Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zlaté kopce (V)

3 posters

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Zlaté kopce (V) - Stránka 3 Empty Re: Zlaté kopce (V)

Příspěvek pro dead wind Mon Jul 16, 2012 11:32 am

Chvíli ještě projížděla dopis od shora dolů, jako kdyby něco hledala, ale pak to vzdala. Dopis roztrhala na dvě půlky a ještě zmuchlala do kuličky kterou hodila před vás. Nesouhlasím... Špitla, zatím co její pravá ruka se svírala v pěst. Lidé této krajiny si zaslouží něco lepšího než tyranii! Hlesla, přičemž její ruka bouchal do rámu okna. Vypadala opravdu zklamaně a naštvaně, ale to nejhorší bylo, že teď už jste jistě nebyli sami. Cítili jste, že se občas ozvou nepatrné zvuky z pevnosti. Tušili jste, že tam někdo chodí.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Jul 16, 2012 11:37 am

Hiakaku
"Smím se v rychlosti zeptat co dopis obsahoval.Zdá se ž se sem někdo vrací a nevím jak nás příjme.A když už jsme začali poklidně proč to tak i nezakončit.Vrátím se zpátky na naší základnu a pobavím se o vaších problémech."Pronesl.Zatím do šlo po dobrém a za to byl rád.Neměl chuť teď bojovat.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jul 17, 2012 12:04 am

Lady

Nechtěla jsem tady být, byla jsem rozhněvaná zprávou od staršího z Gotei 13. Nebylo to nic jiného, než prachobyčejné ultimátum. Avšak oni si moc málo uvědomovali, jakou převahu ve zdejších lesích máme. Můj problém, je od teď již i váš problém, kapitáne... Vyloudala jsem ze sebe, mezitím, co jsem se pokoušela udržet svoji vzteky pulzující ruku. Měla jsem je chuť zabít všechny tři, avšak stále ve mě kolovala špetka uctivosti a šlechetnosti. Nepřišla jsem do Soul Society zabíjet, ale pomáhat zdejším lidem v podobě svobody. Ještě se setkáme, kapitáne... Sykla jsem, zatímco jsem rozbalovala svitek, který jsem se chtěl dostat pryč odsud.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jul 17, 2012 5:24 am

Hikaku
Vypadalo to že žena ma taky hodně na spěch.Na její slova jenom pokynul hlavou.Pohlédl na muže co zde byli s ním."Asi budeme muset jít.Pokusíme se nepozorovaně dostat pryč z tohoto místa.Za patnáct minut vás všechny očekávám na tom nedalekém kopci."Počkal až se rozprchnou muži ještě jedno pohlédl na ženu a pokud už nic neříkala Shunpem jí zmizel z očí a pokusil se přesunout na smluvené místo.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jul 17, 2012 11:57 am

Žena vskutku zmizela během chvilky. Když si zmizel, důstojníci se na sebe podívali s výrazem člověka, který vidí hada. AAAAAAAAAAAA Začali prchat pryč z pevnosti, protože jim absolutně nebyl jasný plán, když z pevnosti i na kopec vedla téměř jedna cesta. Ty si mezitím na kopci mohl vidět, jak ti dva peláší až k tobě. Moc vtipná podívaná...
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jul 17, 2012 12:59 pm

Hikaku
Koukal na jeho společníky a opravdu se bavil."Hej vy dva to jste nemohli udělat to samé co já?"Křikl na ně a ještě se usmál.Než doběhli až k němu zamyslel se nad tím co asi tak mohlo být v onom dopise.Každopádně se to dozví po příchodu na základnu.Teda jestli to s Patem a Matem zvládne.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jul 17, 2012 7:47 pm

Taicho! My neumíme shonpo! Zasýpal praporčík mezitím, co těžce oddychoval a snažil se lapit dech, který nejspíš nechal někde mezi kopcem a pevností. Začínalo se stmívat, slunce totiž bylo už někde na cestě na druhou stranu čehokoliv. V tomto kraji však v noci překvapivě nebyla zima, možná to bylo zdejší krajinou, možná ne.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jul 17, 2012 8:08 pm

Hikaku
Jeho výraz :surprised: .Vy neumíte Shunpo?Vžtyť sem na ten kopec jsme se poprvé dostali jeho použitím."Čarodějové" :gasp: (mimochodem šli semnou čtyři a opravdu jsme použili shunpo).Jejich prohlášení ho zaskočilo.Shunpo je dosti podstatná věc, každý by ho měl ovládat alespoň na nízké úrovni.""Dobrá tak tedy vyrazíme pomalím krokem zpátky."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Jul 18, 2012 10:23 pm

(Nikde jsem tuším nepsal, že použili shunpo. Vlastně jsem si docela jistý, že jsem to nikde nepsal, protože ho neumí)

Vaše skupina se vydala zpět k základně. Nutno říct, že slunce již rozhodně nesvítilo a krajina začala upadat do tmy. Monotóní cesta typu strom, strom, strom pro vás mohla představovat nebezpečí, kdyby jste najednou nenašli velkou rýhu v zemi a následně zabodnutou zanpakuto do stromu. Všechno ukazovalo na to, že tu nějaký shinigami nejspíše bojoval s divočákem...
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Jul 19, 2012 1:54 pm

Hikaku
"Strom,strom,strom,zanpakuto ve stromu,strom,strom,.....Počkat."Zahleděl se na rýhu.Nezdálo se mu že by někdo jen tak nechal své zanpakuto zabodnuté ve stromu a prostě zmizel po boji s divočákem jak tomu okolí nasvěčovalo.Na chvíli se tedy zasatvil a pokusil se vyhledat známky reiatsu toho dotyčného.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Jul 25, 2012 7:18 pm

Nezdálo se, že by tu byly známky reiatsu, které by zde mělo setrvat. Bylo však jasné, že ta zanpakuto ve stromě nebude jen tak. Na tvém doprovodu bylo vidět, že by jasně pokračovali dál, protože se jim zdejší okolí prostě nezdálo. Pokud to bylo nějaké divoké prase, pak asi nebylo nejmenší....
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Jul 26, 2012 3:21 pm

Hikaku
Chvíli tam stál i když bylo naprosto jasné že na tom místě žádné zbytkové reiatsu není.Přišel ke stromu ve kterém byla zabodnuta zbraň, jedním ladným pohybem ruky jí vytáhl a volně bez jakékoliv pochvy či kryt jí zasunul vedle své zanpakuto.Otočil se k jeho doprovodu."Vy asi nevíte komu tato zanpakuto patřila že?"Vzal jí aby se jí na základně pokusili identifikovat a určili jejího majitele, který podle všeho nedopadl dobře.V jiném případě by to neudělal ale to co se zde pravděpodobně stalo mu připomnělo podobnou situaci která se kdysi musela stát jinak by si jí přeci nevybavil.S pohledem stále upřeným na ty dva pokynul k odchodu.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Jul 27, 2012 9:14 pm

Tvůj doprovod bohužel absolutně netušil komu zanpakuto patří. Po nějakém tom času jste se vrátili zpět do vojenského ležení v okolí lesů. Nečekaně vás tam již očekávala vaše skupina a ještě více nečekaně vás očekávala celá skupina. Bylo štěstí, že jste se sešli všichni, tvůj sen o tom, že se nikomu nic nestane se zatím zdál být reálný. Také se zdálo, že zanpakuto nikomu nechybí. Po chvilce zdravení se se svými vojáky dorazil nějaký shinigami, který tě poprosil, aby ses dostavil do hlavního stanu, kde tě nejspíš již očekával velitel.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Jul 27, 2012 10:23 pm

Hikaku
Vzpomínka,nebo co to vlastně bylo mu dlouho ležela v hlavě ale časem vymizela.Poděkoval zde přítomným za doprovod.Obzvlášť těm dvěma podivínům.Pak se přesunul do hlavního stanu.Jak mu oznámil shinigami,který se na "sešlosti" objevil.Vešel tedy do stanu.Samozřejmě už byl oblečený slušně.Pozdravil a sedl si na volné místo u stolu.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Aug 02, 2012 9:12 am

Vskutku byl zde stejný šéf, s kterým si mluvil na začátku. Momentálně se zdálo, že je zabraný do nějaké mapy, která popisovala terén zdejšího okolí, protože zde bylo dost značek a čísel. Zdá se, že vaše mise nedopadla podle očekávání. Zabručel mezitím, co si něco opisoval do nějakého pergamenu, který měl položený vedle. Všiml sis, že do stanu přišlo zhruba pět shinigami, kteří si postupně zasedli na židle okolo dlouhého stolu.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Aug 02, 2012 2:41 pm

Hikaku

"Neznal jsem obsah té zprávy a to byl asi problém.Ta žena říkala něco o tom že si lidé zaslouží něco lepšího než je tyranie a taky že její problém je teď i mým.Víc jsem se nedozvěděl.Ku podivu z té základy co jsme našli vyrazila dříve než my."Řekl hned po usazení.Pak jenom pohlédl na nově příchozí.

//Myslím, že nechceš psát za hollowa xD
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 03, 2012 1:57 pm

Velitel se chvíli zamyslel, protože on sám nejspíš také neznal obsah dopisu. Pak se ohlédl zpět po lidech ze svého velení. Diplomacie selhala. Pronesl smutně do polotemného stanu. Venku nejspíš zrovna zuřil silný vítr, takže atmosféra ve stanu by se dala krájet. Vyhlašuji mobilizaci tábora. Všechny jednotky za úsvitu vyrazí do bojových akcí. Plány útoků jsem připravil velitelům jednotlivých jednotek. Hikaku taicho a jeho jednotka bude mít za úkol podporovat naše jednotky, ale hlavně najít a eliminovat ženu, která se snaží ovládnout bankai.... Pak ještě začal mluvit k jednotlivým velitelům a vysvětlovat plány. Nejspíš se jednalo o rosáhlou offenzívu. Jediné co si však o nepříteli věděl ty bylo, že se jedná o místní zemědělce, které se ta kráska z Reimei pokouší přestavět na rebelskou armádu. Bohužel si zatím nepřišel na to, co organizované armádě shinigami dělá problém, protože od války toto území stále nebylo pod kontrolou.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Aug 03, 2012 4:30 pm

Hikaku

Vyslechl si slova zdejšího velitele a počkal než domluví ke všem ostatním."Zajímalo by mě co vám dělá tak velký problém?Svobodní lidé jsou verbováni.Ale těch co je verbují snad není tolik že by jste je nedokázali porazit nebo snad ano?"Stále mu vrtalo hlavou proč tito shinigami něco nepodniknuli už dříve nebo proč dříve nekontaktovali gotei,13.Zdejší shinigami byli opravdu zvláštní.Byla to komunita oddělená od ostatních.Zřejmě ji netvořili silní a zkušení shinigami ale jejich početní převaha by zmohla hodně.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Aug 04, 2012 3:48 pm

Velitel ještě chvíli rozdával rozkazy vedoucím jednotlivých skupin, kteří postupně opustili hlavní stan. Když postupně všichni zmizeli, bylo vidět, že je velitel naštvaný, protože nervózně klepal rukou do stolu a nepřítomně kontroloval mapu krajiny. Po chvilce si však uvědomil, že přeci jenom mluví s kapitánem, takže by se svou ignorací měl váhat. To zjistíte sám, kapitáne. Šeptl, zatímco začal zapisovat nějaké souřadnice do dalšího bloku papírů, které měl k dispozici. Za zády se ti objevil jeden z poslíčků. Pane, váš stan je připraven. Šeptl ze tmy.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Aug 07, 2012 3:05 pm

Hikaku
Toto místo opravdu osídlovali zvláštní osoby.I tento velitel byl tak trochu podivín."Tohle jsem našel v lese možná to patřilo někomu z vašich.Teď si půjdu odpočinout".Položil zanpakuto na nejbližší stůl.Pak odkráčel ze stanu a zamířil k tomu svému.
Vešel dovnitř,sundal si vrchní část oděvu a i přes to že byl dosti unaven usadil se do meditační polohy se zanpakuto na kolenou.Chtěl se dozvědět více o svém Bankaii.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Aug 09, 2012 11:38 am

Tentokrát to netrvalo dlouho a ty ses opět dostal do svého světa. Tentokrát si se zjevil vedle potoku, do kterého tekl vodopád, která byl nedaleko. Kabashi se pokojně vznášela nad tebou, ruce měla založené v bok. Vypadalo to, že tě už očekávala. Přeci jenom, byla to tvá zanpakuto a dost toho o tobě věděla.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Aug 09, 2012 4:34 pm

(Grrr zanpakuto je kluk)
Hikaku

"Potok a vodopády.To je rozhodně lepší než ty skály minule."Řekl si v duchu.Najednou si uvědomil že na něj dopadá nějaký stín.Pozvedl hlavu k obloze."Tak tady jsi."Přejde pár kroků k nejbližšímu stromu o který se opře."Kabashi.Minule jsi mluvil o třech zkouškách, které ti dokážou že jsem hodný bankaie.Možná si chtěl říct ještě něco ale moje únava mě zmohla a já musel toto místo opustit.Dokončeme tedy naši minulou konverzaci."Řekne svému příteli a začne se rozhlížet kolem.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Aug 13, 2012 11:58 am

Kabashi se na tebe chvíli díval, jako kdyby chtěl něco vypozorovat, ale pak to vzdal. Ano, začneme první zkouškou, Hikaku. Promluvil velmi vážně, jako kdyby na světě nebylo nic vážnějšího. Pokud chceš ovládnout můj bankai, musíš si uvědomit, že existují i jiné cesty, jak se postavit nepříteli. Bankai je silná zbraň, avšak pokud jím budeš plýtvat, stane se známým a to nemůžeme dopustit.Hlesl, jako kdyby v jeho slovech narážel na spoustu jiných shinigami, kteří získali bankai, avšak nedokázali se udržet na správné cestě. Pak se na tebe zadíval přísným pohledem a lusknutím prstům nechal zmizet tvojí zanpakuto. Zkouška první začíná ... V tomhle světě jsem ukryl zlatého divočáka, který se stane tvým cílem. Najdi ho a přemož ho. Řekl polohlasem, zatímco jeho obrys se začínal rozmazávat, až nakonec úplně zmizel. Zůstal si sám sedět na kameni vedle řeky.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Aug 13, 2012 11:04 pm

Hikaku

Pozorně naslouchal jeho slovům."Plýtvat Bankaiem?Poslední dobou jsem nepoužil ani jen Shikai.Možná proto jsem na sobě nezaznamenal obzvlášť velké změny.Spousta kapitánů je jistě mocnějších než já.Možná všichni.Ovšem já osobně jsem se začal soustředit na práci z reiatsu, která se mi jistě ještě dost vyplatí."Říkal si v hlavě když v tom mu zmizela zanpakuto.Nad tímto gestem se jenom pousmál "Kabashi byl vždy vynalézavý."Prolétlo mu hlavou.Kabashi mu sdělil zadání zkoušky ale než stihl něco říct zmizel."Tak dobrá jdeme na to.Divočáka bych měl zřejmě hledat na nějakém zalesněném místě."Pronesl a vydal se k místu v dáli na kterém pravděpodobně bylo pohromadě víc stromů.Nebyl si tím moc jist protože to bylo opravdu daleko,téměř v nedohlednu.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 17, 2012 8:38 pm

Skutečně za pár chvil si došel na mýtinu, kde na vyšším místě spalo zlaté prase. Vypadalo, že když vstane bude mít dobré tři metry. byl to prostě mazlík, na jakém by si mohl jezdit ve dne v noci. Tentokrát to však byl problém, protože jeho kly byly ostré jako nově nabroušené nože. Jak si sakra tohle monstrum měl přeprat holýma rukama?
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: