Game status
2 posters
Strana 1 z 1
Game status
Game Status
Příběh | GM | Status | Výpomoc |
Karakura | Miss_Atlantis | Aktivní | Ne | Raiden story | Miss_Atlantis | Aktivní | Ne | Severní brána | Miss_Atlantis | Aktivní | Ne | Nawaki story | Miss_Atlantis | Aktivní | Ne | Mishikenzie story | Dead wind | Aktivní | Ne |
Lagarto story | Dead wind | Aktivní | Ne | Shizuka story | Deadwind | Aktivní | Ne | Laboratoře Reimei | Shirosaki | Aktivní | Ne | Umělý svět | Sode | Aktivní | Dead Wind | Bájný hvozd | Ayano | Aktivní | Ne | Akademie | Mya, Ayano | Aktivní | Ne |
Gamemasters Status
Gamemaster | Status | Indisponován do: | |
Miss_Atlantis | Aktivní | - | |
Dead_Wind | Aktivní | - | |
Shirosaki | Aktivní | - | |
Ayano | Aktivní | - | |
Sode | Aktivní | - | |
Mya | Neaktivní | 0.0 |
Naposledy upravil dead wind dne Mon Aug 13, 2012 1:41 pm, celkově upraveno 13 krát
Re: Game status
Takže já a Nikol jsme od 17. do 28.7 mimo bez počítače, takže to tam prosím zapiš...nevim jak nikol, ale v mém příběhu nikdo vypomáhat nebude, protože ani miss pořádně neví vo co go...(Nejspíš by to nepovolila )
Nikol: V mém taky ne Domluvila jsem se, že na mě mí drazí počkají :-) Akorát ty si DW asi vezmeš tu akademii.. Když ses k ní včera tak hlásil, ne?
Nikol: V mém taky ne Domluvila jsem se, že na mě mí drazí počkají :-) Akorát ty si DW asi vezmeš tu akademii.. Když ses k ní včera tak hlásil, ne?
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: