Narozeninový dárek od Reda!
+10
Firel
Misman
Sode
Mishkenzie
Miss_Atlantis
Lus
Solas
dead wind
Raiden
Red
14 posters
Strana 1 z 1
Narozeninový dárek od Reda!
Dobrý den, přátelé!
Před pár dny mělo naše RPG narozeniny! Už tři roky se na něm hraje (i když s malými pauzami, ale to je detail :3).
Už tři roky se nám tu rozvíjejí naše postavy, vznikají legendární hlášky a naše komunita je čím dál tím víc soudržnější (aspoň doufám :-D. A pokud ne, tak se sakra snažte! :-D).
K tomu krásnému dni jsem se snažil vytvořit něco, co nedělám jen tak každý den.
Než vám to ukážu, pokusím se vám k tomu něco říct.
• Jedná se o obrázek (což asi není moc velký překvapení)
• Jsou na něm postavy z našeho RPG! Nikoho z vás nepovažuji za pitomce, ale i tak vám řeknu, kdo tam je :-) - (zleva - Hiboru Baru, Pekelný motýl Lumír, který pošel, Ruyichi Yoshiro, Antero Mitoshi, Haruka Kasumi, Kuchiki Yasumaru, Ukitake Akio, Izumi Amaru, Taiketo Suki, Kentaro Izanagi, Hana Konan, Izumi Razaki, Ayazaki Lus, Tomisura Raiden, Dakuraito Firel, Shiranui Genma, Kioshi Hikaku, Hosentsu Ryuuka, Ramperouge Satoshi) - Omlouvám se těm, jejichž postavy na obrázku nejsou, ale dal jsem tam ty, o kterých si myslím, že mají nějakou velkou historii na fóru . A samozřejmě jen do dnes aktivní postavy.
• Teď pár zajímavostí :-D - obrázek má v PS 690 vrstev; velikost obrázku je 7527 x 1409 pixelů. :-D , Obrázek jsem dělal celkem 27 hodin :-D ..
• Nejsem si jistej, jestli se vám bude líbit pozadí, ale já už fakt nevěděl.
• Postavy jsou na obrázku tak, jak vypadaly na začátku - Jen Satoshi ne :-D Já už fakt nemohl.. A kdybych měl dělat i jeho podle předlohy, tak mi praskne cévka v hlavě a musel bych skočit do zdi. Tak snad to Satoshi-san nějak zvládne :-D
Naposledy upravil Red dne Tue Jul 02, 2013 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Narozeninový dárek od Reda!
[19:21:05] Raiden: okej, je to super jsme slušný gang
Ten autor je strašně vybíravej :DPrý na Skype komenty nebere
Ten autor je strašně vybíravej :DPrý na Skype komenty nebere
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Náádhera :3 Řekl bych, že nejkrásnější jsou Suki a Akio ale to by bylo moc sebestředné takže...nejkrásnější je stejně Suki a Akio...přes to vlak nejede...
A zbytek...moc hezké vystihnutí mladších já těchto legend světa BA :3
Rede...smekám...opravdu...já i Nikol...odvedl jsi na tom kus práce a jde to vidět....je to moc dobrá práce Jen tak dále
A zbytek...moc hezké vystihnutí mladších já těchto legend světa BA :3
Rede...smekám...opravdu...já i Nikol...odvedl jsi na tom kus práce a jde to vidět....je to moc dobrá práce Jen tak dále
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Tohle je naprosto superúžasněmegaboží! :3333333
Všechny ty postavy... ty detaily... to pozadí... je to opravdu všechno moc krásné! Povedlo se ti to :-)
Děkuji ^^
A já se jdu dál kochat :-D
Všechny ty postavy... ty detaily... to pozadí... je to opravdu všechno moc krásné! Povedlo se ti to :-)
Děkuji ^^
A já se jdu dál kochat :-D
Lus- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30
Já nikdy nepochopím trpělivost, která je potřeba k nakreslení tolika postav!! kjsabfjv GSy sjvhgbh y,bgd ,yhg! :-O Ten obrázek se mi hrozně líbí X33 A všechny postavy X33 Vypadá to nádherně takhle pospolu X333 A je vidět, jak máš rád tohle fórum a všechny na něm X33333
Bonus jen pro tebe jako odměna za tu námahu <33333:
- Spoiler:
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7182
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Děkuji všem za pěkné komentáře :3. Obzvlášť za Leeho :-D
Red- Kapitán 9. divize
Obdiv ... je to fakt povedené a bezkonkurenční .. jen dotaz ... proč Hikaku a Ryuu po sobě tak divně pokukují?
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Přišlo mi to hrozně dlouhý, tak to hodím do spoileru, aby to nevypadalo, že jsem třeba já nevím... nějak moc ukecaná... :-D
- na vlastní nebezpečí:
- Kkkk...tttt...bbb.... mám toho hrozně moc, co říct, takže to možná nebude dávat někdy smysl... xD
V první řadě, úžasný, Rede! Ani tak obdivuji ten výtvor, jako tvou výdrž při jeho tvorbě! (Ale obrázek samozřejmě taky, taky!)
A k teď k tomu... můžu... můžu se trochu rozkecat, ne? :-D
Když se na to podívám celkově, divím se, že Seireitei ještě stojí... Kdyby nebyl Izanagi přikrčený, je to očividně největší čahoun z celé té bandy... Fascinuje mě, jak je modrá stále v kurzu... Jak malej je Ryuuka a hlavně... mě prostě dostává Hikaku v tejm akademickém ohozu... :-D
Obecně o postavách... to jako fakt? Fakt z devatenácti postav je tam ženskejch jen šest?! To jako vážně?! To i ten motýl musel být chlap?! xD (Ale nic proti ničemu, nijak zle si to neber, Rede, to má být obecně ke... světu!)
Když už jsme u tejch žen, tak musím říct, že se mi hrozně líbí Baru, Yasumaru a Konan...
... ještě bych k Lus mohla dodat... tohle není pohled zamilovaný, ale už posedlý, Rede :-D
Aby se neřeklo, že zanedbávám muže, tak z těch je to určitě Razaki, Genma a Amaru... Ti mají takový úžasný výrazy... Amaru má správně klukovský, Razaki takovej... těžko popsatelnej no a Genma je Genma...
Většina ostatních mužských se tváří jako neviňátka... A při tom je jasné, že...
... takovému Yoshirovi už se v hlavě rodí plán, jak zasedne Lumíra..
... Mitoshi výraz jasně říká: "To je můj Yoshi-yoshi "...
... někoho s výrazem, jako má Izanagi, bych nechtěla potkat v temné uličce, přeci jen by byla škoda takový obličej ničit obtiskem podrážky, třebaže ze značkové obuvy...
... Raiden už je přichystaný na evakuaci Rukongaie a vrátíme-li se zpátky na Akia, můžeme jasně vidět, za jak ženiální plán to považuje...
... Firel jisto jistě přemítá, jakým kidem by mohl Genmovi vyfouknout to párátko...
... Ryuuka kontroluje, jestli za ním nahodou nejde nějaký stalker klacek...
... a Satoshi je prostě potrhlý vědec, který se už nemůže dočkat, až tenhle obrázek dopodrobna prozkoumá, analyzuje, naklonuje a pak to nechá vybouchnout, nebo co on to se vším dělá...
A ještě když se na to v neposlední řadě podívam znova celkově... Proč to vypadá, jako by se tam někteří drželi za ruce? O.o Yoshiro a Mitoshi... Kasumi a Yasu... A když se na to nesoustředíte, tak i Raiden s Firelem...
Znova na závěr zopakuji, kdybyste to při čtení toho výše zapomněli, naprosto skvělá práce, Rede! Zvláště to srdíčko u Lumíra je umělecké dílo! Ale neměl by tam spíš být křížek?...
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Miši pošel...
Misman- Zástupce kapitána 9. divize
- Počet příspěvků : 588
Tak u tohohle se moc nerozkecám, páč nemám slov
Ten můj výraz doslova říká: "Let the madness begin."
Škoda že jsem tam jako podkapitán T.T
Jinak mi to připomíná skupinové foto ze školy
A ještě Rede jeden dotazík když už to vážně vypadá na pařmeskou sebranku.
Kde je grill?! :DTo že tam není má znamenat že nikdy nebude?
Každopádně dobrá práce. Nikdo by nechtěl tohle potkat na jednom místě.
Ten můj výraz doslova říká: "Let the madness begin."
Škoda že jsem tam jako podkapitán T.T
Jinak mi to připomíná skupinové foto ze školy
A ještě Rede jeden dotazík když už to vážně vypadá na pařmeskou sebranku.
Kde je grill?! :DTo že tam není má znamenat že nikdy nebude?
Každopádně dobrá práce. Nikdo by nechtěl tohle potkat na jednom místě.
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Grill tam původně měl být, Firele :-D ... Ale já už fakt nemohl :-D
Sode, děkuji za všechna ta krásná slova X333
Mishi: Hikaku a Ryuuka na sebe nekoukají! Jeden je víc vzadu :-D Teď nevím kterej ale.
Miši pošel
Sode, děkuji za všechna ta krásná slova X333
Mishi: Hikaku a Ryuuka na sebe nekoukají! Jeden je víc vzadu :-D Teď nevím kterej ale.
Miši pošel
Red- Kapitán 9. divize
Redí :3 To je dokonalé!:-) Odvedl jsi fakt kus práce, můžeš být na sebe pyšný! A to doufám jsi!:-D Jak řekla Miss, fakt jde vidět jak máš fórko rád :-) Nehledě na to, že máš fakt talent a trpělivost. Super :3
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
Nádherná práce, good job ;)
Sode: Jenom naklonovat ty vrstvy =D
Sode: Jenom naklonovat ty vrstvy =D
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Ten obrázek je opravdu moc moc krásný a úžasný
A Konan je dokonalá, úplně bez chyby
A Konan je dokonalá, úplně bez chyby
Yuki-onna- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10
Yoshiro a Mitoshi se drží za ruce... KOUKNĚTE NA TOHO MOTÝLA!! Největší MitoYoshi shipper! Dokonce ještě to srdíčko!! Awwwww X33 V tomto případě se opravdu dá říct, že jeho OTP ho zabilo... je to krásné a tragické.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7182
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Moc se mi to líbí, Rede
A jsem si jistý, že Amarovi se to bude líbit ještě víc =)
A jsem si jistý, že Amarovi se to bude líbit ještě víc =)
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Věk : 36
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: