Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Odlehlá usedlost

+2
Shinichi
Miss_Atlantis
6 posters

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Goto down

Odlehlá usedlost Empty Odlehlá usedlost

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 27, 2011 7:23 pm

Celkem nenápadný dům stojící kousek za oficiální hranicí Rukongaie. Nevypadá nijak zázračně, takže se na první pohled může zdát, že je zchátralý, ale opak je pravdou. Nevypadá jako z letáků pro turisty, ale všechno je pěkně udržované, nic se nerozpadá a všechno slouží svému účelu. Majitelé asi nejsou nijak moc bohatí, ovšem vlastní celkem velká rýžová pole, což je v Soul Society rarita, kterou ocení zvláště shinigami a bohatší obyvatelé.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Odlehlá usedlost Empty Re: Odlehlá usedlost

Příspěvek pro Shinichi Thu Jan 27, 2011 7:36 pm

Sai Kazuma

Šel jsem a šel... Najednou se dostaneme k nějakému domu na pohled mi připadall, že se o něj majitele dobře starají... Hmm, takže tady vedla tahle cesta... jestlipak jsou majitele toho domů doma... Jéé oni mají rýžové pole a to vcelku velké. Otočil jsem se na Kurotsuchi-sana a pověděl... Půjdeme to tu omrknout?
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Fri Jan 28, 2011 10:28 am

Kurotsuchi Midori

Omrknout? A něco najít k snědku, nechci plýtvat svým...usmál se na Saie. Vyšel tedy zaklepat. Prodíral přes rýžové pole, které bylo obklopený okolo celýho domu. Bylo docela vlhko a tak uklouznul. Sakra, moje noha zasekla se pod kaluží. Pomož mi Saii!
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Jan 28, 2011 2:34 pm

Sai Kazuma

Šel jsem tedy za Kurotsuchi-sanem blíž k domů... Hmm, možná tu budou žít nějací starší lidé... Ale kdoví, já teda ne... Nebylo by to poprvé ani naposled kdy bych se zmýlil... Hele, nebo by tam byla nějaká pěkná holka s velkými prsy... Pomyslel jsem když jsem šel polem, ale najednou Kurotsuchi-san zdálo se uklouzl... Najednou zakřičel, abych mu pomohl a já neváhal... Chytil jsem ho hned za ruku a snažil se mu pomoct zpět na nohy... S mojí silou by to neměl být problém.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 28, 2011 4:14 pm

Pole nebyla kolem domu, byla na kopcích o něco dál.
Spoiler:

U domu bylo trochu vlhko, takže se Midorimu snadno mohlo stát něco podobného, a taky že stalo, naštěstí Shinichi ho hned vytáhl. Bohužel Midorimu zůstal v tom bahně sandál.
V tu chvíli vyšel ven starý, vetchý dědeček, aby se podíval, co se to tam děje.
"Kdo to tu haraší?" otázal se roztřeseným hlasem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Fri Jan 28, 2011 4:18 pm

Kurotsuchi Midori

Jo, díky Saii. Vidíš bez tebe bych byl nahranej nejspíš. V tom vylezl starý pán. D...Dobrý den...vy tu bydlíte? No my jsme shinigami a hledáme chvíli tepla. řekl přesvědčený, že ten pán e pozve dovnitř.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Jan 28, 2011 4:50 pm

Sai Kazuma

Není zač... Odpověděl jsem na poděkovaní a najednou slyším, jak tu někdo mluví... Podívám se a je to nějaký starý pán... asi majitel tohohle domů. Viděl jsem že se Kurotsuchi už dál do mluvení, což bylo docela dobré, protože mě se moc mluvit nechtělo... Jen jsem tam zatím stál kousek za Kurotsuchim a pomyslel si že je trochu divné mu naznačovat, aby nás pustil jen tak dovnitř... Přece nás vůbec nazná.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 28, 2011 5:17 pm

Dědeček na vás hleděl dost nechápavě, ani jste nevěděli, jestli vás vůbec slyšel. Ruka s hůlčičkou se mu klepala, byl opravdu už hodně starý.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Jan 29, 2011 10:37 am

Sai Kazuma

Díval jsem se s neutrálním výrazem v obličeji na dědečka... Tak mě napadá jestli nás vůbec slyšel... ale asi jo... jen nevím jestli vůbec pochopil, co mu Kurotsuchi říkal... Díval jsem se na dědečka a pozvedl obočí... Kolik mu vůbec je? Myslím, že se o tohle tady nestará on sám a je tu ještě někdo další... Pak jsem se naklonil ke Kurotsuchimu a pověděl mu tichým hlasem... Myslím, že nás moc nechápe, co tu pohledáváme.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jan 29, 2011 3:58 pm

Dědeček tě praštil hůlkou, vůbec to ale nebolelo, jelikož už byl tak slabý.
"Jak bych to taky mohl vědět, když to ani pořádně neřeknete!" rozčílil se huhňavým hlasem. "Jestli chcete přespat, tak to řekněte rovnou, dva páry rukou navíc se vždycky hodí!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Jan 30, 2011 10:36 am

Sai Kazuma

Najednou mě dědeček praštil svou hůlkou a já se na něho trochu udiveně podíval... No, aspoň teď vím, že nás slyšel a jen nepochopil... Zajímavý dědula. Pomyslel jsem si a pak pověděl... Nojo, chtěli bychom přespat... Pověděl dědečkovi a pak se otočil na Kurotsuchiho... Chceme, že jo? Pošeptal mu.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jan 30, 2011 9:18 pm

"Tak to abyste si to domluvili s pánem domu," usmál se dědeček bezzubě a hůlkou ukázal kamsi k polím. Svahy, na kterých pole byla, se snižovaly směrem, kam jste neviděli, takže bylo těžké říct, jestli na nich někoho zastihnete, ale bylo dost pravděpodobné, že ano, vzhledem k tomu, že v domě kromě dědečka asi nikdo nebyl.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Jan 31, 2011 2:34 pm

Sai Kazuma

Pán domů? Přece jen jsem měl pravdu, že tu nebude sám... No, aspoň něco. Podíval jsem se směrem kam ukázal dědula hůlkou... No, zatím toho moc nevidím. Ale asi tam někdo bude... Přece by tam nebyla nějaká past. Pomyslel jsem si a pak řekl Kurotsuchimu... Tak jdeme ne? Poté jsem se vydal směrem k polím kam ukázal dědeček. Na detektiva se moc nehodím... To si musím aspoň přiznat. Ale tuhle misi už musím nějak splnit, když jsem ji přijal.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 01, 2011 9:56 pm

Když jste se přiblížili, uviděli jste, že na poli pracuje celkem dost lidí. Hlavně ženy, ale bylo tam i několik mužů. Zdálo se vám, že si vyměnili pohledy a jeden z mužů se k vám začal brodit. Byl to urostlý, snědý muž, který už měl ve tváři nejedu vrásku. Netvářil se moc přívětivě.
"Hej, co tu chcete, černí?" zavolal na vás, když už byl celkem blízko.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Fri Feb 04, 2011 1:53 pm

Kurotsuchi Midori

Prosím? Jak to s námi mluvíte? My akorát hledáme pána, který vlastní ten dům nahoře nad poli. Nevíte o něm něco? Byl docela zaskočen, jak na něho vylítl ten borec. A tak pošeptal Saiovi: Saii, co si vůbec myslí že?
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 04, 2011 4:13 pm

"Pokud tím myslíte toho, kdo vlastní tyhle pole, tak to jsem já," řekl muž a v očích se mu ve stínu špičatého klobouku zalesklo. I když jste byli shinigami a měli bojový výcvik, něco vám říkalo, že jeho opálené svaly by pro vás byly důstojným nepřítelem, pokud byste někdy měřili síly.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Wed Feb 09, 2011 6:49 pm

Sai Kazuma

Trochu nevychovaný... nemá moc úctu k Shinigami... To se mi líbí! Takové lidí mám rád. Na poznámku Korotsuchiho jsem nereagoval. Vypadá, že v boji mu to jde... Mám chuť si s ním dát souboj. Skvěle... mi bychom se chtěli zeptat jestli bychom tady mohli přespat a pomoct vám tu třeba nějak. Zapracovat si na poli? To musí být zajímavé a možná i zábavné.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 09, 2011 8:42 pm

Muž se nejdřív díval podezřívavě, ale pak se mu na tváři rozlil úsměv, tak trochu samolibý.
"Dobrá, když budete pracovat, můžete přespat. Ale vědí shinigami, jak sklízet rýži?" zeptal se napůl pobaveně. Pochyboval o tom.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Feb 10, 2011 1:52 pm

Sai Kazuma

Vůbec ne... Odpověděl jsem úplně v klidu majiteli pole... Kdyby mi dál nosit těžké věcí tak v tom jsem jednička, ale jak sklízet rýžové pole fakt netuším. V současné době jsem úplně zapomněl, že mám vlastně hledat nějakého uprchlého vězně... Vypařilo se mi to prostě z hlavy. Zrovna jsem přemýšlel nad tím jestli nevím něco o rýžových polích, ale bylo to marné, protože jediné co mě napadlo bylo, že se z rýžových polích bere rýže. No, ale věděl jsem jak tu rýži uvařit... V téhle situaci mi to bylo však k ničemu.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 11, 2011 9:38 pm

Muž se dál usmíval.
"V pořádku... naše odbornice vás zasvětí," pokynul rukou ke skupině žen, které nedaleko stály ve vodě a vykonávaly pro vás zatím nepochopitelnou činnost. Pokud byste souhlasili, znamenalo by to, že budete též muset do vody a muži, kteří se už teď zastavovali a hleděli na vás pobaveně, z vás budou mít srandu, jelikož se učíte od ženských. Samozřejmě bylo jasné, že vám to zpočátku nepůjde, což jen vzbudí další smích. Ale to byla zřejmě cena za nocleh na této usedlosti.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Feb 12, 2011 10:18 am

Sai Kazuma

Podíval jsem se okolo na muže kteří tu postávali a vypadalo to, že z nás mají velkou srandu... Chtěl jsem být přátelský a trochu jim pomoct, ale tohle teda ne! Vypadalo to, že se moje povaha kterou jsem měl v Rukongaii nějak vrací. Nesnesl jsem pohled na ty lidí. Taky mě napadlo... proč tu chceme vlastně přespat? Co má tohle za smysl? Možná to nějaký smysl mělo, ale mě to nedocházelo. Vlastně jsem ani nevěděl co tu děláme. Otočil jsem hlavu směrem k majiteli pole a podíval jsem se na něj takovým pohledem...
Spoiler:
Už z toho pohledu šlo poznat, že se nemám chuť něco učit, aby tu oni ze mě měli blázna. Tohle znamenalo "ne díky, ale jestli budete ještě štvát tak vás zabiju" a jestli je aspoň trochu bystrý tak mu to dojde, ale chtěl jsem se ujistit a tak jsem mu to raději řekl... Ještě chvíli si ze mě dělejte srandu a nepřežijete...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Feb 12, 2011 5:27 pm

Všichni se přestali smát. Muži se od tebe odvrátili a šli si po své práci. Majitel polí si tě ještě chvíli měřil, a pak si tě i on přestal všímat a pokračoval v tom, co dělal, než jsi přišel. Nezdáli se jako lidé, kteří by se báli o život, spíš tebou pohrdali za to, že nemáš žádný smysl pro humor.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Feb 12, 2011 7:19 pm

Sai Kazuma

Yare yare... myslím, že jsem to přehnal... takový jsem přece už být nechtěl. Na chvíli jsem se zastavil a zapřemýšlel... Vzpomněl jsem si na chvíle z dětství, kdy jsem byl pořad nevrlý, s nikým jsem nevycházel a všechny bych nejraději zmlátil. Společnost nebyla moje silná stránka. Všechno jsem dělal sám a zajímal se jen o své cíle. Trochu se moje povaha změnila když jsem potkal své první přátele, ale pořad nic extra. Doufal jsem že se to v akademii změní. No, co už... Nebudu tu déle tak postávat. Dál jsem si ruce do kapes a vydal se pryč. Kurotsuchiho jsem tam jaksi nechal, protože jsem na něho zapomněl. Tohle nebyla zrovna má nejlepší chvilka. Neměl jsem já nějaký úkol na splnění? Hmm... a jo! Já měl najít toho vězně.. ale kam teď jít? Pomyslel jsem si a šel dál kdoví kam. Jen tak ze dne na den se změnit nemůžu.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 13, 2011 4:32 pm

Šel jsi a šel, až jsi najednou stál před oploceným jablečným sadem. Byl opravdu obrovský. (Udělám ti další téma :-))

---------------------------------------------------------------------------------------------
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Feb 12, 2013 3:15 pm

Mishkenzie---> Objevil jsi se u této odlehlé usedlosti. Bylo to již nějaký pátek, co jsi byl v Seireitei a nevěděl jsi, co se za tu dobu dělo. Když jsi se podíval na své ruce, byly ve zuoženém stavu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down