Aktuální arc - Fullbringers
4 posters
Strana 1 z 1
Aktuální arc - Fullbringers
Tak! Poslední arc už nějakou tu dobu běží a konečně se to začíná pořádně zamotávat! :3 Tak co si o něm myslíte?
Mě osobně dost baví a nový postavy jsou mi fakt sympatický Hlavně Ginjou, Riruka a svým způsobem i ten (několik sprostých slov) Tsukishima
Ichigo konečně ovládl naplno svůj fullbring (po-po-power rangers!) a ukazuje, že je to i celkem drsná schopnůstka :3 ... Když už jsem zmínil toho Tsukishimu, tak bych strašně rád projevil to, co si o něm myslím. Vím, že to nebude slušné, ale jakožto admin si právě teď vyhrazuju právo na jedno sprosté slovo, které nebude trestáno! Za další si už klidně dám napomenutí.. Takže.. Tsukishima je strašnej
Mě osobně dost baví a nový postavy jsou mi fakt sympatický Hlavně Ginjou, Riruka a svým způsobem i ten (několik sprostých slov) Tsukishima
Ichigo konečně ovládl naplno svůj fullbring (po-po-power rangers!) a ukazuje, že je to i celkem drsná schopnůstka :3 ... Když už jsem zmínil toho Tsukishimu, tak bych strašně rád projevil to, co si o něm myslím. Vím, že to nebude slušné, ale jakožto admin si právě teď vyhrazuju právo na jedno sprosté slovo, které nebude trestáno! Za další si už klidně dám napomenutí.. Takže.. Tsukishima je strašnej
- Spoiler:
- ošklivák!
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Aktuální arc - Fullbringers
Jak jsi mohl vypustit tak neslušné slovo?!
EPIC šutr throw!
Degradovat z pozice!
EPIC šutr throw!
Degradovat z pozice!
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Já vím Pardon..Ale vyhradil jsem si na to právo! Což je jen jednou za 10 let!
Red- Kapitán 9. divize
Sodoma gomora... Rede todle slovo budu rozdejchávat dlouho... od tebe bych to nečekal...
Bulic- Člen 7. Divize
- Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28
Yoshii-kun: No jen aby! Teď 10 let nic takového neuvidíme, rozumíme si?
Tak Ginjou je ten ztracenej shinigami daiko .. Zajímavé. Teďka má na sobě on Power Ranger suit, tak jsem zvědavej, jak si s Ichim zabojují .. Jsem moc rád, že se vrátily starý postavy
Red- Kapitán 9. divize
No nedávno jsem zvýšil Bleachi hodnocení na 5/10. Po posledním dílu opět 3/10 =)
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Věk : 36
Že to ještě vůbec čteš teda :-D Jako.. Musím uznat, že poslední díl byl docela blbej no. Hlavně kvůli tomu, že se Kubo vrátil ke své oblíbené činnosti jedna Getsuga Tenshou na 2 strany. Takže to, co se v manze stalo je vlastně na 20 sekund do anime.
Red- Kapitán 9. divize
No tak on to fakt pokazil ten poslední ARC, do tý doby jsme držel 6/10 což je příjemnej nadprůměr...
Každopádně tenhle arc je dle mého nejhorší arc ve všech mangách co jsem kdy četl... Ale chovám naději, že to bude mnohem lepší v dalším arcu
Každopádně tenhle arc je dle mého nejhorší arc ve všech mangách co jsem kdy četl... Ale chovám naději, že to bude mnohem lepší v dalším arcu
No on už snad brzo skončí. Protože Ichigo je teď neskutečně nadupadnej (zase) a nemyslím si, že Ginjou s jeho power ranger oblečkem má nějakou velkou šanci .. Byl bych fakt rád, kdyby se to nějak vrátilo k Aizenovi, i když je poraženej, tak je kolem toho pořád tolik tajemství a nedořešených věcí, že by bylo hloupý, kdyby to Kubo nechal být.
Red- Kapitán 9. divize
No to je další věc co mě štve... Ichigo a Aizen měli už víc podob než formulář daňového přiznání... je to trochu... hodně... no prostě je to divný...
Ale tahle poslední forma dává celkem smysl. Protože na něm zůstalo něco z jeho fullbringu, co mu zvyšuje jeho fyzickou sílu. On když bojoval s Aizenem, tak vyměnil svoje reiatsu za navýšení fyzické síly, ale tady už má obojí. Jako je jasný, že je neskutečně silnej a já už fakt netuším, kde chce Kubo hledat soupeře pro něj
Red- Kapitán 9. divize
No vždycky tu máš krále a 0. divizi (nebo tak něco)
Pořád může udělat nějakého EPIC Overpowered šílence, jak jsem třeba já =D
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: