Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nesrovnalosti mezi kapitány

+6
Sode
Solas
Raiden
Ryuuka Hosentsu
Rei
Red
10 posters

Goto down

Nesrovnalosti mezi kapitány Empty Nesrovnalosti mezi kapitány

Příspěvek pro Red Sat Jun 11, 2011 8:41 pm

Z jedné diskuze na Skypu se tak nějak vyvodilo to, že by se mohlo založit téma, ve kterém by se řešili různé, jak už říká název tématu, nesrovnalosti mezi kapitány. Nebudu chodit okolo horké kaše a řeknu to na rovinu.

Kapitáni by měli být hráči, kteří dokážou hrát postavu, co reprezentuje celou divizi a postavy ostatních hráčů na ně hledí s určitým respektem. Měli by být aktivní, kvalitně psát - ať už gramaticky (i když to někdy prostě nevyjde), tak i trošku kreativně. Ona je kreativita v RPG textové hře celkem důležitá a hodně lidí si to neuvědomuje. Myslím si, že jeden z hráčů, který je na postu kapitána není zrovna ideální pro tu pozici. Mluvím o Arinokim, který by podle mě vůbec neměl být kapitánem.

Mluvil jsem tu o tom, že kapitán by měla být postava, která má nějaký respekt. Arinoki (postava ve hře) si ale nechává podkopávat židli od pouhé členky a ještě si od ní nechá nadávat.
Zmínil jsem i aktivitu. Arinoki začal hrát aktivněji až v momentě, kdy mu Miss napsala, že by se měl trošku snažit, jinak příjde o post. Teď to ale zase není žádná sláva. Když příjde do hry, tak je totálně mimo. Kde byla jeho postava, kapitán 7. divize, když se před branami Seireitei válčilo? Během té doby tu Arinoki vůbec nechodil. Teď někdy Arinoki povýšil Kioko Matsutu na zástupce kapitána. Nutno podotknout, že to taky není zrovna aktivní hráčka. Ani si nepamatuju, kdy napsoeldy napsala příspěvek do RPG.... No, abych to nějak dokončil. 7. divize by si zasloužila lepšího kapitána.

Teď čekám vyjádření ostatních kapitánů. Pokud se ke mně přidá dalších 6 lidí, Arinoki bude zbaven funkce.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Nesrovnalosti mezi kapitány Empty Re: Nesrovnalosti mezi kapitány

Příspěvek pro Rei Sat Jun 11, 2011 9:16 pm

It's time for another revolution!
Priznávam, aj ja nie som teraz veľmi aktívna, no je to prevažne z osobných dôvodov, ktoré by mali pominúť dúfajme o týždeň, ale k veci...
Padlo tu, že Arinoki je z generácie kapitánov, ktorí nerobili prijímacie skúšky. Kapitán ako taký by podľa mňa mal byť kompetentný nielen v zastupovaní funkcie, ktorá má svoje práva, ale samozrejme si plniť aj isté... nechcem povedať povinnosti. Je to hra a každý má slobodnú vôľu. No ak by niekto nechcel tento post s tým, že má mať určitý rešpekt a aj tak vystupovať, ako sa dá teda očakávať, že všetky požiadavky budú splnené?
Už som sa vyjadrila na skype. Nie je to nič osobné. Fórum nemá žiadnu sociálnu stratifikáciu, teda všetci by mali mať rovnaký prístup k moci a jej zdrojom. Získanie postu za čokoládové mince je istým spôsobom lobbizmus. Myslím, že pri akomkoľvek serióznom spochybnení kapitánskeho miesta by mal kapitán buď podať demisiu, ak súhlasí s daným návrhom, ak nie, dokázať opak.

Preto navrhujem obhájanie postu. Vyhlásil by sa nový konkurz. Ak by si Arinoki opäť získal miesto, budiž. Ak nie, miesto by dostal lepší a schopnejší
Rei
Rei

Počet příspěvků : 240
Datum registrace : 24. 12. 09
Věk : 30

http://blindingreverie.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Jun 11, 2011 9:34 pm

Tak fajn,
Jak už bylo zmíněno, náš milý Arinoki neplnil kapitánskou zkoušku a tudíž se dostal na místo takřka zadarmo, aniž by vynaložil nějaké úsilí. To je samozřejmě vůči ostatním kapitánům, kteří jí splnili, celkem nefér. No ale teď k věci, Arinokiho příspěvky nejsou ničím skvělé, občas napíše i o dvou-třech řádcích, což je sice podle pravidel správně, ale jako kapitán si myslím, že by ho měl mít delší, nápaditější a také by měl jít příkladem ostatním podřízeným nejen z jeho divize. Dokonce se mi před malou chvílí podařilo najít i jeho příspěvek, který obsahoval pouze JEDEN ŘÁDEK. Já nejsem na nikoho zasednutý, ani nejsem vůči nikomu škodolibý, ale přecijen na celé téhle věci něco je a všichni, i nekapitáni, víme co. Co se týče respektu, tak by asi nějaký mít měl, ale není to podle mě podmínkou, nijak zvlášť mi nevadí, že je třeba kapitán jiný, než ostatní. Když se podíváme na samotné anime, tak Urahara a jeho podkapitánka spolu taky neměli, dá se říct, vztah vzájemně respektovaný. No, tímto tedy navrhuji zbavení Arinokiho funkce kapitána, hned po té předložení zkoušky, které by se ovšem, jak už Rei zmínila, mohl zúčastnit.

Tohle je čistě můj názor, dovoluji si říct, aby jste ho nebrali tak, jako názory ostatních kapitánů, protože sám jsem kapitán velmi krátkou chvíli.

No, to je asi všechno, teď názory ostatních .... :-)
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jun 12, 2011 3:19 pm

Já jakožto Kapitán se přidávám k hlasům předchozích kapitánů. Ano máme tu sice ještě několik kapitánů, ale uznejme, že ti ostatní se chovají trochu jako kapitáni a také tak hrají. Sice by se mohl účastnit dalších zkoušel, ale podle mě je tu spousty schopnějších lidí co by tuto funkci zastali lépe.
Není to v tom, že mám něco proti Arinokimu jako osobě, ale jeho hraní, při kterém se objeví jednou za nějakou dobu, nemá ponětí o co jde a odspamuje to jedním řádkem. Uznejme, že dokonce i já hraju lépe... Takže jsem pro vyhlášení nového konkurzu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Jun 12, 2011 4:25 pm

Tak jako kapitán bych měl přidat i svůj názor. Dobrá tedy. Nebudu zbytečně opakovat to co již napsali Red, Rei, Ryuuka a Raiden(Nějak se tu množí kapitáni na R Very Happy) protože by to bylo to samé a to je zbytečné. Ano, věci se mají tak, že Arinoki (a myslím, že i on sám to dobře ví) se na pozici kapitána naprosto nehodí ať už svou frekvencí hraní, kvalitou či délkou příspěvků, nebo už jen prostým vedením divize. A osobně si myslím, že 90% členů divizí, by prokázalo větší herní kvality nežli on. Takže asi tak.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jun 12, 2011 4:57 pm

Souhlasím se vším, co tu bylo řečeno. Dobrá nápad padl od Rei. Každý má právo nás přesvědčit o opaku našich myšlenek. Arinoki ale svou úrovní dosahuje člena a tak by mu asi i toto ve vynikání stačilo. Samozřejmě, je to hra... hra pro radost a na zabavení, ale když už to má mít určitou úroveň dle předlohy.... Nepochybuji o tom, že by se tu vhodnější kandidát na tento post nenašel, ale nač pokračovat dále. Vše bylo řečeno. Jsem ochotna dát mu šanci vynikat v konkurzu, aby bylo vše vyrovnáno a fér. Ale přiznejme si pravdu....
Toť vše...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Sun Jun 12, 2011 5:49 pm

Přiznávám ..Odstupuji dobrovolně...ale Rede...nic proti ale když se válčilo před branami Seireitei, nebyl jsem tu, měl jsem to omluvený, musel jsem do špitálu ale to je jedno, setjně nebyvám aktivní tak tedy rezignuji..Smile
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Jun 12, 2011 5:51 pm

Dobře, Arinoki, v tom případě se omlouvám.. Zapomněl jsem v prvním příspěvku říct, že to není nic osobního, tak si to tak doufám nebereš. Jde jen o hru, kterou se snažíme dělat (a hrát) tak, aby byla co nejkvalitnější. Nic víc.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Sun Jun 12, 2011 6:53 pm

...ne osobně si to opravdu neberu..je to jen váš názor a já bych ho měl respektovat...
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jun 12, 2011 10:20 pm

Můžu ho zmutovat, aby se vysvětlila jeho absence na kapitánském postu...?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jun 12, 2011 10:25 pm

Satoshi napsal:Můžu ho zmutovat, aby se vysvětlila jeho absence na kapitánském postu...?

ano
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Thu Jun 30, 2011 4:56 pm

Já se do toho nechci nějak mísit ale aktivní nejsem protože máme furt něco s počítačem nebo jezdim k taťkovi, furt někde sem takže se sem upřímně ani moc nedostanu a navíc ten počítač furt předěláváme...jen aby ste to věděli..... Smile
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: