Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Učebny

3 posters

Goto down

Učebny Empty Učebny

Příspěvek pro Sode Mon Dec 27, 2010 9:05 pm

Zde se uskutečňují přednášky a podobně.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Učebny Empty Re: Učebny

Příspěvek pro Lus Tue Dec 28, 2010 11:29 am

Lus Ayazaki

Spolu s Yasumarem se vydám na naší další hodinu. Před učebnou mi Yasumaru podrží dveře, mile se na něj usměji, poděkuji a vstoupím do třídy. Zdálo se, že jsme tu příliš brzy. Aspoň pro mě to bylo příliš brzy. Většinou jsem chodila do třídy mezi posledníma. Ihned mě napadne, jestli si nemám jít sehnat něco k snědku, něco co bych mohla chropat v hodině při volných chvílích, a zabít tím trochu času. Pak si to však rozmyslím a zaujmu své oblíbené místo v lavici a rozhlédnu se po třídě.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jan 05, 2011 11:44 am

Yasumaru

si sedl k Lus tak, aby mezi nimi bylo ještě jedno místo volné, nechtěl působit nějak moc vlezle. Bylo opravdu ještě dost brzy... vytáhl si tedy svoje poznámky z předchozích hodin a jal se je číst, ovšem nevydrželo mu to na dlouho, jelikož vlnou většinu z nich tvořily různé malůvky vycházející ze zoufalé nudy. Tak aspoň předstíral, že čte, protože nevěděl, co by měl říkat.

Baru

Jak byla uvolněna ze zanjutsu, nějak se jí udělalo mnohem líp. Boule na hlavě sice bolela, ale dalo se to vydržet. Navíc, když se vyhla tomu pitomému tréninku, mohla jít dneska na přednášku pro mediky na téma co a jak na bitevním poli. Dala si dost předmětů z léčení, ale zrovna tenhle se jí do rozvrhu už nevešel, což ji opravdu mrzelo, protože si myslela, že by to mohlo být užitečné, kdyby už jen proto, že uvažovala o vstupu do čtvrté divize. Přednášla už začala, Baru tedy otevřela potichoučku dveře a po špičkách se šla usadit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Jan 11, 2011 6:03 pm

Yasumaru, Lus -> Než jste se nadáli, do učebny se začali scházet i ostatní studenti. Netrvalo dlouho a pomalu nebylo volného místa. Ruch v místnosti začal pomalu utichat. Dveře už se dlouhou dobu neotevřeli. Nakonec bylo ticho úplně a v čele učebny náhle stál nějaký chlápek. Sensei. Nejdříve se jen porozhlédl a pak začal něco nehlas brblat. Dle toho, jak ho většina studentů bedlivě poslouchala, bylo poznat, že přednáška začala.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down