snad démon? Policista cítil, jak se mu klepou kolena, ale nebyl schopný pohnout se.
"Pros-sím," vykoktal jen a vykulil oči. Monstrum se napřáhlo a oběma rukama se pokusilo policistu rozplácnout.

Ozvala se rána a země se otřásla. Monstrum dopadlo z výšky na zem a udělalo do silnice hluboký kráter. Policista se pořád klepal a strachy si něco mumlal pod vousy. Když mu ale došlo, že je mimo nebezpečí zvedl oči k postavě, která stála před ním.
Policistovy oči se rozzářily štěstím a jeho zdrcený výraz se také změnil - měl radost! Usmál se a kdyby neměl žádnou hrdost, asi by postavě stojící před ním skočil kolem krku.
"D-díky, Kapitáne Hrdino!" poděkoval a dal se na úprk.
Monstrum se konečně začalo vzpamatovávat. Z kráteru nejdříve vylezly velké ruce, které se chytily okraje a potom fialová příšerka vyskočila celá. Konečně uviděla toho hajzla, který s ním takhle hodil!
"Kapitááán Hrdináááá!!!" zakřičel příšerácky. Ano! Byl to jeho odvěký nepřítel - Kapitán Hrdina! Jeho rudý plášť superhrdinsky vlál ve větru... Počkat..
"To stačí," řekl Kapitán Hrdina a ukázal rukou malému zrzavému chlapci s větrákem, aby jej vypnul. Chlapec poslechl a i s větrákem se brzy vypařil.
Kapitán Hrdina se usmál a opřel si ruce v bok. Jeho dlouhé bílé vlasy mu padaly do očí, ale on věděl, že je to v pořádku. Bylo to přece cool. "Je čas vyřídit to jednou pro vždy, Fialový Žabe!" řekl hrdina hlubokým hlasem.
"Žab zab!" odpověděl fialový příšerák a rozběhl se proti svému nemesis! Kapitán Hrdina se odrazil a s nataženou rukou dopředu vyletěl proti Žabovi! Jejich pěsti se střetly a vytvořily uprostřed města další kráter! Tento byl ale mnohem větší!
"Proč tyranizuješ tyto nebohé lidi, Žabe! Tohle je jen náš boj!"
"Enom náš? Ehehe, ja přivést kamarády, Kapitáne Hrdino!!" Žab vypadal uspokojeně, konečně vyzrál nad superhrdinou! Ten brzy pochopil, o čem Žab mluvil.

Na střeše nejvyšší budovy se zjevila postava. Byl to bělovlasý muž s papouškem na rameni. Měl na sobě modrý upnutý oblek s velkým rudým J na hrudi.
Z kanálu vyskočila zelená chobotnice s jedním okem, která v každém chapadle držela jednu velkou zbraň.
Z nebe se snesla další postava. Černovlasý muž s úsměvem, za který by jste ho nejradši kopli mezi oči. V jeho lesklém brnění by jste se mohli vidět.
Ale to nebylo všechno! Jako blesk z čistého nebe se vedle Kapitána Hrdiny a Žaba objevilo něco, co připomínalo humanoidní bílou kočku se dvěma katanami, "mňau!"
ALE TO NEBYLO VŠECHNO!!!! Ke kráteru se blížilo něco, co připomínalo písečnou bouři!! A když se to zastavilo... "Pan Ťunťa?! Moje jediná slabina!" vykřikl Kapitán Hrdina a dramaticky si zakryl oči.
"Žabe! Ty jeden zlosyne! Věděl jsem, že jsi zlý! Ale, že jsi i srab a budeš si muset přivést kamarádíčky, aby ti kryli záda, to bych do tebe nikdy neřekl!" Kapitán se cítil slabý v přítomnosti Pana Ťunti. Ten se na bělovlasého superhrdinu jen brutálně vražďácky usmíval.

Najednou ale velkého písečného obra ve tvaru vafle něco srazilo. Kapitán Hrdina konečně ucítil, že jdou jeho síly zpět. A pak ho uviděl, "Kladivoun!" vykřikl radostně směrem k blonďatému superhrdinovi s černou maskou, která zakrývala pouze oči.
"K vašim službám," odpověděl Kladivoun a sebral velké kladivo označené písmenem I.
Blonďák s mušketýrským kloboukem se upřeně zadíval na Pana Ťunťu, "promiňte, že jsem vás nechal čekat, Ťunťa-sama," znovu se uklonil.
Písečný obr se zasmál a ukázal na Kladivouna, "tak se ukaž Mit---teda Kladivoune!"

Žab se zamračil, "Kapitán Hrdina mít kamarády taky?" zeptal se a smutně koukal.
"To si piš!" Ozval se nový hlas a na bojišti se s modrým zablesknutím objevil nový vyzyvatel - Pán Blesků! Postavil se naproti černovlasému muži v lesklém brnění, "Už jsem ti dlouho nerozkopal úsměv, Hiro!"
"EHEHEHE!" odpověděl Hiro s hloupým úsměvem.

Muž stojící na mrakodrapu se usmíval. Měl zavřené oči a ruce překřížené na hrudi. Zdálo se, že na někoho čekal. Papouch radši odletěl, když začalo přihořívat.
Doslova.
Kolem padoucha se utvořil ohnivý kruh.
"Věděl jsem, že přijdeš, Ohnivý Kosiči!"
Z plamenů se vynořila maskovaná postava připomínající Scorpiona z Mortal Kombatu a v ruce třímala velkou ohnivou kosu, "Ji-Tene."

Zelená chobotnice se slizila okolo kráteru a sekala kolem sebe všemi svými zbraněmi. V jednom chapadle dokonce držela světelný meč. Zdálo se, že chobotnice je těžce retardovaná. Pořád kolem sebe sekala, pak vrazila do zdi a spadla.
Když se znovu postavila na chapadla, zase narazila do zdi.
Spadla.
Proces se opakoval.
Až do chvíle, kdy chobotnici vyrušil milý hlas.
"Slinťo."
Otočila se, aby se svým okem podívala na zdroj hlasu, a když jej viděla, vyrazila k němu. Pořád kolem sebe sekala.
"Slinťo, to jsem já. Morče-man! Copak mě nepoznáváš?" zeptal se muž v županu s jedním okem a morčečíma ušima. Vypadal smutně.
"To není možné! Oni tě musí ovládat, Slinťo!"

Humanoidní bílá kočka tam zůstala jen tak stát. Nikdo si s ní nechtěl hrát. Všichni už měli nějakého kamaráda, jen on ne. Podíval se doprava, nic. Podíval se doleva, nic.
"Ach, mňau," řekl jen a pokrčil rameny. Zrovna když se chystal zasunout katany do jejich pouzder, něco ho obrovskou rychlostí vzalo a hodilo do protější budovy.
"Mňauprdele," vykřikl kočkouš a vyskočil na nohy, "kdo to je?!! Mňaukaž se!!" Ať se kočka rozhlížel do všech směrů, nikoho neviděl. Ze stínu se ale najednou vynořila postava.
Kočka vykulila oči, "Mňauslel jsem si to.."
"Dlouho jsme se neviděli, Fluffy," řekl bělovlasý muž v přiléhavém bílém obleku.
"Flashiro," zasyčela kočka...

• Omlouvám se za některé výrazy :-D
• Určitě jste uhádli, co je to za postavy :-D Můžete to napsat do komentářů - tj. pod tohle :-D
• Další díl snad bude :-D Podle reakcí...
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Mezitím? I. Empty Re: Mezitím? I.

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 07, 2013 11:43 am

Žab X3333
Aaaaaaaaaa Slinťa neeeee :-D Slinťa je hodnej! :-D AAAAAAAAAAAAA PAN ŤUNŤAA!!!!! Neeee :DDD Slinťa je inteligentní, abys věděl :-DFJHVKr havmn jhvsmvfsmhjba MORČEMAN TO NEEEEEEEEEEEEEEEjgksjbgkjbhk :-D
Morčecí.... uši... a... r... g... h... :DD Awwww oni Slinťu zmutovali!
Flashiro? Tak? Kdo je Kapitán Hrdina?? :-O Já myslela, že...??!??"?"LM" JO AHA Pán Blesků je Raiden! OK, už to dává smysl.
OK, tolik k mému nekoherentnímu komentáři, doufám, že bude brzo pokračování, protože jsem se zasmála :-D
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7178
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 07, 2013 12:24 pm

Kapitán Hrdina je Hikaku.... přepokládám? :-D
Jinak jsem někdy mívala dost problém ujasnit si, kdo by to mohl být xD
Mit-tedy-Kladivoun mě zabil, ale Flashiro, to už byl naprostý konec, to ne, prostě.... :-D (Aby bylo jasno, má první představa Flashira je  Yoshiro, co má místo rukou petflašky... xD)
Ale fajn, pobavilo, kdyby jen to. :-D Doufám, že bude pokračování, chci vidět, jak Fluffy ovládne svět! xD (Fluffy má úžasnou mňauřeč xD)
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 07, 2013 3:44 pm

Podle mě Kapitán Hrdina je Akio... ne??
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7178
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Jul 07, 2013 3:49 pm

Ano...

Akio je Kapitán Hrdina, Pán Blesků je Raiden, Ohnivý Kosič je Razaki, Kladivoun je Mitoshi, Morče-Man je Yasukapr a Flashiro je Yoshiro :-D Ale nebojte přibudou další postavy :-D
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Jul 07, 2013 4:02 pm

Nee-chan: Já a Hapitán Hrdina? proč sis to myslela???

Jinak "Má úcta Mr.BARman Very Happy
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 07, 2013 4:39 pm

No, mě to zmátlo, jsem si neuvědomila, že Hikaku nemá bílé vlasy... Chybička se vloudila. :-D
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon Jul 08, 2013 8:17 pm

Že je Kapitán Hrdina Akio, bylo jasné už od scény s větrákem Very Happy Nikdo není takový pozér jako on, aby používal větrák Very Happy
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 997
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: