Jedna osoba, víc účtů...
+15
Aki
Mishkenzie
Kurotsuchi Midori
Darlian
vodovod
Tertaxka
Firel
Solas
Arinoki
Raiden
Satoshi
Bulic
Red
Shinichi
Miss_Atlantis
19 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Jedna osoba, víc účtů...
Já mám taky bratra Mashira....ale ho to stejně přestalo bavit.... To já se tu zase vracím a vidím že se to tu pěkně rozvalilo, tak se pokusím zapojit o příběhu ;)
Kurotsuchi Midori- Počet příspěvků : 378
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 28
Lidi nedivte se když budu psát z Ip adresy Schinichiho já k němu občas zajdu a když je čas tak rychle něco napíšu OK ?
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Tak já možná odepisuju z dvou IP adres kvůli tomu že mám stolní počítač a notebook, jinak sestra nemá o Bleachy ani zdání. Jo, ještě jsem možná dřív odepisoval od kámoše párkrát, ale to bylo jen ve školním roce a né mockrát.
Aki- Kapitán 3. divize
- Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Máš víc IP, ale účet jen jeden, takže naprosto v pořádku
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Akimoto_Makoto napsal:Tak já možná odepisuju z dvou IP adres kvůli tomu že mám stolní počítač a notebook, jinak sestra nemá o Bleachy ani zdání. Jo, ještě jsem možná dřív odepisoval od kámoše párkrát, ale to bylo jen ve školním roce a né mockrát.
Jedno zařízení může mít víc IP adres, ale jedna IP adresa může být v síti jenom jedna stejná. Takže i kdyby si měl dva účty, tak to pude hůř poznat, protože máš dvě sítovky. (Avšak furt to jde dobře vystopovat)
Nechápu Ale chci jenom říct že ten kámoš chce začít hrát, tak se bude odepisovat i z tý jeho IP, ale já jsem z jeho odepisoval snad jen 10x maximálně, tak snad poznáte která je moje..
Aki- Kapitán 3. divize
- Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
já newim jestli mám dva účty nebo ne nebo estli jich mám víc...protože sem se chtěla jednou přihlásit a bylo tam jméno mýho bráchy tkže nwm a jestli mám dva účty tk se omlouvám ale o tom druhém nwm.....
kioko matsuta- Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09
Je nanejvíš pravděpodobné, že já a Smooky budeme někdy psát ze stejné IP adresy, protože je to moje sestra. =)
Myamoto Usagi- Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10
Předem se omlouvám za to, že se moc nevyznám v technické hantýrce, ale pokud jsem dobře pochopil co mi bylo vysvětleno tak, protože se celej barák připojuje přes jednu wifi tak máme všichni stejnou ip...nebo mi to aspoň tvrdil poskytovatel, když jsem se probudil s banem na ip na Anathemě, takže je dost dobře možný, že se tu objevil/objeví/objevuje někdo se stejnou ip jako já.
Anonymní- Anonymní
Jooooooooo, ty a Kakuza-chan určitě bydlíte ve stejným baráku. Je to jasný. Promiň, že mě to nenapadlo hned.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Podle reakcí soudím, že tady se ten blb taky pohádal... a to jsem doufal, že když tu nemá postavu ani příspěvky tak to bude dobrý. No pochopitelně, pokud je podezření, že já jsem on takový problém tak vám tu nebudu dělat dusno a odejdu, ovšem vysvětlení je řekl bych poměrně snadné. Ve čtvrtém patře našeho zázraku doby sovětské(panelák) bydlí další člen našeho lokálního anime klubu Kakuza-chan(známost s tímto individuem nepopírám), který mi o tomto fóru řekl, tedy přesněji na posledním setkání našeho klubu nás přesvědčoval, že v žádném případě nemáme jít hrát kamkoli kde to vede "Raiden" nebo nějaký/nějaká "Atlantida" a tak jsem si vás ze zvědavosti našel.
Samozřejmě, vzhledem k tomu, že máme totožné IP adresy můžu být stejně dobře Kakuza-chan, který se rozhodl udělat si z vás srandu(což by v jeho případě nebylo zas tak nepravděpodobné). V takovém případě prosím přijměte mou omluvu za zbytečné plýtvání vaším časem a mé rozloučení. A můžete být v klidu, hádat se rozhodně nehodlám, jsem už zvyklý na ban na tuhle IP na všech možných fórech s anime tématikou.
Samozřejmě, vzhledem k tomu, že máme totožné IP adresy můžu být stejně dobře Kakuza-chan, který se rozhodl udělat si z vás srandu(což by v jeho případě nebylo zas tak nepravděpodobné). V takovém případě prosím přijměte mou omluvu za zbytečné plýtvání vaším časem a mé rozloučení. A můžete být v klidu, hádat se rozhodně nehodlám, jsem už zvyklý na ban na tuhle IP na všech možných fórech s anime tématikou.
Anonymní- Anonymní
Tohle téma se vztahuje jen na herní účty, takže v tom nic neporušuješ.
Jestli nejsi Kakuzu-chan, tak by byla chyba ti bránit ve hraní! A já věřím tomu, co říkáš :-)
Jestli jsi Kakuzu a i přes to, že ti to minule nevyšlo, chceš hrát, tak to je jedině dobře!
A jestli jsi Kakuzu a přišel ses pomstít, tak o nic nejde, jelikož příspěvky se pomažou a bany rozdají, takže kolem a kolem není důvod ti cokoli zakazovat, ať jsi kdo jsi :-)
Jestli nejsi Kakuzu-chan, tak by byla chyba ti bránit ve hraní! A já věřím tomu, co říkáš :-)
Jestli jsi Kakuzu a i přes to, že ti to minule nevyšlo, chceš hrát, tak to je jedině dobře!
A jestli jsi Kakuzu a přišel ses pomstít, tak o nic nejde, jelikož příspěvky se pomažou a bany rozdají, takže kolem a kolem není důvod ti cokoli zakazovat, ať jsi kdo jsi :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Věk : 21
Red napsal:Jooooooooo, ty a Kakuza-chan určitě bydlíte ve stejným baráku. Je to jasný. Promiň, že mě to nenapadlo hned.
ty si asi uplný *** nebo nemáš tušení o tom jak fungují pateřované síte protože ano každý pc v dané pateři má vlastní ip problém nastává že internet vystupují s ip páteře tedy uplně jiným ip než je ip vlastního počítače. A toto ip je shiodné pro všechny počítači na pateři nebo na anteně která poskytuje spojení které se mezi počítače připojené na takové medium dělí.
a jestli někdo hodlá mlet že je ip jedno pro každý počítač tak at to vysvětlí programům jako je megavideo které si kontrolje přichozí ip a na zkaldě této hodnoty zjisštuje minuty kteráé sen a daný film serial koukáte. ( aneb to je tak dkyž vám to po dvou minutách tvrdí že seu ž dívate minut 75)
nebo ještě lepe napištwe misem ip kterou mám pro tento server neb ip mého počítzače je začíná 10.107.X.Y kdy X je stejné pro jednu pateřní oblast a Y je odlišné pro každý počítač
Ranum- Počet příspěvků : 98
Datum registrace : 30. 03. 11
Děkujeme za vzdělávací příspěvek, neinformatici mezi námi se jistě poučili, i když nechápu jeho relevanci, jelikož se vše dávno vyřešilo :-)
To já jen tak pro info aby až zase někdo bude tvrdit jé ty mšá stejnou ip jako ten a ten , že to nemusí znamenat stejné pc. ( nemluvím o připojení které si třeba každý měsíc mění ip takže pak se člověk dov í že měl stejnou ip jako před půl rokem někdo jiný)
Miss: Neiformatici nevěděli o co jde =D
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
vidíš a já se mužu připojit ze 3 počítačů se stejnou ip a no programi na změnu ip známe všichni ty paradoxně opět fungují jen pokud nejdeš přes páteř a tak tam ti to tiž zustává ip pateře které programem dost dobře změnit nejde.
Fajn, ale to sem nepatří, pánové :-)
Satoshi: Cítím to stejně :-D
Satoshi: Cítím to stejně :-D
Miss: Pročpak nepatří? xD IT diskuze nám nefungovala, tak se rozvíjíme tady xD
DW: Najednou si myslím, že to nepůjde =D I kdyby ses sebevíc snažil, 10 logů za s nedáš =D
DW: Najednou si myslím, že to nepůjde =D I kdyby ses sebevíc snažil, 10 logů za s nedáš =D
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Protože toto je topik, kde se má pouze hlásit, že má někdo stejnou adresu jako někdo jiný, abychom věděli, že je nemáme banovat :-) A ne vysvětlovat princip a diskutovat, z kolika IP se zvládne DW připojit nebo co... :-D
Samozřejmě, když to někdo neví kvůli nějakému wibbly wobbly timey whimey, tak je to něco jiného, ale tohle je topik, kdy prostě někdo ví, že se třeba registruje jeho sourozenec a bude psát ze stejného počítače, chápete!
Samozřejmě, když to někdo neví kvůli nějakému wibbly wobbly timey whimey, tak je to něco jiného, ale tohle je topik, kdy prostě někdo ví, že se třeba registruje jeho sourozenec a bude psát ze stejného počítače, chápete!
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: