Inoue Orihime
+2
Red
Binuralka
6 posters
Strana 1 z 1
Inoue Orihime
Orihime Inoue
Inoue chodí do třídy s Ichigem a je do něj tajně zamilovaná. Je to velmi upovídaná ale také velmi milá dívka a pro své přátelé udělá cokoliv. Od té doby co jí zemřel bratr žije sama. Když byli se svojí kamarádkou sami doma zaútočil na ně Hollow a Orihime objevila své schopnosti Shun Shun Rikka. Aizen řekl, že Orihime získala svoje neuvěřitelné schopnosti vůlí - nebýt zbytečná a nějak pomoci svým přátelům. Po zachránění Rukii ji unesl Aizen do Hueco Mundo, kam se poté také vydal Renji, Rukia, Ichigo, Ishida a Sado aby ji zachránili.
Bleach wiki - http://bleach.wikia.com/wiki/Orihime
Inoue chodí do třídy s Ichigem a je do něj tajně zamilovaná. Je to velmi upovídaná ale také velmi milá dívka a pro své přátelé udělá cokoliv. Od té doby co jí zemřel bratr žije sama. Když byli se svojí kamarádkou sami doma zaútočil na ně Hollow a Orihime objevila své schopnosti Shun Shun Rikka. Aizen řekl, že Orihime získala svoje neuvěřitelné schopnosti vůlí - nebýt zbytečná a nějak pomoci svým přátelům. Po zachránění Rukii ji unesl Aizen do Hueco Mundo, kam se poté také vydal Renji, Rukia, Ichigo, Ishida a Sado aby ji zachránili.
Bleach wiki - http://bleach.wikia.com/wiki/Orihime
Re: Inoue Orihime
Orihime je do Ichiga tak strašně tajně zamilovaná, že to ví všichni ostatní a jen on ne, protože je to tupec.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Jak už to v mangách bývá :-D Buďto je tupec on nebo ona nebo oba... je to deprimující, po pravdě :-D
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Tak ono je to takový pravidlo Takovej Naruto to u Hinaty taky neviděl
Red- Kapitán 9. divize
No, dobře se s tím vypořádali v Code Geassu =)
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
No.. To máš pravdu, Nawaki ...
Ale zpátky k Orihime. Jsme tak nějak nevědomky odbočili od tématu :-)
K Hime. Mám jí rád. Je to moje nejoblíbenější dívčí postava v Bleachi :3.. Sice mi vadí to její otravný "Kurosaki-kun", ale myslím, že z toho vyroste
Ale zpátky k Orihime. Jsme tak nějak nevědomky odbočili od tématu :-)
K Hime. Mám jí rád. Je to moje nejoblíbenější dívčí postava v Bleachi :3.. Sice mi vadí to její otravný "Kurosaki-kun", ale myslím, že z toho vyroste
Red- Kapitán 9. divize
No já jí naopak nemám rád vůbec. Právě pro její "Kurosaki-kun" =) I když jako měla pár dobrejch momentů... a právě v posledním arcu (kterej nemám rád) jí mám celkem rád...
Uf to je trochu zamotaný... ale to neva
Uf to je trochu zamotaný... ale to neva
Tak ona je v poslední arcu celkem drsná Je vidět, že se za ten rok a něco neflákala a trochu trénovala Má nějaký nový pěkný skilly, co vůbec nevypadají zle. Vždyť z Ginjoua málem udělala kaluž krve
Red- Kapitán 9. divize
Jo právě tím u mě nahrabala pár pointů...
Sice jí pak dostal Fukushima, ale to jí vyneslo ještě víc bodů...
Sice jí pak dostal Fukushima, ale to jí vyneslo ještě víc bodů...
Jako.. Všiml sis toho, že za poslední arc řekla "Kurosaki-kun" asi jen 10x? to je oproti jiným, kde to řekla jen milionkrát docela dobrý
Red- Kapitán 9. divize
Pokrok, indeed... ale tak pořád je to otravné, ale jen neuvěřitelně, již ne nesnesitelně... zajímalo by mě, kolik platí tomu Voice actorovi, když řekne 1 hlášku, kterou pak donekonečna přehrávají... možná si ale vydělá víc než voiceactor Pikachu(a)
Ale tak to je trochu moc ne? Vždyť Orihime mluví dost často a neříká u toho jen Kurosaki-kun!
Red- Kapitán 9. divize
Já mám Orihime taky ráda a vždycky jsem měla, naopak "Kurosaki-kun" mi přijde lepší, než když moc bojuje, jelikož jsem odpůrce toho, aby dívčí postavy jejího typu se staly moc drsnými bojovnicemi :-D Líbí se mi, že dokáže tak dobře léčit, bojovat už nemusí :-D
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Ona neléčí! Ona přece vrací čas nějak. Nebo co ne?
Red- Kapitán 9. divize
Přece odmítnutí reality, ne? =D
Jinak řečeno částečná změna reality =D
Jinak řečeno částečná změna reality =D
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
no jé skvěla postava v bleach a to její léčeny navrátit vše spět jak to bilo přetim taky má dobrou obranu co udrží jakýkoliv útok škoda že jen na jednu ránu
některé silnější útoky a její útok jé moc slabý.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: