Vznik ekonomického systému?
4 posters
Strana 1 z 1
Vznik ekonomického systému?
Takže po nějaké době můžeme říct, že si nevedeme špatně. Vlastně, abych pravdu řekl, tak co jsem kontroloval průběžně TOP 20, tak se každý den umisťují GM na nejvyšších pozicích(Owní nás jenom Satoshi, ale do pekla s ním xD). Zjistili jsme, že v tomhle počtu dokážeme hráče perfektně zásobovat příběhem a to bez časové prodlevy.
Tímto bych chtěl celý GM tým pochválit
Každopádně jsou tu další záležitosti, které jsme si předurčili. Kromě toho, že vyvolení se musí zabývat kidou(mimochodem ta kidou, u kterých jsem napsanej jsem nedělal já), se já musím zabývat reáliemi. Pro mě je základem oběžný systém v Soul Society, kde bych rád uvedl na pravou míru ekonomiku.
Chci:
1) Určit měnu
2) Zavést platy v Gotei 13
3) Určit jednotlivé NPC, které budou fungovat pro obchod
4) A všechno ostatní okolo toho
Důležitý je ovšem váš souhlas, nebo vaše případné modifikace a nápady.
Tímto bych chtěl celý GM tým pochválit
Každopádně jsou tu další záležitosti, které jsme si předurčili. Kromě toho, že vyvolení se musí zabývat kidou(mimochodem ta kidou, u kterých jsem napsanej jsem nedělal já), se já musím zabývat reáliemi. Pro mě je základem oběžný systém v Soul Society, kde bych rád uvedl na pravou míru ekonomiku.
Chci:
1) Určit měnu
2) Zavést platy v Gotei 13
3) Určit jednotlivé NPC, které budou fungovat pro obchod
4) A všechno ostatní okolo toho
Důležitý je ovšem váš souhlas, nebo vaše případné modifikace a nápady.
Re: Vznik ekonomického systému?
Tak měnu bych dal nejspíše Jeny, když je Bleach japonská tvorba a vše je tam japonské, tak bych to nechal
Co se týče platů...to bude třeba probrat, ale určitě bych zavedl jakýsi zkušenostní příplatek pro Shinigami, kteří svou funkci vykonávají dlouho.
Co se týče platů...to bude třeba probrat, ale určitě bych zavedl jakýsi zkušenostní příplatek pro Shinigami, kteří svou funkci vykonávají dlouho.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
No, tak to je jasný. Odsloužená léta většinou zvyšují hodnotu platu, i když u shinigami to vzhledem k jejich dlouhověkosti nemusí být to správné. Třeba vrchní kapitánka by mohla drancovat pokladnici docela slušně.
Jinak co se týče hráčského mění, udělala by se v Soul Society místnost s názvem banka, kde by bylo vypsané, kdo kolik má. Hráči by s penězi manipulovali jedině přes GM :-)
Jinak co se týče hráčského mění, udělala by se v Soul Society místnost s názvem banka, kde by bylo vypsané, kdo kolik má. Hráči by s penězi manipulovali jedině přes GM :-)
Zajímavé, myslím, že by se to dalo
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Myslím, že by se to dalo nějak umotat. Rozhodně to zase spestří hru, dle mého. (Možná zvýší kriminalitu a dvojka nebude mít kam dávat odsouzené.) Jo, zní to dobře.
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
No, já bych to udělala takto - místo platů bych určila rovnou, který věci jsou pro členy (který nemají super bohatou rodinu nebo tak) v nedohlednu, co si můžou dovolit kapitáni, atd... jinými slovy by postava měla neustále k dispozici obnos dle své hodnosti a pokud by chtěla víc, musela by si herně vydělat. Jelikož platy jako takové mi přijdou jako zbytečná komplikace. Nicméně nějaké obchody se určitě udělat můžou, už máme restaurace, módní salón, tak proč ne :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: