Svolání
+2
Solas
dead wind
6 posters
Strana 1 z 1
Svolání
Vzhledem k tomu, že jsem byl informován o pár rozporech, bych rád svolal sraz všech gamemasterů. Měli bychom se sejít všichni a vyjasnit si pár důležitých věcí, avšak vzhledem k tomu, že jsou prázdniny nebude nejspíš lehké najít společný termín. Řekl bych, že dopředu lze omluvit Myu, která má nahlášenou inactivitu do neznámého termínu. Pro nás ostatní by však mělo být prioritní se sejít a co nejdřív a vyjasnit si pár důležitý bodů týkající se hry a dalšího fungování.
Ideální by bylo, kdyby jste se prostě objevili na skypu všichni online.
Ideální by bylo, kdyby jste se prostě objevili na skypu všichni online.
Re: Svolání
Já jsem pro...nejlépe by bylo, pokud by se tak stalo ještě před 20.srpnem, protože pak odjíždím na slovensko a tam moje připojení na internet nejspíš nebude slavné, pokud si bude autistický bratránek celý den pouštět jedno video dookola.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Jsem taky pro a nejlepší by byl opravdu týden před 20. srpnem, protože tam jedeme se Shirem spolu. Myslím si, že tento týden bych měla určitě čas, takže spíš záleží na ostatních, přizpůsobím se.
Suki- 3rd Seat 6. Divize
- Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29
Můžu více méně kdykoli odteď, akorát to potřebuju vědět dopředu, abych vytrhla Redovi notebook z rukou :-D Ale pokud před 20., tak nejlepší by byl asi dnešek, pokud tedy můžete :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Já můžu...nikol bude k večer utaky moct a Sode to myslím zvládne...nebude to na dlouho...
No já jsem stále tady a jak jsem řekl, s Nikol už nejspíš moc na postu GM moc nepočítat
Pokud se počítám, tak na Fb jsem téměř pořád a pár z vás tam na mě kontakt má. navíc není problém nechat PM s termínem a dobou kdy se mám dostavit na skype a nechat se zlinčovat
PS: Líbí se mi ta nová barva.
PS: Líbí se mi ta nová barva.
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
V pohodě, vím o tobě. Budeme se potřebovat poradit o příběhu. Anyway, teď proběhne timeskip v časové délce jeden rok.
Jak říkal Shiro, já už GM být nechci :-) tak mi to pak odeberte.. Suki si aktualizuju
Suki- 3rd Seat 6. Divize
- Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29
Odebráno
+ Odebráno Mye (via Raiden)
+ Odebráno Mye (via Raiden)
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Dobrá, když budeme něco řešit důležitého, přizveme Firela na skype... víc gamemasterů stejně momentálně nebudeme potřebovat...
Ale nějaké ty informace ohledně příběhu bych ocenil, přeci jen mám na starosti akademii a tam se něco málo odposlouchat dá. Jsme přeci jakš takš před válkou a noví rekruti jsou noví rekruti atd...
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: