Flux Pavilion (UKF Dubstep)
4 posters
Strana 1 z 1
Posloucháte rádi dubstep?
Flux Pavilion (UKF Dubstep)
Nějaké kecy od tety Wiki:
Joshua Steele, známý pod uměleckým jménem Flux Pavilion, je britský producent elektronické hudby (převážně Dubstepu) a DJ. Spolu s Doctorem P, DJem Swan-E a Dyspro je spolu zakladatelem labelu Circus Records. Nejvíce je asi znám díky svému singlu Bass Cannon, který se dostal na 56. místo hitparády UK Singles Chart.
Moje kecy:
Táák... dlouho jsem se brodil, v různých hudebních končinách jsem byl.. až jsem našel... Dubstep... ach ano, toto (milovník čirého dnb by řekl "vzdálené") odvětví Drum and Bassu jsem objevil asi před rokem a natolik mě chytlo, že jsem začal chodit na akce podobného žánru takřka každý měsíc minimálně jednou. Je to sice hudba současnosti a tak... Vy si řeknete... hmm, dubstep... A tipnu si, že první co Vás napadne bude jméno Skrillex - ano, je trochu komerční a namyšlený, ale to není celý DUBSTEP... Dubstep jakožto žánr se začal vyvíjet už v roce 2006 a vyvíjí se dodnes a doufejme, že i do budoucna pro nás připraví dobrou beatovou kaši. Rozumím, že se to někomu nelíbí, nikoho nenutím, aby to poslouchal, je to jen takový overview.
Flux je hvězda z Velké Británie a měl jsem tu čest pobývat na LET IT ROLLU (českém festivalu dubstepu, dnb apod.) a řeknu Vám, zanechalo to ve mně velký dojem...
Hlasité "kicky", nepřekonatelné vokály a to všechno ve vlnách elektronické muziky...
WUB WUB WUB...
Nejznámější asi:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hodně libová je taky tahle:
jeho MYSPACE:
Hodně libová je taky tahle:
jeho MYSPACE:
Re: Flux Pavilion (UKF Dubstep)
Ale jo, snesu ho. Celkově jsem ale v elektronice na něco jiného, konkértně na hudbu psychadeličtějších a vzdálenějších poloh (psy/goa trance, ambient, synthpop, space disco). Nebo naopak na zemitější a DnB celkově bližší žánry (futurepop, EBM, industrial), ale čisté DnB, nebo jeho hodně blízké mutace poslouchám jen se sebezapřením. Konkrétně v dubstepu právě stále nacházím naprosto nudné pasáže bez gradací... nejspíše tím, že když už, tak u mě hraje prim atmosféra.
Maršál Křída- Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09
Jo, tak tohle se mi líbí vážně dost.
To je chabé, koukněte se na
Metalcore- Počet příspěvků : 40
Datum registrace : 16. 07. 12
To taky není zrovna nejzářivější, Biometrix se mi libil tedy o hodně více. ;)
Memph: Našel jsem to kdysi na utube kanálu DARKSTEP WARRIOR, a co se mi na tom líbí je, že ty písničky mají často nějaký příběh, jsou tématické.
Myslím, že tam ještě pár dobrých najdeš: [You must be registered and logged in to see this link.]
Myslím, že tam ještě pár dobrých najdeš: [You must be registered and logged in to see this link.]
Písnička je vždycky tématická a sleduje nějaký příběh. Ať už konkrétní, či abstraktní.
Každopádně stejně tak, jak Biometrix, se mi líbí i ostatní na tom kanálu. Obzvláště proto, že to je všechno pěkně temná elektronika.
Edit: Tak se v tom kanálu silně vyžívám. Některé věci jsou vážně neuvěřitelné. např:
Každopádně stejně tak, jak Biometrix, se mi líbí i ostatní na tom kanálu. Obzvláště proto, že to je všechno pěkně temná elektronika.
Edit: Tak se v tom kanálu silně vyžívám. Některé věci jsou vážně neuvěřitelné. např:
To si nemyslím, setkal jsem se s hodně tracky (převážně těmi elektronickými), co postrádají příběh... Chovají se jako kdyby ho v sobě nesly, pravda je však taková, že nikoliv.
^^^ Mocnej track !! Aj ten obrázek je dost povedenej :P
^^^ Mocnej track !! Aj ten obrázek je dost povedenej :P
Asi to bude o tom, jak to vnímáme, svým způsobem i změna instrumentálních technik je "zvrat" proto to možná vnímám jako příběh.
S obrázkem nesouhlasím. Je to nějaký po*ahaný fantasy. K téhle hudbě to má lítat kosmírem.
S obrázkem nesouhlasím. Je to nějaký po*ahaný fantasy. K téhle hudbě to má lítat kosmírem.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: