Yuuto - Hollow (2)
+2
Miss_Atlantis
dead wind
6 posters
Strana 1 z 1
Yuuto - Hollow (2)
Yuuto Hoshiyama
Životopis
Jeho lidský život si samozřejmě nepamatuje, avšak je jasné, že za svého lidského života to nemusel být zas až takový dobrák. Každopádně jeho prvopočátky existence se datují sto let před bitvou s Reimei, kdy žil jako hollow v horách Hueca Munda. Jeho počátky nebyly zrovna nejslavnější - byl slabí a bál se, což se ve světě hollow zrovna moc necení.
Všude dobře, v noře nejlíp
Jeho život v horách nebyla lehká záležitost, jak jsem již uvedl. Po dlouhé měsíce musel přežívat pouze ve své vlastní noře, protože na povrchu zuřil neustávající boj. Ukrutný hlad, který lomcoval jeho tělem mu neustále dodával silnou dávku bolesti a jeho mozek se při těchto pulzech vůbec nemohl soustředit. Přesto stále věřil, že přežije. Jeho víra v jeho vlastní přežití mu dodávala sílu a tak se po jisté době přeci jen vydal na lov. Jak se nakonec ukázalo, nebyl zase tak špatným, jak se mu zpočátku zdálo. Postupně se stával zákeřným plazem žijící v podzemních chodbách jedné z nejvyšších hor, který svou kořist lovil výhradně v noci.
Změna na dosah?
Přesto, že se mu velmi dařilo, tak to nevypadalo, že by měl nějaký cíl. Jak by taky mohl, když byl obyčejným hollow. Jeho úkolem bylo sežrat co nejvíce jiných hollow, což se mu očividně dařilo, ale co dál?
Odpověď přišla sama sedmdesát let před bitvou s Reimei, kdy dál hloubil své chodby a nějakým záhadným způsobem nejspíš přešel do hyperprostoru. Narazil na velmi zvláštní jev, který vypadal jako obrovská lesklá stěna, která něco rozdělovala. Problém byl, že než si cokoliv mohl rozmyslet, tak de facto do oné stěny vstoupil, čím změnil svůj dosavadní život. Jeho tělo bylo v hyperprostoru zcela roztrháno na cucky a jeho duše byla zcela pohlcena. Teprve ze zbytků jeho těla se začala formovat nová humanoidní postava, která ničím nepřipomínala malého hadího hollow, který narazil do trhliny. Po té, co se utvořila jeho zcela nová postava, se z trhliny sám uvolnil.
Nový život
Jeho změna ovlivnila jeho život. Stal se někým jiným, někým, kdo spíš než chránit sebe samého si přál chránit jiné. Zdálo se, že trhlina zcela převrátila jeho podstatu - ze strachu se stala odvážnost, ze slabosti se stala síla a z jeho nočního chaosu vznikla neuvěřitelná touha po řádu. Vyzbrojen svým novým já se vydal do světa hollow, ano do toho samého světa, kterým byl součástí. Po delší dobu se pak snažil zastavit boje mezi hollow, což se moc nevedlo, naopak rozpoutával čím dál tím větší chaos. Hollow nedokázali přijmout jeho víru...
Začátek snu
Léta boje s hollow, kteří nechápali nic z toho co říkal, ho unavovala. S jeho schopnostmi sice byla hračka poradit si s párem hollow, avšak poslední dobou se vše nějak komplikovalo a v Hueco Mundo to vypadalo skoro na občanskou válku. Proslýchávalo se, že do tohoto světa přišel shinigami, který si přišel pro síly hollow, což se mnohým nelíbilo. On sám však měl štěstí, jelikož čtyřice devět let před bitvou s Reimei konečně našel někoho, kdo chápal jeho touhu. Navíc to vypadalo, že jeho nový přítel také prošel podivnou trhlinou, jelikož ovládal přímo úchvatné schopnosti. Jmenoval se Benjiro.....
Po té, co se jejich cíle staly jedním založili organizaci, která měla za úkol sjednotit komunitu hollow, ať už se jednalo o jakýkoliv druh či stádium vývoje. Jejich cíle však směřovali i k tomu, že při sjednocení celé komunity se vybere někdo, kdo bude vládnout celé komunitě. Oba už od začátku tušili, že tohle může být trhlina celého plánu na sjednocení tohoto světa. Po dobu pěti let oba sjednocovali hollow ochotné akceptovat jejich návrh - strategie přidej se na stranu silnějšího se v tomto případě velmi osvědčila a za pět let se stihla vybudovat silná armáda brázdící písečné pláže Hueco Mundo. Dokonce se objevila podobná frakce, s kterou mohli vyjednávat o spojenectví.
Pod velením krále
Po deseti letech neustálého tažení, se zdálo, že se blíží konečný stav. Existovaly však dva problémy, které naprosto diskreditovaly veškerou práci oné dvojky. Prvním faktem byl, že sjednocené síly čekal závěrečný boj proti současnému "králi" Hueco Mundo, který byl proslulí svou obrovskou silou. Také vypořádání se s jeho armádou vypadalo na delší bitvu, která bude znamenat propad populace ve světě. Druhý problém byl možná ještě větší. Kdo se stane králem po vyhrané bitvě? Bude jím Yuuto, který byl znám jako myslitel a charismatický učitel jeho filozofie, nebo Benjiro, který oplýval obrovskými silami a neustávajícím potenciálem? Byly to opravdu nezodpověditelné otázky až do oné bitvy.
Přesně čtyřicet let před bitvou s Reimei se střetly obrovské armády v Hueco Mundo . Vskutku obrovská bitva krvelačných bestii nabízela opravdu nechutný obrázek o stravovacích návicích v Hueco Mundo. Důležitý byl střed dvojky s králem Hueca Munda, který však Benjiro nepřežil. I přes snahu Yuuta král uprchl pravděpodobně do jiné dimenze. Výsledek armád byl neznámý, ukázalo se, že integrita hollow byla velmi křehká. Po padnutí obou důležitých osobností se armády jednoduše rozpadly, zůstaly pouze věrní.
Zrod Modrého krystalu
Když bylo po všem, rozhodl se Yuuto o odchodu do ústraní, jelikož ho sužovala obrovská bolest po smrti svého přítele. Spolu s věrnými se přesunuli do západních končin Hueca Munda, kde dlouhou dobu truchlili pro svého vůdce. Po pár dnech se zdrcený Yutoo nakonec vzchopil a pověděl svým druhům nesmrtelnou větu "modré květy písečného stromu teprve rozkvetou.... " Přičemž pomocí svých schopností začal ze země tvarovat obrovský modrý krystal, který nabíral kolosálních rozměrů. Tento krystal je symbolem jednoho velkého snu, za který mnozí položili své životy. Sám Yuuto pro toto vyvolání objetoval svou životní sílu, která se mu jen tak nevrátí. Hollow žijící v tom společenství jsou oddaní touze po sjednocení tohoto světa. Navíc jak se později ukázalo, vpád shinigami a následné pokusy na hollow tento sen ještě umocňují.
Informace o postavě
Narození: 100 let před bitvou s Reimei
Hodnost: Současný vůdce společenství okolo Modrého krystalu
Podoba:Humanoidní
Něco málo o jeho charakteru: Je někým, koho by jste klidně nazvali učitelem nebo kazatelem. Alespoň jeho aura a první pohled vám to o něm sdělí. Jeho ustaraný pohled, který zároveň říká, že je to nejspíš dobrák, se vám zaryje do paměti a jeho slova obalená v hedvábí rovněž působí jedinečně. Mnozí by dokonce neřekli, že je hollow, protože to vypadá, že kromě síly mu trhlina darovala největší dar a prokletí zároveň - city.
Má velmi rád květiny a také si dost oblíbil měsíc v Hueco Mundo. V normálním světě by mohl být básníkem. V tomto světě se z něho stal kazatel a vůdce, který se na bitevním poli musí ohánět svým kordem. Na bojišti je díky svému umění znám jako měsíční tanečník, protože ostrost a rychlost jeho kordu vyvolává iluzi zářícího měsíce. I přes jeho talent nemá rád boj a v hloubi duše touží po dlouhotrvajícím míru. Také nemá rád špínu a to i přestože mu příjde lidská.
Schopnosti
Krystalizace
Krystalizace
Jeho schopností je utváření krystalů. V tomto ohledu není téměř nijak omezen - může vytvářet libovolné tvary a libovolné druhy krystalických látek. Podmínku je dotek jeho těla nebo jeho kordu. Speciální druhy krystalu se vytváří při splnění určitých podmínek. Například vznik Aoi suishou(Modrý krystal) byl podmíněn přítomnosti vody, která ironicky v Hueco Mundo vůbec není. (Yuuto musel nakonec použít životní sílu, aby tento krystal stvořil).
Další podmínky pro určité speciální krystaly
Diamant -> potřeba obrovského množství minerálů v zemi
Křišťál -> v okolí, kde je většinou nižší teplota a země je často promrzlá
Pískovec -> nečekaně tam, kde je struktura země spíše písečná
O dalších variacích zatím neví. Pokud se nenaskytne žádné specifické prostředí vznikne obyčejný zrcadlově se odrážející krystal. Teprve poznává své síly..
Rychlost: 5
Odolnost: 2
Cero: 5
Regeneraci: 5
Speciální schopnost: 8
Re: Yuuto - Hollow (2)
Ehm... před sedmdesáti lety ještě ta trhlina nebyla... :-D Ta je tam tak rok a půl, dva roky maximálně... Asi bych fakt měla udělat tu časovou osu, co :-D
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Tak ta trhlina se může objevovat v určitých časových kvantech. Takže se objeví vždy v nějaké době
Souhlasím, protože pak bych to asi taky musel změnit. :-)
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
No, pokud se nějaká trhlina objevuje periodicky v podzemí HM, tak vás tak možná zabije a šmitec :-D Ta, která vám může pomoct, se objevila až po pokusech, co dělali Reimei před dvěmi lety :-) Beru na vědomí - jdu to tam dopsat, pro upřesnění :-D Takže to prosím podle toho upravte... Teďka už vám snad víc dává smysl to omezení síly, je to proto, že ještě nejste tak dlouho na světě se svými schopnostmi. Ve hře už bylo bohužel řečeno, že to, co s hollow dělají ty nové trhliny, je něco zcela unikátního, takže se mi nechce to nějak obcházet.
Já to přece upravovat nemusím, tou trhlinou prošel před rokem a hotovo :-)
Teda mě do toho nic není ale jakmile vidím skrystalizuje vše čeho se dotkne vstávají mi vlasy hrůzou, neb už vidím krystalování energie ,světla , a celkově vlnění ,stejně jak ověcí které netvoří krystalickou mřížku ( velká část látek organických)
Ranum- Počet příspěvků : 98
Datum registrace : 30. 03. 11
Mně vstávají vlasy hrůzou, jakmile vidím, že se někdo snaží napasovat fyziku na Bleach, ty snahy tu byly a už nejsou, takže si každý může domyslet, k jakým závěrům jsme došli :-D
takže to mám brát tak že tu nemám brát v potaz fungování žádného fyzikálního zákona? ( odpověd si rozmysli, tka jako tak bude použita proti tobě )
Snad bys měl poznat, které fyzikální zákony jsou jasné :-) a které není třeba řešit nebo na ně nebrat v některých případech ohledy :-)
Ranum - a jak bys to použil proti mně? Vedli bysme nekonečné debaty o tom, že jsem jednou řekla, že pasovat fyziku na Bleach je nesmyslné? Tak to bys mě vytrestal, no :-D Všeobecně ve schopnostech hrdinů shounen mangy si nikdo moc s fyzikou hlavu neláme, tak nemusíme ani my :-)
Ranum: Anime se supernaturálními prvky zvysoka kašlou na realitu
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
No dobře no pokud si myslíte že umět zkrystalovat úplně vše (nemluvě o tom že mi to barvou krystalů a celkovým vyzněním připomíná jednu postavu z jiného forka) je dostatečně supernatural tak proč ne no.
Ranum napsal:No dobře no pokud si myslíte že umět zkrystalovat úplně vše (nemluvě o tom že mi to barvou krystalů a celkovým vyzněním připomíná jednu postavu z jiného forka) je dostatečně supernatural tak proč ne no.
Vůbec netuším o co ti jde. Snažíš se nám tu vštípit základní fyzikální principy, které už stejně všichni známe. Každá postava na tomhle fóru je nějak limitovaná a předem je jasné, že ta schopnost je nějak omezena.
Nebo co má být tvoje pointa?
No dobře no pokud si myslíte že umět zkrystalovat úplně vše (nemluvě o tom že mi to barvou krystalů a celkovým vyzněním připomíná jednu postavu z jiného forka) je dostatečně supernatural tak proč ne no.
Mám pocit že tu osobu znám xD a ranuma taky xD
Mám pocit že tu osobu znám xD a ranuma taky xD
Similar topics
» Hollow Kittier - Hollow (2)
» Vi - hollow (2)
» Biriberu Nadie de Paisajes (2) - hollow
» Reiatsu za hollow NPC
» Leila Vergious (2) -Hollow
» Vi - hollow (2)
» Biriberu Nadie de Paisajes (2) - hollow
» Reiatsu za hollow NPC
» Leila Vergious (2) -Hollow