Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Podle vás krátce o BA!

4 posters

Goto down

Podle vás krátce o BA! Empty Podle vás krátce o BA!

Příspěvek pro Sode Thu Jun 27, 2013 5:38 pm

Sode Zdravím, vespolek!

Tož, napadla mě jedna veledůležitá otázka. Spíše z oblasti zvědavosti, ale i to neznamená, že ztrácí na důležitosti! Zkrátím to proto a přejdu rovnou k věci. Mám na vás jednu prostou otázku:

Kdyby se někdo (vy) měl krátce zmínit o BA... která slova, momenty nebo osoby, postavy by rozhodně neměl opomenout?

Žádám vás tímto, zda byste nemohli obětovat pár minut svého času a zamyslet se nad tím, co vás na této RPG, na tomto foru pobavilo, fascinovalo, upoutalo.... O čem si myslíte, že si budete pamatovat ještě dlouho? Nebo koho? Přišel vám snad nějaký moment až legendární? Dohnalo vás něco k pláči? Umírali jste? (smíchy)...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Podle vás krátce o BA! Empty Re: Podle vás krátce o BA!

Příspěvek pro Red Sun Jun 30, 2013 5:40 pm

Pan Ťunťa
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jul 01, 2013 10:15 am

Motýl pošel
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Jul 02, 2013 11:16 pm

Dobře, naposledy jsem to odflákl, ale teď vám ukážu, jak se to dělá. 

Začnu tím, co pro mě tohle RPG a fórum celkově znamená. 
Ačkoliv nejsem ten, kdo tohle fórum nebo RPG založil, myslím si, že jsem věnoval spoustu času tomu, aby bylo jak fórum, tak i RPG, co nejlepší. 
Jako admin jsem se snažil dávat vám pěkné vzhledy, avatary, signatury a tak dále :-D, chránit fórum před spamery a lidmi, kteří dělali bordel, dávat jej do pořádku, když do bylo potřeba. 
Jako GM (I když jen příležitostní Smile) jsem se zase snažil dělat co nejlepší příběh(y). 
Chci tím říct, že když něčemu věnujete spoustu času a vidíte, jak to vzkvétá, je to radost. Tohle fórum pro mě znamená strašně moc. Poznal jsem tu skvělou komunitu lidí a s velkou částí z nich jsem se setkal i osobně. 
Co se RPG týče, je to to nejlepší, které jsem kdy hrál. Díky skvělým lidem na pozicích GM, kteří pro nás hráče tvořily úžasné příběhy jsem si tohle RPG doslova zamiloval Smile
Navíc ta historie, kterou jsme si sami vytvořili. Já fakt nechápu, že ta wiki nevyšla :-D Bylo by tam asi milion věcí. :-D 
Myslím si, že historie našich postav (tedy těch, co jsou tu od začátku), už by byly na několik A4ek a celkově by se příběh mohl sepsat do knih :-D Určitě by to byla série... 

Ohledně postav. Nemyslím si, že se dá vybrat jen jedna nebo dvě, které by měly být nadneseny nad ty ostatní. Všechny ty naše postavy jsou části jednoho skvělýho celku. A s každou tou částí, která ubyde by ten celek už nebyl tak skvělej. A i když bych některý z postav chtěl strašně moc zabít, myslím si, že bez nich by to už nebylo ono. 

To nejvíc legendární z BA... Nad tím se ani nemusím zamýšlet. Je to fakt jednoduchý. Když se řekne BA, vybavím si jen jednu konkrétní věc. A to - "Motýl pošel." Jsem si jistej, že nejsem jedinej na tomto fóru, kdo si myslí, že Mišimu se podařilo vymyslet nejlegendárnější hlášků. 
Samozřejmě je tu spousta dalších legendárních věcí, ale na  tohle prostě nikdy v životě nezapomenu :-)

Spousta z nás za tohle všechno děkuje jen jednomu člověku - Miss :-). Myslím si, že si ho určitě zaslouží, za všechno, co pro nás udělala. 
Ale i tak je podle mě na místě poděkovat všem, co se na tomto projektu podíleli, ať už jako GM, tak jako hráči. Povedlo se nám totiž něco fantastického. :-) 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Aug 31, 2013 12:21 pm

OK, taky něco málo řeknu.

Když jsem se na fórum dostal poprvé bylo mi snad třináct, táhlo mi na čtrnáct. Ze začátku to pro mě bylo prostě herní fórum. Psal jsem posty na které jsem dostával patřičné odpovědi. Ale časem mi došlo že BA je super místo s kupou dobrých lidí, kteří vás vtáhnou do svého kolektivu (pokud taky máte zájem) a udělají z vás, no něco podivného a šíleného.

Díky BA jsem se taky dostal k Photoshopu, díky Redovým obrázkům, ale hlavně ke psaní, i když píšu FF, které je na takové úrovni na jaké je, píšu rád a myslím že právě díky BA jsem získal určitou slovní zásobu a zdokonalil se v gramatice. (nepochybuju o tom že v tomto příspěvku najdete aspoň dvě chyby)

Tudíž mi nezbývá než BA prostě poděkovat za ty super roky, které jsem zde zatím strávil.

Váš Mishkenzie, Kenzie, Mishi, Flatršáj, Mckenzie a kdo ví co pro mě ještě máte Very Happy
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: