Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komentáře k Myriádám

5 posters

Goto down

Komentáře k  Myriádám Empty Komentáře k Myriádám

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 11, 2010 6:43 pm

Je to hloupé, ale tak když jsou taková pravidla... tak taky udělám téma pro ty, kteří by mi k tomu chtěli něco říct :-) Což mě mimochodem velmi potěší, tedy pokud to nebude sprosté, ale neomezujte se, vydržím hodně :-D

Naposledy upravil Miss_Atlantis dne Thu Apr 14, 2011 11:40 pm, celkově upraveno 2 krát
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Komentáře k  Myriádám Empty Re: Komentáře k Myriádám

Příspěvek pro Janus Sun Dec 12, 2010 6:19 am

Nevím, zda sis zvolilas dobré téma se rýpat v Aizenove minulosti po vice dílech by ti mohly, dojí napády, co se tam stalo a nezbude-ti nic jiného než z organizovat Aizenuv útěk aby se to mohlo pohnout dal. Ale jako příběh to vypadá hodně nadějně.

Naposledy upravil Janus dne Sun Dec 12, 2010 9:14 am, celkově upraveno 1 krát
Janus
Janus

Počet příspěvků : 20
Datum registrace : 07. 01. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 12, 2010 9:11 am

Tak doufám, že až na to dojde, tak tu budeš ty, abys mi poradil, jak se tomu jeho ožehavému útěku vyhnout, věřím ti :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janus Sun Dec 12, 2010 9:16 am

určitě něco vymyslím Very Happy Very Happy Very Happy Aizen
Janus
Janus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Dec 12, 2010 11:03 am

Janus napsal:Nevím, zda sis zvolilas dobré téma se rýpat v Aizenove minulosti po vice dílech by ti mohly, dojí napády, co se tam stalo a nezbude-ti nic jiného než z organizovat Aizenuv útěk aby se to mohlo pohnout dal. Ale jako příběh to vypadá hodně nadějně.

Tohle je pěkná blbost, Janusi ;)

Neřekl bych, že Miss plánuje přeskočit celou jeho minulost ( a ani moc nečekám, že by plánovala nějakej útěk. ;) Bylo by to celkem klišé a Miss má hlavu na to, aby vymyslela něco víc badass, kickass, epic a tak dále :-D ). Já teda vidím, že v prvním díle je Aizen na akademii, což může být klidně i (+-) 150 let před příběhem Bleache. To je dost dlouhá doba na to, aby Miss ukázala prostřednictvím těchto FF svoje teorie o Aizenovi. Tipuju, že se dostane až do doby, kde zrovna probíhá anime a i dál. Smile Mě osobně to zajímá a děsně se mi to líbí Smile.
Než jsem poznal Miss, tak jsem Aizena nesnášel. Ale z těch jejich Aizeno-samaování jsem už zblblej a dokonce jsem si ho i oblíbil :-D A něco mi říká, že tahle FF mi ho oblíbí ještě víc. Navíc už z toho prologu tipuju, že Miss z Aizena udělá klaďase :-P Těším se na další díly.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Dec 12, 2010 11:06 am

Pěkné velice pěkné Smile
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janus Sun Dec 12, 2010 11:29 am

Red napsal:
Janus napsal:Nevím, zda sis zvolilas dobré téma se rýpat v Aizenove minulosti po vice dílech by ti mohly, dojí napády, co se tam stalo a nezbude-ti nic jiného než z organizovat Aizenuv útěk aby se to mohlo pohnout dal. Ale jako příběh to vypadá hodně nadějně.

Tohle je pěkná blbost, Janusi ;)

Neřekl bych, že Miss plánuje přeskočit celou jeho minulost ( a ani moc nečekám, že by plánovala nějakej útěk. ;) Bylo by to celkem klišé a Miss má hlavu na to, aby vymyslela něco víc badass, kickass, epic a tak dále :-D ). Já teda vidím, že v prvním díle je Aizen na akademii, což může být klidně i (+-) 150 let před příběhem Bleache. To je dost dlouhá doba na to, aby Miss ukázala prostřednictvím těchto FF svoje teorie o Aizenovi. Tipuju, že se dostane až do doby, kde zrovna probíhá anime a i dál. Smile Mě osobně to zajímá a děsně se mi to líbí Smile.
Než jsem poznal Miss, tak jsem Aizena nesnášel. Ale z těch jejich Aizeno-samaování jsem už zblblej a dokonce jsem si ho i oblíbil :-D A něco mi říká, že tahle FF mi ho oblíbí ještě víc. Navíc už z toho prologu tipuju, že Miss z Aizena udělá klaďase :-P Těším se na další díly.
Já jsem jen vyjádřil své obavy, že se tomu časem nevyhne. Nic špatného jsem ti nemyslel.
Janus
Janus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Dec 13, 2010 1:50 am

Jakto, Aizenův příběh přece nemusí pokračovat nevyhutelně útěkem, může se třeba odvíjet ohledně jeho metody imaginárního pletení, pomocí kterého si za dlouhých temných let ve vězení uplete mnoho měkkých, fluffy přátel! ...

Než jsem poznal Miss, tak jsem Aizena nesnášel. Ale z těch jejich Aizeno-samaování jsem už zblblej a dokonce jsem si ho i oblíbil :-D

Promiň Crying or Very sad Svedla jsem tě na zcestí :-D

badass, kickass, epic

Noo tak tadyty slova... nevím, jesi se jim přiblížím, jako zas mě nepřeceňuj =O :-D Ale rozhodně se pokusím dostát očekáváním :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Dec 13, 2010 6:43 am

A nebo tam může Miss přihodit moji zvrácenou postavu a pak Aizen bude moct bez problému uprchnout xD xD
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Dec 13, 2010 2:17 pm

Neboj, to se zcela jistě nestane ... Jak jsem už říkala... nou ousís.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down