Shizuka Hotake
+10
Krumla
Masahiro Hotake
vodovod
Firel
Miss_Atlantis
Ryuujin
Misman
Ryuuka Hosentsu
Mishkenzie
Shizuka Hotake
14 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Shizuka Hotake
Jméno a příjmení: Shizuka Hotake
Datum narození: 25.Březen
Lidský věk: 17
Divize: 10
Vzhled:
Šedé vlasy, Tyrkysové oči a klasická Shinigami uniforma.
Historie:
Vyrůstal se svým dvojčetem Masahirem. Žily spolu v lidském světě a nikdy nepoznali rodinu. Když Shizuka začal vidět duchy, tak se se svým bratrem pohádal. Další noc se chtěli oba usmířit. Konkrétně si chtěli zajít na nějakou dobrou večeři, probrat vše okolo duchů a všechno co se stalo hodit za hlavu. Ještě té noci, když se vraceli domů přes hřbitov, tak se objevil hollow žíznící po reiatsu. Na hřbitově bylo duší mnoho, ale hollowa lákali právě bratři Shizuka a Masahiro. Hollow na oba bratry zavraždil a po té, co se jejich duši pohybovali po městě připoutání řetězem ke hřbitovu. O pár dní později se ve městě objevil divný muž. Muž v černém kimonu, v jedné ruce svíral katanu zastrčenou ve své pochvě. Pohyboval se velmi rychle a zářila z něj obrovská energie. Jedním krokem se dostal z vysokého stromu k náhrobku, kde byli bratři řetězem připoutaní. Vytáhl svou katanu z pochvy, obrátil jí směrem rukojeti na bratry a provedl duševní pohřeb. Když se Masahiro a Shizuka dostali do Soul Society, tak se chtěli stát Shinigami stejně tak, jako ten, co je zachránil ze hřbitova. Jestli se stanou Shinigami, tak chcou vypátrat jejich zachránce (jejich starší bratr Tatsuya Hotake).
Povaha:
Shizuka je přátelský a rád poznává nové lidi. Je nesobecký, vždy usměvavý. S bratrem na akademii velmi silný tým, v daných situacích.
Zanpakuto: 8
Hado: 4
Bakudo: 3
Léčení: 2
Shunpo: 8
Shikai
Vzhled vyvolané formy:
Čepel zůstává stejná, mění se pouze rukojeť.
Jméno:
Tsuki no ha (Břit měsíce)
Vyvolání:
Oslň duši! Tsuki no ha!
Podoba Zanpakuto:
Útok zanpakuto:
Maitsuki katto Měsíční řez
Shinigami vodorovně máchne zanpakutou. Vystřelí měsíční řez. Zvláštnost útoku je, že útok je řízen nepřátelským reitatsu. Útok pronásleduje nepřítele díky jeho reitatsu. Čím větší je nepřítelovo reitatsu tím je útok rychlejší.
Mūnshain Svit úplňku
Shnigami poklekne a zapíchne meč do země. Po vyvolávacím příkazu ,,Mūnshain!" se pod nepřítelem objeví svit úplňku. Nepřítel musí stát na místě, aby útok byl účinný. Nepřítele ochromí. Útok končí po vyjmutí meče ze země.
Datum narození: 25.Březen
Lidský věk: 17
Divize: 10
Vzhled:
Šedé vlasy, Tyrkysové oči a klasická Shinigami uniforma.
- Spoiler:
Historie:
Vyrůstal se svým dvojčetem Masahirem. Žily spolu v lidském světě a nikdy nepoznali rodinu. Když Shizuka začal vidět duchy, tak se se svým bratrem pohádal. Další noc se chtěli oba usmířit. Konkrétně si chtěli zajít na nějakou dobrou večeři, probrat vše okolo duchů a všechno co se stalo hodit za hlavu. Ještě té noci, když se vraceli domů přes hřbitov, tak se objevil hollow žíznící po reiatsu. Na hřbitově bylo duší mnoho, ale hollowa lákali právě bratři Shizuka a Masahiro. Hollow na oba bratry zavraždil a po té, co se jejich duši pohybovali po městě připoutání řetězem ke hřbitovu. O pár dní později se ve městě objevil divný muž. Muž v černém kimonu, v jedné ruce svíral katanu zastrčenou ve své pochvě. Pohyboval se velmi rychle a zářila z něj obrovská energie. Jedním krokem se dostal z vysokého stromu k náhrobku, kde byli bratři řetězem připoutaní. Vytáhl svou katanu z pochvy, obrátil jí směrem rukojeti na bratry a provedl duševní pohřeb. Když se Masahiro a Shizuka dostali do Soul Society, tak se chtěli stát Shinigami stejně tak, jako ten, co je zachránil ze hřbitova. Jestli se stanou Shinigami, tak chcou vypátrat jejich zachránce (jejich starší bratr Tatsuya Hotake).
Povaha:
Shizuka je přátelský a rád poznává nové lidi. Je nesobecký, vždy usměvavý. S bratrem na akademii velmi silný tým, v daných situacích.
Zanpakuto: 8
Hado: 4
Bakudo: 3
Léčení: 2
Shunpo: 8
Shikai
Vzhled vyvolané formy:
Čepel zůstává stejná, mění se pouze rukojeť.
- Spoiler:
Jméno:
Tsuki no ha (Břit měsíce)
Vyvolání:
Oslň duši! Tsuki no ha!
Podoba Zanpakuto:
- Spoiler:
Útok zanpakuto:
Maitsuki katto Měsíční řez
Shinigami vodorovně máchne zanpakutou. Vystřelí měsíční řez. Zvláštnost útoku je, že útok je řízen nepřátelským reitatsu. Útok pronásleduje nepřítele díky jeho reitatsu. Čím větší je nepřítelovo reitatsu tím je útok rychlejší.
- Spoiler:
Mūnshain Svit úplňku
Shnigami poklekne a zapíchne meč do země. Po vyvolávacím příkazu ,,Mūnshain!" se pod nepřítelem objeví svit úplňku. Nepřítel musí stát na místě, aby útok byl účinný. Nepřítele ochromí. Útok končí po vyjmutí meče ze země.
- Spoiler:
Naposledy upravil Shizuka Hotake dne Wed Dec 15, 2010 3:36 pm, celkově upraveno 11 krát
Shizuka Hotake- Člen 11. Divize
- Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31
Re: Shizuka Hotake
Ale jo celkem dobrý
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Konečně někdo se Zanpakutou, která není ohnivá
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
Vaše chary se mi líbí (tvůj i bráchův).
Hlavně teda ty zanpakuto
Měsíc a Slunce.
Taky mě napadlo že si s někým udělám sourozence a zanpakuto by byly Amaterasu a Tsukoymi ale nikdo mě nechtěl
Hlavně teda ty zanpakuto
Měsíc a Slunce.
Taky mě napadlo že si s někým udělám sourozence a zanpakuto by byly Amaterasu a Tsukoymi ale nikdo mě nechtěl
Misman- Zástupce kapitána 9. divize
- Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10
Udělat si sourozence je jedna věc ale být sourozenec v realu je druhá. Takhle je to vlastně originální když jsou sourozenci i v reálu a je to lepší i pro vztahy v rpg . Jinak, já bych taky byl pro nějakého sourozence, ale když jsi ho chtěl, tak já jsem tu ještě zřejmě nebyl, škoda.
Nějaká povaha, zajímavosti z minulosti, zvláštnosti chování...? To platí i pro tvého bratra :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Dobře připíšeme ;)
a to že si ze života nic nepamatují se tady nebere? sice byla v anime takly jedna výjimka ale jestli se nepletu tak to je velká vzácnost že si duše pamatuje svůj život. Ještě k tomu když probíhá duševní pohřeb tak aby se nikdo nemohl najít s nikým ze své rodiny kterou měl zaživa.
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Tak je to upravené
slovo holowinfikace mě málem zabilo :D je to holowfikace... když už(nebo se možná pletu a mám to špatně ale rozhodně to cos napsal ty je špatně )
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Jo tak sry psal mi to tak kámoš takže to ještě opravím díky
nič proti ale ja byť vami by som si tam pridal ďalšieho brata
https://bleach.forumczech.com/doplkove-postavy-f90/ostatni-lenove-reimei-t1564.htm tatsuyu
https://bleach.forumczech.com/doplkove-postavy-f90/ostatni-lenove-reimei-t1564.htm tatsuyu
vodovod- Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27
Aha díky
Ano je to hollowfikace Firele ;)
EHM! Když jsem říkala zajímavosti, nemyslela jsem to zrovna takhle Žádná hollowifikace! Ať se to píše jakkoli, nesnáším to a nepovoluju to, pouze ve výjimkách, které už jsou nejspíš vyčerpané... pardon, ale opravdu to nepůjde. Vždyť je mnoho dalších zajímavých věcí, které se mohou týkat vašich postav...
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
a jo už mě něco napadlo, takže to trochu opět překopu
Masahiro Hotake- Počet příspěvků : 91
A co tě napadlo?
Uvidíš
To myslíš jako vážně?
Jo, teda aspon myslím, že to tu nikdo nemá
No dobře uvidíme co na to Miss
eeeh otázka ... vy ste bratia aj normálne ne ??? ehm.. tak.. na čo si píšete niečo v štýle posledných pár postov sem ???
Krumla- Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: