Kasagoe
+9
Aki
Solas
Miss_Atlantis
Mishkenzie
Kage
OuYee
Firel
Binuralka
dead wind
13 posters
Strana 4 z 19
Strana 4 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: Kasagoe
- Spoiler:
- Co s náma máš v úmyslu žes nás sem dostal,všechny rozkriplil ani ne na začátku a celou dobu si s náma hraješ? tohle mi připadá jako ztráta času.
Mohl jsem ještě chytit jednoho z cowbojů do malé pasti ale pochybuju že by to pomohlo.
Takže jsem vyčkával co kowbojové udělají, nebo kde se objěví.
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Hikaku Kioshi
Padáááááááám zařval sem a čekal až mě někdo chytí.
Padáááááááám zařval sem a čekal až mě někdo chytí.
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Kanashi
Ten kluk zase padá? Ach, jo.. vypadá to, že není zrovna v nejlepším stavu.
Počkal si, až bude blíž a skočil po něm. Chytil ho a položil si ho přes rameno.
Poté přistál na Tsuriboshi a položil ho tam.
Tohle není moc pěkné. Jestli to tak půjde dál tak tady všichni zemřeme.
Pomyslel si a pak čekal, až se ti Cowboyové objeví.
Spíš doufal, že se už neobjeví.
Ten kluk zase padá? Ach, jo.. vypadá to, že není zrovna v nejlepším stavu.
Počkal si, až bude blíž a skočil po něm. Chytil ho a položil si ho přes rameno.
Poté přistál na Tsuriboshi a položil ho tam.
Tohle není moc pěkné. Jestli to tak půjde dál tak tady všichni zemřeme.
Pomyslel si a pak čekal, až se ti Cowboyové objeví.
Spíš doufal, že se už neobjeví.
Kage- Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10
Noboru
Pšššššt. Promluvil Noboru k sobě a poslouchal chvění vzduchu a zvuky okolo. Zdá se, že zmizeli, nic necítím. Pojďte odsud raději zmizet, bylo by zle, kdyby sem přišli s ještě větší bandou a hráli si s námi na kočku a myš... Nemáme tu nějakou Shinigami-stanici ?
Pšššššt. Promluvil Noboru k sobě a poslouchal chvění vzduchu a zvuky okolo. Zdá se, že zmizeli, nic necítím. Pojďte odsud raději zmizet, bylo by zle, kdyby sem přišli s ještě větší bandou a hráli si s námi na kočku a myš... Nemáme tu nějakou Shinigami-stanici ?
Hikaku Kioshi
Postavil se na vlastní a poděkoval Kanshimu byl celkem v klidu přeci jen to byla mnohonásobně menší bolest než předtím.
Postavil se na vlastní a poděkoval Kanshimu byl celkem v klidu přeci jen to byla mnohonásobně menší bolest než předtím.
Firel
Vedle Hikaka jsem najednou vykoukl skrze nějaký plášt ze všech možných geometrických útvarů.
Raději nevstávej si na tom vážně špatně. Mluvil jsem částečně odkrytý z působení kyokka na Hikaka a Konashiho zatímco moje "kopie" pořád stála na místě.
Nevím jestli je tu někde základna ale někam se zašít můžeme. svolejte všechny na jednu hromadu, skusím nás všechny schovat.
Nemohli jen tak utýct, určitě nás odněkud s úsměvem na tváři sledujou a čekaj že je zavedeme k dalším.....
Vedle Hikaka jsem najednou vykoukl skrze nějaký plášt ze všech možných geometrických útvarů.
Raději nevstávej si na tom vážně špatně. Mluvil jsem částečně odkrytý z působení kyokka na Hikaka a Konashiho zatímco moje "kopie" pořád stála na místě.
Nevím jestli je tu někde základna ale někam se zašít můžeme. svolejte všechny na jednu hromadu, skusím nás všechny schovat.
Nemohli jen tak utýct, určitě nás odněkud s úsměvem na tváři sledujou a čekaj že je zavedeme k dalším.....
Firel- Člen 6. Divize
Hikaku Kioshi
Tentokrát jsem již dal na radu druhého a choval se nenápadně a odpověděl jsem mrknutím oka.Sedl jsem si na zem a předstíral o trochu větší bolest než to vlastně byla.
Tentokrát jsem již dal na radu druhého a choval se nenápadně a odpověděl jsem mrknutím oka.Sedl jsem si na zem a předstíral o trochu větší bolest než to vlastně byla.
Ve městě vál již silný vítr. Byla tma, jen světla z okolních ulic vnášela trochu světla do tohoto tmavého světa. Hikaku již byl v lepší formě, jeho stav se stabilizoval. Budova, okolo které jste bojovali byla téměř rozbořená, okolo bylo asi pět mrtvých a asi dvanáct raněných a zároveň paralizovaných lidí. K budově se sjížděly sanitky a policie.
Kunimatsu Fujikage
Seškrábal se ze země a kráčel si po vzduchu k ostatním mezitím odvolal zanpakuto Dáme si přestávku. potřebujeme si odpočinout.Jsme vyčerpaní po bitvě.
Seškrábal se ze země a kráčel si po vzduchu k ostatním mezitím odvolal zanpakuto Dáme si přestávku. potřebujeme si odpočinout.Jsme vyčerpaní po bitvě.
OuYee- Počet příspěvků : 441
Kanashi
Podíval jsem se okolo a na Fujikageho, který se už probral.
Příště by jsme se mohli vyvarovat smrti lidí.
Pomyslel si, když se díval dolů. Pak se otočil zpět na ostatní a řekl:
No jo.. Asi jsem jediný, kterému vůbec nic není.
Poté zrušil Tsuriboshi pod sebou.
Podíval jsem se okolo a na Fujikageho, který se už probral.
Příště by jsme se mohli vyvarovat smrti lidí.
Pomyslel si, když se díval dolů. Pak se otočil zpět na ostatní a řekl:
No jo.. Asi jsem jediný, kterému vůbec nic není.
Poté zrušil Tsuriboshi pod sebou.
Firel
Ale asi si taky jediný kdo v boji nehnul prstem. RAmeno jsem měl skoro v pořádku. Takže jsem byl teoreticky připravený.
Takže. Jestli můžou všichni chodit tak bych skusil najít cíl naší mise. Lépe řečeno ty holow který tu někde pobíhaj, pochybuju že ti cowbojové byli všechno.
Ale asi si taky jediný kdo v boji nehnul prstem. RAmeno jsem měl skoro v pořádku. Takže jsem byl teoreticky připravený.
Takže. Jestli můžou všichni chodit tak bych skusil najít cíl naší mise. Lépe řečeno ty holow který tu někde pobíhaj, pochybuju že ti cowbojové byli všechno.
Firel- Člen 6. Divize
Kanashi
Jen se na Filera nepatrně usmál a nehodlal mu jeho teorii nějak vyvracet.
Pak jen čekal na reakcí ostatních a na to, až se vyrazí.
Jestli pak třeba narazíme i na Indiana, který bude tvrdit, že další část města je jeho.. lepší by byla však třeba Indianka.
Jen se na Filera nepatrně usmál a nehodlal mu jeho teorii nějak vyvracet.
Pak jen čekal na reakcí ostatních a na to, až se vyrazí.
Jestli pak třeba narazíme i na Indiana, který bude tvrdit, že další část města je jeho.. lepší by byla však třeba Indianka.
Hikaku Kioshi
Bolest už dávno byla prič byl to jenom trochu větší šrám "Dobrý nápad Firele ale kudy se dáme to je otázka" zeptal jsem se slušně a postavil se na nohy a pro jistotu zkontroloval své břicho,bylo v pohodě,ale co to [i"]né došli mi energi drinky"[/i] všiml jsem si když jsem se koukl do kapes
Bolest už dávno byla prič byl to jenom trochu větší šrám "Dobrý nápad Firele ale kudy se dáme to je otázka" zeptal jsem se slušně a postavil se na nohy a pro jistotu zkontroloval své břicho,bylo v pohodě,ale co to [i"]né došli mi energi drinky"[/i] všiml jsem si když jsem se koukl do kapes
Kunimatsu Fujikage
Nikam nejdeme.Většina tedy alespoň já jsme vyčerpali trošku reiatsu.Takže posedíme 5 minut.Pochybuji že cíl bude slabý. Promluvil svou řeč a sedl si
Nikam nejdeme.Většina tedy alespoň já jsme vyčerpali trošku reiatsu.Takže posedíme 5 minut.Pochybuji že cíl bude slabý. Promluvil svou řeč a sedl si
Hikaku Kioshi
Sakra to je bručoun nemám ho moc v lásce chová se jako by tady tomu velel pomyslel jsem si když sem uslyšel Fujikageho.No ale když už chtěl tu pauzu podíval jsem se na ostatní a řekl co takhle vymyslet nějakou taktiku boje během těch 5 minut vždyť teď jsme jeli každý na svou vlastní pěst a vidíte jak to dopadlo
Sakra to je bručoun nemám ho moc v lásce chová se jako by tady tomu velel pomyslel jsem si když sem uslyšel Fujikageho.No ale když už chtěl tu pauzu podíval jsem se na ostatní a řekl co takhle vymyslet nějakou taktiku boje během těch 5 minut vždyť teď jsme jeli každý na svou vlastní pěst a vidíte jak to dopadlo
Kanashi
Ou.. konečně řekl něco rozumného.
Pomyslel si nad tím co řekl Hikaku.
Do toho kecat nebudu. až si to vyřeší samy a já budu jen poslouchat.
Řekl si a jen tam stál a díval se na ostatní.
Ou.. konečně řekl něco rozumného.
Pomyslel si nad tím co řekl Hikaku.
Do toho kecat nebudu. až si to vyřeší samy a já budu jen poslouchat.
Řekl si a jen tam stál a díval se na ostatní.
Kunimatsu Fujikage
Mmmmmm....To můžem.Zamumlal na odpověď Hikakuovi.
Mmmmmm....To můžem.Zamumlal na odpověď Hikakuovi.
Firel
Po tom co hikaku navrhl vymyslet nějaký plán okolo našeho malého sezení na střeše se objevilo několik mích projekcí.
Neni to nic moc ale dokáže to nepřítele trochu zmást. Nebo nás to může celkem účině schovat. navíc to není žádné vysoké kido. Potom se mé projekce stejně rychle jako se objevili rozplynuli.
Nejsem zaměřený na rychlost takže se snažím používat tohle.
Musel jsem myslet na to že cowbojové nebo holowové nás tu můžou odposluchávat. Po tom oc jsem viděl na misi bych se nedivil kdyby nějaká banda namudrovaných holowů nechystala nějaký plán na nás...
Tady bych ale náš plán neprobíral. Nejraději bych někam zalezl, nějaké nápady?
Po tom co hikaku navrhl vymyslet nějaký plán okolo našeho malého sezení na střeše se objevilo několik mích projekcí.
Neni to nic moc ale dokáže to nepřítele trochu zmást. Nebo nás to může celkem účině schovat. navíc to není žádné vysoké kido. Potom se mé projekce stejně rychle jako se objevili rozplynuli.
Nejsem zaměřený na rychlost takže se snažím používat tohle.
Musel jsem myslet na to že cowbojové nebo holowové nás tu můžou odposluchávat. Po tom oc jsem viděl na misi bych se nedivil kdyby nějaká banda namudrovaných holowů nechystala nějaký plán na nás...
Tady bych ale náš plán neprobíral. Nejraději bych někam zalezl, nějaké nápady?
Firel- Člen 6. Divize
Hikaku Kioshi
"Máme k dizpozici Gigaie?Pokud ano mohly bychom se do nich nasoukat a jít to probrat někam do toho lidského města.Co vy na to?" řekl jsem tiše pro jistotu.
"Máme k dizpozici Gigaie?Pokud ano mohly bychom se do nich nasoukat a jít to probrat někam do toho lidského města.Co vy na to?" řekl jsem tiše pro jistotu.
Firel
Gigae nejsou. Takže se někam musíme schovat. jestli najdete vhodné místo kam nikdo moc nechodí mohli by jsme tam udělat něco jako základnu. Já bych kolem toho udělal bariéru a hned by jsme měli kde probírat různé záležitosti.
(tou bariérou myslím to samí čím ushoda hachigen schoval sídlo vizardů )
Gigae nejsou. Takže se někam musíme schovat. jestli najdete vhodné místo kam nikdo moc nechodí mohli by jsme tam udělat něco jako základnu. Já bych kolem toho udělal bariéru a hned by jsme měli kde probírat různé záležitosti.
(tou bariérou myslím to samí čím ushoda hachigen schoval sídlo vizardů )
Firel- Člen 6. Divize
Hikaku Kioshi
"Myslím že když tady budeme jen tak stát tak zřejmě nic nenajdem.Tak co vyrazíme na obhlídku města?"
"Myslím že když tady budeme jen tak stát tak zřejmě nic nenajdem.Tak co vyrazíme na obhlídku města?"
Kanashi
Není tu někde blízko starý opuštěny dům?
Hmmm nevím, ale myslím, že jsem nějaký viděl.
Pomyslel si a dodal:
Myslím, že pět minut uběhlo. Pojďme najít ten úkryt.
Není tu někde blízko starý opuštěny dům?
Hmmm nevím, ale myslím, že jsem nějaký viděl.
Pomyslel si a dodal:
Myslím, že pět minut uběhlo. Pojďme najít ten úkryt.
Hikaku Kioshi
Mám takový potrhlí nápad co takhle se schovat do domu nějakých lidí vždyť nás přeci neuvidí a pro jistotu budem jenom ve sklepě co vy na to?zeptal jsem se ostatních a začal vyhlížet nějaký barák.
Mám takový potrhlí nápad co takhle se schovat do domu nějakých lidí vždyť nás přeci neuvidí a pro jistotu budem jenom ve sklepě co vy na to?zeptal jsem se ostatních a začal vyhlížet nějaký barák.
Firel
Jak tě tohle mohlo napadnout? Podíval jsem se zle na Hikaka
Lidé nás sice nevidí ale kdybyjsme byli ve sklepě nemohl bych použít žádnou bariéru, nemluvě o tom že holow nás cítí což by ohrozilo ty nic netušící lidi.
Potom jsem se na chvíli zamyslel.
navíc když nikoho z nás nenapadá kam byjsem se mohli schovat tak to aasi nebude až tak dobrý nápad ne?
Jak tě tohle mohlo napadnout? Podíval jsem se zle na Hikaka
Lidé nás sice nevidí ale kdybyjsme byli ve sklepě nemohl bych použít žádnou bariéru, nemluvě o tom že holow nás cítí což by ohrozilo ty nic netušící lidi.
Potom jsem se na chvíli zamyslel.
navíc když nikoho z nás nenapadá kam byjsem se mohli schovat tak to aasi nebude až tak dobrý nápad ne?
Firel- Člen 6. Divize
Hikaku Kioshi
A skara to mě nenapadlo no každopádně bychom se měli hnout z místa pokud tady budem jenom tak stát může jich sem přijít více navrhl sem a byl na sebe trochu naštvaný vzhledem k tomu co mě napdalo před chvílí
A skara to mě nenapadlo no každopádně bychom se měli hnout z místa pokud tady budem jenom tak stát může jich sem přijít více navrhl sem a byl na sebe trochu naštvaný vzhledem k tomu co mě napdalo před chvílí
Strana 4 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Strana 4 z 19
Povolení tohoto fóra: