Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ban-Kai

Goto down

Ban-Kai Empty Ban-Kai

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Oct 28, 2010 11:27 pm

Ban-Kai 17365541

Určitě všichni znáte 9. divizi a její velmi důležité zaměření, což je vydávání časopisu. Časopisu, kde jsou různé informace, novinky, rady i kuriozity. Vydávat však takový časopis, stojí hodně práce a hlavně času, ale i přes to všechno jsme se tohoto velmi důležitého úkolu ujali. Časopis, s krásným názvem Ban-kai, bude sloužit jako shrnutí situace pro nově příchozí, ale i všechny ostatní, další funkce bude určitě zábavná, a když i vy přispějete nějakým tím článkem, budeme jen rádi. Dá se říct, že jsme takový malý bulvár a někomu naše články zrovna nemusí vyhovovat, takže speciálně pro ně: máme ty nejlepší právníky v celé SS. Děkuji za pozornost...

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Sun Mar 13, 2011 9:29 pm, celkově upraveno 6 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Ban-Kai Empty Re: Ban-Kai

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Oct 29, 2010 1:44 am

Ban-Kai 16916339

A máme tu první vydání časopisu Ban-Kai.
Obsah:

1. Co nového v Seireitei?
2. Ukitake Akio, jak ho neznáte.
3. Mimo Seireitei se taky něco děje?
4. Kdo? Kde? Co? Že by změna?
5. Tipy, triky a soutěže.
6. Podej si inzerát i ty.
7. Slovo závěrem.

Co nového v Seireitei?

Katastrofa se vznáší nad  Seireitei

Nad Soul Society se stahují mračna. Vrtkavost matky přírody nebo plánovaný útok?

Přes celou Seireitei se jako ničívý mor roztáhla prazvláštní bouře. “Byl klid a pak se to sem náhle přihnalo z ničeho nic. Ochladilo se a foukal čím dál silnější vítr. Nebe bylo temné, ani jedna hvězda neprosvítala, a objevily se namodralé blesky. Vzduch jako by vibroval.” řekl k tomu jeden člen třinácti dvorních divizí. Tento úkaz narušil spirituální částice a zbůsobil jejich excitování, což mělo za následky fatální problémy s ovládáním kida nebo svých zanpakuto v jiné než základní formě. Špatný vliv to mělo i na budovy. Přesný rozsah škod není zatím známý. K tomu všemu se začali a stále se ještě po celém Seireitei objevují hollow. Říkáte si to je přeci nemožné. Opak je pravdou toto se skutečně děje! Tato pohroma má na svém kontě dokonce už i několik zmařených životů. Nejhorší účinky bouře se už naštěstí podařilo kapitánům eliminovat pomocí doposud nevídaného spojení jejich reaitsu. Někteří z nich po tomto činu museli býti odneseni do kasáren 4. divize. Ze spolehlivých zdrojů máme také potvrzeno, že ve 4. divizi se právě s vážným zraněním nachází Hiboru Baru fuku-taicho 13.divize. Její stav je nyní prý už mimo ohrožení života.
“Ano, raněných a naprosto vyčerpaných shinigami nám tu bohužel jen přibývá. Někteří jsou zraněni vlastním kidem nebo zanpakutou. Jiní byli napadeni hollow a nebo jen podlehli efektům bouře.” tak to komentoval aktuální situaci v nemocnici jeden její pracovník. Celé Seireitei se nyní nachází v pohotovostním stavu. Vrchní kapitánka učinila už určitá opatření. Všem ale doporučujeme nepolevovat v ostražitosti.

Vražedný nábytek

Nikdo nemá tušení, proč ani jak se to stalo, ale v kasárnách nováčku oživl nábytek! Takto oživlí doplněk interijéru navíc okamžitě napadl nováčky, kteří něco takového pochopitelně absolutně nečekali. Jako první zákeřně a zničeho nic zaútočily židle. Je brzo následovali stoly, skříně a další kusy nábytku. Shinigamim nezbylo nic jiného než se jim postavit. Nováčci svými zanpakutou nakonec rozsekali všechno na třísky. Začátek jejich služby se jim tak zjevně prodraží. Velice zarážející na této události je (krom toho, že nábytek může vůbec ožít), že kasárny nováčků nejsou jediné místo, kde se objevil nábytek, který touží po krvi. V skoro tutéž dobu se na Sōkyoku objevila šílená knihovna, která zautočila na bývalého kapitána 6. divize. Narozdíl od předchozího případu víme zde, co zapříčinilo tento úkaz. Knihovna totiž není, čím se zdá být, ve skutečnosti jsou to dva hollow se schopností měnit se na různé předměty. Do této chvíle změnili svou podobu už několikrát od knihovny přes deštník až k holícímu strojku. Ovšem podle těchto událostí se zdá že Seireitei neohrožují snad už jen zvířata. A tak pozor na to kam se příště posadíte. Mohli by jste si zadřít třísku.

Vězni na svobodě?

Při bouři bylo poškozeno vězení 2. divize. Vězni tak byli na nějakou chvíli bez dozoru. Shinigami, co měli službu bohužel zemřeli pod troskami. Zranění a možná i mrtví jsou i v řadách věznů. Kolik a jestli někdo uprchl není doposud známo. Na místo nehody okamžitě přispěchali další příslušníci 2. divize a tak možnost k útěku byla minimální. Situace se dostala do aspon prozatimního klidu, když se vrátila kapitánka 2. divize. Vězni byli přesunuti do nepoškozených cel a zvýšila se  bezpečnost. Vězení je ted v krizovém stavu a bude se muset brzy opravit. Měli jsme šanci promluvit si i s vězni a několik nám nezávisle na sobě potvrdilo, že se někomu podařilo utéct. Toto jsou ovšem zatím pouze spekulace.

Ukitake Akio, jak ho neznáte.

Dnes jsme si pozvali kapitána 13. divize Akia "Shiro" Ukitakeho, kterého se zeptáme na pár zajímavých otázek.

Dobrá tak začneme. Jak jste se dostal do akademie?

*Usměje se.* To bylo velmi prosté...jelikož byl můj otec Shinigami, tak mě tam přihlásil.

Jaké předměty Vám šli asi nejvíce a jaké jste zase vůbec nesnášel?

Kido!!To mi nikdy nevycházelo a domů jsem chodil s ohořelou hlavou. Otec z toho měl vždy velkou legraci. *opět se zasměje a usrkne si vody* Ale zbožňoval jsem boj se zanpakuto a bez něj. Pamatuju si, že na Zanpakuto jsme měli velmi pohlednou učitelku...proto jsem se tak snažil. *nasadí šibalský úsměv*

Proč jste se rozhodl  pro divizi do které jste vstoupil?

Ani nevím. *zamyslí se* 13. je krásné číslo víte...ale myslím, že to bylo z důvodu otcova odchodu do jakési penze. No a mě navrhnul jako svého nástupce...tehdy jsem přijal a musím říci...nelituji...V divizi mám spoustu úžasných lidí a hlavně svou podkapitánku, která mě vždy podrží a hlavně...je to takový mozek divize...já jsme v otázce papírování neuvěřitelně nešikovný...a hlavně líný.

Myslíte si tedy, že vycházíte s celou svou divizí bez potíží?

No...já doufám, že proti mě nic nemají...pro mě jsou velmi důležití a na některé malé chybky netřeba hledět...maximálně za ně sem tam nechat vytřít toalety, ale to je asi tak vše. I když si upřímně myslím, že své podkapitánce někdy lezu opravdu na nervy a ta se musí moc držet, aby mě neuškrtila....ale to jí nezazlívám...přeci jen se někdy chovám trochu hloupě.

Takže kapitánem jste se stal díky otci?

Ano...už od malička mi vtloukal dřevěným zanpakutem do hlavy, že mám potenciál, který je třeba využít...ač to bylo těžké, dnes bych mu nedokázal vyjádřit, jak si jeho "výchovných metod" vážím. Daly mi dobrý základ. Ale jinak to byl úžasný táta. *v jeho očích se zaleskne přízrak minulosti*

Změnil jste nějakým způsobem divizi, když jste se stal kapitánem?

Víte..o tom jsem nikdy nepřemýšlel...Možná jsem tam vnesl trochu chaosu...ale nebylo co měnit...struktura a vše bylo perfektní...víc byste se dozvěděli, kdyby jste se zeptali divize...Ale sám bych řekl, že na divizi jsme nic nezměnil.

Říká se o Vás, že máte rád krásné ženy, co je na tom pravdy?

*Opravdu od srdce se zasměje* Tak ono se to o mě pořád říká?? *na tváři se mu objeví jakoby překvapený úsměv* Tak nepopírám, že mám zálibu v hezkých inteligentních ženách, ale to bylo spíše dříve...teď jsem již starší, línější a dívky už na mě tolik neletí...nicméně sem tam si ještě rád zaflirtuju..ale radši bych se byl usadil.

Líbí se Vám nějaká žena z Vašeho okolí?

V poslední době jsem potkal spousty atraktivných žen...avšak postrádaly něco...ehm jak to říci..něco..jako třeba má podkapitánka Baru=inteligenci a osobní názor. Je sice hezké, když je dívka vyvinutá a zamilovaná až po uši...ale když jí tyto dvě věci chybí...může to být vztah tak maximálně na jednu noc.*řekne vyhýbavě*

Co říkáte na aktuální situaci v Seireitei, nebo-li na útok hollow? Postupoval byste jinak?

Aktuální situace v Seireitei? No je to docela zlé...nebýt toho geniálního nápadu s vlnou reiatsu, už by asi žádné Seireitei nebylo..Holt Satoshi-san se nezapře že ano....Jestli bych postupoval jinak?? No v prvních chvílích jsem navrhoval evakuovat Rukongai, avšak po kritice a opětovném zvážení pro a proti jsem usoudil, že to není moudré.

A co by jste chtěl čtenářům sdělit?

Co bych jim chtěl sdělit?? *zazmatkuje, protože moc nic čtenářům nezděloval od dob co vychází  časopis* Ehm...tak asi...Hodně zdaru v divizích...málo šumáku a Kyouheiovici pijte pouze v malých dávkách...ve větších dávkách opíjíte i pasivní alkoholiky!!!Neničte jiným zdraví!!

Mimo Seireitei se taky něco děje?

Zkouška ohněm

Do víru lidského světa bylo na misi vhozeno hned pět nováčků v čele s bývalým kapitánem 6. divize. Jejich úkolem bylo udržovat klid v městě Karakura a provést duševní pohřeb na všech duších, které by nalezli. Ano, byla by to rutinní práce. Ovšem v době kdy pětka Natsuo Burrado, Sai Kazuma, Konan Hana, Koramachi Bukimi a Myamoto Usagi čelili hollow a dalším problémům se na Soul Society snesla ona již zminovaná bouře. Nováčci zabili hned několik hollow a provedli jeden duševní pohřeb, který dopadl úspěšně. Poté za doposud neznámých okolností se Ruyichi Yoshiro vrátil dříve než zbytek členů mise, aby mohl pomoci se zahnáním bouře. Díky bouři se totiž průchody mezi světy staly značně nestále a velice nebezpečné, proto pro zbytek týmu byl vyslán 3dr seat první divize Tougou. I takto zkušený shinigami měl s bránou sekaimon za těchto podmínek potíže a objevil se v jakémsi kanálu. Podle dostupných informací by v této době měli být už zpátky a 3dr seat první divize bude možná obviněn ze sexuálního harašení. Více se dočtete příště.

Kdo? Kde? Co? Že by změna?

Kapitán nebo ne?!

Nedávno došlo ke změně na kapitánském postu šesté divize. Její bývalý kapitán Ruyichi Yoshiro byl kvůli neuposlechnutí rozkazů suspendován. Na jeho místo byl dosazen Kuchiki Yasumaru. Staro-nového kapitána přijala divize výborně a nebýt pohromy, co následovala asi by se slavilo ještě nyní. Tato změna má být zatím pouze dočasná. Bývalého ani současného kapitána se nám bohužel nepodařilo sehnat k rozhovoru.

Tipy, triky a soutěže.

Jak bojovat proti kocovině?

Jelikož i shinigami rádi slaví, přinášíme vám pár rad, jak se vyhnout kocovině. Tak budete moc být k užitku i kdyby se něco náhle stalo. K tomuto kroku nás inspirovala šestá divize, která oslovovala, zrovna když se přihnala ta hollow bouře. Doporučuji všem co se rádi napijí, aby tento článek neopomenuli.

* Nikdy nepijte na lačno. Například i dva krajíčky celozrnného chleba pomohou vázat alkohol.
* Aby jste předešli dehydrataci, kterou alkohol způsobuje, vypijte alespoň půl litru čisté vody bez bublinek před ulehnutím do postele. Další dvě sklenice filtrované vody si dejte ráno po probuzení. Do vody můžete přidat čerstvě vymačkaný citron.
* Nepijte kávu. Kofein dále prohlubuje dehydrataci organismu.
* Před plánovanou oslavou nebo alespoň před spánkem užijte 2-3 gramy vitamínu C společně s kvalitním B komplexem. Ráno příjem vitamínů zopakujte.
* Dobrá snídaně pomůže navázat zbytky alkoholu v krvi a doplní krevní cukr, který alkohol zničil.
* Známý lék na kocovinu - rozpuštěný šumivý acylpyrin - může prohloubit žaludeční nevolnost a v některých případech způsobit krvácení žaludeční sliznice.
* Kocovinu často zhoršují látky zvané kongenery, které vznikají fermentací. Nalezneme je především v červeném víně, brandy a v ležáku. Na jejich "vychytání" se doporučuje před uložením k spánku spolykat několik tablet živočišného uhlí.
* Též si pamatujte, že kocovina bude horší, pokud budete zároveň s pitím alkoholu i kouřit.
* Ti, kteří uznávají léčbu homeopatií, mohou vyzkoušet Nux vomica, aconite, sulfur či lachesis. Užívá se potence 12C-30C až každých pět minut v průběhu první hodiny a pak jedenkrát každou hodinu až do odeznění symptomů.
* Během "dne poté" se doporučuje pít mátový, kopřivový, heřmánkový čaj či čaj z řebříčku pro uklidnění jater a žlučníku. Med rozpuštěný v čaji či teplé vodě může pomoci doplnit ztrátu krevního cukru.
* Velmi účinnou může být ranní sprcha. Začněte s teplou vodou, pak na 1-2 minuty studenou. Celý cyklus zopakujte 2-3 krát. Rozproudí vám to krev a "probudí" váš mozek.
*Tělesná aktivita jako 20 min. aerobiku či rychlá chůze na čerstvém vzduchu pomohou okysličit krev a zahnat kocovinu. U těžších stavů je však lepší zůstat v teple a v klidu v posteli.

Podej si inzerát i ty.

Inzerát si můžete podat i vy. Stačí ho poslat Myamoto Usagi. Inzeráty budou probrány a proto upozornujeme, že při velkém zájmu budou posunuty do dalšího čísla či vůbec nepublikovány.

Cítíte se stresováni? Unaveni? Nejisti budoucností? Vězte, že není nic, co by nevyřešila příjemná, dlouhá koupel v horké vodě našich pramenů! Lázně Zlatý lotos nabízejí klasické i minerální koupele, relaxační masáže a ozdravné bahenní zábaly, které osvěží tělo i ducha. Občerstvení pro zákazníky je samozřejmostí, při celodenním pobytu sake zdarma. Už teď se na vás těší majitelka onsenu, Hayami Toshiko.

Prodám, krásná čistokrevná opravdu britská modrá koťátka bez průkazu původu. Jsou staré 8 týdnů. Naprosto zdravé. Cena 20 000 jenů. K odběru ihned v prostorách kasáren 9. divize. V pokoji číslo 13.

Slovo závěrem.

Děkujeme, že jste si přečetli náš časopis a doufáme, že se vám líbil a těšíte se na další díly. V příštím čísle nás čeká rozuzlení záhady sexuálního harašení nebo rozhovor s legendárním kapitánem dvanácté divize. A proto se těšte na příště a nezapomente i vy (váš inzerát) se může objevit na stránkách časopisu Ban-Kai. Naviděnou příště s přáním všeho nejlepšího redakce 9. divize.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Jan 08, 2011 6:22 pm

Ban-Kai 122f59d

Obsah:
2. Blázen nebo génius, Ramperouge Satoshi.
6. Podej si inzerát i ty.
7. Slovo závěrem.

Co nového v Seireitei?

Tougou nový postrach žen?!

Při návratu mise z reálného světa se přihodil jistý incident. Z důvodu bouře, která se ještě před nepříli dlouhou dobou přehnala nad Seireitei, byly průchody mezi světy značně nestálé a tak byl do lidského světa poslán Tougou. Dříve 3rd seat, nyní v podstatě zástupce kapitánky první divize. Měl za úkol dovést shinigami z jejich mise zpět do Soul Society. Když se objevili v Seireitei Tougou držel jednu členku v náručí. Hned na to, Konan Hanu položil na zem. Ale ještě v průchodu mezi RW a SS se toho hodně stalo. Obět toho incidentu nám k tomu řekla: “Zrovna když jsem se tak dobře vypořádávala s cestou, objevil se u mě ten chlap z jedničky a přehodil si mě přes rameno. Vůbec jsem nestačila nějak reagovat, prostě ani slovíčko. Nadšená jsem z toho zrovna nebyla.
Nahlas jsem si povzdechla, abych vyjádřila, že zrovna tohle nebylo nutné, ale nepomohlo to.” Další informace jsou obestřeny mhlou a tak se asi nidky opravdu nedozvíme co se skutečně stalo. Tougou se k tomu to nijak nevyjádřil. Prozatím na něj nebylo podáno žádné obvinění ze sexuálního obtěžování.

Co se stalo na misích. Konečně pravda!

Jak možná víte, před nedávnem devátá divize ohlásila absenci pravidelných hlášení z nejvzdálenějších strážních základen shinigami. Shounagon Sei neváhala a vyslala ke každé z nich výzvědnou skupinu, aby zjistila, co je příčinou odmlky.

Nejdříve se vrátila skupina mířící původně na sever. Podle informací, které se nám podařilo získat od Kapitána Tomisury, byla skupina už od začátku pod vlivem nějaké nepřátelské techniky – jejich průvodce byl prý pouhou halucinací. Později narazili na zdemolovanou osadu v okolí strážní věže a byli konfrontování silným nepřítelem neznámého původu.
Druhá do Seireitei dorazila skupina mířící na východ. Jejich mise však podle všeho selhala a ke strážní věži se ani nedostali, neboť se na cestě setkali s dalšími nepřáteli a utržili ztráty – kapitán Masamune Date byl zabit, zřejmě když skupina padla do jakési léčky. Od očitých svědků víme, že kapitán Kentaro při návratu do Seireitei nesl bezvládné tělo neznámé dívky, které předal dvanácté divizi. Dále se zdá, že nepřátelé se zdržovali v okolí jakéhosi vědeckého komplexu, kam unesli dva členy výpravy, čímž daly směr událostem vedoucím později k tragédii.
Zřejmě největší nejasnosti halí misi skupiny, která mířila na jih. Podle všeho se na své cestě též setkali s neobyčejně silným nepřítelem, vrátil se však jediný účastník, 3rd seat 2. divize Aki Maki. Od očitých svědků máme potvrzeno, že viděli mrtvé tělo kapitánky 3. divize, Suzume Suiren, nad osudem ostatních se však vznáší otazník. Kapitán Ruyichi Yoshiro, který se po návratu vlastní skupiny vydal svým přátelům a kolegům bez dovolení vrchní kapitánky na pomoc, se vrátil živý, ale s těžkými zraněními. Zvěsti o tom, že k nim přišel během souboje se svým dlouholetým přítelem Izumi Razakim, zástupcem kapitána 3. divize, vzbuzují znepokojení.
Poslední skupina, která se vrátila do Seireitei těsně potom, co ji zasáhla ona záhadná bouře, byla zároveň jediná, která objasnila záležitost zničených strážních věží. Zatímco několik jejích účastníků se zabývalo záchranou dívky z vysoce postaveného rodu Muramachi sídlícího na okraji Rukongai, ostatní se vydali k věži. Celé místo vykazovalo podle všeho podobné vlastnosti jako Seireitei po dobu bouře – nestabilní částice, rozpadání výše postavených částí budov... Za opuštěnou věží skupina vedená zástupcem kapitána 5. divize, Dakuraito Firelem, nalezla podivnou trhlinu v obloze, která však prý určitě nebyla gargantou, a v její blízkosti se rozkládala velká armáda hollow. Při boji s nimi nešťastně zahynul zástupce kapitána 12. divize, ale známky agrese hollow prý nejevili, dokud nebyli napadeni. Celá věž se prý zanedlouho rozpadla, a tak zbylí účastníci mise raději opustili místo, protože nestabilní částice ohrožovaly jejich bezpečnost.
Co způsobilo tuto trhlinu, jaké záměry mají hollow shromáždění u ní? To jsou otázky, na které by se mělo Gotei 13 v budoucnu zaměřit, protože jsou vitální pro přežití Seireitei a možná celé Soul Society.

Slavný rod na kolenou

Klan Kuchiki vždy provázely události, nad kterými zůstává veřejnost v šoku stát, nyní je však jejich situace vysloveně zoufalá. Začněme od muže, který ještě donedávna stál v čele klanu, Kuchiki Kyou. Mnozí říkají, že nikdy nedosáhl schopností a proslulosti srovnatelných s jeho otcem, Kuchiki Byakuyou, vždy však žil počestná život a dbal na čest svou i čest své rodiny. Pokračovatele svého díla však nenašel ani v jednom ze svých synů. Starší z nich, Kuchiki Yasumaru, je často označován za slabocha a dítě bez ambic. Už na Akademii neprojevoval obvyklé nadání hodné klanu Kuchiki. Krátce se stal kapitánem šesté divize, ovšem jeho zvolení provázely nejasnosti a někteří lidé se dokonce domnívají, že toto postavení získal jen díky svému původu. Další zklamání z jeho strany přišlo, když se po pár měsících hodnosti kapitána vzdal. Od té doby působil jako zástupce vrchní kapitánky, Shounagon Sei-sama. O důvodu jeho zařazení do první divize se spekuluje dodnes.
Mladší z Kyouových synů, Kuchiki Suirou, byl vždy černou ovcí rodiny. Odmítal jakoukoli spolupráci a podílení se na chodu záležitostí klanu, s nikým nemluvil a byl považován za podivína. Když nastoupil na Akademii, bylo to zcela bez podpory klanu, i přesto se nakonec dokázal stát kapitánem páté divize, která se specializuje na kidou. Podle našich informací to byl právě on, kdo zapříčinil nedávnou událost, údajně urazil čest svého otce. Už se asi nikdy nedozvíme, jak se to přesně stalo, ale Kuchiki Kyoua se to dotklo natolik, že souhlasil s oficiálním soubojem.
Ten se odehrál na prostranství před kasárnou 1. divize, na místě všech důležitých soubojů. Na jedné straně stál Kuchiki Kyou, na druhé Kuchiki Suirou, není úplně jasné, kdo byl vlastně vyzyvatelem. Přítomna byla též vrchní velitelka a její zástupce, Kuchiki Yasumaru. Souboj netrval dlouho, na jeho konci však Kyou údajně nečestným způsobem přivodil svému mladšímu synovi vážná zranění, kterým Suirou později v nemocnici podlehl.
Ovšem to neměl ještě být konec těchto skandálních událostí. Máme nepotvrzené informace, že několik hodin po smrti svého syna spáchal Kuchiki Kyou rituální sebevraždu. Vrchní velitelka při rozhovoru s naším reportérem tuto skutečnost nevyvrátila.
Nejvýše postaveným mužským členem klanu Kuchiki je tedy nyní „dítě bez ambic“, Kuchiki Yasumaru, který se podle nejnovějších informací nyní vrátil na své místo kapitána 6. divize, možná právě kvůli těmto událostem a nově nabytému postavení v klanu.
Můžeme se pouze dohadovat, jak jedna z nejvýše postavených rodil Soul Society tuto nezáviděníhodnou situaci vyřeší.

Blázen nebo génius, Ramperouge Satoshi.

Pro tento časopis jsme si pozvali samotného kapitána 12. divize. Tajemmého muže Ramperouge Satoshiho.

(ponámka red.: Tento rozhovor byl učiněn krátce po bouři, která poničila Seireitei.)

*Switch to Satoshi no modo* (Jinak řečeno odpovídáno s klidným výrazem, postojem, tónem hlasu trochu nezaujetým a naprosto precizním)

Proč jste se přihlásil do akademie?

Nikdy jsem o tom vlastně nepřemýšlel, přišlo mi to naprosto samozřejmé, pro někoho, kdo pochází z rodiny, jako já, ovšem upřesnění bych raději neuváděl z blíže nespecifikovaných důvodů. Ovšem věřím, že jsem provedl správné rozhodnutí.

Jaké předměty Vám šli asi nejvíce a jaké jste zase vůbec nesnášel?

Díky své nátuře jsem tak či tak musel excelovat ve všech předmětech, takže nejvíce všechny. A co jsem nesnášel... pravděpodobně mi nic nepříjde na mysl. Ovšem co jsem považoval za zbytečné, byl trénink pohybu, protože pohyb je něco mému intelektu podřazené.

Byl jste tak tajemný i na akademii?

Nikdy jsem neměl potřebu nějak příliš se zapojovat do kolektivu či se nějak prosazovat. Nikdy jsem netoužil být středem pozornosti a spíše jsem se soustředil na sebe sama. Proto se dá říct, že někteří mě možná za tajemného považovali. Ovšem posuzovat vlastní vlastnosti mi příliš nepřísluší, jelikož ostatní na ně mají rozhodně objektivnější pohled.

Kvůli své tajemnosti jste šel do 12. divize? Nebo to mělo jiný důvod?

Dá se říct, že jeden z důvodů byl, abych příliš mnoho nebyl vidět a mohl se plně věnovat výzkumu. Abych řekl pravdu, tak zkoumání různých věci byl můj velký zájem na akademii a tak jít do 12 divize bylo jako splnění nějakého snu. A díky charakteru divize jsem se tomu mohl věnovat plně no a postupem času mě výzkum úplně pohltil a já už si nedokážu představit žít, jestli se mému přežívání takto dá říct, jiným stylem života. A proto věděcká divize je pro mě nejideálnější domov, navíc prostředí je pro mě naprosto ideální, jelikož mám poměrně markantní problémy se sluncem a vůbec světlem.

Máte nějaké velmi blízké osoby?

Blízké osoby hm... asi to budou moji jediní přátelé z akademie, Sakura a Suzaku, Sakura je jedna z mých spolupracovnic v divizi a Suzaku... no... svým způsobem také. Pokud je to otázka i na shinigami, kteří nyní působí v Seiretei, tak většina z nich má o mě své mínění a více jako kapitána 12 divize mě nevidí.

Miloval jste někdy nějakou dívku?

Zajímavá otázka vzhledem k charakteru předchozích. Láska... pocit, který zažívají lidé a někdy i shinigami... Láska... neidentifikovatelný a abstraktní pojem... jestli jsem to zažil jako student akademie...? Možná... jestli nyní...? Možná... Popravdě nemám potřebu nějak se starat o své pocity, pokud tedy ještě nějaké mám... Takže přesná odpověď by zde asi byla možná...

Říká se, že ze své laboratoře nevycházíte protože jste prý upír. Co je na tom pravdy?

Upír...? Zajímavá teorie... co je na tom pravdy...? No popravdě řečeno jak už jsem říkal, mám docela problémy s pobytem na světle, takže vystižení upír může být docela trefné a přesné. Jediné co mě snad odděluje od upírů je to, že nelačnu po krvi, takže upír v pravém slova smyslu ne.

Na čem právě ve své laboratoři pracujete?

Mé výzkumy jsou právě ve fázi, kdy jsou pouze rozpracované, díky situaci, která právě Seiretei postihla, nebyl jsem schopen dokončit žádný ze svých rozpracovaných projektů, ovšem věřím, že v blízké době opět bude v Seiretei klid a já budu moct dokončit aspoň několik z nich.

Co říkáte na aktuální situaci v Seireitei, nebo-li na útok hollow? Postupoval byste jinak?

Aktuální situace... už se trochu uklidnila, ovšem útok hollow byl natolik překvapivý, že budeme muset přejít k určitým, poměrně radikálním opatřením, pro zlepšení bezpečnosti... ovšem uvést něco bližšího do novin je naprosto irelevantní. A jestli bych postupoval jinak...? Možná je očekáváno, že, jelikož jsem to byl já, kdo způsob řešení navrhl a nakonec i zabral, budu zastáncem vlastního postupu... no... věda je o polemice, kritice a reinterpretaci vlastních názorů, takže ano pravděpodobně při větším čase na prostudování situace bych užil jiného, třeba i efektivnějšího způsobu. Ale o tom, jak jsem říkal, je celá věda, nikdy se nelze spokojit s prvním řešením, i když je to řešení, které se nakonec ukáže, jako účinné.

A co by jste chtěl čtenářům sdělit?

Co bych chtěl sdělit...? Tradiční konečná otázka, kdy již novináři chtějí rozhovor ukončit... Jediné co bych chtěl sdělit je, aby byli vždy připraveni položit svůj život za Soul Society, protože bez takového odhodlání je shinigami naprosto bezcenná loutka, bez jakéhokoliv užitku. Proto vězte, že i když je hrozba zažehnána teď, vždy se objeví další, která zasáhne nečekaně a rychle... Proto... buďte připraveni... na to nejhorší.

*Satoshi no modo... owaru*

Vražedné bestie pobíhající volně po Soul Society
Až půjede ve tmě sami domů nezapomínejte se rozhlížet a být ostražití po okolí se můžou potulovat vražedné bestie.

Nejhorší obavy se naplnily. Potvrdil se útěk ne jednoho, ale hned několika věznů při nedávných událostech, jenž ovlivnily celé Seireitei. Při rozboření vězení se uprchnout podařilo neznámému počtu věznů jistí je jen to že jich bylo více. S určitostí také můžeme pouze potvrdit, že se podařilo uniknout Newrmaidovy...... z jedenácté divize, který byl ve vězení z důvodu zabití jiného shinigamiho při tréninku. Kterého tam na neznámou dobu odsoudila Centrála 46. Podle našich informacích se Newermind nyní nezdržuje v Soul Society, ale podařilo se mu uniknout do reálného světa či Hueco Munda. Ostatní uprchlíci by měli býti stále ještě v Soul Society, ale nic bližšího není doposud známo. Na nalezení a polapení věznů už pracuje druhá divize s podporou deváté. Až budou známy nové podrobnosti nebo výsledky pátrnání budeme vás informovat. Do té doby si dávejte pozor na temné uličky a půlnoční procházky.

Změna je život/smrt
Změny provázejí každou etapu života i smrti a v Seireitei tomu není jinak.

Po nečekaných umrtích, zmizení a odchodu na důležité mise dokonce několika kapitánů najednou bylo nutno tuto propastnou mezeru opět zacelit. A tak se stalo něco co v historii Seireitei nemá obdoby. Byli zvoleni hned čtyři nový kapitáni naráz a bývalý kapitán šesté divize Ruyichi Yoshiro se stal kapitánem desáté divize, protože Hideki Kanegawa je na blíže nespicifikované misi, jejíž cíl, záměr ani důvod se nám nepodařilo bohužel zjistit, protože je to přísně tajné. Další nový kapitáni jsou Daisuke Ryusaki bývalí zástupce kapitánky čtvrté divize, Mitoshi Antero, který dříve zastupoval kapitána šesté divize, má nyní na starost celou třetí divizi. Na prázdé místo kapitána páté divize byla jmenována Lus Ayazaki , která byla před tím v sedmé divizi. Posledním novým kapitánem, tedy kapitánkou, je Myamoto Usagi, která nyní vede devátou divizi. Na místě kapitána šesté divize i nadále zůstává Kuchiki Yasumaru.
Všechny rány nepůjdou zacelit snadno a rychle, ale pokud se budeme všichni sažit určitě se to povede. Všem novým kapitánům gratulejeme a přejeme jim hodně štěstí. Doufáme, že nová krev jen napomůže k obnovení klidu a rovnováhy v Seireitei, který byl v poslední době otřesen.

Tipy, triky a soutěže.

Zaručeně pravdivé Horoskopy!

Beran (21.3. až 20.4.)

Tento měsíc nejsou hvězdy nakloněny vašemu ovládání reiatsu. Raději se nepouštějte do žádných složitějších kidou, ale pokud musíte, nezapomeňte na zaklínání. Pokud je kidou vaším každodenním chlebem, budete pravděpodobně tento měsíc frustrování a sklidíte nadávky od vašeho nadřízeného. Členům 4. divize doporučujeme, aby si vzali volno nebo tento měsíc strávili úklidem silnic.

Býk (21.4. až 21.5.)

Pokud máte se svým zanpakutou diskutabilní vztah, je pravděpodobné, že tento měsíc vše dosáhne vrcholu a duch zanpakutou si vás bude chtít vyzkoušet, jestli jste skutečně hodni toho, aby vám půjčoval svou sílu. Pokud však budete připraveni na sobě pracovat a jste ochotni mu do budoucna udělat i nějaké ty ústupky, nehrozí vám, že byste neuspěli.

Blíženci (22.5. až 21.6.)

Tento měsíc je vám pozitivně nakloněn v romantických vztazích. Pokud už partnera máte, udělejte si výlet do světa lidí nebo podniknete něco neobvyklého, posílí to váš vztah. Pokud jste stále sám/sama, vězte, že brzy objevíte někoho, kdo je vaše spřízněná duše, pravděpodobně to také bude někdo vysoce postavený či bohatý. Celkově tento měsíc je příznivý k různým změnám k lepšímu, pokud jste tedy nespokojeni ve své divizi, teď je ten pravý čas s tím něco udělat.

Rak (22.6. až 22.7.)

V poslední době se vám asi zdá, že události nabírají až moc rychlá spád, jak v profesionálním tak v osobním životě. Zachovejte však chladnou hlavu a neztrácejte duchapřítomnost, pokud budete mít věci pevně v rukou až do úplného konce, vše dopadne dobře a pro vás příznivě. Pro relaxaci můžete jít třeba zabít s přáteli pár hollow, hvězdy napovídají, že tento měsíc máte štěstí a zranění se vám vyhnou.

Lev (23.7. až 22.8.)

Možná o tom nevíte, ale ve vašem okolí se pohybuje někdo, kdo vám nepřeje vaše štěstí, které v poslední době máte. Tento záškodník by vám mohl vaše příjemné období rozbít a proto si dávejte opravdu dobrý pozor. Podle hvězd je pro vás příznivé seznamovat se s novými lidmi. Risk je pro vás ted zisk. A tak neváhejte takové štěstí nevydrží navždy.

Panna (23.8. až 22.9.)

Zdá se, že tento měsíc budete muset prožít v nepohodlí. Ať už to bude někde v divočině nebo v útulné kanceláři, nebudete se prostě cítit v pohodě. Bude vás hlavně rozčilovat, jak si lidé kolem vás nevšímají nepořádku a nedodělaných věcí, které by byly mnohem pěknější vyřízené a v šuplíku, kam patří. Budete mít pocit, že všechno nechávají na vás a je jim úplně jedno, že se kolem nich válí nedokončená, důležitá práce.

Váhy (23.9. až 23.10.)

Zvláštní konstelace napovídá, že tento měsíc vás bude pronásledovat vaše temná minulost. Určitě se také setkáte se záhadnou osobou, nejspíš opačného pohlaví, která všechny tyto vzpomínky a události rozvíří. Mimo to si dávejte pozor na hmyz, obří komáři a reiatsu klíšťata k vám budou neobyčejně přitahováni a budou vám znepříjemňovat život.

Štír (24.10. až 22.11.)

Váš skvělí úsudek bude muset projít zkouškou a to nelehkou. Konstalace nejsou pro vás tak příznivé, jak by jste za své minulé útrapy zasluhovali a proto čekejte hodně problémů a papírování. Nejednou budete mít trable s nedostatkem inkoustu a proto se na to fyzicky i psychicky připravte. Nejdůležitější je zůstat v klidu. I v té nejtemnější temnotě jde vidět světlo na 5 km.

Střelec (23.11. až 21.12.)

V tomto měsíci je velice pravděpodobné, že konečně naleznete svou osudovou lásku. Venuše je v tak příznivém naklonění k Merkuru jako nebyla 1000 let. Je možné že se tedy dožijete něčeho takového znovu, Ale proč prošvihnout svou šanci. Ten pravý či pravá tam na vás někde čekají. Stačí je jen najít a romantické večeře, společné koupele, procházky, zamilovaný nerozum, sledování hvězd, zapadající slunce a nebo jen společné chvilky mohou začít.

Kozoroh (22.12. až 20.1.)

Smůla se vám bude lepit na paty jako hollow na duše. Proto padání klavírů z nebe, useknutí si ruku vlastní zanpakuto nebo šlápnutí do louže bude na vašem dením pořátku. Neutečete tomu. Pro vaše vlastní bezpečí doporučujeme vůbec nepoužívat kido, přeci nechcete vyhodit celé okolí do vzduchu. Přejeme více štěstí a at toto obdobý přežijete.

Vodnář (21.1. až 20.2.)

Nečekají vás žádná nemilá překvapení. Naopak, díky skvěle sehrané divizi si užijete volné období plné zábavy. Žádný stres, věci jdou jako na drátku. V soukromí panuje klid na všech frontách. Snažte se i nadále udržovat pohodu. Jediné co bude trochu kalit vodu bude vaše zanpakuto.

Ryby (21.2. až 20.3.)

Začíná vám všestranně prospěšné období. Zvláště v práci shinigamiho nastává vzestup, který jste v předchozích dnech podpořili zvýšenou aktivitou a novými nápady, takže ted můžete bez výčitek lenošit. Ale ani s tím lenošením to nepřehánějte. Zloustnou o 100 kilo by práci moc nepomohlo.

Podej si inzerát i ty.

Inzerát si můžete podat i vy. Stačí ho poslat Myamoto Usagi. Inzeráty budou probrány a proto upozornujeme, že při velkém zájmu budou posunuty do dalšího čísla či vůbec nepublikovány.

Hledáme spolehlivého, zručného, rychlého, schopného, týmového, šikovného, přátelského, komunikativního kuchaře vyučeného v oboru. Nejlépe s praxí. Pokud splnujete výše uvedené požadavky kountaktujte nás. Na detailech se dohdneme osobně. Hospoda u Zanpakuto.

Slovo závěrem.

"Omlouvám se za spoždění vydání tohoto dílu Ban-Kaie. Bylo to kvůli výpadku internetu, který byl způsoben poničem mého počítače. Proto se za sebe velice omlouvám."
Myamoto Usagi

Za zbytek týmu (mě nevymívaje) bych chtěla poděkovat vám, našim čtenářům. A doufáme, že nám zůstanete věrni. Snad se tedy těšíte na další díly Ban-Kaie, vaše redakce 9. divize.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Mar 23, 2011 11:59 pm

Ban-Kai 29qe3qu

Obsah:
2. Krvavá a ještě krvavější stránka Kentara Izanagiho.
6. Rady od dívky s červenou šálou.
7. Slovo závěrem.

Co nového v Seireitei?

Hrozba jménem Reimei

Není už žádným tajemstvím, že Seireitei je v ohrožení ze strany skupiny zběhlíků, kteří si říkají Reimei. Poprvé se s nimi naši lidé střetli ve světě lidí, následně několik z nich proniklo do Seireitei, zničilo lázně a vyhrožovalo vrchní kapitánce. Následoval rychlý útok vedený kapitánkou Shounagon do světa lidí, přímo do hlavního tábora Reimei. Zdá se však, že útok nebyl úspěšný, máme informace o tom, že kapitánka se vrátila s četnými zraněními a odmítala podat rozhovor. Předpokládáme, že by se s námi bavila, kdyby vyhrála, takže se z toho dá vyvodit pouze jedno. Teorii, že Reimei jsou ve skutečnosti silnější, než sama kapitánka čekala, podporuje i současný stav nouze v Seireitei. Všichni shinigami byli informování, že mají očekávat útok Reimei. Přitom jsou však naše oslabeny o několik kapitánů, kteří jsou nezvěstní. Vypadá to na vážnou situaci, naši reportéři však samozřejmě budou sbírat přímo v poli všechny dostupné informace a autentické záběry. Seireitei, dnes v noci neusínej! Svítání může přijít dřív, než by kdo čekal!

Hledají se kapitáni!

...bohužel doslova. Tři z řad našich kapitánů jsou již několik dní pohřešováni a nikdo neví, co se s nimi stalo. Nemáme nahlášeno, že by se účastnili nějakých misí. Daisuke Ryusaki, kapitán čtvrté divize, byl naposledy spatřen před kosmetickým salónem Yumichika, kde si podle našich výzkumů nechal udělat minerální pleťovou kůru, to je vše, co o něm víme. Myamoto Usagi, kapitánka deváté divize, byla naposledy viděla několika lidmi z východní části Rukongai, jak zkoumala nějaký opuštěný dům, zřejmě při hledání uprchlých vězňů. Pak se v okolí objevilo několik členů nechvalně proslulé rukongaiské mafie a všichni svědkové utekli, takže jsme nic víc nezjistili. Akio Ukitake, kapitán třinácté divize, se účastnil mise do světa lidí. Není žádný způsob, jak zjistit, jestli se odtamtud vrátil, nemáme žádné očité svědky jeho návratu do Soul Society, členové výpravy, kteří byli s ním, odmítají vypovídat. Domníváme se, že se někde skrývá, jelikož Centrála 46 na něj z nám dosud neznámých důvodů vypsala vysokou odměnu. Ale my se ptáme, skutečně je na to nyní ten správný čas? Skutečně je na místě vyhnat jednoho z nejlepších kapitánů, když nad Seireitei visí hrozba? Pokusíme se pro příští číslo získat rozhovor s některým členem Centrály 46, aby nám celou situaci objasnil.

Krvavá a ještě krvavější stránka Kentara Izanagiho.

Právě v dnešním čísle si budete moci přečíst jedinečný rozhovor s Kentarem Izanagim.

Dobrá tak začneme.
Jak jste se dostal do akademie?

Moje adoptivní rodina jí zvolila jako jednu z možností. Vzhledem k mému potenciálu pak nebyl problém do akademie vstoupit, natož jí dokončit.

Takže jste o jejich rozhodnutí během studia nepochyboval? Nikdy jste si neříkal, že to možná nebyl až tak dobrý nápad, stát je shinigamim?
Nikdy jsem o sobě nepochyboval, protože pakliže pochybujete, zemřete. Jejich rozhodnutí jenom podporovalo můj tehdejší ... eh, směr.

Směr?
Krv....bojovný směr, kterým se upíral můj styl jakožto shinigamiho.

Takže tím jste nepřímo odpověděl i na mou další otázku - proč jste se rozhodl pro jedenáctou divizi. Nebo to mělo jiné důvody?

Kapitán jedenácté divize si mě osobně převzal pod svá křídla. Líbil se mu můj styl, který v jedenácté divize uctíváme až do naší smrti. Hold našemu kapitánovi!

Jak jste se sám stal kapitánem?

Po dovršení jisté úrovně a mém povýšení na podkapitána jsem byl vyzván kapitánem na souboj. V tomto litém souboji jsem dokázal vyhrát a následně upevnit svoji pozici v divizi. Za nedlouho kapitán zemře, což znamenalo pro Seireitei obrovskou ztrátu, kterou se však rozhodlo zacelit mnou. V té době jsem však svoje schopnosti ovládal minimálně.

Měl váš souboj něco společného s kapitánovou smrtí?
V té době se jednalo o souboj dvou nejsurovějšícch a nejdrsnějších shinigami v Seireitei. Z takového boje se nikdy neodchází v celku, natož bez vážnějších či dlouhodobějších zranění. Avšak byla to volba kapitána, pochybuju, že by ho jeho zraněn limitovala.

A co jste si z toho souboje odnesl vy?
Netajím se jizvou na svých zádech. Nebýt mých schopností byl bych nejspíše mrtev, avšak to se nestalo a jsem za to celkem rád.

Změnil jste nějak divizi od té doby, co jste kapitánem?

Proběhal spousta změn, které zasáhly celou strukturu jeedenácté divize. Kromě výstavby taktického a tréningového centra se netajím zrušení bývalých zákonů této divize. Jednalo se především o zanpakuto jiných typů.

Opustme chvíli práci a pojďme se věnovat osobnějším věcem - o kapitánech jedenácté divize se říká, že jsou krutí a nelítostní a je snad nemožné obměkčit jejich ztepilé srdce, jsem si proto jistá, že naše čtenáře a hlavně čtenářky by určitě zajímalo, máte nějakou přítelkyni? Manželku? Nějakou osobu, co je vám bližší než ostatní?
Ne to opravdu nemám. Kdybych měl, byla by to moje slabina a to si při svém postavení nemohu dovolit, protože pakliže bych měl slabinu, existoval byb způsob jak mě porazit. Možná pokud nezemřu a odejdu do důchodu, tak si trochu odpočinou a možná se oddám zdejším atrakcím. Pak by bylo možné, že bych měl řekněme jednu ženu na delší čas.

Mnoho čtenářek si jistě rádo počká. Dobrá, nyní k nedávným událostem. Co si myslíte o nynějším stavu věcí v Soul Society, světě lidí i Huecu Mundu? odhalíte něco z vaší nedávné mise a porad s vrchní kapitánkou?
Myslím si, že je tu fááákt velkej bordel a toho co zboural onsen by vlastnoručně zaškrtil. Na misi jsme nic zajímavého nenašli a kromě pár incidentů se v podstatě nic nestalo. Kapitánské porady jsou tajné, takže v tomhle Vám asi moc nepomůžu. Jen napovím, že nejskloňovanější slovo na poradě kapitánů je šumák.

Říká se o vás, že se vzdáváte jedenácté divize a odcházíte pracovat po bok vrchní kapitánky, co je na tom pravdy?

Říká se spousta věcí, mezi nima i to, že jsem źabil bývalého kapitána jedenácté divize. Co se týče tohohle drbu, nevylučuji, že se to může stát.

Tak tohle nejednoho čtenáře, včetně mě, jistě dost zneklidní. A my se blížíme k závěru našeho rozhovoru, mně nezbývá než vám poděkovat a zeptat se na poslední věc - je něco, co byste nyní rád vzkázal našim čtenářům?

Jo! Kapitán desáté divize neumí pít saké!

Průnik do Hueca Munda

S mírným zpožděním vám přinášíme zprávu o misi do Hueca Munda, světa obývaného hollow. Pod velením Ruyichiho Yoshira se tam vydali další dva kapitáni – Antero Mitoshi a Kuchiki Yasumaru spolu s Hanou Konan, podkapitánkou 9. divize, a Izumi Amaru, důstojník divize desáté. Jejich úkolem bylo prozkoumat co největší část Hueca Munda a přinést informace o pohybech a případných plánech hollow.
O průběhu mise máme jen kusé informace, většina je utajená a našim reportérům se zatím nepodařilo zjistit všechny podrobnosti. Naše zástupkyně kapitánky, Hana-fukutaichou, nám poskytla velmi podrobný rozhovor, ovšem nikdo z ostatních nebyl příliš sdílný, vlastně nikdo kromě kapitána Kuchikiho s námi nechtěl mluvit. Bohužel se jednalo o velmi krátký rozhovor, protože se ještě necítil po návratu z mise velice dobře, ale pokusíme se události interpretovat co nejlépe.
Nejprve skupina narazila na jakýsi komplex nebo snad jeskyni, u které se zdržovali dva nebezpeční hollow. Není známo, jestli tam někoho drželi, hlídali před vetřelcem nebo jestli neměli s celou věcí nic společného, nicméně se ukázali jako agresivní. Oba byli brzo zneškodněni, jeden kapitány Ruyichim a Anterem kousek dál od skupiny a druhý 3rd seatem Izumim. Dovnitř šli pouze tři kapitáni a Kuchiki-taichou bohužel nebyl ohledně tohoto tématu moc sdílný. Podle jeho odmítavé reakce však soudíme, že uvnitř našli něco skutečně děsivého. Kapitán Ruyichi opustil jeskyni jako první a zmizel někam do nitra Hueca Munda. Hana-fukutaichou a Izumi-sanseki ho následovali, aby mu kryli záda. Proto mohli být svědky souboje, který se jen tak nevidí – Izumi Razaki proti neznámému, avšak silnému hollow lidského vzezření. Ruyichi-taichou se samozřejmě okamžitě připojil na straně Izumiho-san. Hana-fukutaichou se domnívá, že musel cítit jeho reiatsu, a proto se za ním vydal. Dokonce spekulovala i o tom, že to byl jeho základní motiv, proč se vydat do Hueca Munda. Jistě si vzpomínáte na nedávné události, kdy Izumi-fukutaichou zmizel za záhadných okolností a spekulovalo se o tom, že by se mohl ukrývat v Huecu Mundu. Tyto domněnky zřejmě tedy byly pravdivé. Po chvíli boje hollow zmizel, pouze se však ukryl a aktivoval svou podivnou techniku – podle popisu jak Hany-fukutaichou tak Kuchikiho-taichou se jednalo o jakousi kamennou zahradu nebo snad bludiště, které vyrostlo ze země. Přítomný byl jeden z poskoků silného hollowa, následně se k němu připojili další dva – žena elegantního vzezření a podivný tvor, kterého sama Hana-fukutaichou měla problém vůbec popsat, proto se o to nebudeme pokoušet. Ova byli zřejmě hollow. Strhl se samozřejmě další boj dvou kapitánů Gotei 13 proti ženě a poskokovi. Oba členové výpravy nižší hodnosti než kapitán se snažili do boje zapojit, nicméně nepříliš úspěšně, reiatsu, které přicházelo ke slovu, jim to poměrně komplikovalo. Proto také nemáme přesné informace o souboji, navíc Hana-fukutaichou zřejmě podlehla technice podivné kamenné zahrady, takže se od boje vzdálila. V tu dobu už se k místu blížili zbylí dva kapitáni, ovšem podle slov Kuchikiho-san nebyl snadné se kamenným bludištěm dostat k ostatním v jeho středu. Když konečně dorazili, bylo už podle všeho po boji. Poskok silného hollowa nejevil známky agresivity a žena byla mrtvá, nebo alespoň smrtelně zraněná, pravděpodobně Izumim-san. Zajímavé je, že ač se k tomu Kuchiki-sama nevyjádřil přesně, náš reportér se domnívá, že onu ženu znal, možná velice dobře. Vyplývá to také z výpovědi naší podkapitánky ohledně jeho chování po skončení boje. Ruyichi-taichou, když viděl, že je konec, se vydal po stopách Hany-fukutaichou. Bohužel nechtěla podrobně rozvádět, co se stalo, nicméně se řekla aspoň tolik, abychom věděli, že technika kamenné zahrady pracovala s psychikou, vzpomínkami, emocemi a iluzemi. Člověk v ní patrně čelil nějakým svým vnitřním démonům a pokud by se mu nepodařilo je porazit, stal by se hollow, otrokem tvůrce zahrady. Jak Hana-gukutaichou tak Ruyochi-taichou byli v této technice chyceni, ale oběma se podařilo uniknout, víc bohužel nevíme, i když můžeme si mnohé domýšlet. Když se vrátili na místo skončeného boje, Ruyichi-taichou okamžitě začal organizovat návrat do Soul Society. Situace se zkomplikovala tím, že Izumi-sanseki ztratil zanpakutou, Ruyichi-taichou ho chtěl jít sám hledat, zatímco se ostatní vrátí, zatímco Izumi-fukutaichou chtěl vykonat pomstu na silném hollowovi, který podle jeho slov zabit Suzume-taichou, jeho bývalou kapitánku. Než se tedy dohodli, co budou dělat, onen silný hollow, pravděpodobně jménem Jiten, dorazil jako na zavolanou. Ruyichi i Izumi Razaki zaútočili, Razaki přitom dosáhl své hranice a už nemohl dál bojovat. Hollowův poskok, který zřejmě sympatizoval s našimi lidmi, jim otevřel gargantu, aby mohli z tohoto boje uniknout a vzít Izumiho-fukutaichou do bezpečí. Hana-fukutaichou gargantou také prošla, ovšem kapitáni Ruyichi a Kuchiki zůstali v Huecu Mundu. Podle slov Kuchikiho-sama se potom strhl souboj mezi dvěma kapitány a oním hollowem. Prozradil nám, že oba dva museli aktivovat bankai a nakonec nepřítele zabili, i když s pomocí jeho vlastního otroka, který před tím otevřel gargantu pro ostatní. Bohužel víc si Kuchiki-taichou nepamatuje. Údajně nemá tušení, jak se dostal zpět do Seireitei, ovšem má podezření, že jemu i Ruyichimu-taichou, když oba upadli do bezvědomí po náročném souboji, pomohl onen hollow-poskok.
Celkově se tedy dá říct, že tato mise přinesla užitečné informace, ovšem mnohem víc otázek. Víme nyní o nebezpečí, které se v Huecu Mundu skrývá, protože podle všeho si nemůžeme být jisti, že hollow Jiten je skutečně mrtvý. Ale! Jakými niterními prožitky si prošla Hana-fukutaichou v jeho iluzi? A co prožili spolu s Ruyichim.taichou? Proč a jak znal Kuchiki-taichou tu záhadnou, nepřátelskou ženu? Kdo byl onen muž, co zradil svého pána a pomohl shinigami v nouzi? A také... je Izumi Amaru a Izumi Razaki pouhá shoda jmen?! Na tyto i další otázky se vám pokusíme odpovědět v mimořádné příloze dále v časopisu!

Konfrontace v reálném světe!

Před několika dny se skupinka shinigami vydala na misi do reálného světa. Úkol byl naprosto jasný, posílit hlídky, které zde už pobývaly. Po příchodu do RW skupinu, vedenou kapitánkou páté divize a kapitánem třinácté divize, přivítal shinigami, který jim předal gigaie. Jak se však později ukázalo, byl i on členem organizace, která si říká Reimei. V době, kdy skupina dostala za úkol o této organizaci zjistit něco více, to ale ještě bohužel neveděla. Několik shinigami bojovalo se členy Reimei. Ovšem boje se většinou nedokončily a tak zásadní informace získány nakonec nebily. V tuto dobu vrchní kapitánka oznámila, že se chystají na vpád do RW, aby bojovali proti Reimei. Mezitím skupinka odpočívala, a jakmile dorazila So-taicho se svou skupinou shinigami ze Seireitei, vydali se jim na pomoc. Bohužel byli všichni už čekání...
Další informace v příštím díle!

Další škatulata škatulata hejbejte se na vysokých postech

Kuchiki Yasumaru bývalí fuku-taicho první divize se stal již dříve kapitánem 6. divize, ale až nyní byl nalezen jeho vhodný nástupce. Tím se stal Seiji. Zatím Seiji svou práci, podle dostupných zdrojů, zvládá bez problémů. Daší změny se odehrály v 6. a 10. divizi, kde se stali zástupci kapitánů Suki Taiketo a Ryuuka Hosentsu. O těchto shingami toho není zatím příliš známo. Poslední změnou je jmenování Midori Kurotsuchiho na post 3rd seata ve 3. divizi a Amaru Izumiho na 3rd seata divize desáté. Doufejme, že nám tyto změny přinesou jen pozitiva do težkých časů.

Tipy, triky a soutěže.

A máme tady další Quiz!
V poslední době se prověřování inteligence a znalostí značně vyrojilo a tak: Prověř své znalosti! Vyzkoušej si svoji inteligenci nebo hloupost?

1. Kdo občas chodí s cihlou v síťovce?

a) Hiroshi Suyrouchi
b) Akisha Shihomaru
c) Sei Shounagon
d) Hideki Kanegawa

2. Jméno shingami/ho, který/á byl/a zavražděn/a Newermindem Irenamim?

a) Shinichi Kuchiki
b) Kageyama Shiratori
c) Sora Mitsuhide
d) Suirou Kuchiki

3. Krevní skupina Hiboru Baru?

a) A
b) AB
c) 0
d) B

4. Jakou cenu mají britská modrá koťátka?

a) 50 jenů
b) 1 000 000 jenů
c) 10 000 jenů
d) 20 000 jenů

5. Kdo řekl větu: “Sice sem menší jak ty ale ten kdo si dost dovoluje jsi ty!”?

a) Mokuto Takahiro
b) Konan Hana
c) Daisuke Ryusaki
d) Izumi Amaru

6. Komu patří zanpakutou jménem Watashi no Jiga?

a) Koramachi Bukimi
b) Akimoto Maki
c) Bulic Shizaki
d) Hikaku Kioshi

7. Jaký tým měl sraz před Východní bránou v 13:00?

a) Yoshiro Ruyichi, Date Masamune, Izanagi Kentaro, Mitoshi Antero, Hiboru Baru, Daisuke Ryusaki
b) Arinoki Kenyoshou, Jeemusu Ginsei, Diddy de Hakushi, Suzaku, Raiden Tomisura, Kasumi Haruka
c) Suiren Suzume, Sora Mitsuhide, Suirou Kuchiki, Aki Maki, Izumi Razaki, Urahara Jomei
d) Hiboru Baru, Darui, Hideki Kanegawa, Tomisura Raiden, Kasumi Haruka, Konan Hana

8. Učiel/ka na cvičný souboj, taktiku/strategii boje je?

a) Reiji Ganseki
b) Izumi Mizuma
c) Hisashi Murone
d) Tamotsu Gozu

9. Co je to Tobitatsu?

a) Kido
b) Hospoda
c) Jméno kočky so-taicho
d) Poslední vynález 12. divize

10. Kdo vlastní bankai Jigoku no akuma?

a) Izumi Razaki
b) Arinoki Kenkyoshou
c) Myamoto Usagi
d) Akio Ukitake

1c, 2a, 3a, 4d, 5c, 6b, 7a, 8c, 9b, 10a

Rady od dívky s červenou šálou.

Ban-Kai 17398119
Z důvodu nepřílišného zájmu o rubriku Inzeráty, jsme se rozhodli pro změnu. Od ted se budete moci ptát, at už anonymně či svým jménem a my se vám pokusíme odpovědět. Pokud potřebujete s něčím poradit, je toto přesně pro vás! A proto piště přes pm nebo skype.

Dobrý den
Jsem velmi vděčný za to, že jste ve svém časopisu otevřeli tuhle novou sekci, protože mám dlouhodobý problém a vůbec nevím, na koho se s ním obrátit. Myslím, že právě vaše redakce bude to nejlepší řešení. Ale přejděme rovnou k věci. Tady v Seireitei není moc zvířat, to všichni víme. Nevím, jestli neumírají nebo co...
Chtěl bych si pořídit bílé koťátko. Takové to ňuňu oďoďo, co je strašne chlupaté a pořád po vás leze! Když jsem byl na jedné misi v reálném světě, jedno takové jsem viděl. Tedy, nejdřív jsem si myslel, že se dívám do zrcadla, ale pak jsem si uvědomil, že je to jen další krásné stvoření! Musím vám říct, že moje první reakce byla dost podivná, protože jsem se ani nehnul a jenom na tu nádheru koukal. Představoval jsem si, jak to koťátko hladím a oňuňávám.. Rozumíte mi? No prostě..Chtěl bych si takové koťátko pořídit, ale vůbec nevím, kde. Povězte mi, je nějaká šance, že bych někdy takového mazlíčka mohl získat? Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem

Ihciyur Orihsoy

Milý Ihciyure,
jak se zdá, chceš si pořídit kotě. Prvním krokem je ujistit se, že ti ho rodiče dovolí. Když si zajistíš to, jsou v podstatě dva způsoby, jak si v Soul Society kotě sehnat. Za prvé – na černém trhu. To je ale velice riskantní, obchodníci se neštítí ničeho a klidně i natrou mourovaté kotě na bílo, jen aby ho prodali. Také nezapomeň před tím, než půjdeš na nákup, sepsat poslední vůli... pro všechny případy. Druhým způsobem je kotě ukradnout. Bílá koťata rozhodě nepatří mezi četná, takže prostě musíš chodit tak dlouho po Rukongai, dokud nějaké nezahlídneš. Jakmile ho uvidíš, rychle ho seber a utíkej. Dalším způsobem je chytit si kotě v divočině... ale to je strašně nebezpečné, žijou tam... zlé stromy, píchavé kytky a podobně, raději jdi na ten černý trh. A posledním způsobem je, že ti ho někdo daruje. To je celkem snadný způsob pro lidi, kteří mají dobré sociální schopnosti. Stačí najít rodinu, která chová bílou kočku, které se právě narodila koťata, vetřít se jim do přízně a nenápadně naznačovat, že strašně toužíš po bílém kotěti. Pokud všechny tyto způsoby selžou, kup si vycpané.
Doufám, že jsem ti s tvým problémem trochu pomohla!

Dívka s červenou šálou

Drahá Karkulko
V mém životě se vyskytl problém, s jehož řešením mám jisté...obtíže. Pravdou je, že se mi do života vrátil potomek o kterého jsem nikdy nestál, přesto se nemůžu přimět poslat ho pryč, zvlášť když se nachází v mimořádně těžké životní situaci. Rád bych mu pomohl, ale jsem mimořádně zaměstnaný muž s velkou dávkou zodpovědnosti a s povinnostmi, které nemůžu hodit za hlavu. Přesto se cítím hrozně, když vím, že mu nemůžu pomoci. Nemůžu ale upřednostnit jeho život, před životy mnoha dalších, které na mě závisí.

Hayashida Shinjiro

Milý Hayashido,
musíte si určit své priority. Je pro vás důležutější váš potomek a nebo kariéra? Nemůžete setrvávat v tom, že chcete mít oboje, pokud to nejde. To není dobré pro vás, pro vlastní krev ani vaše zaměstnání. Je dosti pravděbodobné, že jak se budete snažit stíhat všechno, nestihnete nakonec nic. Měl by jste si určit, co je pro vás důležitější a tomu se věnovat na plno. Proč žít dva neplnohodnotné životy, když můžete žít jeden plnohodnotný? Přeji vám hodně štěstí a pevnou vůli.

Dívka s červenou šálou

Šéf mě připravil o Zanpakuto a já se bojím říct mu, že je pitomec, protože by mě vyhodil. Ale bez ní mě vyhodí stejně, protože jsem zbytečnej. Co mám dělat?

Akira Maeda

Milý Akiro,
sežeňte mu kotě.

Dívka s červenou šálou

Dobrý den,
mám velyký problém. Při první příležitosti když jsem viděl vrchní kapitánku byl jsem v rozpacích! Už od malička jsem myslel na starší ženy. A tím starší myslím opravdu starší. Vrchní kapitánka mě okouzlila svojí nádhernou dýmkou, totálním NEsmyslem pro humor a maskováním v Restauraci u Modré mušky.

Dráček

Milý Dráčku,
pokud jsou vaše city pravé a čisté není důvod, aby jste je skrýval. Lásce nezáleží na věku, postavení ani zajištění. Jediné, co vám mohu poradit, je: Měl by jste si získat její důvěru a postupně se dopracovat k něčemu vážnějšímu, pokud náklonost bude vzájemná. Rozhodně by jste měl něco dělat. Nic nepřichází zadarmo. Za prvé by jste si měl začít zvykat na šumák.

Dívka s červenou šálou

Slovo závěrem.
Jak už jste si jistě všimli, připravili jsme pro vás novou rubriku, které se můžete sami zůčasnit. A to není s novinkami ještě vše! K dnešnímu číslu vychází ještě speciální příloha Kdo, s kým, kde, jak, proč?. Doufáme, že se vám novinky zalíbí a že nám zůstanete věrni.
Redakce 9.divize

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Thu Mar 24, 2011 3:53 pm, celkově upraveno 2 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Mar 24, 2011 12:46 am

Ban-Kai 17398157

A máme tady první speciální přílohu, která se zaměřuje na vítěze Mr. a Ms. Seireitei a na vše, co se kolem šustne. Toto si nemůžete nechat ujít! A to nejlepší teprve přichází: Plakát vítěze Mr. Seireitei! V příštím čísle se můžete těšit na vítězku Ms Seireitei.

Izumi kdo...?

Jak už jsme zmínili dříve v čísle, nemohli jsme si nevšimnout stejného příjmení Razakiho a Amarua Izumi. Izumi Razaki je dlouholetým členem 3. divize, momentálně zastává pozici zástupce jejího kapitána, i když jistě není pochyb o tom, že by mohl divizi sám vést. Schopnosti ani úcta podřízených mu rozhodně nechybí. Nedávno na čas zmizel ze Seireitei, ovšem už je zase zpět na svém místě a skoro by se zdálo, že se nic nestalo. Jeho úlet v Huecu Mundu je nám naprostou záhadou. Izumi Amaru je relativním nováčkem v desáté divizi, má však určitě talent, neboť už ve svém mladém věku je 3rd seatem divize. Je tak trochu novým trendem dnešních dnů, jeho chlapecký vzhled a charisma nenechávají v klidu nejednu shinigami něžného pohlaví. Pokusili jsme se zjistit, zda, mezi těmito dvěma, netřeba říci zcela rozdílnými, muži je nějaká spojitost. Bohužel musíme s lítostí konstatovat, že po propátrání jejich historie v Soul Society se nám nepodařilo zjistit vůbec nic. Tedy... o jejich vztahu. Zdá se, že jde opravdu jen o shodu jmen či nějakou příbuznost ze světa lidí, ve kterém je však pátrat zhola nemožné. Nicméne! Při našem pátrání jsme narazili na naprosto šokující skutečnost! Zdá se, že Izumi Razaki-fukutaichou není muž bez závazků, jak jsme si dosud mysleli. V Rukongai jsme totiž zjistili od důvěryhodných svědků, že Razaki-san má syna. Ženu, která je jeho matkou, jsme našli v jedné z honosnějších částí Rukongai, avšak odmítla s námi o čemkoli mluvit. Zjistili jsme také jméno onoho ztraceného syna – zní Seiko. Mohl by snad Izumiho syn být Suo Seiko, chlapec obviněný v minulosti z několika vražd?! Napovídá tomu i fakt, že Razaki-san se na čas osobně ujal jeho znovuobnoveného případu a vymohl si, že bude po dobu vyšetřování Seiko držen v kasárnách třetí divize. Zdá se, že nejeden vážený člen Gotei 13 má minulost, o které jsme ještě neslyšeli, ale ujišťujeme vás, že určitě uslyšíme!

Hra vyšších vrstev

Další otázkou, kterou jsme se pokoušeli objasnit, byla známost mezi Kuchiki Yasumarem a záhadnou ženou z Hueca Munda. Hana-fukutaichou ji bohužel viděla pouze z dálky a popsala ji jako vznešeně vyhlížející černovlasou ženu v elegantním kimonu dbající na dobré vychování. To není mnoho, podle tohoto popisu by to klidně mohla být i nějaká žena ze samotného rodu Kuchiki, po podrobném prohledání rodokmenů výše postavených rodin máme však jinou favoritku. Není nic, co by naše reportéry bavilo víc, než se hrabat v záležitostech vyšších vrstev, proto jsme potěšeni, že vám můžeme přinést další možné skandální odhalení týkající se dokonce samotné vrchní kapitánky!
Vodítkem nám bylo mládí Yasumara-san. K našemu zklamání se zdá, že mnoho milostných afér v něm nevypátráme, ovšem zjistili jsme aspoň tolik, že Yasumaru a jeho rodina často navštěvovali a nebo ve svém domě hostili rodinu Muramachi Takahika, mladého šlechtice, který se po vzoru své ženy stal shinigamim a chtěl navázat co nejlepší vztahy s nejvýše postaveným klanem po generace uznávaných mistrů tohoto řemesla, elitu Seireitei – Kuchiki. Muramachi-san byl členem první divize, stejně jako jeho žena. Ta ovšem jednoho dne beze stopy zmizela a sám Takahiko byl zanedlouho po tom uvězněn za velice podivných podmínek. Je možné, že jeho žena, se kterou se Kuchiki Yasumaru tak dobře znal ze svého mládí, kdy si jako chlapec hrál s jejími dcerami, utekla a přidala se k někomu v Huecu Mundu? Nepřesný popis, který máme k dispozici, by jí odpovídal. A její jméno? Muramachi Kawajo, za svobodna Shounagon Kawajo – dcera kapitánky Shounagon Sei!
Po Takahikově uvěznění se vedení rodiny ujala starší z jeho dvou dcer a podařilo se jí udržet dobré jméno rodiny, nicméně nyní, ve světle toho, že Takahiko z vězení uprchl, je jejich budoucnost pět nejistá.
Vynaložíme všechny své síly, abychom nějak objasnili totožnost záhadné ženy z Hueca Munda a přinesli vám podrobnější pohled do minulosti a spojitostí mezi vrchní kapitánkou a Kuchiki Yasumarem, který byl ještě donedávna jejím zástupcem. Co dalšího nám pátrání v věcech, do kterých nám určitě nepřísluší strkat nos, přinese?

Mr. a Miss Seireitei

Miss Seireitei
3. místo: Ayazaki Lus a Taiketo Suki
2. místo: Konan Hana
1. místo: HIBORU BARU

Mr. Seireitei
3.místo: Kentaro Izanagi, který je zároveň mezi ženami Seireitei považován za nejvíce sexy muže, a Antero Mitoshi
2.místo: Kuchiki Yasumaru, který je také považován za nejvíce praktického.
1.místo: RUYICHI YOSHIRO

Ban-Kai 199300_10150108772552003_548187002_7058283_1110272_n
(klikněte na obrázek pro plnou velikost)

Záhadná so-taicho
Proč si vrchní kapitánka vždy volí na zástupce velice mladé muže, kteří možná nemají moc ambicí, zato ale neodmlouvají?

Nejprve Kuchiki Yasumaru a nyní Seiji. Je to jen náhoda nebo záměr? Co vede kapitánku k takovému výběru? Skrývá se za tím něco víc? Možná i další z vás si všimli, že si vrchní kapitánka vybírá neustále podobné zástupce. Naprosto nepodložené důkazy a myšlenky mnohých z nás dospívají k jednomu a témuž závěru. So-taicho si je tak vybírá naprosto úmyslně a to s velice pravděpodobnímy postarnímy umysly! Podařilo se nám zjist
CENZUROVÁNO CENTRÁLOU 46
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Jan 16, 2012 11:46 pm

Ban-Kai 18153219

Obsah:
2. Ten, kdo k nám moc často nezav/lítá.
4. Tipy, triky a soutěže.
5. Rady od dívky s červenou šálou.
6. Slovo závěrem.

Co nového v Seireitei?

Airolinky k nezaplacení

Nejen Soul Society, ale i Lidský svět a dokonce i Hueco Mundo už nejsou jen vysněnou destinací pro dovolenou, kterou jsi mohou doovlit jen vyvolení a nebo šílení vědci! Airolinky ATK (Airolinie Trhlinami Kamkoliv) už nějakou dobu nabízí senzační akci a to: "Cestování s překvapením!"
Tento způsob cestování je zcela zdarma a nejen v Seireitei se stal obrovským hitem, který totálně převálcoval i předchozý trend Zumba se zanpakuto. A popularita této služby neustále rapidně stoupá.
Zaručí vám, že vás dostanou kamkoliv a cesta vám při tom opravdu velice rychle uteče. Samozřejmě jakmile je něco zdarma má to i své mouchy, ale co je případná nevolnost, bolest hlavy a chvilkové bezvědomí proti nekonečným "plážím" Hueca Munda, kde pro vás budou zajištěny i volnočasové aktivity, které jsou v ceně. Kdo by odolávál sekání hollow v plavkách, stavění hradu z dokonale hladkého písku a při tom mu ani nehrozí, že by se mohl spálit.
A to ještě ani nemluvíme o možnosti skvělých nákupů v Lidském světě, kde právě vrcholí akce tipu vše za 39 jenů.
O kvalitě služeb dále svědčí i to, že je využili taková zvučná a známá jména jako například kapitánka 2.divize Kasumi Haruka, kapitán 8. divize Raiden Tomisura, zástupce kapitána 3.divize Izumi Razaki, zástupkyně kapitána 13.divize Hiboru Baru a mnohzí další.
Už nikdy asi nikdy jindy nebude cestovaní v takovém luxusu tak přístupné, protože Satoshiho společnost Gargantou snadno a rychle, která ale byla jen pro omezenou klientelu, vymýšlí plány jak náhlou konkurenci přemoci.
Nepodařilo se nám ovšem sehnat nikoho, kdo by nám o tomto stylu cestování pověděl něco z vlastní zkušenosti, asi se až moc dobře baví a tak na rozhovory nezbývá čas.
A bohužel se nám nepodařilo zjistit ani více o tom, jak to vlastně funguje, nebot ATK svůj unikátní styl cestování drží pevně pod pokličkou, ale pokud se objeví něco nového, budeme vás informovat.

Vězni na procházce

Ano je to tak! Jako by se to už pomalu stalo tradící, tudíž vás musíme znovu informovat, že vězni uprchli. Opět. Tentokrát se několika kriminálníkům podařilo utéci ve zmatku, který nastal poté, co v Seireitei začali náhle a bezestopy mizet shinigami všech hodností. Tato situace je stále ještě ve stádiu vyšetřování a jako vždy nám k tomu nikdo víc ani neřekne. Také není zatím známo, kolik trestanců uteklo tentokrát, ale podle výpovědi několika pracovníku věznice, začali tyto opakované útěky poté, co vězni shlédli film z reálného světa: Hudini. Jakou spojitost má ale tento film s náhlou aktivitou trestanců je zatím pro všechny záhadou.
Několik shinigami z 6.divize se po těchto událostech pro věznici rozhodlo vytvořit fond, který by byl na její podporu a opravy. Ovšem všichni brzy záhadně najednou zmizeli i s tím, co se vybralo. Možná si ted myslíte, že se nám podařilo také odhalit skupinu podvodníků, co se chtěli přiživit na cizím neštěstí a zneužít shinigamskou štědrost, ale podle výše vybrané částky, která činila 9 Kanů, je mnohem pavděpodobnější, že za to mohou trhliny a tak si můžeme odychnout, že v naší společnosti stále vládne solidarita.
A tak si musíte dávat pozor pouze na nepředvídatelné a záhadné trhliny, také na pohřešované a nebezpečné vězně, ale na nepřející a mazané podvodníky naštěstí ne.

Tvrdil, že motýla sežral netvor. Naše důkazy hovoří jinak!

Pekelní motýli mají tvrdou práci a tvrdý život. Mnoho už jich položila život kvůli naší neopatrnosti a nedbalosti. Na jeden takovýto případ přišla vyšetřovací služba deváté divize, zajímavé na něm ale je, že není neznámý ani nepovšimnutý – byly nám o něm poskytnuty mylné informace!
Při průzkumných misích k věžím, které se odehráli zhruba před rokem, bylo mnoho obětí, mezi nimi také pekelný motýl, který vedl skupinku na východ. Ruyichi Yoshiro, někdejší kapitán 6. Divize, nahlásil dvě oběti – Masamune Dateho a pekelného motýla, kterého údajně sežrala nestvůra.
„Snažili jsme se mu pomoct, ale nešlo to.. Měl těžká vnitřní zranění .. Napadly nás totiž takový.. Chlupatý... Ještěrky.“ (Ruyichi Yoshiro)
Naší skupině se podařilo lokalizovat motýlovu černou skříňku. Údaje na ní jsou poškozené, ale důkazy hovoří jasně – ano, motýla spolkla nestvůra, to ale ještě nebyl konec jeho života!!! Zdá se, že byl ještě zaživa vyvrhnut zpět a následovaly další události, které teprve vedly k jeho nešťastnému skonu.
Z nahrávky je celkem jasné, že motýl cestoval džunglí a byl sežrán nějakým zvířetem. Také je možné slyšet jeho trávicí pochody. Bohužel nic z toho, co se děje venku. Ovšem pokračování situace je překvapivé.
Přepis nahrávky z černé skříňky, jak se nám ho zatím podařilo rozluštit:
Hlas toho, kdo měl motýla v žaludku: Mámo, konec toho divadla... Beztak to není sranda a synátor usnul. Jo… Abyste neřekli, tak za to saké.
Následuje řada dost nechutných zvuků a potom mnohem větší klid – motýl se dostal z útrob ven a byl vrácen skupince, zřejmě téměř nepoškozen.
Kentaro: Né vždycky je na pravé místě vše řešit bojem.
Ruyichi: Jo...Od tebe to sedí....Kam ten svět spěje..
Následuje velice hlasitý zvuk, jak cosi těžkého dopadlo na motýla. Dále je zvuk poměrně zdušený, jako by na motýlovi něco leželo (nebo sedělo?!)
Ruyichi: Paráda.. Teď ani nemám svůj fešnej ohoz.. Beztak ho sebrala nějaká z těch blbejch ještěrek. Možná bychom měli najít ostatní.. Než se ten motýl probere.. Motýl..Kam se jen poděl?
Antero: Blbá ještěrka vám nese haori. A mimochodem, na toho motýla jste si sednul.
Ruyichi: Zase-..... CO?!
Zvuk se o něco zjasňuje, je ale méně srozumitelný, jako by nahrávací zařízení bylo poškozené.
Ruyichi: Mishi!! Musíme něco udělat!!! Dělej.. Dej mu umělý dýchání!
Antero: Umělé dýchání... A jak to podle vás vám udělat! Ani nevím kde má takový motýl... má vůbec motýl hubu?
Ruyichi: Tak ho prostě nějak oživ! Bez něj jsme ztracení! Ty tu máš být ten, kdo oživuje vyplivnutý a zasedlý motýly! Pro to jsem tě vzal sebou!
Antero: Pokud mohu, tak bych chtěl podotknout, že našeho medika jste ztratili vy dva. Takže je to technicky vzato opět vaše práce. Ale dobře dobře. Když se mi podaří udělat správný druh energie a nevyhodím ho do vzduchu, tak by moje mizivé schopnosti léčit mohly toho motýlečka vyléčit. Člověku bych vyhojil maximálně škrábanec...
Zvuk aktivace kida a křik, zřejmě se nezdařilo. Znova zvuk kida. To po chvíli utichne.
Antero: Promiňte Taichou, motýl pošel.
Ruyichi: Byl to fakt dobrej motýl.. Určitě byl už dávno mrtvej, když jsem si na něj sedl..

Z přepisu se dozvídáme hned několik věcí, například to, že byla skupinka rozdělena vinou kapitána, že byli naprosto nepřipraveni podat první pomoc kolegovi a že dávali nejspíše alkohol chráněným živočichům v divočině.
Myslíme si, že o nekompetenci našich lidí v některých situacích to říká mnohé, měli bychom se nad tím všichni zamyslet a snažit se být připravenější.
Naše organizace incident dále zkoumá, aby získala definitivní verdikt o tom, jak se celá událost stala.

Ten, kdo k nám moc často nezav/lítá.

V tomto čísle si můžete přešíst naprosto unikátní rozhovor, který nemá v celé historii Seireitei obdoby.

V dnešním rozhovoru se seznámíme se zcela jedinečnou osobou. Nebude to však kapitán, bude to...pekelný motýl. Vlastně, když o tom tak přemýšlím...mají pekelní motýli nějaké hodnosti?
Nemáme žádné hodnosti, máme mezi sebou pouze respekt. Ten se odvíjí od naší odvahy a oddanosti k celé Seireitei.

Děkuji a omluvám se za nezdvořilost, samozřejmě vás vítám a děkuji, že jste souhlasil s účastí v tomto rozhovoru, dobrý den!
Taky děkuji za možnost, zdravím všechny.

Tak tedy začněme. Obávám se, že ač jsou pro nás pekelní motýli nenahraditelní, je toho hodně, co o nich my, shinigami, nevíme! Napadá vás na úvod nějaká zásadní neznalost v našich řadách, kterou byste rád napravil?
Neznalost, rozhodě neznalost. Pokud se podíváme zpět do minulosti, bylo znatelně cítit, jak shinigami nejsou vyučováni základům první pomoci. Jejich nedbalost a neznalost nás stála již několikrát životů našich nejlepších motýlů!

Dobrá, jak se tedy máme chovat při podávání první pomoci pekelným motýlům? To by jistě zajímalo nejednoho čtenáře i čtenářku!
Nejsem si jistý, zda by to zajímalo čtenáře, ale rozhodně by to mělo zajímat dva jisté nejmenované důstojníky. Každopádně motýl je křehké stvoření, které ke svému životu potřebuje pil a saké... *podívá se na kývajícího Izanagiho*

Ehm...tak přejděme k dalším otázkám. Pekelní motýli jsou s shinigami spjatí už od pradávna. Jak vy osobně vnímáte v dnešní době jejich roli a postavení v Gotei 13?
Upřímně je to špatné. Stále se připravujeme na vytvoření vlastních pekelných odborů, které by působili přímo v akci. To znamená, pokud by letěl motýl do služby, letěl by s ním další, který by upozorňoval na jeho práva a možnosti.

Tak to se máme na co těšit! To taky odpovídá na mou další otázku ohledně budoucnosti vašeho působení mezi námi. Tak mě napadá, jak vlastně vy, pekení motýli, vnímáte nás shinigami? A, ač je to možná otázka zahalena mlhou času, proč jste se rozhodli s námi takto spolupracovat, ukazovat nám cestu, nosit naše zprávy?
Víte...je to dost těžký říct... *podívá se na vrchní kapitánku svírající kladivo* ...ale vy shinigami jste pro nás jako rodina. Vlastně, abych řekl pravdu, tak jsem rád, že vás máme. Klidně nás můžete rozsednout někde v lese a my se zase přidáme znova, nám to totiž absolutně vůůůbec nevadí...jsme tu přeci pro vás.

Tak to jsem ráda, že k nám máte takový...vřelý vztah, že...hehe...jsem si jistá, že je to vzájemné! Přejděme dále! Prozraďte nám, co dělá takový pekelný motýl, když zrovna nepomáhá žádnému shinigamimu?
No víte.... *podívá se na Genmu, který se zrovna nasazuje rukavičky* ...obvykle trávíme čas ve čtvrté divizi, kde se nám dostává té nejvřelejší pomoci. Může tam relaxovat a odpočívat do doby, než nás zavolají.

Opravdu? Třeba masáže pro motýly?
Genma: Samozřejmě. *začne masírovat jiného motýla, který právě leží spokojeně na masážním lůžku, ale omylem ho rozmáčkne* Jejda...

Eh...jak zajímavé! No nicméně...náš rozhovor se už chýlí ke konci! Takže, pane motýle, máte nějaký vzkaz, nějaká...poslední slova...tedy samozřejmě ne doslova! Doufám...tedy...
Co byste chtěl sdělit našim čtenářům na závěr?

Ruyichi Yoshiro....JEŠTĚ JSME NESKONČILI!
Genma: JO! To bych řekl!!!

No, dobrá, děkuji a (raději) se už loučím! Děkuji ještě jednou za rozhovor, pane motýle, a nashledanou příště!

Ryuuku předchází pád

Někdy jsou předsudky, které vůči někomu nebo něčemu máme úplně nebo aspon z části vedle. A nejlepším příklad poslední doby je toho samotný samotný kapitán 11. divize Ryuuka Hosentsu, který světu osobně předvedl to, že i někdo takový jako kapitán bojechtivé, přímočaré a pro někoho děsivé divize má své nepříliš hrůzu nahánějcí chvilky. Hosentsu-taichou se zrovna účastní mise na zánik tedy záchranu Seireitei, kterou vede Kyouhei a další účastníci jsou: Sai Kazuma, Natsuki Yuhiko a Shizuro Makata.
Tato skupina už přožila mnoho velice zajmavých událostí, ale my se budem soustředit pouze na nekončící pády kapitána 11.divize.
První pád nastal hned na začátku mise, když Hosentsu-taichou zahučel do obrovské díry v lese a od té doby se to s ním už (s)vezlo. Tato jáma skrývala mnohá nebezpečí na které nebyl ani kapitán připraven. Na jejím dně bylo totiž až moc samovolně ležících klacků, které byly sice nehybné, ale o to nebezpečnější a tak když se Hosentsu-taichou pokusil vstát, šlápl na konec jedné větve a jak to tak bývá druhý konec ho praštil do míst, kam slunce nesvítí.
Po té co se dostal z tak záludné pasti se objevil další problém. Jejich skupina narazila na přeživší samuraje Reimei a bojechtivý Hosentsu-taichou vrazil pěstí jediné ženě mezi přítomnými samuraji, což ji ani je samozřejmě nepotěšilo.
Na jeho obhajobu chceme říct, že mu tu pěst do obličeje vrátila tedy že byla mlha.
A jak kapitán couval od do ruda rozpálené ženy do cesty se mu připletl opět klacek. Proto skončil již po třetí na zemi a tím ještě nekončíme.
Poté co se boje mezi zůčastněními více rozhořeli je chtěl Hosentsu-taichou rychle porazit, aby mohli pokračovat v misi, ale bohužel pro něj i pro ostatní shinigami byla někde velice blízko další trhlina. A tak když kapitán uvolnil své reiatsu a vytáhl epicky svou zanpakuto, náhle se mu podlomila kolena a on dopadl na tu tak už dobře známou zem. Možná by měl přemýšlet o změně povolání: Ryuuka Hosentsu-geoolog.
Nakonec samurajové zmizeli a všichni pokračovali dál. Další pád už není známí jediné, co snad stojí za zmínku je jedna větev stromu v obličeji kapitána 11.divize, která ho zasáhla, když pozoroval své nohy, aby znovu neskončil rozpláclí.

Hrajeme si na písku aneb když se spálí bábovka

Pokud čtete tyto slova asi vás zaujal hlavní nadpis. Bud’to doufáte, že tento (díky bohu) krátký článek bude o sladkém dětství, které jsme strávili hraním na písku a nebo o receptu na bábovku. Možná se tu najdou i tací, kteří nemají ani potuchy oč jde a hledají mezi řádky sebemenší zmínku o šumivém nápoji. At’ tak či onak čtěte dál neb se Vám chystám přiblížit emocionálně nabitou situaci na poušti v Hueco Mundu. Zavřete jedno oko (musíte být schopní četby) a představte si moře bílého písku. Čas jakoby se zde zastavil a vy stojíte v chladu na prázdných dunách. Není kam utéct ani kam se schovat. Nejste tu však sami. Jsou zde DVĚ dívky, shinigami, které nemají ani tušení která bije. Vidíte jak se blíží k podivné trhlině a snaží se vyřešit záhadu uzavřené pouště. Zde se ale příběh začíná rozvíjet. Jsou zde i DVA další tvorové. Nezkušené dívky se musejí postavit svým největším nepřátelům. Ti, kteří stojí opodál jsou totiž hollow. A zde už atmosféra houstne. Padají nebezpečná slova, která z důvodů nám neznámých nesmíme zveřejnit. Do této napjaté situace se vloží kapitánka jedné z 13. obranných divizí. Její rozum a šarm však uzemnily nechápající dívky. Jak už to tak na této poušti bývá objevil se nový shinigami. Další dívka se svým černým kocourem. (DVOJCE) Než však stačí dojít k ostatním začne se potápět. (pozn. red. - potápí se do písku, kdyby to někomu ušlo) Bystří čtenáři si jistě všimli, že to za chvíli bude zajímavé. Není však sama i kapitánka divize se SUDÝM číslem začala klesat. Jedna z dívek, kterou by všichni přátelé dělníci nepochváili za práci, se vrhla do písku téměř po hlavě, aby vytáhla nadřízenou. Druhá dívka se zatím postarala o zbytek, tu by přátelé dělnící jistě za práci pochválili. A tu se valí, tu se staví. Na scénu přichází písečný muž. Ač si ho každý představujeme jinak, shodneme se snad nad tím, že je z písku. Vystrašené výrazy našich hrdinů mizí v bílém písku, který je téměř všude. Písečný hollow, který je zjevně velmi hladový má obrovskou výhodu. Naši shinigami se však nevzdávají. Na některých tvářích bychom možná našli slzu, ale to jim jen spadlo zrnko písku do očí. Bystří čtenáři si možná ještě pamatují DVA hollowi, kteří tu stále krouží poblíž. Ted‘ v tu nejméně vhodnou chvíli se dal vyšší do pohybu. Pro smůlu všech zasáhne jednu z dívek. A zde jsou ty slibované emoce. Situace vrcholí. Ostrý jazyk, kterým byla kapitánka již zminované divize obdařena se střetá s jazykem k smrti vystrašeného hollowa. (Je to hádka. Jsme seriozní!) Velmi dojemné chvíle se střídají s cenzurovanými slovíčky. Doufám, že už cítíte ten příval emocí. Do všeho toho zmatku se vecpe další DVOJICE. (Chytřejší čtenáři by si zrovna ted měli všimnout náhodných náhod a VYZNAČENÝCH SLOV.) A k našemu překvapení to neni nikdo jiný než veselý ač někdy žárlivý kapitán 8.divize, kterž přijel na svém bujném oři (hollowovi) jako princ na bílém koni, aby zachránil situaci. Dámy jásají a piští, ale kapitán myslí jen na bílý písek, ze kterého by udělal hrad stejně jako jeho dosti znuděný nepřítel písečný hollow. Když je taktika vymyšlena a pocity vyjádřeny, přišel pro některé čtenáře dlouho očekávaný konec. Dva kapitáni bojují jako jeden. Záře, blesky, úsměvy pro diváky, to vše nechybělo v dokonalém představení, které předvedly. Náš milý písečný hollow se začal cítit jako bábovka v troubě. Naposledy složil písečnou bábovičku a odešel do země spáleného cukroví. Ticho. Ticho. Ticho. (pozn. red. - zkráceno z důvodu trapnosti chvíle.) Žádný potlesk ani květiny nezasypávaly kapitány. Jejich zklamání však dobře zamaskoval písek, který byl stále všude. Boj by se dal přirovnat možná tak k oblíbenému citátu všech politiků. “Všechno bude rychle pryč.” A taky bylo.
Z celého pravdivého příběhu si můžeme odnést, že bychom měli bábovku péct jen asi 40 min. jinak se nám spálí. Pokud jste se dostali až sem tak Vám gratuluji. Pro ty, kteří stále čekají na růžového slona nebo na šumivý nápoj také gratuluji nebot‘ jste jistě speciální osoby a přeji Vám mnoho úspěchu do budoucna.
Nakonec snad můžu jen dodat, že Kasumi, Raiden, Natsumi, Chieko a Hotaru (+ Zekke s Kittem) by si měli vyklepat písek z oblečení a přečíst si kuchařku.

Tipy, triky a soutěže.

Vše, co jste kdy chtěli vědět o šumáku!

O pochutině jménem šumák kolují po světě kdejaké zvěsti, pravdy i nepravdy. Požádali jsme snad největší odbornici a popularizátorku šumáku v Seireitei, vrchní kapitánku Shounagon Sei, aby nám odpověděla na tyto částé otázky o šumáku.

Co je to vlastně šumák?
Tak blbější otázku už jsem dlouho neslyšela. Šumák je věc, která šumí, to je snad jasný,  ne?? A dá se jíst. Některý lidi si ho házejí do vody, ale to jsou máčky, správňáci ho jedí rovnou do pusy.

Z čeho se šumák skládá?
No přece z toho nejlepšího. Ovoce, stabilizátorů, kyselin, barviv a podobných skvělých a zdravých věcí.

K čemu je šumák dobrý?
Ke všemu! Pomůže, když máte hlad, žízeň, depresi, vši… a navíc skvěle chutná!

Je pravda, že šumák má blahodárné zdravotní účinky?
Samozřejmě. Nechápu, proč to někteří lidi vůbec zpochybňují. Já jsem už toho zažila hodně, spoustu bojů, zranění a tak. A nikdy, nikdy jsem nemusela k doktorovi! Vždycky jsem si dala tabletu šumáku, při klinické smrti dvě, a bylo mi hej. Kdyby lidi nekňourali, jak je všechno bolí, a radši si dali šumák, byl by svět hned hezčí, to vám říkám.

Proč tedy není šumák standardním vybavením naší nemocnice?
Já jsem se snažila to zavést, ale prostě mě nenechali. Pořád měli nějaké blbé důvody, jakože někteří lidi jsou na něj smrtelně alergičtí nebo že to jsou nesmysly a šumák nikomu nepomáhá. Prostě je vidět, že to nikdy nezkoušeli, a jen chtěli být chytří. Za Sory to ještě šlo, ale od té doby nemají ti doktoři žádnou úctu.

Mohla byste se s námi podělit o nějakou historku, kdy vám byl šumák nejvíce nápomocen?
Hm, no jasně. Bylo to… asi tak před padesáti lety. To jsem ještě nebyla vrchní kapitánkou. Byla jsem na jedné misi, která je bohužel tajná, takže detaily vám nemůžu říct. Bylo nás tam pět, já a čtyři lidi v jednotce, z toho jeden medik. Dostali jsme se do nějakého lesa. Byla tam tma a ticho, no jak asi tušíte, byla to léčka, kterou připravili naši nepřátelé, hollow. Najednou na nás vyskočili, no hrozná situace. Medika rozsápali hned prvního, jak se dalo čekat. Netrvalo to nijak moc dlouho a zůstala jsem jenom já a můj zraněný pobočník, ostatní se váleli kolem nás… po kouskách. Potom mi jeden z těch hollow vyrazil zanpakutou z ruky. Byla jsem hrozně naštvaná a navíc zahnaná do kouta, udělala jsem tedy něco, co bych jinak nikdy neobětovala. Vytáhla jsem celý balíček šumáku a vrazila ho tomu hollowovi do chřtánu. Začalo to v něm bublat a za chvíli chcípl. Ostatní potom utekli. Oddechla jsem si a podala jednu tabletu taky zraněnému, ale ten jako zázrakem vstal a tvrdil, že mu nic není a šumák rozhodně nechce, že bych s ním neměla plýtvat na takové malé zranění. No, sice nemohl moc chodit, ale určitě to nebylo tak vážné, když to tvrdil! A tak mi šumák zachránil život. Takže jak vidíte, šumák se hodí i jako zbraň! Je to zkrátka všestranný pomocník a rozhodně bych ho doporučila každému shinigamimu i duši.

Když věda bolí

Podle našich dotazníků jsme vyhodnotili nejbolestivější vědecké zkoumání měsíce a hlavně díky hlasů z 5.divize jsme zjistili, že na tomto prestižním a všemi chtěném místě se umístil: Odběr reiryoku Dr. Shuchiteki Steina!
Překvapivě se na prvním místě neumístil favorit ankety jeho bratr Dr. Stein a to z jednoho prostého důvodu. Nikdo kdo by o jeho bádání mohl napsat dotazník už toho není schopen.
A ptáte se jak něco jako odběr reiryoku mohlo tolik bolet? Celý proces jsme jen kvůli vám samozřejmě detailně sepsali, aby jste si taky mohli zažít ten pocit.

Tento pokus byl prováděn na deseti dobrovloně vybraných shinigami mužeského pohlaví v sklepě 5.divize. Poté co odhalili svá nahá pozadí jím do nich Doktor vrazil obří stříkačku. Nikdo při tomto procesu neuronil ani slzu a to ukazuje, jak odolné shinigami máme i když si poté nemohli pár dnů pořádně sednout.
Dr. Shuchiteki Stein po ukončení procerůry k tomu řekl jen toto: "Bylo mi radostí vás všecky opíchat a kdyby byly nějaké vedlejší účinky, budu v kasárnách 4. divize."

K tomu můžeme jen dodat, že jistá sourozenecká podobnst by tu přeci jen byla a jestli v příštím ročníku mezi bratry vzroste rivalita natolik, že se utkají a nebo zvítězí Satoshi-taichou, který se nemohl nyní zúčastnit nebot se nachází v Huecu Mundu je zatím pouze ve hvězdách a tak pokud neumíte věštit z hvězd počkejte si na příští soutěž.

Rady od dívky s červenou šálou.

Ban-Kai 17398119
Ano i v tomto a dalších dílech se můžete (budte moct) ptát, at už anonymně či svým jménem a my se vám pokusíme odpovědět na vaše problémy, dilema, strasti atd. Pokud potřebujete s něčím poradit, je toto přesně pro vás! A proto piště přes pm nebo skype Myamoto Usagi.

Ctěná redakce,
Mám takový delikátní problém. Před měsícem jsem porodila krásné děťátko, ale dodnes nevím kdo je otcem. Splodila jsem to s neznámým kdysi na jedné velké párty zde v Seireitei. Podle mě by měl být otcem Genma a nebo někdo z nějaký divize. Ráda bych vás poprosila o jakoukoliv radu, či něco podobného. Velmi by mi to přišlo vhod.

Členka 8. divize

Milá členko 8. divize,
existuje mnoho způsobů, jak zjistit otce dítěte s narostou přesností. Tedy, vlastně existuje jen jeden, a to test DNA. Ale ten bych Ti nedoporučovala, hlavně pokud je otcem Genma. Jak asi víš, je to známý záletník a do kapsy má hluboko, ten by ti byl k ničemu. Jednoduše tedy najdi adepta na otce, který se ti nejvíce líbí a má ti co nabídnout, a toho pak otravuj tak dlouho, dokud si tě nevezme a nebo aspoň nezačne platit alimenty. V dnešním krutém světě se dívka o sebe a své dítě musí umět postarat!

Dívka s červenou šálou

Milá dívko s červenou šálou. Mám jistý problém, který je mi trapně řešit. Stalo se to nedávno...po oslavě narozenin našeho fuku-taichou. Ráno jsem se probudil v posteli s neznámou zanpakuto. To by ještě nebylo tak špatné, ale od té chvíle se mnou má zanpakuto odmítá mluvit. Tvrdí, že jsem zanpakutař, nevěrník a ožrala. Dokonce po mě házela i vybavení mého vlastního vnitřního světa. Prosím tě o radu Dívko s červenou šálou. Jak jí mám dokázat, že je má jediná zanpakuto?

Díky tvůj Bakkudař333

Milý Bakkudaři,
tvoje zanpakutou je očividně trochu labilní. Ale zanpakuto je vlastní svým způsobem i kousek nás, takže s tímto fakte se musíš smířit. Nejlepší by asi bylo vypátrat, co se onehdy v noci skutečně stalo, a společně si to vyříkat, i se zúčastněnou druhou zanpakutou. Také by se asi hodilo tvé zanpakutou vysvětlit, že meč v posteli není žádná nevěra... dokonce ani jinému meči! Pokud ovšem není tvá znapaktu něžného pohlaví to pak toto vše hod za hlavu a jen se omlouvej a omlouvej. A nebo je tu třetí možnost: Postupně a opatrně, jí dát jasně najevo, že ona není tvůj vládce, že je to naopak. Když majitele nerespektuje pes, kousene ho ten člověk do ucha, aby mu ukázal, kdo je tady pán, což doporuči zkusit až když naprosto všechny ostatní plány selžou. Protože pokud se zanpakutou vymkne kontrole, koukají z toho jen problémy.

Dívka s červenou šálou

Slovo závěrem.
V dnešním čísle děkujeme také za přizpění od Šumákové královny a Hot. Doufáme, že se vám dnešní sice trochu jiné číslo Ban-Kaie líbilo a že mu zůstanete i nadále věrní. Protože v dalších číslech se můžete těšit například na plakát Ms Seireitei možná i na vyhlášení Mr. Seireitei 2 a mnoho další. Proto se na vás těšíme i příště.
Redakce 9.divize

Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: