Změna designu
+9
Solas
Satoshi
Ryuuka Hosentsu
Maršál Křída
Sode
Myamoto Usagi
Miss_Atlantis
Nawaki
Red
13 posters
Strana 1 z 1
Změna designu
No, co myslíte? Chcete zatím ponechat design, který tu je a nebo by jste chtěli změnu?
Nebudu zakládat anketu (ano, i přes to, že je to hlasovací místnost), protože chci, aby jste se vyjádřili a to většinou moc neděláte, když je tu anketa.. A taky napsali, co by se vám tu případně líbilo.
Nebudu zakládat anketu (ano, i přes to, že je to hlasovací místnost), protože chci, aby jste se vyjádřili a to většinou moc neděláte, když je tu anketa.. A taky napsali, co by se vám tu případně líbilo.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Změna designu
No vzhledem k tomu, že jsem tě na tu myšlenku zřejmě navedl já, tak já bych nějakou změnu uvítal... pokud možno něco ne-modrého :-D
A popravdě bych rád viděl nějakého záporáka, nějakého espaadu třeba :-D
A popravdě bych rád viděl nějakého záporáka, nějakého espaadu třeba :-D
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Mně se současný vzhled moc líbí a zima také pořád je, ale nebudu se zlobit ani jestli se vzhled změní :-) Osobně by se mi líbil Ishida :-P A nebo nějaký společný obrázek hlavních hrdinů, to by bylo fajn :-) A nebo třeba nějaká kůl póza Ichiga a Renjiho... možností je mnoho :-D
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Tenhle vzhled se mi líbí. Ovšem pokud by se měl měnit, ráda bych, aby byl zase v nějakém zimním stylu.
Myamoto Usagi- Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10
Mám odpověď neutrální.... Současný vzhled je fakt cool... tedy... cold... and blue!.... Modrá je pěkná barva... :-D
Ale taky bych neměla nic proti, kdyby se dal čenž... Přeci jen... změna je život... :-)
Ale, jakou barvu by jste sem asi dali.... modrá se k zimě hodí nejvíce....
Ale taky bych neměla nic proti, kdyby se dal čenž... Přeci jen... změna je život... :-)
Ale, jakou barvu by jste sem asi dali.... modrá se k zimě hodí nejvíce....
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Současný vzhled se mi líbí. Měnil bych až na jaře, nejspíše na zelenou. Ale kdyby se měl vzhled měnit zrovna teď, uvítal bych nějakou méně profláklou postavu. Ta kupa kladných, hlavních protagonistů mě už vyloženě irituje. Ovšem třeba za trojku Aizen, Tousen a Gin bych se vskutku nezlobil.
Maršál Křída- Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09
Hmm... to ano... asi bych preferovala Gina... Ton by se tam pro tohle období vyjímal^^ ...Ale nechám to na většině. Takový Aizen by tam taky padl(Že Miss )
Sode- Kapitán 4. divize
Já bych byl pro zanechání současného pozadí, pouze výměnu headeru na cokoliv. (Nejraději bych byl za Isshina, Gina či Uraharu, ale na tom bychom se neshodli :-D takže asi něco z toho, co se tady už psalo. :-) ). A proč jen header? No, zima pořád je a jenom header vypadá tak trochu vánočně, a Vánoce už jsou přeci za námi. :-)
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
Taky bych to asi změnil až na jaro a když už teda se dávají návrhy, tak Aizen-sama! Nebo Ulík, ale ten už byl.
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Tenhle vzhld je je super tak si myslim proč ho měnit určitě se libí i spoustě lidem tady na foru takže ho mužem nechat tak jak je.
Anonymní- Anonymní
Jak jste si jistě všimli, změnil jsem design Už mi z těch ledových barev byla zima :-D Teď je to takové..Příjemně jarní :-D
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Narozdíl od zimního barevného provedení mi toto přijde neskutečně útulné
Maršál Křída- Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09
Jo..moc povedené
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
dobrá barvička těším se na další změnu ..ikdyž tendle by tu mohl být klidně i dýl
Dawn de Diablo- Člen 13. Divize
- Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09
Cute I Kisuke se povedl. GJ ;)
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
mám rád světlou, nažloutlou zelenou tohle je takový... vypadá to jako jed
ale jinak je to pěkný.. s teplým odstínem by to však bylo lepší...
ale jinak je to pěkný.. s teplým odstínem by to však bylo lepší...
Nice, nice... Ta zelená je teď příjemná změna oproti modré... A ten Kisuke ^^... Povedené
Sode- Kapitán 4. divize
Vzhledm k tomu že je už jaro je tenhle desingin dobra volba je fakt super
Anonymní- Anonymní
Ako obvykle Red odviedol perfektnú prácu. ;)
vodovod- Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27
Jojo, disajzn pěkný, Urahara vypadá fajně, hezky se na to dívá.
EDIT by A_D: Pojem "astrologické jaro" neexistuje, existuje pouze jaro astronomické, které ovšem opravdu začíná jarní rovnodenností. Kalendářní jaro... také začíná za jarní rovnodennosti.
Jediná situace, kde by se snad dalo polemizovat nad datem nástupu tohoto příjemného ročního období by mohla jistojistě býti meteorologie, kde jaro bude označeno měsíci březen, duben, květen a jeho bližší přidělení bude záviset na hodnotách naměřených teplot. Což ovšem nic nebude měnit na faktu, že na našem přenádherném diskusním dítku máme překrásné zelené a již 100% jarní dupačky.
Eh...kde žiješ? Pokud vím, tak 7. února jaro nikdy nebylo, není a ani nebude. Astrologické jaro začíná 21. března (pokud se nepletu, jakože se snad nepletu) a kalendářní jaro začíná 1. března.Soiske Riongi napsal:Vzhledm k tomu že je už jaro je tenhle desingin dobra volba je fakt super
EDIT by A_D: Pojem "astrologické jaro" neexistuje, existuje pouze jaro astronomické, které ovšem opravdu začíná jarní rovnodenností. Kalendářní jaro... také začíná za jarní rovnodennosti.
Jediná situace, kde by se snad dalo polemizovat nad datem nástupu tohoto příjemného ročního období by mohla jistojistě býti meteorologie, kde jaro bude označeno měsíci březen, duben, květen a jeho bližší přidělení bude záviset na hodnotách naměřených teplot. Což ovšem nic nebude měnit na faktu, že na našem přenádherném diskusním dítku máme překrásné zelené a již 100% jarní dupačky.
Ichiro Gojo- Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: