Přihlášky do 2.divize
+15
Tsu
Tora_naga
Solas
Naxther
Stanci
Satoshi
sagito
Youmii
passionpower
Shark
Dawn de Diablo
Ichiro Gojo
Kashike
Ryuujin
Sode
19 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Přihlášky do 2.divize
No... Keďže Sode je... *pozre sa na jednu stranu... pozre sa na druhú stranu* ... ktovie kde, a ja mám (vraj O.o) autoritu to tu riadiť, tak to tu za ňu na chvíľu prevezmem... s tým že ak by s mojim nazorom nesúhlasila, tak má právo sa odvolať (inak povedané poslať ma do prdele, keďže ja som tu len podkapitán).
Ehm... anyway... Rozhodne sa zdá že máš nadšenie pre vec a ochotu sa zlepšiť, predsa len, editoval si postavu 11 krát a nevykašlal si sa na to (ja osobne sa vzdávam pri edite číslo 4), takže už len pre to zapálenie pre vec si zaslúžiš šancu. Dúfam že ti to nadšenie aj vydrží a nebudeš jeden z tých "Hrám dva týždne a potom odídem bez slova" hráčov. Každopádne, som zvedavý na tvoje posty.
Jo, sorry za tento dlhý blábol, chcem tým povedať že ťa vítam v Druhej Divizii. :fuckyeah:
- Oh, Miku, to je krása. Asi tě nechám vyřizovat nováčky častěji.
Ehm... anyway... Rozhodne sa zdá že máš nadšenie pre vec a ochotu sa zlepšiť, predsa len, editoval si postavu 11 krát a nevykašlal si sa na to (ja osobne sa vzdávam pri edite číslo 4), takže už len pre to zapálenie pre vec si zaslúžiš šancu. Dúfam že ti to nadšenie aj vydrží a nebudeš jeden z tých "Hrám dva týždne a potom odídem bez slova" hráčov. Každopádne, som zvedavý na tvoje posty.
Jo, sorry za tento dlhý blábol, chcem tým povedať že ťa vítam v Druhej Divizii. :fuckyeah:
- Oh, Miku, to je krása. Asi tě nechám vyřizovat nováčky častěji.
Mike- Zástupce kapitána 2. divize
- Počet příspěvků : 202
Datum registrace : 07. 06. 13
Věk : 31
Eee to si odpovídal mě ? Jinak já určitě nekončím po 2 týdnech já bych tu vydržel roky protože mám tolik volna
Tsu- Zástupce kapitána 3. divize
- Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23
Hlásím se do druhé divize s postavou Akkaku Naito
[Už je sem i napsaná, protože kdosi mi přes skype řekl, že sem jít můžu a já nezkontroloval, jestli k tomu má pravomoc ]
[Už je sem i napsaná, protože kdosi mi přes skype řekl, že sem jít můžu a já nezkontroloval, jestli k tomu má pravomoc ]
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28
No samozrejme že keď sa zase robí nábor nových členov, tak je to na mne... asi je to nejaké moje prekliatie alebo ja neviem.
Každopádne, jo, postava je fajn, takže ťa prijmam.
... Ale sprav mi láskavosť a zmenši si podpis prosim ťa. >.>
Každopádne, jo, postava je fajn, takže ťa prijmam.
... Ale sprav mi láskavosť a zmenši si podpis prosim ťa. >.>
Tímto chci zažádat o přijetí do 2. divize.
Postava by podle všeho měla být již plně schválena, takže je přijetí k divizi posledním kritériem pro začátek hry. ;)
Postava by podle všeho měla být již plně schválena, takže je přijetí k divizi posledním kritériem pro začátek hry. ;)
Kizuna- Člen 2. Divize
- Počet příspěvků : 5
Datum registrace : 16. 05. 14
No nemáš zrovna originálne schopnosti, ale keď s tým nemajú problem GMka, tak ja tiež nie. Tak ťa beriem.
Sate ^^ .. Veľmi rád by som sa pridal do tejto divízie, pokiaľ by to bolo možné ... Postavu dodám do konca týždňa, možno keď sa mi bude moc chcieť a budem mať toľko času tak aj dnes ^^
DarkLezdgar- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 142
Datum registrace : 14. 07. 12
Jo, asi je to tu zase na mne..
No neviem... jak hovoril Red, tak by bolo asi lepšie keby si šiel do nejakej divizie ktorá nemá moc členov, aby sa to tam tiež zaplnilo, ale tak... Mne to je tak nejak prakticky jedno. Každopádne musel by som vidiet tvoju postavu, aby som ťa mohol prijať.
No neviem... jak hovoril Red, tak by bolo asi lepšie keby si šiel do nejakej divizie ktorá nemá moc členov, aby sa to tam tiež zaplnilo, ale tak... Mne to je tak nejak prakticky jedno. Každopádne musel by som vidiet tvoju postavu, aby som ťa mohol prijať.
Chcem sa opätovne spýtať či mi teda príjmete môj charakter
No, GMka schválili tvoju postavu a vyriešili to čo mi tam najviac vadilo - vzhľad, takže... nemám problém. Si prijatý. A btw, už to bolo dohodnuté že si prijatý, ale aj tak som rád že si podctivý a pýtaš sa
Ďakujem veľmi pekne .. Vážim si to a sľubujem že ťa nesklamem a budete na mňa v tejto divízií pyšný :3
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Přihlášky do divize
» Přihlášky do divize
» !Přihlášky do 9.divize!
» Přihlášky do 6. divize
» Informace - Přihlášky
» Přihlášky do divize